Laminate o le faʻapipiʻiina o le faʻatonuga i le potu:

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Uiga o auala eseese o le taoto
  • Manaomia Meafaigaluega
  • O le faʻailoga faʻailoga igoa igoa

O a foliga o ou vai, e faalagolago lava ia i le itu uma mai le itu o le fola o le a filifilia i le potu o le a e filifilia e faatatau i le ala malamalama. Ioe, o le fesoasoani mai o ia metotia faigofie, e pei o le faatonuga a laia, ua matua faigofie lava ona suia le avanoa o le potu ma avatu i le potu atoa foliga.

Laminate o le faʻapipiʻiina o le faʻatonuga i le potu:

Laminate Cloy Lode Stigram Ata i totonu o le potu.

O le lamination Lamina e mafai ona faatinoina toetoe lava o soo se itu.

E mafai ona mafua ona o le mea moni o le fesoʻotaʻiga o le Laminate Panels e maualuga le maualuga ma le saʻo. Ma isi mea i totonu o lenei foi, le i ai o se maualuga o loka maualuga, o loʻo i ai soʻo se ituaiga o laumua. O le iʻuga, e te maua ai le laualuga o se lelei lelei uiga e aunoa ma le vaʻaia o le paʻu. O tulaga masani o le Romaina o onapo nei pe a tuu i se isi faatonuga. E mafai ona avea o se vaʻaiga umi, cross-laina poʻo le poʻo le mafuli.

Tele taimi, o le filifiliga o le faʻatonuga o le faʻatosinaina e ala i ni mea faʻapitoa e fiafia i ai. O le mea sili ona lauiloa ma manaia filifiliga o le foliga o le faʻatonutonuina o le auala o le autu o loʻo tosoina ma tusa ma le faitotoʻa faitotoʻa, tu i le faitotoʻa i le potu. Afai i lou potu ei ai ni faitotoʻa ma mama maa, e tatau ona faʻataʻitaʻi le faiga o loʻo taotoga, e faʻamamafa ai uiga lelei o le laumeta.

Uiga o auala eseese o le taoto

Laminate o le faʻapipiʻiina o le faʻatonuga i le potu:

Laminate masini ata.

O lea, e pei ona ua uma ona tusia i luga, o le faʻasologa o metotia e aʻafia ai le foliga o lau fola e ufiufi ai. E tolu auala autu e taoto ai. O lenei o se eseʻesega o le faʻatafunaina tuʻusaʻo i le itu o le malamalama, faʻataʻoto o le potu i luga o le potu i le isi itu o le potu ma taʻoto i luga o le diagonal. Afai o lau Lamina e faasino i le vaega o loʻo i ai se tulaga le masani ai o le loka, ona e maua ai le avanoa e faʻatino ai le taotoga i le ituaiga ata. E mafai ona avea o se faʻapipiʻi i le ituaiga o sikuea poʻo le ua taʻua o le Kerisimasi o le Kerisimasi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taʻavale taʻavale?

Filifili pe faʻafefea ona faʻatulaga se laumua - faʻatasi pe i luga o le potu, - o le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai i lalo o le a fesoasoani ia te oe.

O le auala tuʻutuʻuga o le taoto e faʻamatalaina ai le faʻapipiʻiina o lememed placks i se tasi tutusa ma puipui, faʻasolosolo mai le faitotoʻa ulufale. I lea tulaga, ia e tausia le mea moni e uiga i le 7% o mea o le a o i le faatinoina o le faamaiufaʻulogaina. Faʻatulagaina e ala i le auala tuʻusaʻo e mafai ona faia i luga o le tasi laina ma se puna o le malamalama o le malamalama poʻo le auala faʻaliliuina.

O le filifiliga muamua o loʻo faia i luga o le laina, o Papela le pa, ma taulaʻi i le nofoaga o le faʻamalama. Afai e te amanaia se manatu se manaia, ona manatu lea o lenei metotia. O le a le lelei o lenei metotia? I le mea tonu faapea o se taunuuga o le standing, o le fola, e maimoa, ua le mafai ai ona malamalama lelei i ai pe a malamalama ia i latou. O lenei uiga lelei o loʻo maua ai le vaʻai vaʻaia o le i ai o le iai o le lamolemole ma le taʻele o le mama.

Laminate o le faʻapipiʻiina o le faʻatonuga i le potu:

Laumua o faataatia o fuafuaga.

Afai o lou potu ei ai le tulimanu nofoaga poʻo ni faʻamalama e lua, o loʻo i luga o itu eseese, o le faʻasologa metotia o loʻo faʻamatalaina i luga e le talafeagai mo oe.

A o le auala transverse, e faʻataunuʻuina i le auala tutusa e pei o le uumi, seʻi vagana le nofoaga e faʻatatau i le faʻamalama. I lea tulaga, o faʻavae o le malamalama ma le faʻaeʻa igoa o le a fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi.

O le avanoa sili ona talafeagai mo se tagata e sili atu le va o le laʻau o le omepata o le tele o kapoti (potu) o loʻo i ai se vaapiapi ma faʻalauteleina foliga.

O le isi auala o le faataamilosaga o le taimi. O lona faʻapipiʻi o le a fesoasoani ia te oe e faʻaalia ai le avanoa avanoa. Afai e te faia le faaputuga e le o oe, ae i le fesoasoani a tagata poto faapitoa, ona sauni lea mo le mea moni o lenei auala e sili ona taugata sili atu nai lo le lavelave o le taimi muamua.

O loʻo faia le lisi o pepa o loʻo tausisia le tulimanu o le 45 ° e faʻatatau i puipui. Ma le taimi o le faʻaaogaina o lenei auala, o le fua fua o le lauʻeleʻele mo le maeʻaina o le auivi ua faʻateleina foʻi, ua tusa o le 15%.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fufulu ai le satia o fulafula ma se uamea faitotoa: tulaga faapitoa

Afai e te fiafia i le fola ua faia e tusa ma le ata Kerisimasi, ona tatau lea ona faʻatau se laʻau faʻapitoa, o le tapulaʻa i lenei mataupu e le talafeagai. Feutanaʻi mai tagata tomai faʻapitoa e uiga i le faʻatinoina o le tapulaʻa o le lalagaina ma faʻatau se laumei, o loʻo faʻaoʻo atu i se faʻapitoa ituaiga loka. E oʻo mai, e tele naua ituaiga faʻapitoa o le laumeta, o le ata lea o le a faʻatagaina ai oe e faia se faʻatiga e le masani ai. O le iʻuga, o le a e mauaina se fola ufiufi, masani e le ese mai i foliga mai le moni o meaʻai.

Disginonal, faʻatasi ma luga atu

Toe foi i le vaega

Manaomia Meafaigaluega

Laminate o le faʻapipiʻiina o le faʻatonuga i le potu:

Meafaigaluega mo le lameu

I le faʻaopopo atu i le poto e uiga i metotia o le tofa o le lameta, o le a e manaʻomia se seti o mea faigaluega. O lenei lisi e aofia ai:

  • rofautte;
  • Eletise Siki;
  • laina;
  • Laau o laau;
  • penitala;
  • O le samala e iai le faavae o le paʻu;
  • Tina faaipoipo mo ala.

Toe foi i le vaega

O le faʻailoga faʻailoga igoa igoa

Laminate o le faʻapipiʻiina o le faʻatonuga i le potu:

Laminate Lad ata tifaga.

E pei ona taʻua i luga, o loʻo alaga le laumua i lenei auala o le sili ona taugata filifiliga. I totonu o le faleoloa e te ono fautua mai e faʻatau ai se laumua mo diagonal styling ma le faʻasao pe a ma le 15%. Ae a e talanoa ia te oe ia te oe ma ni mea lilo o lona fasiotia, oe mafai ona faʻaititia i le taumafaina o mea, e oʻo i le 5%.

A faʻatino se faʻataʻitaʻiga o le lalagaina o laumua, e leai se mea e manaʻomia ai le maitauina o se tulimanu o le 45 °. Lona uiga ese ese mai le 30 i le 45 °. Taumafai e sue le panels ina ia o le umi o itu o le sitepu sa i luga o le laina tutusa ma le susulu o le la. O lenei metotia o le a faʻatagaina ai oe e faʻaleleia atili soʻo.

O le amataga o le faʻapipiʻi e masani ona faia mai le tulimanu o le potu agai i le faitotoa ulufale. Ma e mafai foi ona e faʻaaogaina le laina fagota, toso mai e le o se tasi tulimanu i le isi. A uma lena, taulaʻi i lenei faʻailoga, ia faʻatino le lauʻeleʻele laumeni. I lea tulaga, e tatau ona e amata i le itu tauagavale, ma ua uma le taumatau.

Mataupu i luga o le autu: Curtnin Fittins: Ituaiga ma Faafeagaiga o Ausilali oloa

Faʻavae le vaega mulimuli, e manaʻomia le fuaina o lona tele ma le faʻaeteete. Aua neʻi galo e tatau ona amanaia le avanoa mamao, tusa ma le 1 cm. O le faia o le masani masani o loʻo taotoga, o le vanged vaega o loʻo faʻaaoga e amata ai le isi laina.

Ae i le faʻasologa o le diagonal o le a le mafai, seʻi vagana ai, o le mea moni, aua le vavaeeseina le tele o laupapa mo le fetaui i le tulimanu. Ae e mafai ona e faia e aunoa ma ia tau. Tolopoina le pa puipui, o le a momoli atu ia te oe pe a amata le faʻapipiʻiina o le laumua mai le isi itu. E masani lava, o le laʻau laʻau e lelei mo nei faʻamoemoe, ma afai e tatau ona e suʻeina, i le laʻitiiti. O le matauina o ia tekonolosi o loʻo mou atu, e mafai ona faʻaititia le pasene o otaota otaota.

Faʻatotoina le laina amata i le faʻafesoʻotaʻi loka i luga o pito o laupapa. Sosoo ai, o le laina faʻapitoa atoa ua tuʻufaʻatasia ma le isi muamua. Sili atu pe afai e mafai e se tasi ona fesoasoani ia te oe, a o sili atu le faigofie ona faatino le aveina ma le fesoasoani.

Mo se sili atu faigofie faʻapipiʻi o le faʻatasia o le tasi itu o le aoina laina, o le avega e le faʻatagaina le pane o le oso. I le faʻatinoina o se maualuga-tulaga talafeagai faʻaaoga meafaigaluega (pa, samala), o le mauga nei laina i totonu o le checkker poloaiga. Matamata o le mamao ese mai le tasi pito i le isi e le itiiti ifo nai lo le 25 cm.

Faitau atili