Fetaui lelei o le pepa puipui o le pepa puipui i totonu o le soofaatasi

Anonim

Tusa lava poʻo le a le tele o tagi faʻafeagai, ae o le shokspaperpaper e aunoa ma ni soʻotaga vaʻaia e le gata i le tomai o le Matai. E i ai le iʻuga lelei pe a sefe le pepa puipui i le laulupupuni e mafai ona ausia, e aunoa ma le avea o se polofesa ae le o faia ni taumafaiga taua. Ae mo lenei mea o le a e tatau ona mauaina ai ni penefiti.

Fetaui lelei o le pepa puipui o le pepa puipui i totonu o le soofaatasi

Polokalame mo le fuafuaina o pepa puipui i luga o le potu.

E finau tagata atamamai ma taunuʻuga o le totogi, 70% - o le lelei o le puipui o latou ma le 30% o le tomai o le tusiata. E tele lava ni tulaga pe a fai ni soʻotaga a, tusa lava pe fia ni taumafaiga ua faʻapipiʻi mo le latou tulaga. Ma le manatu iinei e matua le tomai. O le Lolomi i Tagata Tekonolosi e mafai ona faia e tusa ai ma tulafono, ae o le a aʻafia ai meatotino a le au puipui. O lenei mea moni e tatau ona vaetamaina e pei ona tuu ai. E ala i le ala, o le tau o le lisi e le o se mea e tasi. O nei nuncys e tatau ona mafaufau iai. O le mea lea, e le sili atu le tele o au faʻamatalaga, ua amata ona filifili se mea.

O le a le mea e faʻalogo iai pe a filifilia le pepa puipui?

Fetaui lelei o le pepa puipui o le pepa puipui i totonu o le soofaatasi

Ina ia le mafai ona maitauina le soʻotaga i luga, e fautuaina le vali ese nofoaga o le faʻamoemoe o le vali o le paolo talafeagai.

  1. Pito. Afai o le pepa puipui e te fiafia i ai se lanu uliuli, ona tilotilo lea i a latou pito. E le tatau ona vaapiapi fasi o se malamalama o se malamalama. E le taua le Alema o sea fasi ia, ae e mautinoa e iloa soo. Ma ina ua tuleia laupapa e lua, ua faʻalauteleina le lautele o moli moli. Malamalama malamalama o se falegaga falegavalega, ma masani. Talosaga faʻapitoa o le faamautinoaga o tagata taugata e mafai ona tutusa ma le faʻaletonu. O le mea lea, toe o latou faʻamamafa atu o le tau o mea e le o le faʻatatauina lea e te manaʻo ai e talia ai pe pe a filifilia.
  2. Laugatasi. Uma puipui o ni vaega se lua: lamolemole pe mapusaga. Muamua o le a matua lava le tau o le mea o le faavae o le faavae. Afai e le aofia ai pa ma iai se faʻamasinoga, latou te le faʻatupuina ai lo latou manatu. I le tuufaatea, latou te faamamafaina. O lenei vaega e aofia ai le vinyl ma pepa ituaiga, faʻapea foʻi ma ata puipui ma le silika-mata lolomiina. O le PACK CHEDCOMPERS e uiga i meaʻai e uiga i le faʻatauga: O faʻasalalauga e mafai ona faʻamoemoeina e oʻo lava i le faʻamalosia o le mamafa o le puipui. Laititi asoa e tatau ona faʻamoemoe mai le asbous arvas. O lenei kulupu e aofia ai le vinyl, eseese ituaiga o pepa ma filifiliga i luga o le phlisseen tulaga. Na latou nanaina le sese o le sauniaina o le sauniuniga o luga, o nisi taimi o ni faʻafitauli taua. Ma e sili atu i le faalatalata atu i le fesoasoani e sili atu, o le lelei galuega a le mea i totonu o lenei tulaga e sili atu. I le tele o mea, o soʻo se tuagane e maua e aunoa ma faʻafitauli. O le sili ona manuia filifiliga o le pito i luga o pepa puipui "stolomka". O lo latou pipiimau e le o le 100% faamaoniga o le a le faʻailoaina o soʻo.
  3. Lanu. I sili atu nai lo le 90% o tulaga, o le pepa puipui o le malamalama o le malamalama e sili ona pipii. Suase Seseese pe naʻo le tofoina o le agavale o le agavale i luga o le pogisa o le a vaaia e pei o le alofilima.
  4. Lisi lautele. O le sili ona lauiloa e sili ona lauiloa e 53.0 cm ma 1.06 m. O le lautele o tagata e maua ai se vaega laʻititi o le leaga o le puao, ae sili atu mo le mafuaʻaga e itiiti ifo i le tele o le auvae.
  5. O le eto o le ulu o loʻo i ai ma le '' 'auala faʻapipiʻi e sili ona lelei mo le faʻamamaina. O se ata faʻapipiʻi e faʻamau ai foi ma faʻaputuputu ma soʻotaga o le vaʻai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi le faitotoʻa o le fale laupapa

Piggy bank o manatu mo le toe faaleleia o fale

Fetaui lelei o le pepa puipui o le pepa puipui i totonu o le soofaatasi

O le matagaluega o le koluse gaioiga o le faʻaseʻe pe a faʻaaogaina kelu i luga o le puipui.

O metotia e iloa e faʻatagaina oe e maua le maualalo vaʻaia o soʻoga. Matou te lisiina i latou.

Metotia muamua: Asymmetrical sootaga o fasi fasi fasilaau

E ono foliga mai o le fesuiaʻiina o le puipui o loʻo iai se manatu o se manatu, o se vaega o loʻo i totonu o totonu. O le mea moni, o le tele o galuega o loʻo lilo o loʻo lilo i tua o sea mea na faʻaaogaina, e aofia ai le nana o faʻafitauli o fuafuaga.

Tulaga e aunoa ma le tuʻufaʻatasia o le a le tau:

  1. O le maualuga o puipui i le vaniva laitiiti.
  2. Le talafeagai o le umi ma le lautele (faʻataʻitaʻiga, potu e vaʻai ma umi), lea e faʻaosofia ai faigata manino i le nofoaga o meaafale.
  3. Vaʻaiga vaaia o potu tuaoi (mo se faʻataʻitaʻiga, potu malolo ma umukuka).
  4. Le faʻailoga o sone aoga i totonu o se potu tele, ae le tosina mai mea o le tulaga ma isi mea faigaluega.
  5. Taulai atu le elemene o totonu pe naʻo le tasi puipui, faʻataʻamilomilo le pito i tua mo le mamanuina vaega.

Metotia o le lona lua: o le laina o le lautele o le tele ma laititi ata

Fetaui lelei o le pepa puipui o le pepa puipui i totonu o le soofaatasi

Polokalame o le lelei o le lelei o puipui.

E teʻelaina le pepa puipui e aunoa ma ni sooga vaʻaia, e mafai ona e fai atu i lenei faigofie i le taimi muamua.

O puipui ua vavaeeseina puaa i vaega e lua (e le o se toniga) ma ua ufitia i pepa puipui-. O lenei tuʻufaʻatasiga filifiliga o le a mafai ai ona maua ai le itiiti ifo i totonu o le totonugalemu o totonu.

O le sili atu masani filifiliga o le tuʻufaʻatasia o manophonic ma mea taua ma mea laiti ma laiti ma tele mamanu.

O le pa i luga o le tele o tulaga e vaevaeina i le fua faatatau o ½ ma tusa ma le lagona o le tagata mamanu o loʻo ufiufi pe pito i luga i lalo pe lalo (i lalo o le 2 / 3-1 / 3).

O manaoga eseese o mea e mafai ona faia ai teuteuga teuteu mamanu, tuaoi, pa. Se mea e filifili se mea, taulai atu i le mafiafia o mea ma le mamanu mamanu o le potu.

Auala lona tolu: O le fesoʻotaʻiga i totonu o le avanoa

O le isi filifiliga e iloa mo le pipii o pepa puipui i le soʻoga i luga o puipui - ma le vavaeʻese o le mea.

Tusi i luga o le autu: Valnish mo parquet: Faʻafefea ona filifili e aunoa ma le Odoor, Swirture Talennish, e fia ni mea e faʻaaogaina

Fetaui lelei o le pepa puipui o le pepa puipui i totonu o le soofaatasi

Taualumaga mo le faʻapipiʻi o pepa puipui.

  1. Toniga tuʻufaʻatasiga o lanu se lua poʻo ni tusitusiga, a o le fusi e ala i le tasi pe lua.
  2. Mo se vaʻaiga vaʻaia i le lautele o le potu, o se isi mea e faʻaaoga ai: o loʻo ufitia ai le tele o talaaga, ona faʻasolo mai lea o le prepad (i le ogatotonu, i le isi - latalata i le tulimanu).
  3. Symmetry. I itu uma e lua mai le ogatotonu o le potu i luga o puipui umi, lua fusuaga ma se paolo pupula po o se filifiliga o le paluga. O lenei auala e mafai ai ona e faʻaititia le umi o le potu.
  4. "O le '' 'Umi" - Vaemalo mo le Faʻavae Faʻavae. O se tasi o puipui e le maua ai failauga poʻo ni mea e fai ma talaaga o le vaega autu o totonu, ua ufitia i le pupula o mea o mea, i totonu o isi faʻataʻitaʻiga i totonu o isi faʻataʻitaʻiga.

Faʻatonuga mo le faʻalavelaveina o ituaiga eseese o ituaiga o pepa puipui

Fetaui lelei o le pepa puipui o le pepa puipui i totonu o le soofaatasi

Pepa puipui afifiina polokalame i tulimanu.

  1. Pepa. O loʻo iai ni mea e faʻapipiʻi ai i le sili atu o le 0.5 cm. I luga o le fola, o le pa puipui ma faʻaaoga kelu i luga. Ina ua uma lena, e fetaui lava ma le laualuga o le puipui ma ua tei. O pepa faʻapipiʻi pepa e momoli mai ai le tele o faʻafitauli. O lo latou lelei e sili atu nai lo isi ituaiga o puipui, o le mea lea, o le tau e talafeagai. Lenei ua le mafai ona gagau, aemaise pe a uma le kulimi i luga o le Taposa ua uma ona faaaogaina. E taua le puipuia o le pepa suia. O le a le mea e tatau ona faitau totoʻa ma fautuaga e maua i le faʻaaogaina o faʻatonuga.
  2. Fligelinovo-vinyl. O loʻo ia i latou le lelei o le ogatotonu vasega, o le tau i totonu o le avanoa. A o saogalemu le Forpaper, e mafai ai ona latou faapeʻia i le potu o le tamaititi. E sili le malosi i le pepa, ae maualalo i totonu o le vinyl. O le tapoleni kelu le poto o le tau o le 0.1-0.2 cm. Afai o le kelu e faʻaaoga saʻo i luga o le puipui, ona kelu lea i le pa. Flizelinovo-Vinyl Mea mafai ona faatagaina e vali ma le vaipuna.
  3. Vinyl. Ua poloka i latou i le faigofie, ma fai se tagata Siaki, ae le o le tuua o avanoa i le va o le tapoleni. Faʻaaoga le faʻapitoa vinyl faʻapipiʻi mo le pupula o le mamafa o le pepa puipui. O le kelu e faʻaaoga naʻo le puipui, ae le o le tapoleni. O le tala faasee i le taimi muamua. O lenei ituaiga e le faʻapalapalaloa, e le talepe, o loʻo faʻaputu ai le puipui i luga o le pa, ae e umi taimi. A maeʻa ona pipii, e pei ona e leai ni ata faʻapitoa i totonu o le potu. A leai, e mafai ona e vaʻai i le laupapa i luga o le fola.

Tusitusiga i luga o le autu: tuu i le faasologa o le taele tuai

Faʻafefea ona faitau soʻoga?

E leai ni mea faʻalelalolagi lea i lenei mataupu. Poto masani e sau ma faʻataʻitaʻiga. E toʻatele tagata faʻapitoa na tuʻufaʻatasia le tapoleni i luga o le masini poʻo le mea sili. E ui lava i le lautele o mata o le taʻi tolu vaega, o lenei gaioiga e ono foliga faʻapena.

Amata ona susulu uma fasi fasi fou mai le juniction, taumafai e fetaui lelei pe a latalata.

A iai se nofoaga ma o se tamai avanoa gaogao ua fausia, na vave ona aveeseina mulimuli ane.

O le isi laasaga o le faʻasaʻo lea o le tapoleni, e le manaʻomia le faʻasaʻoina o le mea lea, ona o le aveeseina o le aofaʻi atoa o le mea e mafai ona taofia ai o le a le manaʻomia pea pe a maeʻa faʻamago.

Ina ua uma ona taofi le tapoleni, o le soʻoga lava e faʻamalosia e faʻaaoga ai lau lava pasama poʻo le palasitika spatila. O toe vaega o le faʻapipiʻi o loʻo taumafai e faʻapipiʻi i le soʻoga. E taua le aua le faʻaloaloa malosi ae aua le fetaomi atu i ai. Aemaise o lenei mea e fesoʻotaʻi ma mea manifinifi.

Luga o loʻo faʻamatala ai le auala e faʻamalieina ai le pamu i luga o puipui i soʻoga o soʻoga. E le tatau ona i ai le amio le talafeagai.

Faitau atili