Botlet duor faia oe lava

Anonim

Botlet duor faia oe lava

O fagu pusa o ni mea faigofie e faia ai se fale fai fanua. E taugofie tele ma e masani ona i ai pea. E faigofie ona galue ma fagu, ina ia mafai ona e tosina i taimi uma i lenei galuega. O tamaiti faʻagaoioiga le tiapolo o le a mautinoa e foliga fiafia ma le fiafia. E tele fagu fagu. Sei o tatou vaʻai i auala sili ona manaia e mafai ona faʻatinoina i ou lava lima.

Metotia o lanu

Na o le valivali se ipu tioata - e le manaia lea, aua e leai se faʻapitoa fatufatu i ia galuega. O le mea moni, e mafai ona e valiina le oloa e ala i le faʻavaeina o fugalaʻau taugata poʻo fugalaʻau paʻu i luga. Ae faʻafefea ona e avea pe a e le iloa tusia, ae e te manaʻo moni e fatuina le uluaʻi togafiti? Pa ma faʻamatalaga manino, vali ma le onosaʻi. E i ai au filifiliga e lua mo le le masani ai pipisi i luga o fagu tioata.

O le muamua filifiliga o loʻo taua ai le pisia mai totonu. Faʻatumu le ua o le vai vali o le lanu manaʻomia, luluina lelei le fagu i lalo o tulimanu uma ma tuʻu le tu i lalo o le ua i lalo. Tuʻu i le toega o vali ata, ma o le autu vaega o vali ua mago. Toe fai le taualumaga seia oʻo i le avanoa uma o loʻo valiina vali.

Botlet duor faia oe lava

O le filifiliga lona lua o lona uiga o le Foafoaina i luga o le pito luga o le tioata ma le vai galu mama solo io latou lava lima. Mo lenei, e tatau ona fufulu le ipu vaitusi, ma mafaufau lelei i le mafaufau i le igoa ma le faʻamatuʻu, faʻaalia le vali mai le aerool e mafai. O le ata sili ona lelei ma vali metallic lanu o le a foliga. Afai e te manaʻo i ni mataua e le masani ai, ae o le faʻatonuina, e te faia foʻi. E tatau ona e faʻaaogaina le kuki mataua i luga o le tioata luga ma tuʻu ia mamaʻi, ma pe a maeʻa le oloa ma le arasol vali.

Mataupu i luga o le autu: Crafts mai le Autumn Maple o laulaau ma o latou lava lima (44 ata)

Botlet duor faia oe lava

Masima mamanu

O le vaega lona lua o le mamanu o loʻo atagia mai ai le faʻaaogaina o le umukuka masani o le masima. O lenei faigofie mea mafai ona faʻaaogaina foʻi i auala e lua:

  1. Saunia ni nai ipu vevela-mamana, sasaa le masima ia i latou ma faaopoopoina ni ata vali aleoli. O le tele o lanu o le ae faʻaaogaina, o le muamua na te tatalaina le ata faʻaiʻu. Fefiloi lelei ma se tui ma vali ae le i mauaina se kase. Tuu le asa ma le masima i le ogaumu, na faamafanafanaina i le 100 tikeri, ma tuu iina mo le itula. O le itula mulimuli ane, faʻafefiloi toe palu ma faʻaseʻe i le sine. O le ae mauaina se ituaiga o lanu lanu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se siveve, faʻatumu le fagu lanu o le masima, sui lanu, ma tapuni i se laʻau matagofie. E taua tele o le tioata atoa mago, a leai e leai se mea e galue ai.
  2. I luga o le fagu mama, tuʻu i luga o le faʻasologa o le faʻasologa o le gusi mo tupe (e uiga i le 5 mm lautele). Tuu le paʻu paʻu o le soʻotaga ma saili le tasi ma le isi. E sili le lelei na o le teuteuina o lau mamanu. Tatala le laualuga o le tioata ma paʻepaʻe vali, mago ma tatala galue. O loʻo taʻoto i luga o se laupepa pepa o se laʻau masima ma toe faʻapipiʻi se fagu laau i totonu. A mago le kulimi, aveese ma le faaeteete le gusi. O le a e mauaina le sili ona fatufatu ma le tele o mamanu na faia e ou lava lima.

Botlet duor faia oe lava

Leaga i le maea

Mo le isi metotia o le teuteuina i ou lava lima, e sili le faʻaaogaina o fagu 'au o Ber, peitaʻi, o isi e talafeagai. O le a e manaʻomia foʻi se lelei maea motok, fanafana fana, aulelei pu, lipine. O le faʻagasologa o le fatuina o se faʻaogaina o le a vaʻavaʻai atu i laʻasaga.

  1. Faamama le laualuga o le fagu mai le igoa ma palapala. E sili ona le fiafia i ai i se fasimoli fofo.
  2. Amata mai le ua, amata ona afifi le oloa ma se maea. E malu le maea, faʻaaoga le fana fana. Afai e te le mauaina, faʻaaoga tatau o le masani ai p'va keʻe. Leai se mea e te matamuli ai tioata uma tioata ma kelu. Faʻaaoga sina kulimi, ona ala lea i luga o se tamaʻi maea ma o se tamaʻi kulimi ma isi. Matamata i le maea e momoe atoatoa, sa leai se pa i soo se mea, ma o le kelu e le o ola ai.
  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tutusa shheeve fana po o le sili kelu i totonu o se chatrotic order, sifi moli. Faʻaaoga faʻamau o lanu eseese ma lapoʻa. Ma le isi, nai lo faʻamau, e mafai ona e teuteuina le oloa ma lanu matagofie o le sami.
  4. Ina ia fausia se pa mulimuli, tatou te tosina mai ai se lipine manifinifi i luga o le fagu uaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se palapala palapala

Botlet duor faia oe lava

Faitau atili