Faapipiiina le fiafia i ai i ou lava lima (vitio)

Anonim

Na le toe umi le maualuga o le taualuga, e mafai ona e vaai i ai i le tele o fale.

Faapipiiina le fiafia i ai i ou lava lima (vitio)

Taofia le fuafuaina o le mamanu fuafuaina.

Faʻapipiʻiina o le faʻauigaina o faʻailoga e mafai ona faʻatinoina e le gata o tagata faʻapitoa, e mafai ona faia mea uma io latou lava lima.

O na o nei o faʻafitauli e faia atoa ai le nanaina o mea faʻaletagata ma fesoʻotaʻiga. Faʻateʻaina o faʻaliliuga e matua faigofie, e mafai le faʻatulagaina o ituaiga eseese o filifiliga moli, e mafai ona faʻailoa ai le leo ma le le fiafia o le tino. Faapipiiina le vaivaiga ma ou lava lima o le a le mafua ai faigata faigata.

E faʻapipiʻi ai le taualuga o le taua, o le ae manaʻomia mea faigaluega nei:

  • fale malo;
  • o oe lava le tofo;
  • rofautte;
  • faamemelo;
  • rofautte;
  • Ave faamalosi tino;
  • Bulgarian.

Faʻafefea ona atiaʻe le faʻapipiʻiina o le faaauumulu

Faapipiiina le fiafia i ai i ou lava lima (vitio)

Le polokalame o le Fono Aoao o le Tauauluga Cloed.

  1. E tatau ona amata i le mea moni e tatau ona i ai tuaoi o tuealuga. Ina ia mafai ona saʻo e mafai, o le ava malosi poʻo le le saʻo tulaga e tatau ona faʻaaogaina. E tatau foi ona ave faʻalelei e galue ma ana mea faiʻai, latou te faʻaalia le faʻaogaina o tioata faʻapitoa. Pei o le maualuga o le taualuga, e faʻalagolago uma lava i mea e te fiafia i ai ma o a paipa.
  2. E tatau ona faamautu ai uaea eletise e ala i ni sikuʻesega faʻapitoa, ona latou le taofia ai lea o le galuega.
  3. A o le i faʻamalosia faʻamatalaga, e tatau ona e siaki le lagona pe a iai i luga o le paipa ma uaea. Afai e le faia lenei mea, o mea uma e mafai ona faʻaumatia ma faʻaseʻe foliga.
  4. E tatau ona e fuafuaina le tulimanu mai lea o le amataga o le faʻapipiʻi ua fuafuaina. E fautuaina le ala i luga i le faitotoa ma tilotilo i le foliga. O lena itu e iloa ai le tele o mea uma e tatau ona faʻaʻeseʻese muamua. O le tele o tulaga, o le faapipiiina o na uiga tausiga ua faia ina ia mafai ona sili atu fasi papatusi i le nofoaga taufaafefe.
  5. O lea la faʻataʻamiloga i luga o le potu o le potu e tatau ona faʻamalosia i totonu o le puipui puipui, ma le pa latou te fesoʻotaʻi e le 100-millimeter straws. Afai o le pa o le faʻavaʻa, ona mafai lea ona fao le fao i le fata. Afai o le laga o loʻo faia o le sima, o le taimi muamua lea o ni pu uma e tatau ona faia mo fale mamaʻia ai, ona la faʻamutaina ai lea i le faʻavae, ona tipi lea o le fao.
  6. 'Ua oʻo mai i le fasi faʻavasegaina o le faʻavaʻa, o loʻo faʻaaogaina le faʻaupuga o mea faʻapea, latou te manaʻomia e toe foʻi le tuufaatasia o le tulaupapa fou.

Tusi i luga o le autu: pepa puipui mo puipui ma popchids, matou te faʻaaogaina le autu o 'eleʻele i totonu

Faafuasei le fausiaina o se taualuga fou

Faapipiiina le fiafia i ai i ou lava lima (vitio)

O le ata o le tele-maualuga na taofia ai le taualuga.

  1. Afai o loʻo fuafuaina le Plasterboard, o faʻamatalaga mai le 60 cm le umi ma 120 cm tatau ona faʻaaogaina. E ala i le faʻafanua o uiga i luga o feeseeseaiga e lua suia, o le mamao o le fuaina, e tutusa ma le umi o le averesi faʻamatalaga (o le 120 cm). Ua tatau ona setiina faʻailoga, ona toe faʻaleleia lea o le mamao i le va oi latou.
  2. O le iʻuga o le mamao e faʻaliliu atu i le Transverse Express, o le a tumau pea, ona e mafai ai lea ona tafe i se ata. O lenei e mafai ona faʻapipiʻi se faʻamatalaga faʻaliliu, e tatau ona inu i le tulimanu.
  3. E mafai ona e agaʻi atu i le faʻafeiloaʻiga o sela mo le taualuga fafie: O le mea muamua o loʻo faʻamalosia e se faʻamatalaga o le 120 cm, e tatau ona tuʻu i le vaega o tulimanu. Afai e tulaʻi le fesili, faʻapefea ona faʻasaʻoina faʻamatalaga, ona leai lea o se mea faigata. Ae le i faʻapipiʻiina, e tatau ona e punou i se itu o le peea. A faʻamautu le talaaga, o se tamai kiliki o le a faʻalogoina, e faʻailoa ai se galuega lelei.
  4. A maeʻa ona faʻapipiʻiina le aotelega o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina. E tatau le faʻamautinoaina o le le faʻapipiʻi i le ogatotonu. Mo lenei, e tatau ona faʻapipiʻi le faʻamatalaga o le Transverst i le tuai o le taualuga poʻo le maualuga lagolago. E manaʻomia le faʻaogaina o uʻamea uʻamea faʻapitoa. Faʻapipiʻi le malosi o fuaiupu uma e le tatau ona. Latou te manaʻomia le faʻasaʻoina e ala i le lua laʻei o matala. Mo le faatumauina malosi, ua lava le auivi. O le pito i luga o le faʻamalologa ia te ia te le 90 tikeri ma le fesoasoani a Pliers.

Faamatalaga faaopoopo

O lenei o le matasele e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le laʻau, pe a uma ona faʻamauina i le taualuga e ala i le fao. O le faia o lenei mea, faʻaaoga se sikulukalaiva, o le pito i lalo o le faʻamalologa e tatau ona faʻaaogaina i se matau i totonu o le pu. Ate manaʻomia, o faʻamalologa e manaʻomia ona noatia i le faʻamalosi ma le faʻaleleia o le lima, ua ou fetuu faʻalelei le maualuga.

Ona faia lea o lenei mea, ma faatonuina ai se ipu vaapiapi mai vaa, lea e maua i le ogatotonu o le vaega o le faʻamalolo. Ina ua maeʻa le galulue ma le faʻamalologa, o le fausiaina o potu sela e tatau ona maeʻa, mo lenei, o faʻamatalaga taua o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga uliuli - raisini i totonu uma

E tatau ona e siaki i le faʻavaʻa faavaa o le faʻavaʻa, ona alu lea i le isi vaega o le potu. Afai o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga pusa mo le moli uila i luga o le laʻau tuai, e tatau ona le mautonu (e tatau ona ofi i le eletise e tatau ona faʻaleaogaina). O le uaea o loʻo umi ona tuʻu le mata i le ogatotonu.

O le tuufaatasia o panels o loʻo puʻeina foi i le muamua-faia ni faʻavasegaina faʻaputuga. I luma o lena mea, e manaʻomia le ofuina o totigilima e le tatalaina, a le o oe o le a e fufuluina mymwall. Ma e le o le faigofie lea ma le le lelei le aoga o le lesona. Ina ua taunuʻu mai le galuega i le iʻuga, mai le potu malolo fou e te manaʻomia e fufulu ese ai le pefu.

Faapipiiina o le moli uila ua faia. O lea, faia uma galuega ma ou lava lima e le faigata, e pei ona foliga faigata. Faapipiiina o nabilies e lelei i le tulaga o faalavelave tutupu, e mafai ona e suia ni nai papatusi. E toe mumu le ata atoa mai le amataga o le amataga e leai se aoga. A faʻapipiʻiina le taualuga e tatau ona faʻapitoa ma le lelei, o mea uma o le a mautinoa e mafai ona galue ma leai se mea o le a tatau ona toe fausia. Ona o le faigofie o le taia o le vavaeeseina o le ogalaau, ua amata ona lauiloa.

Faitau atili