Faʻafefea ona glue foma o le faʻauiga o le preʻang

Anonim

Ma o le vaega mulimuli o le faʻaleleia, o le feʻau mulimuli lea na avea ai le uaeaina o le fooa le faʻamāina i le taimi. Faatasi ai ma le fesoasoani a se ato filifilia filifilia, o le saʻo statitial style o le potu ua fausia, o le faʻafitauli o le potu i luga o puipui ma o le potu e maua ai se mea atoatoa. E le masalomia, o le taualuga o le vaega o le vaega autu o le faiva, o loʻo otootoina manino le fetuunaiga o le potu, vaʻaia atili ai, lautele. E tele ituaiga eseese ituaiga o matata o le baguet. Mafaufau i le FOMAM Printh ma ona avanoa.

Faʻafefea ona glue foma o le faʻauiga o le preʻang

Na faʻapipiʻiina le polokalame o le faʻailoilo o le alagaina i ou lima.

O le aoga o lenei tulaga o lenei filifiliga o se tau laʻititi o le tau laʻititi ma le lelei lelei ma le maualuga le faʻatuatuaina. O le aoga o le Finam Mylin ua faamaonia e sili atu manaoga mo i ai ma masani ona faaaogaina. O le mea lea o se cellular class, o le autu autu lea e ave ai le ea. Faafetai i lenei, Latou te matua mafanafana ma lelei le faʻaaogaina i galuega toe faʻataʻitaʻi, ae o tagata foi na filifilia e faʻalelei ma o latou lava lima. O ato e le mafiafia ma tipi, matua mama lava i le mamafa, e matua faigofie lava ona vali, aua e leai ni faʻafitauli i le galulue faʻatasi ma latou. O mea vaivai o le fale o lenei fale - o le fusuʻaga (faigofie ona talepe i le faiga) ma le fefe i le vai, o lea e sili atu le tiga e le afaina ai latou. E i ai foi le fesili nai lo le kelu foma savali

Vaega autu pe a faʻaaoga le foa o le fagota

Tatou taumafai e faʻavasegaina mea e faʻalogoina ai pe a faʻatau se ato.

Faʻafefea ona glue foma o le faʻauiga o le prev: tūlting gaioiga (vitio)

Tulaga o le 'ie mautotogi mo tulimanu i totonu.

O le isi, e manaʻomia le tapenaga faʻaleaʻoaʻomia o latou lava, e tipiina ai tulimanu talafeagai o le manogi, ma e leai ma ni pu. E tatau ona faapipiiina ato ato i le toe faaleleia o galuega, o le mea lena, a o le i ai, wallpaper ma valivali visa (e sili atu le vali faatasi ai ma le pronth).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu faamalama i luga o le faapaologa i fafo: o auala sili ona lelei

Polyarethane Tylth e atoatoa ma le laualuga o le laupepa ma le sima sima. I totonu o lenei embodim, o le faʻapipiʻi ua faia e faʻaaoga ai le acrylic poʻo le gypsium statty, Alabaster palu.

Faʻafefea ona fai se laʻau o le folauga bamutte

Afai na e filifilia se auala vaapiapi o le mea lea ua tipi i le seleulu i se tulimanu o le 90 º. Afai o le lautele o le a fesoasoani i le hacksaw. Ina ia mafai ona ofi ma le tusi ma le saʻo o le ato, e sili le faʻaaogaina o se ie.

Faʻafefea ona glue foma o le faʻauiga o le preʻang

Tipiina filifiliga mo le taualuga upu.

Tatou taumafai e faʻamatala auiliili le faiga o ia lava.

  1. O le savili e ave ma le fesoasoani a se penitala, o se laina sao i le itu o le 45 º ua pipiʻi, ona tipiina lea o le vaega le aoga i se naifi. E tutusa lava gaioiga e faia ma le lona lua le lua ina ia lelei ai soʻotaga ma le isi, e leai ni avanoa.
  2. Afai o oe o vaega e lua, pe a fai e saʻo, ona saini lea e le o le mautonu. O le kiliaina lea i le nofoaga o 1.5 MM ua iloilo e taliaina, ae le mafai ona iloa. Afai o le taga na toeititi lava, ona e le faʻanoanoa, o le sili lea o le anicne o le a fesoasoani ia te oe. E mafai ona e tolotolo le ato ato ma se naifi ma faataamilo le kelu.
  3. Faagesegese i le taimi uma o itu uma o le foom prenth, e tatau ona e faia se faʻasoa e tusa ma le 3 cm i le puipui. Sili atu ona tatau ai ona tipi ese le laina tuʻusaʻo i le ogatotonu o le potu ina ua uma ona tipi le tulimanu.

Ina ua manaʻo Gluge, e manaʻomia le faʻaaogaina i le tutusa o fasi maa, ona tuʻi lea ma le faʻatauga ma fasi.

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻi o le foma

O le ata o le faʻapipiʻiina o le taualuga

Muamua saunia ato. E sili le tuʻuina atu o pito o pito o le pito, pe a fai o loʻo faʻagaioia ma le papaʻu lapisi.

O le manatu faʻapitoa e totogi atu i le kulimi. E tatau ona avea o se homogeneous tele e aunoa ma ni lumps ae le o le suavai, o sina viscous. Afai e te filifili e saunia le kulimi o oe, o le ae manaʻomia le faʻaosoina o le faʻamamaina o le vai i le vai, o le faʻaopopoina muamua o le pv i ai o le 1 i le 100.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le igoa igoa: foliga ma faʻagaioia algarithm

E sili le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻaiuga, ae aua le galo e tatau ona latou ufiufi uma itu o le tagaʻi i le 20 cm. E mafua ai le mea moni e salalau ai. Ma, o le faʻamaumau le le tusa ai ma le soʻoga o le puipui ma le taualuga i itu uma e lua, talu ai, o le satani, e mafai ona latou valea pea, e mafai ona gagau pea. Afai o le mea sili e maua mai, o le a manaʻomia e aveʻesea ai latou ma le pala pulumu ma solo le promth ma se ie susu. O le tele o kelu ua tipiina i lalo o le basuette mafai ona ufitia ai slots ma gaps i luga o sooga.

E fautuaina le motusia o tulimanu uma i le amataga, talu ai e sili atu le faigata e maua ai se soofaatasi nai lo le ogatotonu. O soʻofaʻatasi soʻofaʻatasi e faigofie atu tulimanu.

Toe tasi lava o le a aoga le mafaufau i le le mafai ona faʻamamafa le fomu o le fomu o le faʻauiga o le faʻalumaina o le faʻalumaina. E tatau ona latou pepelo pe sao, pe lamolemole. O avanoa e tulaʻi mai i le taualuga e mafai ona nanaina e le punou. Afai o avanoa na tulaʻi mai i le puipui o le puipui, ona faʻaaoga lea o le punou i le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le AMon.

Faʻafetai i nei tamai ma togafiti "e mafai ona faigofie ona nana ni mea sese laiti i le pipii pe a faʻaaoga le vailaau o le foma

Le vaega mulimuli o galuega

Ma, o atomoe 'ua lavea, o le galuega mulimuli, o totoe tuʻu saʻo, toe maeʻa le faʻasologa atoa.

A faʻapipiʻi uma le PROGNDS, e tatau ona e manaʻomia le faʻamaualuga tuʻusaʻo. O lenei faiga e tatau ona faia i le isi aso pe a uma ona pipii le cornice. Mo nei faʻamoemoe, naʻo le gypsum platy ma vai-emlilion vali e faʻaaogaina.

Aua neʻi galo e faʻalogo i le laititi i le va o le prom i le va o le promth ma le taualuga, e mafai foi ona afaina ai nei.

Naʻo le 24 itula e mafai ai ona amata le mea teuteu teuteu o le toe faʻaleleia, o loʻo taʻusalaina e vali ai le folauga.

Aotelega puʻupuʻu

E i ai ni mea lelei a le puao, o se tasi o latou tulaga ese lava e tutusa ai le stucco, lea e taugata tele ma sili ona taugata. O loʻo avanoa i le tau, e i ai le malamalama mama ma le faigofie ona faʻaputuputu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ata faʻataʻitaʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

I le gau o le fomaina o le fomping preilth, o le a vave ona e iloa mai pe faʻafefea ona suia le potu, o loʻo suia le totonu o loʻo i totonu. Faʻafetai i lenei vaega teuteu, ua maeʻa le potu, ua maeʻa le Toe faaleleia.

Faitau atili