Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Anonim

I le vaitau malulu, o le tagata sili ona sailia-pe a maeʻa lavalava i totonu o le fale puipui o se ofu mafanafana. O tagata o Deātiuina e aumaia se tele eseese o sitaili - o se lapoʻa tele, spit mamanu, tatala, umi, puʻupuʻu, ma se faʻa-pulupulu loloto, ma le paʻu loloto. O le lisi e mafai ona faʻaauau pea i le le gata. I lenei tala o le a tatou taulaʻi i le le-tulaga pupover faʻataʻitaʻiga - o le paoa. Matou te ofo atu e suʻesuʻe mea ma taumafai e nonoa le pulupulu o le pulupulu o oe i ni mea laiti.

Toe faaleleia piniki

O sea saʻuver e sili ona talafeagai mo tamaʻitaʻi e mananaʻo e nana ni mea sese o le fuainumera - o se faʻauma atoa o lima. Faigofie, o sina auala savali o le a feagai ma lenei faafitauli.

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Tatou amata galuega. O le ae manaʻomia:

  • vulu ma le tuʻufaʻatasia 40% mohar, 60% acrylic 190 m / 50 g;
  • Ni masani o ni patings №5, №5,5 ma le numera numera 5.

DANDEY: 10 * 10 cm = 18 itu. * 22 itu. Oloa lapoa 42 (46).

Faitau lelei le polokalame i lalo ae le i amataina!

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Tua. Vili i luga o le failaina Nu.1 8 89 (101) Loips ma lalagaina le mamanu ma se paʻu paʻu o le 9 (10) cm, suia. Le isi, alu i le polokalame 1. I le taimi e tasi, o le laina muamua e le masani ai, ae mai le agavale i le taumatau. Fusi 4 matapes, sosoo ai ma le 21 (24) toe faia le 'auala, 2 matape. Ma le 12 laina. Mai le 8th laina, amata tapunia le matasele e tusa ai ma le polokalame 2. O le mea o totoe e alu i le isi nila.

Muamua. Foliga pei o se tua.

Lima. Ave le numera numera numera 5.5. Dial 89 (93) Loips ma lalagaina e tusa ma le polokalame 1, amata mai le fitu laina. O le fitu o laina ona koni ai pei ona mulimuli i ai: 3 tepaps, rapport 21 (22) taimi, 2 matase. Faia se faaloaloa e tusa ai ma le polokalama 2.

Faiaoga. Faapagota itu. O le a tatalaina o le Luga o le Loops, Faʻaliliuga ma le ofu o le ofu e tasi i le tasi lapotopoto. Nonoa se cuff 3 cm, sui o foliga foliga i le pito i lalo. I le taimi e tasi, i le laina muamua, matou te faʻaititia ai le 5 tagata matativae i le itu o lima.

Tusitusiga i luga o le autu: Aiga Taulaiu i le faʻaipoipoga faia oe lava: Matai vasega ma ata

Ua maeʻa galuega!

Lanumoana lanumoana

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

O lenei pullover tuʻufaʻatasia e sili ona e fiafia iai ma pata pa. E foliga matagofie ma e leai se mea e sili ona lelei. E fetaui lelei ma faigofie.

Faʻaaoga le Acrylic Yarn talafeagai mo Spice # 4. Tele i le faataitaiga - 42-44. Faamatalaga o Galuega: Denty 17 p. * 20 r. = 10 * 10 cm.

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Tua: i luga o nini o ninii e vili ai le 78 tetoops ma lalagaina ma le paʻu o le paʻu, sui o le lua o le ata o loʻo faʻaalia i le ata. I le maualuga o le 23-24 cm faʻaopopo 44 mata i itu uma e lua. Ma, pe a uma le pito maualalo, aveese le tasi matapoma 42 i le laina lona lua. Ina ua mavae le malologa, 82 itu. Alu i luma.

I luma o le: kalitasi tutusa ma tua. A e oʻo i le 37th pipiʻi, fausia le ua. Ina ia faia lenei mea, aveese le 42 tutotonu tutotonu i luga o isi nila ma i itu uma e tapuni ai le 4 i le laina lona lua. Toe fai le 5 taimi. I le taimi lava e tasi, aua nei galo e fai ni mataua o le mataua (luga i le 42 talafeagai).

Faʻapotopotoga: Aoina uma le Lē o le tatalaina le auvaʻa i luga o le tasi nila, aʻo le o loʻo i luga o le uafu i le ua ata ata. Laʻei le faitotoʻa ma se paʻu paʻu 16 cm. Faʻauma le oloa e ala i le faʻatinoina o mea talafeagai uma.

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Lilac mouse

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

O le lalagaina, manaia ma le matagofie ma sitaili o foliga iloga o le punou, faia i le agamalu lilac. O sea faʻataʻitaʻiga o le a sili tele mo tagata uma ma faʻamalositino, o se sakete malosi. Pe a filifilia se isi lanu, taulaʻi i le monophonic paolo ina ia le leiloa le faʻataʻitaʻiga. Faʻapea foi, o se faʻaaliga o se auala e faʻagaioi ai galuega - punouver git i le isi itu. E faʻapefea ona tupu lenei mea, mafaufau i lalo.

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Saunia:

  • vulu ma le tuʻufaʻatasia 100% ball fulufulu, 150 m / 50 g;
  • E numera numera 3,5, №3;

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o le soclework faia oe lava: Faʻafefea ona maua lau i le lisi tele

Manatu Tāua:

  • Tele 34/40 (42/46);
  • Gum na togi i ni mea laiti laiti, sui le tasi foliga ma le le amanaiaina maualalo maualalo;
  • Punou imple - foliga manaia;
  • O le pato pato ua faʻaaogaina - o le matapoleina o mata o le itu i luma o loʻo faʻaaogaina, ulufale i le faila i lalo ma siaki le tasi foliga o matap;
  • Lata e lua mai le lima ae o le lima, o lona uiga, i luga;
  • DENSITE 10 * 10 CM = 21 p. * 32 r.;
  • I le gasologa o galuega, aua nei galo e uiga i le pito maualalo.

Toe:

  1. Dial 60 Loips ma le Kut e tusa ai ma le polokalame: (10 foliga, 1 pito) * 4 p., 14 foliga.
  2. Faʻafesoʻotaʻia 10 laina, i le 2 laina 2 i le itu tauagavale e manaʻomia e faʻaopopo le 1 itu. 20 taimi. Ma - 26p. 1 taimi.
  3. O Loops fou na apalai le ata autu.
  4. A maeʻa le 230 (250), o le taimi mai le amataga i le itu tauagavale o le 26 itu i le itu tauagavale, i le 2 laina, tatou te faʻaititia ai le 1 taimi.
  5. Dial 10 sili atu laina. O le tagata e aveese ai se sili atu nila.

A o leʻi faia: foliga mai o le a o le a o le pito i tua, naʻo le faʻaopopoina o le matasele ma latalata i le itu taumatau.

Faataitai:

  1. Aveese le tepa i ni mea faaopoopo i tua o le pito i tua ma lafo le tasi nila. Fusifuli mo le lima. I le laina muamua, e lua foliga teto mai le mataina. O le ai ai le 60 Loops.
  2. Ina ua uma le 32 laina, faauma le gusi. Los latalata i luga o le ausa.
  3. Mo le paʻu o le paʻu i luga o le puimanava, siitia le pito i tua mai le laina lona lua ma faʻasino i le 45 (50) maualalo. Lalagaina 6-8 cm. O le matauila latalata i le mea faapena.

Le manaia o le le mautonu!

O nai faataitaiga loloto:

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

Punou o le lakapi isumu tauofoga mo fafine ma polokalame

O lenei ua e iloa le auala e mafai ai ona e nonoa le pullover fula ma nini o nila ma e mafai ona e fesuiaiina lou fata puipui i lenei faʻataʻitaʻiga. O se mea lelei e tatau ona i ai i totonu o le ofu o le vavalalata o Fishonistas!

Vitio i luga o le autu

Faitau atili