Teuteuina o le taualuga: Papatusi Taavale

Anonim

I lenei tusitusiga, o le a tatou vaʻavaʻai atu pe faʻapefea ona faʻaeʻeina tulaga o le faʻataʻotoina o loʻo i luga o le totonugalemu o ou lima.

Teuteuina o le taualuga: Papatusi Taavale

Plastercoap o mea e mafai ona avea ma eseese geometric foliga, lea e mafai ai ona e faia ni ata matagofie ma tulaga masani.

Planterboard - mea e mafai ai ona e gaosia e le gata faʻasologa tulaga ma tapuni luga o luga, ae sili atu foʻi faigata mamanu ma foliga.

Ituaiga o laupepa o loʻo faʻatau atu:

  • Glk - e masani ai itu taumatau;
  • GKLO - Fire-Fortred plasterboard;
  • G clac - ua tetee le tetee;
  • Globo - afi-puipuia pepa;
  • Gvl o se gypsum fib lau.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei mea, o itu auai o loʻo iai i fale mautotogi, o loʻo i ai pa, ae o le faʻaaloalo faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le taualuga, multi, ma pe a leai E tutusa lava le lamolemole ma sauni mo le alualu i luma. A faʻapipiʻiina, o mea masani o mea faigaluega e faʻaaogaina, ma o le tau o mea e faia ai lenei toe faʻaleleia o lenei toe faʻalelei.

Faʻafefea ona amata faia le tele o mamanu ma ou lava lima?

Matou te manaʻomia mea nei ma mea faigaluega:

Teuteuina o le taualuga: Papatusi Taavale

I le lelei o le lelei o le taualuga o le nofoaga sima, o loo i ai faigofie ma le saoasaoa o lana faʻapipiʻi.

  • Plasterboard (tulaga tulaga-tulaga - 2500x1200 mm);
  • Profil Profiletiles: Faʻamatalaga Faʻatonu Pn (27x28 MM) ma le faʻaupu talaaga (60x27 MM);
  • faʻamalolo, iloga i le va o le faigofie ma le uae;
  • o le tagofia o 'faapipiiina o fao ma solo e fai ai faʻafitauli i le taualuga;
  • O oe lava-tipitipi e fasia ai se talaaga;
  • O oe lava-tipitipi.

Meafaigaluega:

  • sikulukalaiva;
  • Viliina ma se uafu;
  • Vaiʻaiga Vaega;
  • rofautte;
  • fao malai;
  • Bulgarian po o le seleulu mo le uamea.

I le isi tulaga, e tatau ona tatou o aʻe ma le a le taualuga tatou te mananaʻo e fai. E leai ni tapulaʻa iinei - vaʻai i faʻasalalauga, ata o 'eseʻese galuega ma o mai ma oe. Afai ua avea le poloketi ma tele-tulaga, e sili le lafoina o le laʻau i tua atu o le vaega, ae le o le taimi e tasi. O le faʻapipiʻiina o le a faigofie, ma o le liliuina o mea e tele lona taua.

Tusitusiga i luga o le autu: pa mai le filifili o le clin grid faia oe lava

Tuusaʻo faʻapipiʻiina o le paleti

Sei o tatou amata le faʻapipiʻi: e alu ese mai le faʻatamaʻi o le mamao ma ave se laina i luga o le pa i le taimi atoa o le potu.

Teuteuina o le taualuga: Papatusi Taavale

Faʻafetai i le faʻaiuga o le moli o taua, e mafai ona e faʻamamafa ai tala fatu o le taualoa e mafai ona faʻaalia atili.

A leai ni moli o moli, ae leai se mea e manaʻomia ai ona toe solomuli. A leai, o le itulagi o le a manaʻomia e faʻateleina ai ina ia mafai ai ona faʻatonutonu lamepa ma ua vaivai. Ona ave lea o se taʻiala faʻaupuga ma puipui i luga o le laina. Faateleina le talaaga, ou te tausua ma le tasi ma le isi. Fou tala fou, o le sili atu o le mamao i le va o manu taitasi o le 60 cm.

Ona fai lea o le faʻailoga o le faʻailoga mo faʻamau le faʻamaloloina. O le mea e le sili ona malamalama i le va o le mea e sili ona faigata i le va o mea e sili ona faigata ile 40 cm.

Ua maeʻa le galulue ma le faʻamalolo, tatou amata le satiaina o le tino o le tino. Ave le talaaga o le ata o le 60x27 MM, matou te masani ai pe faapuʻupuʻu i le tele matou te manaʻomia ma faʻaofi i totonu o le puipui. Siaki le tafailagi o le faʻaupuga faʻaaogaina le tulaga. Pe a iai le talaaga i nofoaga uma e aunoa ma se suiga, faʻasaʻo. Afai o le tele o potu e tele na faʻaalia e se isi i le va o le faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu, o le a faʻatupuina ai le tele o tatou faʻailoga.

O loʻo saunia le mamanu autu, e mafai nei ona e maua le mauga o le uaea ma le pisa. O le a tatou amata saogalemu i le maatu i luga o le taualuga. E le tatau ona faʻafeagai o soʻoga faʻatasi. E mafai ona e tipiina le laupepa faʻapipiʻi ma se hacksaw poʻo le jigsaw, o le tele o le peleni ua fausia, o lea o le auala sili ona lelei o loʻo tipiina ma se masani pepa mo le pepa. I le maeʻa ai o le iʻuga, na o latou "luga" le laupepa. O lea la o loʻo latou saogalemu pepa i le taualuga (O lenei galuega e le faigofie tele, o lea tatou te manaʻomia se fesoasoani).

Ae matou te manaʻo e fai se isi mea vave, ae le o se faʻasiteu masani. Ina ia faia lenei mea, matou te amata le tulaga lona lua: Ou te soloia le mamao ma le saogalemu le tala. Afai o le mamanu ua atagia, tatou tipi itu uma o le talaaga pe a uma le 3-4 cm. O nei e faigofie ona malamalama ma e mafai ona tuuina atu se ituaiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tupu ni tamatoto i luga o le faapaologa

Matou te faia se faʻavaʻa mo se tulaga ua uma ona masani ia i matou le faʻavae, fatuina o ia lava-tusia. O lenei e mafai ona e faʻasusu le uaea ma le saogalemu i le faʻamatalaga ua saunia i le tele o laupepa o laupepa. Vaega sao o se laupepa i le tipiina o se naifi, curly - prockes. E tumau lava le faailo o le faaiʻuga o le mamanu. Afai o le punou e laiti, punou se ie ma ou lima. Afai e tele ni mea e sili ona susu ai, e tatau ona e susu le tasi itu o le fasi pepa ma avatu i le tulaga manaomia.

O soʻoga o laupepa e faʻatatau i se lipine mama, pe a maeʻa ona latou malolo ai.

Faitau atili