Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

Anonim

O le falefatu ma fualaʻau fualaʻau ae le o le nofoaga malolo e masani ona avea o se nofoaga o le tele o galuega. Ole tulaga ole, tietie, ile sasaina o le sasa, sasaa ono, e toe sasa ai, tiʻeti, lago, pa ma toe iai i totonu o le liʻo. I le taimi lava e tasi, e le masani ona fiafia le seleselega. E mafai ona suia le tulaga. E iai le faʻapitoa o le tekonolosi - o le faʻataʻavalevale. O le itu gaosia e faʻaititia i nisi taimi, o le laulu o vai e manaʻomia mo le vai ua faʻaititia, o le gasologa faʻateleina. E le o se tala fatu. O le tele ua uma ona la atu i moega poto ma ua faamalieina uma i le iuga.

O le a le mea e sili ona atamai i le togavao

Smart Lauga Faleoloa Faʻatagaina e mafai ona e mauaina le maualuga o faʻafitauli ma le laʻititi matagaluega. E Faapefea? E tele tulafono faʻavae ma metotia o loʻo fuafuaina, o le faʻaliliuina o laʻau toto, tele o le faʻamalosiʻau, mulumea), tuli pe faʻaaogaina le mea e ufiufi ai. Uma le mea ua leva ona lauiloa ma, aua e mautinoa, o le tele lava ua uma ona faaaogaina. Ae o loʻo i totonu o le mautu o loʻo aumaia uma ai nei faiga o loʻo taʻuina ai le "SMARD Garden". Aua o mea uma e faia i luga o le upega tafailagi.

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

Smart Shop Shiplen: O nei ua fausia, e masani ona siiina pe maualuga moega, lea e tatau ai i tulaga talafeagai mo le totoina o le totoina

O le galuega tele o lenei tekonolosi o le faia lea o mea uma e aoga i le atunuu e le o se malaga. E mafaia pe a e faʻalatalata atu i le faʻalapotopotoga o le faʻagasologa o le faʻagasologa ma le mafaufau. Ma o le le aoga i le tekonolosi o loʻo taʻua o le "o se fualaʻau fualaʻau 'aina mo paie." I le tulaga o le faʻatulagaina, e tatau ona e faia lau sulu, peitaʻi o le a tupu mea uma, ae o le kosi muamua e manaʻomia ai aʻafiaga o le aʻafia.

Amata i le fuafuaina o le nofoaga. E manaʻomia le filifilia o le nofoaga o moega o loʻo i ai i le teuina o le malamalama. Ona oʻo ai lea o le polokalame fuafua i luga o le faʻavae o paipa vai ma tuʻu ai. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e feagai ma le masini o le moega. E uiga i lenei poloaiga. Uma le taimi nei, tele taumafaiga ma tupe. Atonu e le mamafa tele tau tau.

Matou te fuafua i le togalaau

Afai ua ia te oe se fale poʻo se vaega o le fanua latalata i le fale, atonu ua uma ona e sau i le tulaga o fualaʻau, fualaʻau 'aina ma urori. A oʻo i le seleselega ona tuʻuina atu o latou aiga, tuaoi ma faʻatasiga. Ae ina ia mafai ona tupu, na tatau ona ou faapipiiina le tele o tulaga. Ina ia aloese mai se tutusa tulaga, e taua le fuafua o se seleselega. Mataupu manino, o le a le mauaina le saʻo sili atu, ae o taunuʻuga e latalata i le fuafuaga e mafai.

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

Smart Land Fark - O le teuteuga foi o le nofoaga

Matou te mafaufau i le sikuea togalaau togalaau

O le mea muamua e fai o le nofo i lalo ma mafaufau i lena mea ma o le a le tele e te manaʻo e tuputupu aʻe. Numera o sima - i kilokalama. O le a le tele e te manaʻomia ai le "'ai" ma "latalata". Tusi se lisi o laʻau (i le koluma) ma le seleselega manaʻomia.

Filifili ma le Lisi o Laau e te manaʻo e tuputupu aʻe, nofo i lalo ma vaʻavaʻai i le averesi o fua, lea e mafai ona ausia pe a ola pea i wagh moega. O loʻo tuʻuina atu i le laulau. Talu ai o oe o loʻo i ai pea le lelava "le paie Garderner", faʻaititia i le faʻalua. Faafeagai o laʻau taʻitasi e tuʻu ai numera. E manaʻomia le tusia i kilokalama i le sikuea mita o le sikuea.

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

Faapena le fua o fualaau faisua ma lanumeamata pe a tupu i luga o moega poto

O lea la e faigofie lava ona fuafua le vaega e tatau ona e alu ese ai i lalo o ituaiga taʻitasi o laʻau: o le tauvaga manaʻomia i kilokalama e ala i le ogatotonu o laʻau. Matou te mauaina se faʻailoga o le sikuea i lalo o fualaʻau, nini, lanumeamata, etc. A e faʻaopopo nei sikuea uma, saili e fia ou moega e te manaʻomia. O nei moega ia ma e tatau ona e faʻatulagaina lau '' upega tafaʻilagi.

Masalo e foliga mai, ua e maofa i le itiiti avanoa e tatau ona e alu i lalo o le togalaau. E le lava le mea moni. O nisi ae lalo ifo o le mea tatou te masani ai! I le gaosi o le a e maua se tamai fanua. O le nofoaga malolo e mafai ona ave i lalo o le fugalaʻau moega, rokaria, vaiputi ma isi teuteuga.

O fea e i ai

Fuafua poto moe, e manaʻomia le mafaufau i le maualuga o le malamalama. Masani uma laʻau e tatau ona e manaʻo i nofoaga saʻo. I le afa e mafai ona e tupu aʻe rhubarb, o Sourel, aniani (i le peni, e aofia ai). Masalo o mea uma. Fai i ni togalaau togalaau e alualu lelei i nofoaga paolo, e leai. Ae, o le a latou tuputupu aʻe e tuputupu aʻe, ae o le a paʻu'ū ai ma le lua taimi. O paolo o ata e tatau ona tuua i lalo o le nofoa o le nofoa po o nofoaga iina o loo i ai se amberaiba laau.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea sili atu: Paul i luga o laugutu pe o

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

Nofoaga fuafuaina o moega: na o le la

O le isi mataupu faavae o le nofoaga o moega: O le sili atu le alu ese (faamamaina o le mamafa) manaʻomia se aganuu, o le latalata o le ulufale i le fale e tatau ona i ai:

  • Tonu i tafatafa o le galuega e tatau ona avea ma tagata ma se fale.
  • E le o se mamao o se togalaau latalata i tafatafa o Radish, salati.
  • O le taimi lava pe faʻatele foi - tamato, kuka, lanumeamata.
  • E oʻo lava i isi pepa - pepper, eggp o fuamoa, kapisi o eseese ituaiga, pi, aʻa.
  • I luga o galuega - pateta, mautotogi, zucchini, sana, sunflower ma le tele o laau.
  • Toe tele le togalaau.

    Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

    Ua tuu i fafo moega o moe i le fale

Aisea e te ono totoina ai? Ona o le amataga o le galuega i le vai o loʻo i ai / weding, o loʻo tumu le togalaʻau ma laʻau o laʻau. O le malie lava, e pa'ū le potuor, vai i le sikuea o le sikuea e itiiti ai, o le togafitiga ua le fesiligia tele. Ma le auala faʻatulagaina o loʻo fuafua iai, o le aofaʻi o vai o le a "atoatoa" ma le faʻatau atu o le palapala o le a faʻatulaga.

Malamalama malamalama ma le saʻo faʻamatalaga

Afai e te manaʻo e fai se seleselega mai le vaega atoa o le togalaʻau palauvale, o le nofoaga e itū i matu-i saute. Matuā. Naʻo le fua mai i atunuʻu uma. Faʻapea foʻi, i le moega o foopring faʻatasi. E ui ina mafai ona totoina i le itu i saute ma Sasaʻe o fale.

Ina ia matagofie foʻi le faitotola a le aufaafofoga, e manaʻomia foʻi ona mafaufau i le mea na e tuu ai moega. Ina ia faia lenei mea, tatou te faia se fuafuaga o le eria i luga o se fua e faʻailoa ai le itu i le itu i saute / saute. O loʻo matou i totonu o fale uma ma ala lapoʻa ma alalau faʻavae, faʻatagaina le suavai (laʻau ma le tulaga o taʻavale), laau ma togavao. I le taimi lava e tasi, tatou vave tuʻuina atu le paolo Patu - E leai ni fualaʻau iinei, o se nofoaga lea mo fugalaʻau, faʻatautuʻai i fugalaʻau.

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

O le tasi o moega mo le atamai atamai: maualuga matagaluega

Mai le pepa tipi ese le moega (i luga o le tutusa fua e pei o le fuafuaga o le nofoaga). Ma tatou faia o latou foliga ia tatou fuafuaina: ōfaʻi, sikuea, liʻo, ma isi, ma isi. O le pepa ua filifilia e faʻavae i luga o le vaega fuafuaina o le nofoaga. Ma e le tau avea ma se faʻataʻitaʻiga mataina. Talu ai o le ai ai le sikuea maua ai sikuea (oe manatua o moega e manaʻomia tele), ona alu atu lea o le tala faatino, ma matou faia le taulaga autu i Asetu. I mea uma, toaitiiti lava tagata faigaluega i le falesa "ia i ai se meaʻai ia maua ai," o le mea tonu lava o se fiafiaga foi. Ma o le a se mea e mafai ona sili atu le manaia i le matagofie o le galueaina o le nofoaga?

O lea, fasi pepa uma denoting se moega atamai, tatou te lesitala - tuu le igoa o le aganuu po o aganuu (e mafai ona e tuputupu ae ai lua i le tolu, ma sili atu i se tasi o tuasivi). O lenei o loʻo matou sailia se nofoaga mo taʻitasi, latou te faʻatinoina tulafono o loʻo faʻamatalaina i luga. I le gasologa o le mataupu, e mafai ona e suia le ituaiga o musika poto: ia fiafia i le matagofie poʻo le faigofie. Ina ua latou mauaina nofoaga, tuuaia le kopi, faʻataʻitaʻiina tusitusiga. E na o le na o le iloaina o le na o le mafaufau.

Suafa faiga

O se vaega taua o le galuega i totonu o le faʻatoʻaga o loʻo tuʻufaʻatasia ai laʻau. Afai e te faʻaogaina ou moega, o le a tatau ona e feololo tele tele. Ae tusa lava ma lenei mataupu, e sili atu le faia paipa uaea omea i luga o le tulaga aia tatau. Ua uma ona i ai sau fuafuaga fuafuaga i lau togalaau o moega. Ia faʻaopopoina nei fugalaʻau moe pe a, vao ma laʻau. Maua fuafuaga mo le tuuina o laau e manaomia le vai. O lenei e tatau ona e mafaufau i le auala e faʻapipiʻi ai le paipa vai i le togalaʻau ina ia le sili atu nai lo 2-3 mita ". Afai e la, ona tatau lea ona toso mai le tamaʻi mea i luga o moega, lea e sili atu le faigofie.

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

O le fale o le fale o le fale mai le faiga o polymer paipa, vai puna - barrel

E sili atu pe a fai o le mea e te fiafia ai mo le sipi atu o le a tuu i totonu o le tagata atamai. Lenei o le a faʻaititia le taumafaina ma le faʻatupeina o le seleselega. Ioe, i le taimi e tasi. O le hose mo le ogatasi o le alavai o le polythylene paipa ma tamai pu o fea le vai na pa'ū. Pe a tupu ese, o loʻo faʻaputuputuina laʻau i tafatafa o pu. O le iʻuga, ua fafagaina le vai i le aʻa, e maua e le laʻau le suisou, ma avanoa i le va o laʻau e tumau lava ona mou atu i le eleele).

A faʻaaoga le suavai suavai, o le a fai ai sau galuega laʻititi. Tatala le Crane, faʻatali mo se taimi puʻupuʻu, tapuni le crane. Mea uma. O le Hess mo le faʻapipiʻi o le fesootaiga o loʻo mo fesoʻotaʻiga i le suavai (faʻatau atu i luga o le auala), e i ai i foliga o seti ma se tamai pamu mai le tane. Snading tau mo Hesses mo Priprigtion Cragution Malosi - O tau e ese mai i taimi. E tusa pe o le a le tapulaʻa o au tupe, aua le aveina le taugofie o moemiti - O le a latou toe tautua sili atu nai lo le tasi vaitau. E sili le ova atu mo le lelei oloa ma fiafia i le tele o tausaga. Pe a filifilia le ki mo le alavai o loʻo tatau ai pea ona tatou vaʻavaʻai i le vaega o feololo. Ae, e foliga mai, o le a faʻatumauina oe, aua e seasea lava ona tele moega. Faitau atili e uiga i le seti mo le faʻapipiʻiina o le suavai ma tagata gaosi oloa iinei.

Faʻafefea ona faia ni smort / paie moega

O le faʻavae o le faʻatulagaga o le faʻatulagaina / paie moega o le mea e tatau ai e fausia tulaga lelei mo le atinaʻeina o laʻau ma le faigofie o le faʻagaioiga mo latou lava. Ma o a laau? Meaʻai na, lava le tele o le malamalama, ea, le susu ma le le lava o vao leaga.

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

O meaʻai e faʻaopopoina meaʻai pe a fai o le faʻailoga

Okesene ma meaai

O se aofaiga o le la na ia maua ia latou i le tuu o moega mai le itu i saute i saute. Isi galuega - o meaʻai ma le ea aʻa. O nei mea uma na taoto i lalo pe a fausia se moega. Faʻalagolago i le ituaiga eleele, matou te filifilia vaega, lea i le "punavai mea". I le ogatotonu o Lusia, o le eleele tele o le omea ma paleni, e masani ona faaopoopo i le metakula "(Tausaga, lua ma le toatolu). Lenei mo fetilaisa, ma faʻafaigofie ai soʻuniga - mo le sili atu o le okesene i aʻa. Faatasi ai ma ia le malie, siama ma le afu o anufe, na faaauau pea ona faagasolo le eleele, loli i fafo nai lo oe.

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

O le fua mai i le sikuea mita o le a avea ma ...

Afai e tatau, isi fetilaisa e mafai ona faia - i vaieli pe a tulaueleele pe o le vai. E faʻalagolago i aganuu poʻo le tamaoaiga / le mativa o le atoa eleele. O le masani masani masani fetilaisa - moa lapisi ma le povi, galu. O le taimi lava na o se povi povi, o le a e faaipoipo. Afai e te faʻaopopo ni moa lapisi, o le a le tauaveina, ma le faʻavaeina o le palapala o le a tauivi tele.

Faasaoina o le susu ma le fagatuaga o vao

O le susu o le a tuʻuina atu i le timu ma le DOW, o le a faʻaavanoaina o le faʻaopopoina o le vai. Ma ina ia manaʻomia le vai, o le avanoa atoa avanoa e le faʻatumuina i laʻau, pa'ū moe ma le mulu. Mulch, e ala i le ala, e faʻaititia foʻi le numera o vao - e le lava le moli mo ia.

E mafai ona faʻaaogaina le mulch, uafu vao, ua pamu, faʻatau, paolo paolo, faʻapitoa mulseta faia o chips. O lenei mea uma e mafai ona faʻaaogaina e mulch paie moega. Ae o mea uma e le atoatoa. O le lelei lea ma le le atoatoa:

  • Sefe e tele o latou tafatafa. I le tasi itu e tasi, e lelei - o le faaeeina o le palapala, i le isi - e tatau ona toe faafou i le tasi masina.
  • Moe mutia ma totoga. Le le lava o le tutusa - vave sosolo, ae o le "pea" le sili "foliga. Mulimuli ane, naʻo le mutia e talafeagai lea e leai ai ni fatu ma "soʻo", a leai o le a maua ai le lanu enaena o faʻamaʻi mugala ma faʻamaʻi.

    Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

    Faia puipuiga o le lalolagi mai le matutu (mulching) ma le puipuiga vao

  • Na. Sili ona talafeagai lelei - foliga sili atu. E le fautuaina ni mea fou e faʻaaoga e faʻaaoga, a o latou sikoa le eleele. E manaʻomia le mulch i le lua pe tolu tausaga le matua (faʻapipiʻi i totonu o se faaputuga ma teu).
  • Tafafa. Lelei mulch. E foliga matagofie, e le soona faʻaalu mo se taimi umi, e aofia ai le tele o siama ma fungi mo le eleele.
  • Mulch o fafie. E maua i le gaosi o paranesi ma mea eli o laʻau. O se mea sili tele lea mo le mulilua o le togalaau, ae afai e te faʻatau, ae iʻu lava i le taugata. Ae e mafai ona e faia oe lava. Masalo o le a iai sau laau, togavao, vine. Ina ua maeʻa ona faʻamautu, e manaʻomia le faʻaleleia o se mea i lala. Faatasi ai ma le faatasi o se togalaau togalaau mo lala, e te foia lenei faafitauli, ma lau paipa gau taitasi o loo maua ai muamua vasega mulch.

E i ai le isi galuega lelei: e ufiufi ai le Smart / paie moega ma se mea faʻapitoa o loʻo ufiufi mea uliuli. Na latou ufitia atoa le laualuga o moega, o nisi taimi i le lua faaputuga. I lalo o laʻau fai ni pu laiti. O le vai e gaosia tuusaʻo i mea - e le o le tuai le vai ma le ea, e le oso aʻe o vao, puipui le palapala mai le toe ufiufi. Peitaʻi, e lelei tagata uma, seʻi vagana ua faʻatau mea e tatau ona faʻatau.

Auala e Fai ai

Faatasi ai ma mataupu faavae masani o le fausia o le palepale pa fualaau 'aina, o le a latou faʻapitoa nei malamalama i le auala e faʻafiafia ai se moega. E tusa ma i latou, e le mafai ona savali, o lea na manaʻomia ai ona vavaeina - maa, fasi, uʻamea, uʻamea, e tatau ona vavaeeseina le mea. Ma talu ai e le mafai ona laa i ou moega, o le lautele o i latou e tatau ona i ai faapena e mafai ona e faʻagaioia fua le palapala.

Nei e uiga i le lautele o le poto moega. E fuafua lava ile ituaiga: O le a avea ma mea masani o le maualuga pe siitia. Afai o moega o loʻo fai i le eleele, o lo latou lautele o le 80-100 cm. Nofo i luga o le nofo pe o le a le lautele. Afai o loʻo tausia le moega pe a maeʻa le afa o le mita, o le a sili atu ona talafeagai. E le gata i moega maualuga. E mafai ona faʻaaoga le tele o tomai faʻapitoa

  • Tagata faataulaitu. O latou tapulaʻa: lautele i luga i le 1 mita, maualuga - 30-40 cm poʻo le 70-80 cm, umi - soʻo. E mafai ona matiai i ni mea.
  • Groke-pusa. E taua tele mo le itu i matu, talu ai o le eleele palapala ua mafanafana vave. E iloga i le laititi o le maualuga - 15-20 cm, lautele 100-120 cm. O laau toto e mafai ona totoina i soʻo se itu - i le isi itu i le itu i saute).
  • O le vaapiapi moega. O le lautele o le moega o loʻo i luga o le 0.5 mita, fegalegaleaiga -1 mita. Atonu o i le eleele tulaga, ae e tatau ona iai ai. O fualaau 'aina o loʻo totoina i laina e lua i totonu o le checkerboard poloaiga.

    Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

    Fua pe a tupu i luga o potu vaapiapi

  • Crickerels i parrel. E sili atu le lelei mo le tele o vaega: kuka, zumpchini, pakeki.
  • SHANG-TAʻITAʻI MA LE FUA.
  • Faagasolo.

Nei e uiga i le masani ai le nofoaga e sili atu pe siitia. Mo se togalaau moni, e sili aʻe: pe a fai o le gaosi o eleele o le a faʻaititia ai itiiti itiiti. Ae o le masini o moega maualuga e faigata ma le le mautonu pisinisi. Ma, aua o le amataga, e mafai ona e maua luga o moega maualuga na o le sili ona faigata i le tausiga o le aganuu. Ma e mafai foi ona e faʻaogaina ni pusa 'eseʻese / koneteina - i lalo o alo laiti, salati, laʻau faʻapipiʻi. Tipiina o ni paelo lapoa, pusa. E i ai le palasitika pusa faʻatau atu, o loʻo gaosia faʻapitoa mo le atamai o fualaʻau. E mafai ona tuʻuina i luga o ala i luga o ala, latalata i le faitotoʻa i le fale.

Pau lava le aganuu e le aoga tele le faʻaliliuina o moega - pateta. E matua totoina ai i le afi, ma e faigofie tele ma vave.

I le va o moega

O moega i luga o le Smart Sport Garden Sword ua vavaeeseina, o le mamao i le va o latou e le itiiti ifo i le 60 cm (sili atu nai lo 90-100 cm pe sili atu). O se mea mautu e tatau ona tumu i se mea. Na o aʻu i le va o moega e le o le sili ona lelei manatu. Aisea la ia e faʻatasi ai ma moega ese e tau ma vao i le va o latou ... o le mea lea, e mafai pe tuʻu ai alatoto poʻo le paʻu i le vao poʻo le paʻu i le vao. O le mutia sili mo le matou vao o le fana ma le vao o le filifiliga. Latou te alualu i luma vave, fausia se lanumeamata lanumeamata, lea e le o tosoina ese atu ma e galulue soofaasolo ma se taavale.

Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

Ma e le o le tele o le avanoa i le va o moega, e mafai ona faamauina i le mutia vao. Ma matagofie ma leai se palapala

O le mutia o le a manaʻomia ona tipiina, o lea e te manaʻomia se mutia mower poʻo se trimmer. Ma o le mutia tipi e mafai ona amata i mulch. Ma, e ala i le ala o le a faaalia mea, vao - Latou te le mafai ona tatalia le u wrorties.

Ni togafiti

O le tekonolosi ua taʻua o le auvaa poto e leʻi aoga. E mafai ona e suʻea auala eseese, mea fou, poto masani "uo. E tele togafiti e oʻo lea o loʻo o mai i le taimi o faʻagaioiga. O le tasi ua uma ona faamatalaina - e uiga i mea e matau. E matua faafaipulaia e ia le tausiga ma le mulch e le o manaʻomia. O loʻo iai pea manatu fiafia:

  • Ina ua maeʻa "Mafaufauga" auā o le laueleele o aganuu e soʻu solo o oa, pi ma le sinapi, rapi, rapine. Ina ua mavae ni nai vaiaso, Juricy Greenery tuputupu ae. E mafai ona tuua "i lalo o le kiona", uafana i le tautotogo. Po o le tofo i luma o le kiona ma lanumeamata. O le sini iinei e lua - talavou guinery oversney mauaina, e faʻatupuina le lalolagi. O le taimi lenei. Ma lua - leai ni vao e ola, pei ona fana.

    Togalaau mo le paie ma le poto: faʻafefea ona fai le mafanafana ma fualaʻau

    O le mataga

  • Faʻaaoga le paʻepaʻe o mea e ufiufi ai mea e faʻalautele ai le "atunuʻu" vaitau ma amata ona vave seleselega. Faia arcs mai le steel rod ma le lapoa o le 8-1o mm. I le Sponbonda, Medium poʻo le maualuga maualuga ua feʻai e le lautele o le 2 cm lautele pe sili atu. Ua tumu Arcs i totonu, o le spinbond ua lafo atu i le uaea e saoloto e aunoa ma le saoloto. Oper mini-lanumeamata oona ua sauni. O le asini a Arc i pito uma o le togalaau. Ina ia tapunia laʻau mai le Frosts, Sponbond na salalau, e mafai ona e tatalaina i le aso e ala i le aoina o mea uma i le lima tasi. O le ata lava lea e tasi o le a sefe mai le faapalepale i le taumafanafana vevela.
  • Tuu se tamai kala lapoa i le tulimanu o le nofoaga. E faataatia ai le ARrian ma le o totoe o le fualaau aina o otaota. E tumu i vai. O le lanumeamata o le a vave ona paga ma o lenei ola e mafai ona faʻaaogaina mo le fafagaina. Naʻo le Barrel e tatau ona ufiufi - o mea ia e manogi i le auala sili ona lelei.

E mautinoa lava o loʻo iai pea togafiti i le faʻagaioiga o le atamai o fualaau faisua. Afai tatou te iloa e uiga ia i latou, o le a ou faʻaopopoina se tusitusiga.

Mataupu i luga o le autu: mop mo le fola i le fufuluina. O le a le mea e filifili ai

Faitau atili