Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Anonim

Faateleina, ma e masani lava ona ave e le au vaʻalele o nofoaga o togalaʻau ma avanoa o le tupu aʻe o fualaʻau ma fualaʻau i luga o le fatuga o lo latou laueleele, le ata o le togalaau o lo latou laueleele. Tupe maua i le taulaga, ma i le fale e malolo ai. Ioe, fualaʻau fualaʻau, moega pepe, atonu o iai mea uma, ae e aofia ai i laufanua faʻamaumauga o mamanu. Faalagolago i le faapolofesa faapolofesa, E foliga mai na sili atu ... A o lea ua ou faatonuina, malulu laufanua e masani ona o mai i fafo o lima o polofesa. Failautusi a le tagata lava ia, e tusa lava pe le atoatoa, ae sili atu le manaia atili ma lagona ai oe lava sili atu.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faapipii se fuafuaga faapena, ae aua le galo lena mea e tatau ona i luga o le fua

O fea e amata ai: faataatiaga

E amata uma i le ogaumu: E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ou manaʻoga ma mea moni. Ina ia faia lenei mea, muamua nofo i lalo ma tusi mea e te manaʻomia i luga o le upega tafailagi. Na o se lisi o mea e te manaʻo ai e te manaʻo ai. Ona e ave lea o se fuafuaga o le eria ma lapoa ma amata tuʻu le mea faigofie ona toe teʻena. E masani lava o se tulaga poʻo se paolo mo le taʻavale, o se ituaiga faʻatoʻaga - a itiiti o ni nai moega, pe a iai tamaiti - o se malae taalo.

O se taʻavale mo le taʻavale na taʻoto latalata i le sini - o le leai o se avanoa o le a alu i le auala avanoa, o le malae taʻalo i le auala saʻo mai le Wildcomn: I le taimi atoa e te nofo ai ma latou, Ma o lea, ma tamaiti i lalo o le vaavaaiga, ma e te faia. I le faʻaaluina o le malae taʻalo o le a i ai faʻamatuʻu: E taua le leai se ata, ma o se vaega o le paolo, vaega - i le la. Ia i ai tulaga sili ona lelei.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

E tusa ma le tusi le fuafuaga

E mafai ona teuteuina le milotona i le togalaau, aua e le taua e nana. O le a ia tapenaina pea lau '' upega tafaʻilagi ma o le a e mitamita ia latou. Lenei mo ia o le a e manaʻomia se la fatu o lau 'upega tafaʻilagi.

O lenei ua tatau ona e mauaina se nofoaga mo nofoaga faʻapitoa ma ausilali. Oe a mautinoa e te manaʻomia se fale manu, ma le isi itu tapuaʻi. E mafai ona faatatau i tuafale, ae sili lelei - latalata i le togalaau. Afai o le fale o loʻo fuafuaina ma le faʻamafanafana, o se nofoaga e teu ai teuina o laupapa. Auā o lenei 'ua fai ai' au 'auivi, ma mafai ona faʻapipiʻi i le pa, ma e mafai ona tulaʻi eseese, ma o nisi kopi e mafai foi ona avea ma elemene mea teuteu. O se mea i se tulimanu o le tagata e te manaʻomia e tuʻu ai le faleuila ma taʻele. O iinei ma le faleuila o se fua foi o se fua: E tatau ona e amanaia le mamao i nofoaga tuaoi (i le itiiti ifo 2 m), ma le sili ona tupu o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi o le matagi e le afaina.

Le isi e maua mai ai le mea moni o le mea moni. E masani lava o se sizebo, o se vaituloto po o se vaipuna. O le vaituloto ma le vaitumea e mafai ona tuʻufaʻatasia, tuu se gazebo. I luga o le mea moni e mafai ona tautau i luga o le vai ma se tasi o lona pito. I le isi itu e mafai ona e faia se faleoloa, tuu le autau latalata i lona fale pe o le fale polala (le faitotoa tutusa, ae sili atu mautu). Latalata i le Gazebo, e mafai ona e faia se tamai pato ma tuu le paraie. Uamea po o piliki - filifiliga. I lalo o le vaituloto, e sili ona lelei le aveese o le tau maualalo pe o le mea e latalata ai vai. O isi mea uma e faʻapipiʻi i le avanoa avanoa.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Pond ma Gazebo lata ane - manuia le tuʻufaʻatasiga

E foliga mai o mea autu uma. Afai e mafai ona e ulufale atu ia i latou mea uma i totonu o le upega tafailagi fuafuaga - sili ona lelei: E mafai ona e fuafuaina auala togalaau. Oe manaʻomia le pulea ma fai le itiiti ifo o le tele o auala, ae e tatau ona faʻafesoʻotaʻi uma fale. E mafai e le ausilali ona maua ni auala. O le mea lea e fiafia ai. Ma i le ala, vaavaai mo nofoaga mo moega pepe moega, fugalaʻau moega, mauga, teuteu ata mataʻupu. E mafai ona e faʻamalosiaina auala e faʻamaumau ai le nofoaga i lalo o le fugalaʻau. O lenei, i le ala, o se tasi o faiga e fiafia iai o faigatino. E masani ona latou le faaaogaina laina lamolemole. Na o mea o loʻo i luga o vaega o loʻo vaʻaia e aumaia ai le pito mamao.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te le malulu le faaputuga i luga o puipui i totonu o le faletaele

Aua nei galo e uiga i laau ma togavao. E ala i le auala e mafai ai ona latou tautua o se shirma mo se pa le mautonu. Ma o le a ia mauaina uma le Inimupeti. Vaega o le a mafai ona teuteuina i le tautau fugalaʻau moega moega, vaega ufiufi i laʻau laʻau. E ui o le a ola aʻe o laʻau, e mafai ona e tuʻu le tagavai aʻo leʻi amata le pa i luga o timuga, Cymais, soʻo se isi laau.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Le masani ai Gazebo: O le taualuga ma le pu e faʻamalamalamaina ai se tamaʻi vai. Filifiliga, e mafai ona e faʻagaioi le avō i le paolo poʻo le la

Falasaga mamanu: Filifili Faiga

Ile tele o taimi, o le ata o le faʻatoʻaga e matua faigata tele ona fuafuaina. E tele taimi e mafai ona faamatalaina o le "aso nei." O Fofoga Manaia o Efuaaga "Faʻatulafono" ma 'eseʻese auala o loʻo faʻaogaina, ma o nisi taimi o nei tuʻufaʻatasiga e matua tele lava ma sili ona manuia ma manaia. O na mea lelei, tutoatasi teuteuga o le mafai ona e faia laufanua matagofie laufanua ese. Ae fai se togafiti i se ituaiga ituaiga i se lagona faigofie: E te iloa lelei, o lenei manatu e talafeagai pe leai. Sei o tatou vaʻai i nisi o filifiliga mo le ata o le faʻatoʻaga faitotoʻa i nisi faʻapitoa ituaiga. O le faigofie auala e galue ai ma isi itu.

Oriental

O aganuu a Saina ma Iapani e tele naua eseesega, ae o le vaega o le faitotoʻa o le faʻatoʻaga, o se tagata faʻapitoa faapitoa e faigata, e toetoe lava a le mafai ona iloa ai nei faʻatonuga e lua. Mo le faigofie o le malamalamaaga, tuʻufaʻatasia i latou i le tasi sitaili: sasaʻe.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Iapani sitaili mamanu - tele o maa, manaia tuʻufaʻatasiga o le faʻamaoni ma le faʻatasi

Mo nei faʻatoʻaga, o le ausiaina o le maualuga o le faʻamaoni o loʻo i ai. O le a le mea lelei mo le mamanu o le faʻatoʻaga faitotoʻa i Iapani poʻo le Saina sitaili, o lona uiga o le mea moni e faʻaaoga le tele o lapisi ma lima. Afai e faigata le maua o se sili atu i le aofaʻiga manaʻomia ma taugata, ona tele ai lea o faʻafitauli o loʻo i ai. Masalo o le a e laki, ma e mafai foi ona e malilie e uiga i le lanu - o le faʻaʻoleʻole Iapani i le pito i tua e faʻaaoga ai mea e tasi ma le tasi lanu, poʻo ituaiga eseese ata mai ia latou.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Manatu lelei mo le mamanu o le lotoā o le lotoā latalata i le togalaau: sasaina maa ma manulele, o le auala o le a le i totonu o le fale

O maa tetele, ole mea na totoina ai le vao o le Samasoe, o le tu masani masani foliga o se tamai punavai. Manaia tele le manaia manatu ma se tuaoi o vali ata. Ae o le a mafai ona e faia se mea, ia mautinoa o le vai e tafe mai le faiga o mea na tafe mai ai: i lalo o le palapala i lalo o le alavai. Ua faatulaga le vai.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

O se tamaʻi pa e matua faigofie lava. O le BAMBOO o le lelei lava ona e le pala

Ina ia mafai e le ata o le Iapani-sitaili faitotoʻa faitotoʻa, e matua masani lava, e mafai ona e faʻaaogaina ni pili. O se tamai pa ma ua matua faigofie lava. O nai siteki o loʻo tutuli i totonu o le eleele, o vailaʻau o fualaʻau pamu o loʻo faapipiiina ia i latou, ma o loʻo fusia foi e se suble tamoo e kolosi. E aliali mai se BAMBoo complenik.

Lava uiga o le auala - lapotopoto maa i se mea mamao o le tasi i le isi, o maa mai maa, po o slabs sima, ae latou te le sikuea, e pei ona tatou masani ai, ae umi. Faʻamolemole tusi o avanoa i le va o maa / papatusi o loʻo nafa ma le mutia, moss, pe ufiufi i manu felelei.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Iapani auala taala

E masani lava ona i ai vaipuna i Iapani togalaau. Ae e leʻo ni mea leaga ia i le faʻatafuʻamilo ma le sasaina ma taia i luga o fafine, ma faʻalapotopotoga o le tautava ma maʻa, lea e tafe ifo le laititi o vai. Fai ia latou lava faigofie a latou mea, ae faʻapefea, faitau iinei.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

FORUMU

O ni nai mea fai Iapani e aoina ata o loʻo aoina i se ata ata. E i ai manatu malie e faigofie ona latou faʻaogaina ma ou lava lima. Ma o le tau e itiiti ifo)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Ina ia lelei le ata o le faʻatoʻaga o le faʻatoʻaga, e lelei tele mo le fale ma le togafiti i le tasi sitaili.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Filifiliga filifilia o laau - afa o le manuia

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Iapani Maple - Faʻafefea ona pasi e

Mataupu i luga o le autu: O le uluai mamanu o le atunuu eria: Manatu ma ata

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Ala, tamai vaipuna i aga masani masani

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Ou te le o le mautonu le sitaili))

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Papatusi, maa, maasiasi maa, laau - uma nei i le pito o le vao

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

E leai ma le masani o maa faavae o maa

Gesttic style (nuu po o le atunuu)

O le tele o faʻamasinoga, o tatou taulaga ua faʻateleina, tatou te mananaʻo ai i ni mea faigofie, masani, e aunoa ma ni laina manino, lea o le taulaga ua uma ona aofia ai. O le mea lea, o le toatele o tagata na amata fausia mai logs: Latou te malie mai ia i latou. Afai o lau fale o le atunuʻu ua fausia mai se fale ogalaau, o le faaauauina o le faaaluina o le manatu o le a avea ma fausaga o se togafiti i le nuu maotua poʻo le rusttic style. I lea tulaga, uiga uiga o le faʻaaogaina o ituaiga eseese o mea tuai ma ona elemene i le vaega o fugalaʻau moega ma fugalaʻau, Fengua mai le SVETren , nofoa faigofie, e masani ona faigata tele, i fafo o ogalaau.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

O le resitaraina o le togalaʻau i se tulaga faigata o le geutic e faigofie ona aʻoaʻo e uiga i le i ai o uili mai le taʻavale, batket, parters, decks ma fugalaʻau tuai

I le itu apenic, ia, e le mafai ona sologa lelei ma tafe ifo. Tracks - ofi i le mutia, ma maa na folasia mo le faigofie, lafoaia auala mataga. Ma o lea o le "laupapa" e foliga mai e masani lava, e mafai ona e faʻaaogaina le decker - o le mea lea e tutusa ai, e le mafai foi ona pogisa foliga vaaia i tausaga.

O le pa i totonu o le upega tafailagi e mafai ona faia o matutu, suia i le vaomatua. E sili atu le amio lelei, o pa e faia i le birch poʻo fulufulu ma lona moli lanumeamata lanumeamata.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Birch Branch pa

O pa o pa e masani ona masani ai mo lenei sitaili. Ua faia i luga o moega, laʻau fugalaʻau, ma vavae ese sone i totonu o le upega tafailagi, ma e oo lava i le pa autu, o se togalaʻau talafeagai mai le tuaoi ma le auala.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Apaau o se pa mo fugalaau

I lea lava itu lava, e mafai ai ona faʻatulaga se faʻasao - e le afaina ai se tamai micro poʻo le alalaupapa fuli se vaitaʻele umi. Ma afai o loʻo i ai le maualuga o le tulaga i luga o le upega tafailagi, e mafai ona e faia se kasa o le leek-pakete - o se uluaʻi manatu.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Vaipuna i luga o sitepu, na o le le masani ai le faatinoga: vaipuna o Leeks ma pakete

E oʻo lava i le faleuila e mafai ona faia i le sitaili e tasi. E foliga mai ai e foliga mai e le talitonu se tasi i le muaʻi tulaga o le fausiaina, ae foi foʻi lea foi ona faʻaalia le fausiaina o le fausiaina.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

O se faleuila o le HUT, e le mafai ona natia faapitoa

O le mamanu o le togalaʻau i totonu o le faʻataʻavale sitaili e le aoga i le geometry poʻo le filifiliga o laʻau. E taua lou lagona lelei ma le paie, na lagona lelei e laau. O le taimi lava lena o mea faigofie o le a fiafia i mata ma le fatu. O ni manatu mo nofoaga eseese o loʻo fuafuaina, vaʻai le ata ata.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Atunuu-masani togavao

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Le masani ai fugalaʻau moega - fugalaʻau tafe

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Fugalaau moega-bonfire i le togalaau

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Trolleys ma Wooden Wheels - Paranesi Faitin elemene i le Country Style

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Multi-tipred fugaina i se togavao togalaau

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Crickerels ma mea manogi i le ituaiga o le Ali-Nuu

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Woodwood ma tuaoi

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

E le o se taufaafefe sili ona leaga))

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Lalagaina - o se pa lelei, ma o le sitaili lagolago le mamanu o le vaieli

Faatoaga ata i le itu faaonapo nei po o aso nei

O le ata o le faʻatoʻaga o le faʻatoʻaga i luga o le ituaiga o loʻo faʻavavalaloina faʻavaomalo. E talisapaia elemene o aganuu eseese. O le autu autu o se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi o ituaiga ma ata. Tele taimi, o laina sao ma laina lapotopoto e tuufaatasi.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Tulimanu o malolo i le faatufugaga nouveaun

E faigata ona faia se tulimanu i lona lava togalaau. Tale mafai ona suia i le sima poʻo papa maʻa poʻo le laupapa laupapa, o le mea autu o le tausi geomotry. O fugalaʻau o se foliga le masani ai o loʻo i ai i le eleele atoa ma le maualuga. O lo oi ai se nofoa i le va o moega maualuluga e lua, ma o lea e matua faigofie ma mafanafana, e mafai ona e faia se tuaoi maualuga ma faoa faamalosi le laupapa. O lenei kupita uma ua motusia e se lapotopoto chitrac ulo ma se laau. Nai lo le ulo, e mafai ona fai sina vaega sili ona vaipuna i foliga o le maa povi, ma o fea le vai tafe.

Mataupu oi luga o le autu: Antistatic Linoleum Stacking Tekinolosi: autu vaega o galuega

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

E faigofie lava ona faia se vaipuna. O le mea autu o le sailia o se maa talafeagai ma viliina se pu i totonu

E pei ona e vaʻaia, o le vaipuna e latalata i le stylistic i le sitaili Iapani. Sa fesuiaʻi teisi o le a fetaui ma e fetaui lelei i le nofoaga o aso nei. Ma e le o le pau lea o le itupa o elemene. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻaoga le laanumanu. Ae e ese le ituaiga - poʻo le cubic poʻo le cubic poʻo le curved luga, ae naʻo le tutusa vaalele. Vaʻavaʻai i le ata i lalo, o le a e malamalama i le mea o le a.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

O le mea lea e fai ai meafale, ae o lona foliga e matua ese lava

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Wicer Garden Meafale mo Poro Sector Vitio

Ma o lea, ua ouʻa ma le faʻaeteete, faigata laina e malepelepe e ala i luga: i le pito i lalo o le pyramidal i luga o le pyramidal i luga o le taʻele o le laulau.

O le mea lena a Razdari e fiafia i moega maualuga, o lea pe a mamanuina i se auala: E sili atu ona talafeagai laina ma pusa maualuluga. Fai i latou o fafie, maa, sima. O mea e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le laʻei autu pe o se faʻaopoopoga.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Togalaau-fugalaau moega ma aso nei

Pe tusa ma le tutusa tu ma aga e faia ai le fale ma le sipileni latalata i le vai paranesi. Faia le fola mai laupapa, Plaqueoa poʻo le le mautonu, tuʻutuuga uiga uiga - o se vaega o le faʻatoʻaga ua faʻatatoa.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

O le terrace latalata i le fale o le a foia ai le faafitauli o se eleele susu

I le ala, e mafai ona e faia se gazebo i se tulaga le masani ai.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Uluai Gazebo. Ma ia, o le mamanu o le fauga o le a le le fiafia

O manatu tele e tele, ma e latou te fiafia uma ia latou lava ala. Vaʻai nisi ata i le faʻasologa o loʻo i lalo. E mafai ona o mai i lau togalaau.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

O le moe o le moe - ae mai le itu mulimuli i le mamanu o le togalaau

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Moega maualuga i le mamanu o le togalaau i le faiga o nei

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Pa puipui

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Le masani ai Gazebo: O le taualuga ma le pu e faʻamalamalamaina ai se tamaʻi vai. Filifiliga, e mafai ona e faʻagaioi le avō i le paolo poʻo le la

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Manaʻoga aoga o le vaituloto - E mafai ona e sunbatheath i luga o le fola

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Swick Tracks - Faʻailoga o le sitaili, ae o le faʻatinoga e le masani ai

Manatu mo le faamauina o pa ma puipui

E tusa lava po o le a se manaia, ae o loo i ai pea le pa. Ma e le o taimi uma lava - o le teuteuina o le togalaau. E tele taimi, o mea uma o le faafeagai: O le ulu lea o le pule o le e ona: Faʻafefea ona faʻaliliuina pe tuʻuina atu se sili atu taliaina foliga. Mafaufauga e matua tele lava, ma mo tofo eseese.

Afai e te iloa iloa, ma le pa o le itiiti manaia, teu i nisi vaaiga. E manino lava, o le filifilia o le togafiti talafeagai e le faigofie, ae e mafai ona e faʻalagolago i le aotelega o le resitalaina o le nofoaga.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

E le faigofie le pa o le paso ma le mamanuina o le upega tafailagi

E mafai ona e faʻaogaina le pa o se taimi mo fugalaʻau fugalaʻau poʻo togalaau fualaʻau. E matagofie ma aoga. O lenei manatu o tagata e ona o le tele o nofoaga o le a faapitoa faamolemole. Na o le pa o le pa mai le laupepa faʻapitoa ina ia mafai ona e faʻaogaina pe a fai o le taumafanafana e malu i lau itulagi. I isi vaega uma, o iai ni laʻau i luga.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

O le pa e mafai ona liliu i totonu o se moega ofu

Pe tusa o le manatu e tasi e aoga mo le mamanu o le puipui i le fale. Naʻo iinei o fugalaʻau o loʻo pepese pea lava taimi, ma faʻamuamua Apel, ae leai se mea e mafai ona taofia ai oe mai le faʻapipiʻiina o ato, ma ia na o le tafafao mai fafo.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Pat Platient Filifiliga - O ato uamea ua ufiufi i le Jute fiva, totonu - eleele

E masani lava ona le mafai ona faʻafetaui mea teuteu poʻo nisi elemene e le masani ai ona faʻalavelaveina mai ai le sili ona aulelei, o le pa o le pa. E mafai ona avea ma fale palasitika o fugalaʻau poʻo se mea atoa o loʻo i totonu o pusa eseese lea e te mafaia pe toto ai fugalaʻau, pe tuu i totonu o pou.

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faʻaletonu o teuteuga, ma o lau galuega o loʻo faia - faʻalavelaveina ai le le malamalama

Manatu i ata-faatulagaga

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faatulagaga o le Givid: Nofoaga Taiala Oe Lava (60 Ata)

Faitau atili