Fetaui puipui ma DVP Panels - 3 Auala

Anonim

Faʻaaogaina o le NPP Penels mo puipui o se tasi o sili ona saili-pe a maeʻa auala e faʻauma ai le tuʻuga o le saʻo. O 'olo moni o loʻo tumau pea le vevela, e iai ana meatotino o le faʻafefeteina. I le tau malulu, e le faʻatagaina e le oloa puipui ma faʻatupe le lelei silisili o le susu.

O fetuʻutuʻu mafanafana o le sili sili ona lelei mo le tipiina. Mo mea faʻapipiʻi i luga, o potu mafolafola e masani ona faʻaaogaina.

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le fiberboard

O tulaga lelei ma le le atoatoa o le Creeboard e faʻalagolago i lona faigata. O le faigata e fuafuaina e ala i le mafuaʻaga o le faʻaaogaina o mea. O aso nei gaosi oloa e maua ai se malu, semi-mautu, mautu ma superhard papatusi. O le mea mulimuli o loʻo faʻaaogaina i le faʻasologa o le fauina ma faia ni mea faʻatau fale.

Faamanuiaga:

  • Fiberboard (okeni) ua fausia e ala i le oomiina o laupapa fafie i lalo o le aafiaga o le maualuga vevela. E le tumau, puipuia mai le fulafula, tetee i le ofi ignic mea.
  • Fiberboard o se oloa mafolafola. E faia e ala i le faʻamago, fetaomi, faʻaaogaina le mea noa. I luga o le fiberboard, o le laupapa laupapa e masani ona osofaʻia poʻo le pane. Ina ia mafai ona vase lalo o le faʻavae o laʻau masani ma tufatufaina le teuteuga luga, e faʻatinoina e lona eseese poʻo le ufiufi i se mea faʻapitoa. O nisi taimi o le faʻagaioiga o le veneer poʻo le faʻaaogaina o le sooupu e faia. O palu laupapa ma filo ma faʻataʻitaʻiga. O nei tekinolosi uma e mafai ai ona e faia ni panels e sili atu le mafai.

Fetaui puipui ma DVP Panels - 3 Auala

  • O papatusi e sau i foliga eseese ma tele. E i ai le tele o paolo: mai lemu begese e mumu, lanu viole. O oloa na aoina mai ai metotia le masani ai, e sili atu le mataalia, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaoga faʻata.
  • Warfieke Papatusi Pusa E Lelei Susufua. Ona o lea mea e masani ona faʻaaoga e faʻauma ai faletaele.
  • O le laualuga e faigofie ona faamamaina ma le susu susu. E le manaʻomia le vevela tele, ma sili atu foʻi ona fufuluina ai lea o le vaega ma le pawder.
  • O le isi lelei o le puipui o le pa puipui ma laupapa laupapa o le pa puipui e le o se tulaga sili ona lelei. Le tulaga faʻavae - e tatau ona faʻamago le laualuga. O lenei o le a faʻaitiitia ai le taimi o le faʻamaliega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale laupapa

Fetaui puipui ma DVP Panels - 3 Auala

  • Ole tau maualalo ole vaʻa e faia ai lenei mea o se tasi o sili ona lauiloa i le maketi maketi.
  • Faatinoina le gaioiga o le oloa e faʻamaunaʻia ai lona malosi, tumau.
  • O le mea e faigofie ona taulimaina e aunoa ma le suia o lona fausaga.
  • O le fanua ua filifilia o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o meaafale.

Na pau le mea ua le lelei o le DVP o se tamai mafiafia o le laupepa, e faʻatapulaʻaina le aotelega o le faʻaaogaina o lenei mea.

Peitaʻi, o le aotelega o lona faʻaaogaina ua le faʻatapulaʻa ile fausiaina, ae ia aoga i le faia o o meaafale, alavai, fale gaosi fale, fale kuka.

Sauniuniga talafeagai - le ki i le manuia

O galuega taʻitasi e tatau ona fuafuaina e aloese ai mai le tele o faʻaalu taimi, malosi ma tinoitupe.

  1. Mafaufau pe o le a le tele o tupe e mafai ona e faʻaaluina i luga o le faʻatauga o mea. O lenei manatu muamua ma o le a aʻoaʻiina i le filifiliga o le va o le vaega o le tino teuteu o le fale teuteu.
  2. Faia le ata o le potu pe faia se ata o le fola o le fola. O le a fesoasoani lea e fuafua le manaʻomia o le aofaʻi o mea. I le taimi lava lea, e le talafeagai le lima i luga o tumutumu ma opoomi.

Fetaui puipui ma DVP Panels - 3 Auala

  1. Iloilo le maketiina o maketi o gaosi kamupani ma tau mo a latou oloa. O lenei mea e fesoasoani e faia ai le filifiliga saʻo. E mafai ona e mauaina eseese filifiliga filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ni faʻataʻitaʻiga poʻo le paʻu i le paleni o oloa lelei.
  2. Fuafua le numera o mea manaʻomia. Ina ia mafai ona fuafua le vaega o le faʻaleleia o oloa, e tatau ona e faʻateleina le umi o le umi, ave le itu o faamalama, faitotoʻa ma faʻaopopo 10% e fetaui ai.
  3. Faʻatau e masani e masani ona taugofie nai lo faleoloa. I lea tulaga, faʻaopopo tupe teu i luga o felauaiga o oloa o le a tatalaina. E masani ona fausia kamupani - tagata gaosi oloa e ofoina fua fua mo le faʻatau o le faʻatau.
  4. Saunia uma galuega talafeagai. Ina ia sefe le tupe, e mafai ona totogi.
  5. Afai e vavae ese pa e laupapa laupapa e okaina, o papatusi o loʻo gaosia manino i le tapulaʻa o le potu. O lenei faʻatagaina le faʻaaogaina o oloa uma na faʻatau uma e aunoa ma mai le maimau.

Fetaui puipui ma DVP Panels - 3 Auala

Faapipiiina o ponaivi

Tufatufaina pepa e mafai ona faʻapipiʻi i le clamps, fao pe faʻafefe. O le galuega e le manaʻomia ni poto faʻapitoa ma tomai, o lea e mafai ai ona faʻatino i ou lava lima. Aʻo leʻi amataina, e manaʻomia le tatalaina o mea ma tuu i le potu vevela mo le aso. E tatau ona fetuunai i le susu i totonu o le potu. Afai o pa e le tutusa, ona e tatau lea ona e tuuina atu ia i latou ma se tasi.

  1. O se tasi o le lauiloa metotia o le faʻapipiʻi o le faʻaaogaina o le faʻapitoa loka masini. I le taimi o gaosiga, o le vaega o loʻo faʻaaogaina i le faʻasaʻoina o faʻamatalaga i le iʻuga ma tuai lapotopoto. O lenei metotia faʻatagaina oe e vave faia se fono ona o le faʻasaʻoina o le pito i lalo o pu ma pine. Mai luga, o le ipu ua nonoa i loka loka ma coto ma tipi. O nei vaega faʻatagaina oe e faʻateleina le tulaga o le vaʻa o le vaʻa o le vaega. Latou te le manaʻomia foʻi le puipuiga puipuia.
  2. O le faʻavaʻa mo le faberboard mafai ona faʻapipiʻi i fao. O le laupapa muamua o loʻo faʻamauina mai le tulimanu ma le itu i luma. E faavaa o se laupapa laupapa o loʻo faʻamauina i fao. Na fusia faʻatasi tagata uma ma o loʻo fusia faʻatasi ma tatau ona faia i le Groove. Ma o le laualuga ua maeʻa ona faʻaumaina mea o loʻo faia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina se matasele i totonu o le potu faʻapitoa oe lava?

Fetaui puipui ma DVP Panels - 3 Auala

  1. Tele taimi i le toe faʻaleleia, o le nonoa o laupapa laupapa ua maua e faʻaaoga ai le mastic (faʻapipiʻiina le aofia). Ae na tuʻuina mai o pa e maeʻaeʻaina. O le mea faʻapipiʻi e tatau ona mafiafia ma palasitika. E tatau lava ona faʻaaogaina i le puipui ma le spathed spatosu ma le mafiafia o le tele o millimeters. Ona fetaomi malosi lea o vaega uma. O fea o le faʻapipiʻi metotia e filifili ai o le foia o oe, ma e sili atu le feutagai ma se fomaʻi. O puipui o puipui o le fiber o le faigofie lea. E tatau ona e faia sina taumafaiga.

Fautuaga Aoga

  • E tusa lava pe o le a le nofoaga o le faʻapipiʻi, faagaoioia le laupapa mo le crate ma maualuga-lelei le eleele. Lea o le a faateleina ai le tau fuafua o le mamanu atoa atoa.
  • Ufiufi ato i le loka system, o le a fausia ai se foliga matagofie foliga.
  • Tapuni o soʻotaga ma faʻapipiʻi masini.
  • Pa puipui o panela tuʻufaʻatasia ma pepa puipui poʻo le teuteu teuteu. E aumaia ai le telefoni ma ituaiga o loʻo i totonu. O lea, e mafai ona suia foliga o le potu pe a manaʻomia. I le taimi lava e tasi, o tupe faʻaalu faʻaletupe o le a laititi. Ua lava le mea e sui ai le pepa puipui po o le toe fai le puipui.

Fetaui puipui ma DVP Panels - 3 Auala

  • O le faasalaina o le tagata Paropacker i lalo o le totogi o le a fesoasoani e aloese ai mai le faia o le moliaga o puipui.
  • O le parobaraer o se ata tifaga e puipuia ai le faauiga o le faamautu.
  • O se vaega o oloa e tatau ona faʻatau i le taimi e tasi mai le tasi gaosi oloa. Aua o tagata gaosi eseese e faʻaaogaina a latou lava tekinolosi. O lona iʻuga, o meatotino ma le tuʻufaʻatasia o mea ma le igoa e tasi i kamupani eseese e ono ese.
  • E faigofie le faʻaaogaina o le electrolovka mo le tipiina o o 'au ma isi elemene.

Vitio "faapipiiina o MDF panels i luga o le puipui"

Vaʻai i le vitio i luga o le faʻapipiʻiina o moli i lalo o le laʻau, o lana faʻapipiʻi e faʻapena foi, ma le faʻapipiʻiina o le laupapa laupapa, ae naʻo nai eseesega laiti.

Faitau atili