Vali mo le potu atoa

Anonim

Amata le toe faaleleia o le fale, ua uma ona totogi uma le teuteuina o le teuteuga i totonu, ma o le fale e tumau le efuefu ma le le aoga i le pore. Ae Se taimi puʻupuʻu poʻo tua atu, e sau ia te Ia, ma vave ona tulai mai le fesili: Faʻafefea ona faʻaleleia atili o latou fale? Ae maise lava, o le ata o le Faʻasao ma le faʻavae e tatau ona faʻamalieina sili sili atu manaʻoga nai lo le totonu ia. Tatou taumafai e iloa poʻo le fea vali o loʻo i ai ma o le a le mea sili e filifili ai mo le faʻavae.

Vali mo le potu atoa

Dourted fale faavae

Atituri o fetuunaiga o ata

Oti ma le faʻavae o le fale e manaʻomia se aga faʻapitoa e maeʻa ai. Latou te ui ai i puapuaga uma ma o loo i taimi uma le tofotofoina. O ata na faʻaaogaina mo le teuteuina o le fale, faʻaaogaina i fafo e le o tuʻu i fafo le tausaga, ma le tele o le herodes e le tatalia tulaga mataga. O le mea lea, sau i le fesili pe o le filifilia o le sili atu mo le faavae, e uiga i le teuga, e sili atu le galo, ma taumafai e fuafua uma le tele o le fofo o ata vali.

Anucate

Vali mo le potu atoa

Vali socket

O le vaega tele o lenei vali o se vai tioata tioata e fusifusia ai i le faavae. E tele lava taimi uma, o lena enamel ua faʻaaogaina mo le atavali, o le faʻavae lea, aua o loʻo faʻatino i lalo, ma o le tulaga autu lenei mo le sili atu o vaipuna. Ae ina ia faʻasaoina ai le le atoatoa e faʻamalamalamaina ai ni nai militeri e ono le taua, ae o le a fesoasoani ia te oe e filifili o le vali uma.

  • Umi mago. O le galulue faʻatasi ma lenei filifiliga e sili atu i le ogatotonu o le taumafanafana e faʻamamaina ai mea uma.
  • E le faʻatagaina le malamalama o le ogaumu o le pupuea ina ia "manava", ina ia aua ai lava pe a maeʻa le togafitia i luma o vali.
  • E le pa'ū i luga o le le-agalelei o luga.

Acrylic

Vali mo le potu atoa

Valiina le fale tumaoti

Mo le toʻatele, o lona igoa tuai - vai e te faʻapipili, ae e le o matua. O le mafaufau faaonapo po nei o loʻo iai ni filosofia faʻapitoa i lona faʻavaeina, o le fausiaina o se manifinifi ata puipui puipuia le faʻavae mai, o ituaiga uma. Ina ua maeʻaeʻa faʻamago, e mafai ona saogalemu le faavae o le faavae, tusa ma tulimanu malosi.

Mataupu i luga o le autu: faaputuga ma le faletaele mamanu: Tale Manatu i se faletaele ma se mamanu (20 ata)

Mimiti:

  • Tumau le matagofie e le umi pe a fai o tagata tauva.
  • Afai e amata le tatagi lea, o le mea faʻavae o le a maua atoatoa ai.
  • E ui i le tau maualalo, o le acrylic poslicts o lo o tuu i le tele o faaputuga.

Tuai

Vali mo le potu atoa

Vali socket

Ona o le tetee o ponakala o polyman i le faʻavaeina, e faigofie ona faigofie ona paʻu i luga o luga ma e talafeagai mo galuega uma ma fafo. Lauga, e mafai ona e taʻua le sili ona lauiloa o vali o vali, lea e mafai ona vali ai le faʻavae i le tele o auala ona o le latou tulaga umi ma le onosaʻi e mou atu. Ae o mea uma i le iuga o loʻo atagia mai i le tau.

Mimiti:

  • Ina ia mafai ona maua se tulaga lamolemole i luga o se poto masani.
  • O le tau e sili atu le maualuga atu nai lo tagata tauva.
  • Maualuga le manogi ma le manogi le lelei e faamaea ai le mago.

Tusitusiga valivali

Vali mo le potu atoa

Valivali fale faavae

Le tele o eseese ma le manaia o le tata o puipui o le fale ma le faavae. I le faʻaopopo atu i uiga mautu, latou fatuina ai le kuka o loʻo faʻamamaina i luga o le la luga, faʻataʻitaʻiina mea eseese: paʻu, maa, fafie. O ata o ata e matua afaina ai ma ona o le minerale vaega i totonu o le tuʻufaʻatasiga e faʻatagaina ai le faʻamalosi e alu i fafo, aʻo taofia le susu i totonu.

Mimiti:

  • Ona o le faʻateleina o ituaiga o foliga ma metotia o le talosaga, e manaʻomia pe o le poto masani i ia galuega, poʻo le tiga muamua.
  • E masani lava ona faʻauigaina le tau o le sili ona faʻauigaina le tau o le vaipuna, ae o le o loʻopogi o le a oʻo ai i se vave ofu o le vali luga.
  • Se seti o mea faigaluega pe a galue, i le sili atu ma le sili atu o ese.

Faigofie meatotino

Vali mo le potu atoa

Valivali faavae o fale maualuluga

Vali mo le faʻavae e tatau ona taliina e se tele numera o uiga lelei. E oʻo i le siosiomaga o le fale e le supfable i le tele o faʻafitauli o le faʻavae. O lona faʻaumatiaga e mafai ona toso le tele o faʻafitauli. Ioe, e le mafai e le vali ona puipuia le faavae, ae e matua aumaia nei lona soifua tautua.

O le aʻoaʻoga o le faavae o le faʻavae e tatau ona "manava" lena mea, e fua mai ai le faʻamamaina uma i le vali. O ata uma o ata o loʻo lisiina i luga o loʻo fausia puipuiga puipuia. Ae, faʻapitoa lava, o le faʻavae, o le toʻatele o tagata atamamai na fautua atu le faʻaaogaina o le tuai, poʻo ni ata tusi. Ma le magafagafa, o le taimi muamua o le togafitia poʻo ni faʻaupuga.

Taua: Faʻatoʻaga ma le eleele e tatau ona tutusa ituaiga o le vali. E faʻaaogaina e le gaosi oloa taʻitasi tagata taʻitasi sea mea e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi.

Metotia o Talosaga

Vali mo le potu atoa

Suavai vali vali

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o faʻata ma a latou filifiliga

O ituaiga uma o vali ese o loʻo iai ana mea faʻapitoa, aua o metotia o le talosaga e mafai ona ese. O le valiina o vali foliga e sili ona mafiafia, o le a avea ma sili atu le fetaui lelei.

Meafaigaluega mo le faʻaaogaina tele, ae mafai ona e filifilia le sili ona masani ma masani ona faʻaaogaina:

  1. Kraspopal. O le tau o le valiina o vali, ae o le vaega e matua manifinifi ma, atonu, o le ae tatau ona ui atu i nisi taimi.
  2. Faasolosolo O le mea faigofie, o le vaega lea e maua mafiafia ma toniga, ma pe a faʻaaoga foliga vali, e mafai ai ona e faia ni aafiaga eseese ma le faʻataʻitaʻiga.
  3. Tiwel. O lenei mea faigaluega e sili atu ona faʻaaogaina mo pa sikuea pa, ae e lelei lava mo le galue ai ma le mafiafia o ata.
  4. Fufulu. Na o le faʻaaogaina o nofoaga faigata-i-taunuʻu. E l ¯ e mafai ona vali ai ma vali le nofoaga tele ma umi, 'ae mata e pisia le mea' ai, e manaʻomia.

Valivali i totonu o le fale atoa e masani ona gaosia le faʻaaogaina o se pnematic spray fana. Ose sitepu vave lea, ae mo lenei mea o le a manaʻomia lava se poto masani. Afai o le vali e le tutusa, e mafai ona e mauaina lupe poʻo le au o le o le a faʻamatuʻuina atu i se tulaga lautele.

Fautuaga: A e galue ma se tiga, ia mautinoa e faʻaaoga le auala o puipuiga e aloese ai mai le vali i totonu o le manava ma mata.

Mo le pisia o le faavae, o le afu ma kelma e talafeagai. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e mauaina se faʻateʻi, toniga vaega, ae aunoa ma se pulumu e le manaʻomia se mea. O nisi nofoaga e le maua ai ni mea faigaluega i le tele o mea faigaluega.

Tele e faanatinati le galuega o le faia o ata i se isi tulaga o suavai, ae leai, e aunoa ma le mauaina o le poto masani, e sili le le faia. A faʻaopopo taimi malie, e amata ona latou mauaina o latou uiga faʻapitoa, e le eseʻese le fefinauavale, ae atoʻa mai nai tausaga o le a i ai ni nai tausaga o le a i ai ni nai tausaga o le a i ai ni nai tausaga o le a i ai ni nai tausaga o le a i ai ni nai tausaga o le a i ai ni nai tausaga o le a i ai faʻailoga o le mou o le mou o le mouina. Ioe, o nisi taimi, o nisi taimi e manaʻomia ai, ae e manaʻomia le faia ina ia e mulimulitaʻia tulafono faʻamatalaina i luga o le 'auvai.

Tusitusiga i luga o le autu: suavai paipa mo le stade - o se manaia fofo o le fale o feagai ma

Faaiuga

Vali mo le potu atoa

Valivali fale faavae

O le foliga o le fale e faalagolago i le tele o mea:

  1. Lelei o mea e faaaoga.
  2. O se filifiliga na faia o le faʻamaeʻaina filifiliga.
  3. Mastery ma tagata faigaluega tomai.

Naʻo le tuʻufaʻatasiga o mea uma e mafai ona liua ai se tasi, e oʻo lava i le fale sili ona tauagafau i le maota moni. E le gata i le matagofie o le faʻalenatura, ae o le puipuiga e faasaga i faigata lautele, ma o le faʻavae e avea ma galuega sili ona nafa ma mea talafeagai.

Faitau atili