Faʻafefea ona 'Inā avea le Liko PorkOmoni i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea

Anonim

Faʻafefea ona 'Inā avea le Liko PorkOmoni i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea

O le ufiufi ma le tui o le a mafai ona faʻaleleia atili le foliga o le faapaologa ma le siosiomaga o le fale o le fale i fafo atu o le fale ma le tino. I le tele o potu i o matou taimi, o le palota e avea ma se isi potu i totonu o se fale mautotogi e taʻalo ai le galuega a se kapeneta ma le faʻamalieina ai o le faigofie tele, e tusa lava pe le mafai e le faapaologa ona faia ni galuega faigofie ma tumau ai ia lelei e vavaeeseina ma musuia.

Mea mo le Fafo Ondoor

Ina ia vaʻai i le ponomoni i fafo, e manaʻomia le filifilia o uiga lelei o le a talafeagai mo lenei ituaiga o faletalimalo.

O le taimi nei, e iai le ituaiga o mea faʻauma e faʻaaoga e ufiufi ai tau o vaiinu ma ogalaau i fafo atu:

  1. Sivisi . E matua fuafuaina lava mea, o ua uamea po o palasitika. E matua talafeagai i Lana galuega, e maeʻa ona masani ai i totonu o le lapoʻa o le pailate, latou te faʻapipiʻiina vave i le faʻavae o le faʻapotopotoga faʻapitoa Galuega Faatino Galuega.
  2. Polofiti . Mea, o se tulafono, uamea, tetee i aʻafiaga o le lalolagi, e avanoa i lanu eseese ma lapoʻa masani ma gaioiga.
  3. Laina . O loʻo faʻaaoga le laupapa laupapa ma palasitika e pupuni ai le faapaologa i fafo atu, o eseesega na o le fausaga o mea. O le laʻau o loʻo aʻafia i le siʻosiʻomaga ma, e le pei o le palasitika, tautua ile laʻititi taimi.

Faʻafefea ona 'Inā avea le Liko PorkOmoni i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea

SIDS e tatau ona faia muamua i le lauiloa i le faaumaina o mea

Ae tatou te leʻi vaʻai i le pomu i fafo, e tatau ona toe faʻaleleia ma faʻamalosia. O mea uma o loʻo i ai nei ma pu o loʻo faʻapipiʻi i luma, aʻo leʻi amataina le tini. O fafo atu o fafo e faaaoga ai le fulufulu tino po o ofam.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laʻau paʻepaʻe ma ou lava lima?

Tago i le paopani siving (vitio)

Faʻafefea ona vavaeʻese le faapaleni i fafo ma ou lava lima faʻaaogaina le sivine

O le saoasaoa o mea taua mo le tele-fua o le ropota ma e talafeagai e faʻapipiʻiina, o lea tatou te faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga i luga o le faapaologa. Ina ia malupuipuia le faapaologa i fafo atu ma le sivisi, e tatau ona e toe faʻaleleia luga luga o luga, ma le mafaufau loloto i mea talafeagai. O le fuafuaina o le tele o le aofaʻi o mea mo le faapaologa, e tatau ona e vaʻaia lelei mea. Taofia lelei e aofia ai le amataga ma le Windows Bar, mai fafo Anilar Actilation ma Itumalo Mea.

O le Amataga Ata o le muamua ata muamua lea o loʻo aiaia ai mo le maeʻa faʻamalosi o loʻo tuʻuina atu i ai ma e mafai ona faʻaalia, tuʻu le fasi.

O le Windows Plank faʻatagaina laminaʻe e vavaeʻese ai le avanoa i lalo o le potu o le faapaologa ina ia le paʻu le susu i lalo o le tini. Itu o mea e aofia ai failauga uma o le siviso, tausia lelei.

Faʻafefea ona 'Inā avea le Liko PorkOmoni i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea

O le Windows Barve Auauna e puipuia le faʻauma mai le susu

Le isi, e tatau ona e tausia mea faigaluega e manaʻomia i le faʻagasologa:

  • Viliina ma se numera faʻapitoa mo le faʻaaogaina o oe lava;
  • Tulaga;
  • Sgatia;
  • Naifi;
  • O le samala.

I le faʻaopopoga i le tulaga, e te manaʻomia se maea poʻo se laina fagota, lea e tatau ona e faʻamalamalamaina muamua i luga o le laʻasaga i luga.

Faatasi ai ma le nofoaafi, e manaʻomia le aveeseina o le omea atoa o le fale, ma o le a vaʻaia o le a vaʻaia o le a le toe maua pe a pa'ū i vaipuna vaipanoa, taʻavale ma tagata. Toe faaleleia le fasila i lalo o vae, e tatau ona faliu. O le faia o lenei mea, o le paketi laupapa ua sili atu ona faaluaina i luga o le fasi ipu faataamilo i le tino na ola ma faʻalelei i le ogaumu ma pa.

Faʻafefea ona 'Inā avea le Liko PorkOmoni i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea

O le palu e aofia ai lua tulaga: o le gaosiga o se laupapa laupapa ma le mulimuli ane faʻasaʻoina o sivine tao i luga

I le pito i fafo o le faapaologa, o pa o loʻo faʻatumuina i lalo o le tulaga, fausia se faʻavaʻa mo le saini ai.

O uʻamea uʻamea uma ma tulimanu o loʻo valiina. O le sivifoina o loʻo taʻua muamua o le faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o oe lava mo le faigofie o le nanaina. A maeʻa galuega sauniuni, e mafai ona uma. O loʻo faʻapipiʻiina le sivisi i le faʻavaʻa o le faʻapitoa o le tagata, o loʻo faʻalauiloaina i totonu o le Nrazzle Drill, aʻo matauina le tulaga saʻo o le faʻapipiʻiina. O laupepa sivisi e le mafai ona faʻapipiʻi latalata tasi i le tasi ma le isi, o mea e tatau ona fesoʻotaʻi i le va o Ia, aʻo le i ai.

Mataupu i luga o le autu: oveve i le faʻaaluina o le suauʻu ma ou lava lima

Afai e faia le ogalaau, o le feagai e manaʻomia. O itu uma e faʻaʻaisa e le tulimanu e fetaui ma mea lilo.

O le Blicmon Tekonolosi sivine (vitio)

Tipiina tapunia le tapunia o le faapaologa: Masani ma foliga

O le tapunia o le tapunia o le potu i luma o le teuteuga i fafo e manaʻomia le faʻamalosia o le faʻapipiʻi o le uamea, ona o le sima pakete o le a taofia ai le tapunia o le a tapunia.

O le faatūina o maʻa uʻamea ua faʻapipiʻi saʻo i puipui ma sima i lalo ifo, faʻatasi ai ma le faʻavaʻa e manaʻomia e faʻapipiʻi ai ma le fula.

O le tapunia o-ituaiga o loʻo i totonu ma ou lava lima, o se galuega tele lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o galuega ma taumafaiga faʻamalositino. A uma ona totoina le pupuʻu ma faʻamalosia, e mafai ona e agaʻi i luga o le tipi. O le ufiufi atoa o le a teuina i luga o le paneta o le a teuina i luga o le uʻamea faʻavaveina, o le mea lea e taua ona mafaufau loloto i le mamafa o mea fau faʻaaoga. Afai o loʻo i ai se sivine mo se faʻamafanafanaga mai fafo, o isi pa o loʻo tumu i luga o le uʻamea.

Faʻafefea ona 'Inā avea le Liko PorkOmoni i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea

O le tapunia o le aoina o le aoina e manaʻomia le faʻalauteleina o le mamanu e ala i le faʻapipiʻiina o se uʻamea faʻavaʻa

O le faʻaaogaina o le lauiloa uamea o se maʻa, e le mafai ona e faia se afifi o pa. E naʻo le pe a maeʻa le uamea futu ua maeʻa ona maeʻa ma e iai se auala mo le faʻamauina o mea. Ua maeʻa ona tapunia mea uma o le vaega o le faapaologa, mafaufau saʻo i le tele ma vaega o sikafu. A ufitia le tapuni tapunia ma le glazing, o le hermonic space e sau i fafo, e mafai ona faʻaaogaina o se isi potu.

Foliga o le tā o le stud o le loggia faia oe lava

Ina ua maeʻa le faʻailoga o le ogaumu o le ogalaau, o mea uma o loʻo tagofia ma toe faʻavae i totonu, e mafai ona e agaʻi atu i le faʻauma o le fogafale i fafo atu. O le vaega mulimuli lea o le galue i luga o le faapaologa.

Ina ua maeʻa uma avanoa avanoa o mea o loʻo tapunia e le itu o loʻo iai ni soʻotaga, o soʻoga e mafai ona faʻaofuina, e mafai ona uma i isi mea.

Faʻafefea ona 'Inā avea le Liko PorkOmoni i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea

E ui lava i le taimi muamua o le Hormal Creves, o le Loggidia e manaʻomia foʻi paʻu i fafo

Tusi i luga o le autu: Faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi le taele i le puipui e faia oe lava

O loʻo feagai ma mea e tatau ona vaʻaia uma itu ma sooga, o le a le tele o suiga, o le a i ai le sili atu 5, le avanoa i lalo o le glazing ma le nofoaga o le faʻamau. Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e inu mea na faia mai ai le fesoʻotaʻiga o le Loggigia. O le galuega autu o le faamaeʻaina o galuega o le puipuia o le fualaau o le suauu o loʻo i ai mai aafiaga o siosiomaga vala. Ile faʻaiuga ole faʻaumaina o galuega, e te manaʻomia aua neʻi galo ona faʻapipiʻi le pepa tusia, igoa o le taualuga luga o le Loggia. E masani lava pe a maeʻa le ogalaau o le Loggi ma isi mea, e le toe i ai le folasaga a le ata o le Loggia, ma e le mafai ona tuʻua se avanoa matala.

Ina ia tapunia le Logginia mai luga, na tuʻuina mai ai ni ata palasitika, pe a faʻapipiʻi se uʻamea (e mafai ona e faʻaali atu le laufanua o le laufanua ma ia gasolo atu i le sosolo i luga o le palu.

O fafo o le vaʻaiga o le 'aʻai o fafo ma le tausiga

A maeʻa ona e vaʻai se faapaologa ma ou lava lima, e tatau ona e tausia lelei o foliga ma tausi. O le teuteuina o le teuteuina o le faapaologa o se taua taua mo tagata e ona, o lea o le faapaologa e mafai ona faatulagaina ma le taugofie faaumaina mea. Faatasi ai ma le fesoasoani a o nofo ai, e mafai ona fausia se tele-lanu lanu e faʻaaoga ai le sivisi o le tele o lanu. Metallic poto masani tuʻituʻi mafai foi ona faʻaaogaina i se lanu faʻapitoa. O le tipili mai le laau e mafai ona maua uma.

Faʻafefea ona 'Inā avea le Liko PorkOmoni i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea

E mafai ona e filifilia toetoe o se lanu o le ogalaau

I tausiga faʻapitoa, o le laʻau solo laʻo e le manaʻomia le pailate. Ina ia tausia le tutusa ituaiga ma le mama o le uʻamea poʻo le palasitika okaina, e mafai ona togafitia i ni vailaʻau i fafo atu o le 1-2 taimi ile tausaga.

Faʻapefea ona avea ma malupuipuia piliona i fafo ma ou lava lima: tekonolosi ma mea (vitio)

O lea, o le galuega o le uma o le faapaologa i fafo o loo faʻaaluina e masani ai, o le manaʻomia tele lea o aʻoaʻoga, apenite, e mafai ona fesoasoani i le tagata faigaluega, ae mafai ona fesoasoani i le tagata faigaluega fai loa.

Faitau atili