Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

Anonim

O le i ai o se togalaau poʻo se togafiti, o le tagata e ona e saili e faʻaleleia atili i le faia o le togalaʻau o le togalaʻau ma o latou lava lima ma tau maualalo. O le filifilia o mea maloloina e matua lautele. E tatau ona naʻo le faliu i luga o le manatunatuga, fuafua le ala i luga o pepa ma alu atu i le embodimt o au miti.

Faʻafefea ona mamanuina le ala i luga o pepa

I luga o le Fuafuaga o le Nofoaga, Faʻatonuga ma le aofaʻi o loʻo manaʻomia ai ala e tatau ona fuafuaina. E masani lava o se ogatotonu autu o loʻo filifilia e se fale nofomau. Ae i le taimi lava e tasi, o moli e tatau ona faʻatulagaina i fale aoga, le malae taʻalo, malolo nofoaga, i le ulufafo.

Fuafuaina o le Ituaiga ma Galue o le Ala, o le a fautuaina le amanaia o le ituaiga fausiaina:

  • I Geometric Divices ala e iloga e ala i le tuusao agavale. O le nofoaga e maua ai se tulafono faapitoa ma symmetry.
  • LandCape Style ua matauina i le le talafeagai Curved foliga, sologa lelei.
  • Fefiloi faʻavasega faʻaaogaina tutusa sitaili uma.

Filifili i le nofoaga, e tatau ona e fuafua le lautele o le togalaau o le togalaau:

  1. Mo savaliga sopo, ua lava le 1.5 mirth.
  2. O le mamao i le va o le togalaʻau o loʻo fautuaina e 50-100 cm.
  3. O le ulufale atu i le faletaavale o loʻo fuafua, faʻavae i luga o le tele o le taʻavale, ma le 0.5 m. O le fauga e mafai ona maua faʻaopoopo avega i luga o le ogalaau.
  4. Faatoʻaga laiti auala o loʻo fuafuaina e 1 mita le lautele.

Ina ia faia se gaioiga talafeagai i luga o le 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e faʻaauʻau isi auala o loʻo sopoia ai le auala tele.

Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

Faailoga auala i luga o le eleele

Fuafuaina o pepa e le amanaia ai le iai o se laʻau, o le tuputupu aʻe fugalaʻau pe leai se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le faʻailoga i luga o le eleele fesoasoani e faʻasaʻo ai le ala e sili ona fetaui.

A galulue, e aoga le iloiloina o tulafono nei:

  • E manaʻomia le tapenaina o le faavae o le ala (toso i fafo le utu mo le oneone poʻo le maʻa maʻa).
  • O le loloto o le taga e faʻalagolago i le mea o le a faʻatupuina le ala.
  • O le tapoleni e tatau ona tulaʻi mai i lalo ifo o le maualuga o le eleele (5-6 cm).
  • Ina ia faia mo le le mautonu vai e aua le faʻaputuputu i luga o le auala o le tapoleni, o le faʻaituau mai le ogatotonu i le pito i luga (15-20 °).
  • Afai o mea e maua i le faleio, e sili atu le aoga le laupapa laupapa.

O le faigofie faʻailoga filifiliga o le puipuia o le lumanaʻi fausaga na alu i totonu o le eleele o loʻo i le mamao o le 2-3 m. I le taimi e tasi, o le curved ua manaʻomia tele pa. E fesoʻotaʻi le pine e le maea. O le itu lona lua o le itu ua tusia foi, faaleleia le lautele o le ala o le ala savali ma mea taua o taua.

O loʻo fautuaina le faʻaeteete i le faʻatonuga mai le faitotoʻa i le nofoaga i le fale. Tuu le tulaga muamua o ala autu, ona - laititi.

Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

Sauniuniga o le faavae i lalo o le togalaau

Ole taimi sili ona fiafia i ai mo le alu i lalo o le togalaau o le togavao o le mafanafana o le vaitau (Me - Setema).

E ala i le tuu o le nofoaga, e manaʻomia le aveese o le eleele vaega ma le turf. Fuafua i le maualuga o le mea mo le faʻasaʻoina, pa le lua, 10-15 cm Iemeth, Siaki ina ia faʻalavelave ai ia aʻa o laʻau, o le maʻa e le faʻalavelave.

Tusitusiga i luga o le autu: faletaele mamanu 3 sq m

O le mea e le mafai ona atagia lelei. I autafa, o se laupapa, uamea, ua uma ona faʻapipiʻi palasitika tapulaʻa e teu ai se soloi o le auala. Ae le i maeʻa le galuega, o le isi pa ua fufulu.

O le vaega o oneone po o isi mea ua sasaina, susu susu ma toso. O le pito i luga o le ufiufi o loʻo fautuaina foi e faʻafeiloaʻi i le vai ae leʻi palu.

Ala mo le taulaga

Ina ia iloa ai le filifiliga o mea mo le masini i le togalaʻau, e manaʻomia le mafaufau i ai se tele taliaina filifiliga filifilia mo le teritori.

Piliki

O le auala piliki na faʻateleina ai le tumau, e foliga matagofie, e matua tauofo tele lava. O le galuega e faafaigofieina pe a iai se mea e i ai le mea e tupu pe a uma ona le mautonu se piliki fausaga.

Lautele faʻailogaina e faia se atoa o piliki, ave i ai faʻamatalaga tuaoi. O le ala e taulai atu i le galuega mai laupapa. I le ogatotonu o le oneone e feoai, o le tulafono o le fausiaina o le toe fausia, o le pito i luga.

O piliki tuaoi o loʻo faʻatulaga i le pito o loʻo tuliesea e le paʻu paʻu i le oneone e oʻo i le afa. E fautuaina le tatalia tutusa ma le maualuga o le ita i le maualuga. Afai e le faʻaaogaina le mea faigaluega, ona sili ai lea o piliki e tatau ona faʻamautu ma sima sima. O paipa mai le Forttings o loʻo tulia i itu ina ia aua neʻi o atu vaega i le gaioiga o le taotoga. O pito ua tusia ma le tosoina ma le faatafunaina.

I le ogatotonu o piliki mafai ona ofi i luga o le pito po o plastics. E mafai ona suia le itu e ala i 2 laina (faatasi ai ma luga). O alavai i le va o maa ua tumu i le oneone:

  • Liligi mea i luga o le tumutumu o le piliki.
  • Tuʻu se sulugatiti poʻo le faʻapipiʻi o se mea tele, faʻatumuina o avanoa.
  • Aveese toe tolotolo mai luga.

O lea la o le laualuga o le ala o loʻo taofia se vaaiga matagofie ma sa masani ona faʻaaogaina, o loʻo togafitia ma se faʻapitoa i ai muamua o le pristar mo galuega i fafo. Ina ua uma mago, o loʻo tatalaina le laualuga ma varnish ua fuafuaina e galue i le ea matala.

O le au mulimuli - aveese le pepa o le tino, moeipping ma faʻapipiʻiina le maʻa leaga i luga o pito o le ala.

Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

Lapotopoto

O auala matagofie ma muamua foliga i le togalaʻau, e ala i le maualalo o le mumū o laʻau lupe. E le gata i lea, e mama siosiomaga.

O le CHOCK CHECK HOPUT O LE 15-25 CM, A o fafie mautu e manaʻomia le laititi tele. O avanoa e manaʻomia le tele o le lapoʻa - ma le lautele i le pito i luga ma lalo ole vaalele. O le lautele o siama e faʻatagaina e ese le faʻatumu o avanoa i le va o vaega tetele.

Muamua-laupapa e tatau ona matuitu lava mago i se nofoaga tuufua, ina ua ia taumafai le fana. Uma Bullets tatau ona togafitia ma se inisiua antippic e aloese mai le pala ma le leaga o le iniseti pickes.

Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

Ae le i faʻatulagaina le ala, o le pito i lalo o le auckū o loʻo ufiufi i binumen, e puipuia mai le tele o le susu. E mafai ona togafitia ni mea manifinifi ma fagu palasitika:

  • O le fagu ma se malosi o le 1-3 lita ua tipi i le pito i luga i le paipa.
  • O le palasitika oona ua tuu i luga o le fola.
  • Sa faʻavave ma le faʻaeteete i le afi fusi felelei, taofia le afi.
  • O le palasitika o loʻo taofia, fuli i luga o le pito pito i lalo o loʻo faʻamaumau ai ma se ata tifaga.

Mataupu i luga o le autu: Fale talimalo Manatua: Faʻafefea ona fusifusi i le umukuka ma ou lima

O le loloto o le loloto o le 30 cm, o le pito i lalo o le lua e tatau ona o gatasi i le tele e mafai ai ma peleue ma Cellohane ata o maualuga maualuga. Mai luga, o loʻo sasaa ma le faʻamalosia o se vaega o rubbank, i luga o le pito i luga o le oneone vaega o moe ma tamper. O le vaega o le utu ua tumu i checks sapalai latalata le tasi i le isi. Faatumu le avanoa atoa o le lua. O viauina i le va o le hemp o moe i se tamai oneone mago, vai vai ma vai.

O le tapoleni o le auala ua uma o loo i ai le faaupuga faaopoopo.

Taʻamilosaga Taʻamilosaga Taʻamilosaga

Mafolafola sipai laʻau o laʻau eseese, faʻapaʻaga latalata i le vaitafe - faʻateleina, tumau mea mo le faʻatulagaina o auala i le togalaau. O maa tetele o loʻo tuʻuina ai palanikes, filifili le sili ona talafeagai mafolafola mafolafola mo le verteex o ala ala.

O le mea papaʻu o le lapoa e tutusa lava i luga o le pito, taoto e tusa ai ma le muamua ata, interribrate faʻataʻamilomilo fua e ala i maʻa o sikuea.

O le faʻavae o le auala e teuteuina i se sima sima ma le oneone ma le siʻosiʻomaga fua o le 3: 1, i totonu o manu felelei. Talu mai le fofo vave maua ai le faʻaolaina, e fautuaina e faʻatino ona totogi le galuega, i vaega laiti.

E manaʻomia ona siaki pea le ala saoasaoa o le ala i le auala ma le fausiaina, a o faʻatagaina ona avea ma tamaʻi taʻavale mai le ogatotonu i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga o pito i luga. Faasee le ala savali i luga o se maa fata.

O mea uma na faʻaumaina e toe teuteu i vai mama, faʻapipiʻi le oneone aʻo leʻi faʻatumuina le avanoa i le va o auiliiliga.

Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

Sima

I tulaga maualuga ma le masani ai, ala na faia i le sima. E mafai ona e onosaʻi i le sima sima i le va o le auala, pe tuʻu i fafo le ala ma matagofie fale o foliga eseese.

O le faʻapipiʻi o le tapulaʻa o loʻo faia i luga o se sipika oneone mond ina ia avea le maualuga o le pa o loʻo i luga o le comting i le tulaga o le faʻaupuga i le tulaga o le lautele. Faamalosia le maa tuaoi mai totonu ua faʻamauina i le loloto o le 30 cm ma uʻamea pine, ma le umi atoa o le rod 35 cm ua faia foi mai fafo.

Faagaioiga taualumaga:

  1. Taumafa 30 cm loloto, e aofia ai ma taʻe le faʻavae, faia o se faʻaituau mai le ogatotonu i itu o le 3 °.
  2. Faʻatapulaʻa le ala i totonu o le lautele o le galuega poʻo se maʻa papa.
  3. Liligi se vaega o le lapisi ma se vaega 2-4 cm, o lona maualuga pe a uma le permrr o le 5-6 cm.
  4. Ufiufi i oneone oneone (4-5 cm).
  5. Luga e tuu ai se faʻamalosi tino, o le coin grid poʻo isi uʻamea vaega e faʻateleina ai le malosi o le siʻosiʻomaga.
  6. Saunia se fofo o le 1 fasi pepa sima (M400), 4 fasi lapisi, 2 fasi mea mama. E faʻatagaina e sili atu nai lo le 10% le faʻamalosi i le oneone lelei, 2% - i le tele. E tatau ona foaʻiina i le afaina o le paʻu (pefu, omea, o mea totoe o laʻau poʻo iniseti) faʻaititia le lelei o le sima i totonu.
  7. Liligi le fofo i totonu o le sioti, e soloia ai le pito i luga o le pito i luga ma vibring gaioiga. Afai e tatau, faatusa le laugatasi i le tulafono.
  8. Ina ia mafai e le vaega ona teuteu, e fautuaina le tuiina o le sima i le tele o nofoaga e le faamalosiau rod.
  9. Ufiufi luga o le cellophane ata tifaga, puipuia le auala mai craking. E fautuaina mo 3-4 aso e susu le vaalele ma vai i lalo o le ata.

Mataupu i le autu: O fea e amata ai pepa puipui kelu i le potu: mai le faamalama po o le faamalama, pe e mafai ona tatala, o le saʻo, i le mea e amata ai, o le a muamua, ata pue, ata vitio

O le atoatoa o le maualuga o le sima o le 28 aso, lea o le mamanu e le fautuaina. Ina ia teuteu se auala i le lumanaʻi, e mafai ona e fetaomi i totonu o se vaega le agavaa o lanu tioata lanu, vaitafe poʻo atigilima o mageso, fasi mea e tele-lanu.

Fesoasoaniga o le Pulea (Strokes, lolomiina, Grooves) Faʻaititia le Faʻalu ina ua maeʻa le timu. Faatupuina le laualuga fesoasoani e faʻaopopo i se vaifofo o le susu poʻo le kerira. O le kola faaopoopo i totonu o le sima fofo e maua ai le ala ese lanu.

Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

Ufiufi

O le lautele mo le mafaufau o le e ona e tatalaina pe a faʻaaogaina ni ufiufi mai fagu palasitika o se mea mo le togalaʻau. Pau lava le faigata o le sailia o le tau i le taimi saʻo, ae e mafai ona faia se tele-lanu fola ma faasolosolo. I se faʻaopopoga, o le aoina o fefaasoaaʻiga i le faʻamamaina o le lalolagi o loʻo lata mai le lapisi.

E mafai ona faʻatulaga se auala, faʻapipiʻi, pei o se tuaoi, o se fagu tasi tane ma se ua i lalo. O le tele o pa e foliga aulelei tele i ave o le la. I se faʻaopopoga, o vailaʻau palasitika e le faʻatamaia mo se taimi umi, e le faʻamaʻi ai vae o tagata matutua poʻo tamaiti.

Fausia se auala teuteuga:

  1. Sulu i luga o le afi afi suna ma se laupapa laupapa.
  2. Pierce ma le itu o le ufiufi 6 pu, o le i ai i luga o le mamao ma i le maualuga tutusa.
  3. Tuu i totonu o le Gypsy Manager fagota fagota laina fagota ma faapipii i le tasi le isi, o lo o faatau atu le nila e maua pu.
  4. Saunia mea e tuʻufaʻatasia ai le tasi ma le isi ia maua le lautele o le lautele o le manaʻomia.

Nofoaga saunia i lalo o le ala e tatau ona faia ma le faaeteete ma le vao aveesea meafaigaluega. O le aila o tapuni o loʻo punitia i luga, o le a tapunia teisi ma se paʻu paʻu. Mo le taumalulu, e mafai ona aveʻese le ala i le sefeina o le oloa i totonu o le fale o manu.

Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

"Faatoʻaga manaʻomia"

O le mea na tuʻuina atu ai le faʻavae o le fua masani o le laʻau ma vailaʻau faʻapitoa mai le faʻaleagaina o se sili taugata tulaga faʻapitoa mo auala i le togalaʻau. O le mea lea, e i ai le taugofie simula o palasitika. Ae i le taimi lava e tasi, e mafai ona e filifili toetoe o soʻo se ata o "fafie". O le oloa mo le laveaʻiina fafo e faigata ona iloa ese mai mea faitino o loʻo i ai, ma le tumau o le palasitika parqutch e sili atu maualuga.

Ituaiga o le Transfered Tracks ma laiti tau e faia oe lava

O loʻo potopoto vave le tusi, talu mai le itu sese e iai ni masini faʻapitoa, fesoʻotaʻiga elemene. O le poloaiga ua faataatia ua fuafuaina e tusa ai ma lona lava finagalo.

Ina ia maua mea talafeagai mo le faʻatulagaina o le atunuʻu, e taua ona mafaufau i lo latou malosi, ma le manogi o tupe. Aua le fefe i faigata, togi le togafiti. Na toe foi taumafaiga ma le mafanafana ma lagona lelei.

Faitau atili