Pa puipui mai totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

Anonim

I lenei tusitusiga, ou te taʻuina ia te oe le mea mo le tuʻufaʻatasia o puipui - minerale Oi, viliina tagata o minvata poʻo minerale vai. Minerale Balio o se soʻotaga lautele o loʻo faia o fausaga o fausaga, o loʻo maua mai o se taunuuga o le liusuavai maa ma slas o Medpalurr. Tele taimi, o le tamaʻi aʻa o oloa na faia mai i mea mata o papa. O le taofiga o le pa mai i totonu o le Mintatata e le o se mea e seasea tupu i le aso.

Mea e tatau ona e iloa e uiga i le minvat?

O leolirarane Baliv mo le tui o puipui e mafai ona tolu ituaiga, e fuafua lava i mea o loʻo faʻaaoga mo le gaosiga o fulufulu.

Faavae i luga o le fiberglass (tioata fulufulu)

O mea e fai mo le totoina o le Gourt Darble o tioata, ae le sili atu ma le valu sefulu pasene. O le faʻavae e aofia ai foʻi le oneone, Bra, SODA ma Limetone. Fiber mafiafia mai le 5 i le 15 microzns, umi 15 - 50 mm. O le saoasaoa o le vevela o le vevela mai - 60 i le + 450 ° C.

Pa puipui mai totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

Lelei ma le le atoatoa:

  • Ua tele le mausasi. O mea e mafai ona faʻapipiʻi i ni vaega se tele, a le afaina ai;
  • Tetee i gatete;
  • Matagofie le susu o le susu. O lenei mea e masani ona suavailoto;
  • O le mama o mea ma le leai o oona vaega, o le mea sili ona maualalo le leaga o le tagata;
  • Afi o le afi. O mea e matua le-le-afi;
  • Le faailoaina i le fatu, taliga. Mineraleka e le pala;
  • Matua le mafai ona faaaoga mo rodents (isumu, isumu);
  • Pe a galulue ma mea faigaluega, faʻamautu faʻailoga e tatau ai;
  • O nisi ituaiga o loʻo i ai mommoldhydedede.

Faavae i luga o slag (slag fulufulu)

O le mea e fiafia ai mo le gaosiga o fulufulu fulufulu o meta melullicgical slags, e faia i le gaosi i le va o tagata fāina. O loo i ai le mafiafia o fiber mai le 4 i le 12 microns, ma le umi o 16mm. Faatasi ai ma ituaiga uma o minerale wat, o lenei ituaiga o le tulaga o le vevela o le vevela - 300 ° C.

Lelei ma le le atoatoa:

  1. E maualuga le vailaʻau;
  2. Faigofie ma le faigofie ile taamilosaga pe a faʻapipiʻiina. Ua faia Vaita i taavale;
  3. Faapolokiki. O mea o loʻo i ai i le itiiti ifo le maualalo o vaega o vaega i le tino o le tagata;
  4. E tetee i le maualuga o le vevela. I vevela i luga atu o le 300 ° C, e amata ona tilt ma ua leiloa mea i mea ua aoga;
  5. Hygroscosictulity ma tumau faiga;
  6. Fiber fratulity. E taʻe le fiber, ma le pefu mai ia i latou e aliali mai i le ea.

Mataupu i luga o le autu: Manaia tele - Faletupe Fata Faaluaina-Glazed

Pa puipui mai totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

Faavae i luga o maa ala (maa maa)

O le matatu mea mai mea lea e maua o le papa, igoa: gabbro-baatal, metamorphic ituaiga, megeli. O le mafiafia o le fibroers toetoe lava o le tele o le tele o fasi fulufulu fulufulu.

O oloa aa o oloa e mafai ona tatalia ai le maualuga maualuga o le vevela na mafua ai o mea e le o suia. Wool fibres draststands luga atu 1000 ° C. I le le pei o tioata ma fasi fulufulu, o maa paʻu manu e le pipii, e faʻaosofia ai le appite i ai.

Lelei ma le le atoatoa:

  • Ua maualalo le malosi o le fatafata. Tumau le vevela i totonu o le fale;
  • O loo i ai se umi umi. Le ola o Sailo i le fasefulu tausaga;
  • E le fefe le mea i le aafiaga o le suia o lenei
  • E masani ona pisa faailoilo igoa;
  • Tetee i gatete;
  • Eco-faauo mea;
  • Ua saogalemu le saogalemu o afi;
  • Talafeagai pe a fasia;
  • Maualuga tau;
  • O le vevela le mafai ona ala i luga o auala. Soo se mea e tatau ona alo ese, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o aʻa ma le tasi le isi e latalata i ai;
  • E le sao mai tele masini.

Pa puipui mai totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

Pros ma e le atoatoa le ita i totonu

E le maʻena, e masani lava ona faʻalavelave ai le palu o patele mai totonu i totonu e sili atu ona faʻaaoga sese nai lo le lelei.

Lelei i totonu o le lagolagoina i totonu:

  1. Le faigofie o le faiga. O galuega i totonu o le mafanafana o totonu o le fale e mafai ona faia i soo se taimi o le tausaga. Leai se mea e tatau ona fausia vaomatua e fausia ai le maualuga, ma ua talafeagai le ulu;
  2. E tumau foʻi le faʻatulagaina o le fale, o loʻo faʻapea, e mafai ona faʻasaoina;
  3. Lelei le faʻaʻapeina o meatotino;
  4. Tau mo galuega ma mea mo le luasefulu pasene taugofie mai le tau o fafo.

Pa puipui mai totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

Leaga o le lagolagoina o le lagolagoina:

  • O le tele o le potu ua faʻaititia ona o le faʻaaogaina o le feololo. E manaʻomia ina ia saunia mo le mea moni o le a faʻateleina le pa, ma e faʻaitiitia le potu i le sefulu sene faʻailoga (ia) i itu uma;
  • Fungis ma liligi puipui ona o le le lelei o puipui. O le pa e faatapulaaina faataoto suluga o le laulu e le feʻena ai lea, ma o loo alu le aoga i puipui ma fatuina, ma le fale. 'Ou te fai atu' iā te 'ona o se tulaga sili lea ona leaga;
  • Pe a ma le vavaeeseina o le mumu i le fale, o le a vave malulu. E mafua lenei ona o le tofaga e maualalo le valevale;
  • Afai o iai ni ato i luga o le puipui, e tatau ona faʻaliliu atu i le laʻau mafanafana, ma o le sili lea galuega ma lea galuega.

Mataupu i luga o le autu: komepiuta i le agi lima

Puipuiga pe a galulue ma mea

O le a ou talanoa e uiga i faiga faasaʻo pe a galue ma le faʻamalosi - minerale fulufulu. Talu ai o lenei mea e taugofie nai lo isi, ua masani ai. E le seasea faʻaaogaina mo le faʻamalosi ma le polystyrene osam. E masani lava o minerale faalumaina mo puipui e sili ona lamatia.

Pa puipui mai totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

  1. Tagata taitoatasi puipuiga. Muamua o mea uma, ae e tatau ona faigaluega, e manaʻomia le faʻateleina o le manava o le manava ma le tino mai le ono mafai ona maua le pefu. Fiber mafua ai le le fiafia ma le vevela. Ina ua manava vai poʻo le a amata ai ona amata ona fua mai i vaega o le tino, e manaʻomia le tapena lelei i le vai. Ina ia galue, oe manaʻomia le faʻaaogaina o se malu puipuia, manava la sush, ufimata totiner;
  2. Oti uma ma olo faʻamalosi galuega e tatau ona faia i totonu o se potu mo le faʻasaina;
  3. Faleoloa Ma Faaaoga Meaʻai ma Meafaitino i O le potu e faasagatau ai galuega fauga;
  4. I le faaiuga o le galuega, e manaʻomia ia e alu i le taimi e taʻele ai le taʻele (matua malulu). Ofu pupula. Afai e le mou ese le faiga o le ovamoʻe, Aua le lotovaivai, o lenei lagona puʻupuʻu o le a faia i nai itula.

Faapipiiina

Pa puipui mai i totonu o Minvata - e tele ni mea faʻapipiʻi. O le a ou taʻu atu e uiga i le lua - metotia faʻavae. O filifiliga uma o faʻataʻitaʻiga ma faigofie, e faʻalauiloa mai ai e le mea taua.

Tekonolosi muamua - o le taʻotoga Minvati i le va o elemene o loʻo

Mo lenei ituaiga o faapipiiina, e tatau ona e faʻaogaina mata faʻalili o loʻo iai i le ituaiga o papatusi - o le a faʻafaigofie ona foia. O le tulaga muamua e manaʻomia i luga o le pito i luga o le puipui puipui o le vaega gaosi oloa, ina ia mafai ona puipuia ma le matua puipuia le puipui mai le susu mai le susu mai le susu mai le susu.

O le vaega lona lua o le fausiaina o se metallic sliptening talaaga mo fulufulu i foliga o attitis. O nei sottitis e tatau ona faʻataʻatiaina.

Ina ia mafai ona puipuia le foliga mai o le slots i le va o ata taʻitasi, o le le mautonu e latalata i le auala e mafai ai. Oti le faʻafefeteina ma se faʻasao o le tele o sene mo vaega taʻitasi. Mo sili atu le afaina o le vevela, miraral e tatau ona faataoto ai i le tele o vaega.

Pa puipui mai totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

O le vaega lona tolu o le satia o le arpar parder starer (o le parobarar). O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le sili ona masani ata tifaga, sili atu pe a aunoa ma se faʻaleagaina. O le sitepu mulimuli o le puipui o le puipui. Lenei e tatau ona filifili tagata uma i lona lava auala nai lo le a ia lulu. A o aʻu, e talafeagai le faʻaaogaina o le digwall.

Mataupu i luga o le autu: nuces pe a faapipiiina pou pou pou

Tekinolosi lona lua - o le king minvati sao i luga

Ou fautua atu ia te oe e mafai ona masani ai i lenei ituaiga o faʻapipiʻi, pei o le a vave ona sefeina se taimi. O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o le faʻasee e faigofie, ae e le o le aoga. E maua ai le faʻapipiʻiina o le faʻaʻaisa o le puʻeina ma le kulu poʻo le mastic i luga.

Muamua lava, e manaʻomia le saunia o le laufanua. Faamanino mai auiliiliga uma, faamamaina lelei ma faatofuina. Ae pe a uma ona faʻaaoga mo le faʻapipiʻiina o Minvati. Ole a le mea o le a le amanaia i le lumanaʻi, ma lea e leʻi taumamao, ae e manaʻomia tele le faʻapipiʻi o se faletalimalo (funsi).

Pa puipui mai totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

Ina ua uma ona taoto le vaega o le vaega, o le faʻamalosia o le vaega o le puʻeina o le ata o loʻo punitia ai - o le lattice. O lana matafaioi ina ia faʻamalosia e le gata o le mamanu atoa, ae i le lumanaʻi e puipui ai mea mai le faaleagaina. O le vaega mulimuli o le galuega o loʻo faʻaaogaina i le puipui puipui o le primer ma sipela.

Nisi manaia

  • Ina ia 'alofia mea sese, e tatau ona e mulimulitaʻi ma le saʻo le faʻatonuga;
  • Mo tulaga maualuga o le faʻapipiʻi o mea, o le ogaumu e tatau ona i ai le lautele o sili atu ma le tasi mita;
  • Ina ia mafai e le fulufulu fulufulu ona faʻamafanafana pa, e manaʻomia le mulimuli, e tatau ona e fausiaina se maualuga lelei o parosala maualuga;
  • O mea e tatau ona fufusi ma sologa lelei le taoto i luga. Faatumuina o le apetace feteʻenaʻi, E taua le puipuia o le avanoa;
  • Pa puipui ma minerale fulufulu fulufulu sili sili atu faigofie nai lo le faʻaaogaina o vai minerale i chills;
  • O le pa o loʻo manaʻomia ai le faʻalavelave e le tatau ona faʻalavelave ma le faaletonu.
Ia, ou te manaʻo ia ou faamoemoe o le a fesoasoani lenei tusitusiga i le tagata faitau ma malamalama i le mea o loʻo i ai, e faʻapefea ona faʻaaoga lelei le mafanafana i totonu o le fale. Ia aua neʻi fai e le o faʻaseeina o pa o le Matagaluega o Auaunaga mo Faʻapitoa o Galuega taʻitasi ma se iʻuga lelei!

Vitio "puipui puipui mai totonu o le pito i totonu o maa minerale fulufulu"

I le vitio, o le tagata poto o loʻo puʻupuʻu puʻupuʻu ma se tusi avanoa e faʻamatala uma ai tulaga o galuega i luga o fusuaga i totonu.

Faitau atili