Masini ma faapipiiina o se lanu palapala bowl bowl bowl

Anonim

O potu faleuila e faʻapipiʻi i luga o vaiuila o loʻo tuʻufaʻatasia i le fusuʻaga tane. I a latou galuega, e aofia ai le mea moni i le fesoasoaniga o le vai o lo fufuluina aiuila. Faʻapipiʻi - O le faʻagasologa e faigofie ma mafai ona faia i ou lava lima.

Masini ma faapipiiina o se lanu palapala bowl bowl bowl

O le mea muamua o loʻo faʻatulaga i le faleuila, ona o lea o le taʻavale toso.

Faʻafefea ona faʻatulaga foʻi le faʻavae o le Wasesh Takod

O ipu falevae e vaevaeina i le maualuga maualuga-talaaga ma le maualalo-talaaga. O le maualuga-omi-otometi tane tane o loʻo aofia ai se paʻu-uʻamea mataupu ma se faavaa, o le siphon, o le faʻaʻaisa o loʻo taofia ai ma le uamea mo se suavai mo se suavai mo se vai uamea. O le fola o le fola e tatau ona mautinoa ina ia mautinoa semi-otometi faʻatumuina i le vai pe a fufulu. E faʻapipiʻi i le tank fale ma se nati, faʻatasi ma le pipii i le vai sapalai 'upega tafaʻilagi.

I le tane, o le vai e ulufale atu i le alatoto alatoto, faʻatumuina i luga i se tulaga faʻapitoa. Ina ua uma ona fetaomi le alavai o Vave ma le vai tapunia, ma le pu i le Siphon tatalaina, lea vai faanatinati. Ina ua pa'ū lona tulaga, sa i ai le fola, ina ua maua le alatoto o le punavai.

Masini ma faapipiiina o se lanu palapala bowl bowl bowl

Fufulu Tank ata.

Ona amata loa lea ona faʻatumuina le tane ma le vai. Faʻatumuina i se tulaga faʻapena, sa tuʻi aʻe ai le ope i le alatoto, pe a tulaʻi le vai tafe.

O le maualalo-voltage semi-otometi tane tane e leai se siphon. E aofia ai se fale ma se tapuni, o le decicac ma valeti alatoto, atoa foi ma le sologa lelei. O le mataupu faʻavae o ana gaioiga o le faʻaititia o le float ma le tatalaina o le fola o le fola o alatoto o loʻo tupu i le taimi masani, ona ulufale ai lea o le tane ma le taʻele i se tulaga.

Faapotopoto le mama

Faitau:

  • Auiliiliga i totonu o tane;
  • galu;
  • sikulukalaiva;
  • papeta papeta;
  • Ulu le ulu ma le lavalava nati.

Muamua, faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le faleuila, ona - faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le tane.

O le Eleey Eled ua i ai le tufatufaga tele, aua e i ai le talafeagai ma puʻupuʻu network network feoaʻiga. O lenei ituaiga e faia e se laina malosi o le vai paipa, o lona uiga, i le uʻamea poʻo le pamu poʻo le pamu, poʻo le syeeliner, o loʻo faʻamalosia ai nati.

Masini ma faapipiiina o se lanu palapala bowl bowl bowl

Faaputu le Tanning Tank.

E faʻaputuputu ma faʻapipiʻi se tane o le paʻu, e tatau ona e fasia ma se paipa e fesoʻotaʻi i le swoge system, faʻafesoʻotaʻi e ala i le lotoa. Ona faailoga lea o le nofoaga i luga o le puipui, lea e mafai ai ona faamautu, ma faʻafesoʻotaʻia ma se faʻaosoina o le siusiuga e ala ile tagofia ole sifi. Ina ua mavae lena, ua motusia le tane ma le ufiufi ma faapipii i luga o le puipui, ona faapipii lea i ai. Le isi, e manaʻomia le faʻaputuputuina vaega o totonu.

E tatau ona amata le Fono Aoao i le faʻaseʻe o le auvae i le malosi o le eletise, o le vai na te le mativa. Ona e manaʻomia lea o le faʻaofi le nofoa ma le opeʻapeʻa vaia ma le sili atu, o le mea lea o le vai o le vai o loʻo tuʻu mai i le pito i tua. Le isi, e tatau ona e faapipiiina le tuʻuga o le suavai o le vai paipa i le tane e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi i le kaka. Ina ua maeʻa, i le salu o ia lava e te manaʻomia e faʻamau ai le operatoto o le a le mimilo e tatau ona faʻapipiʻi. Ona tatau lea ona faʻasaʻoina ma fetuunai le twinge o le oona tulivae ina ia manaʻo ai le tulimanu. I totonu o le tane, o le vai maualuga e sili atu, e te manaʻomia le tulivae o le tulivae e fai. I le faaiuga, e manaʻomia le toe fetuunai le taʻavale ma le tweak le lokaina o le alavai mai i totonu o le faleuila.

Tusitusiga i luga o le autu: O le puipui o le ata: Ata mo tamai umukuka, totonu o tusitusiga

Faapipiiina o le Flie Tank

Masini ma faapipiiina o se lanu palapala bowl bowl bowl

O le faʻagaioiga o le tumutumu o le alatoto e mafai ona faʻatulaga e le fua, ina ia faʻaititia le maualuga o le suavai, o le falaoamata e tatau ona fetuʻunaʻi.

Faitau:

  • noataga;
  • pads;
  • Silcone kelu.

A o le i amataina le fale faigaluega mo le faleuila, e manaʻomia le faia o se paʻu paʻu, o loʻo i luga o le tele o fata, faʻamafanafana i le faleuila, ona faʻapipiʻi lea o le faleuila, ona faʻapipiʻi ai lea o le faleuila, ona faʻapipiʻi ai lea o le faleuila, ona faʻapipiʻi ai lea o le faleuila, ona faʻapipiʻi ai lea o le faleuila. Faʻapipiʻi le Tako ua faia i luga o le 'olo o le faleuila, pe a uma na faʻamauina i le faʻapipiʻi o le fusiina o le faʻususuina, o lena, fusiua. Ina ua mavae lena, e mafai ona e alu i le faʻapotopotoga o ana faʻamatalaga, atoa foʻi itutino i totonu e mafai foʻi ona aoina muamua. Okeva pakete ua faaputuputu i le va ma le fata, lea e tatau ona faʻaigoaina ma Silcone Glue mai itu uma e lua. Ona e tatau lea ona tatalia tagata uma mo 20 minute seʻia oʻo ina tiligi le kulimi, ma faaputu le vai e siaki ai pe le o filifilia le vai i le va o le fata ma le tane i le va o le fata ma le tane e le o filifilia. I le faʻatasiga e agaʻi atu ai, e manaʻomia le aveeseina o le tane ma nofoaga o le leiloa o le tolopoina. I le faaiuga, e faʻapipiʻi i le nofoaga.

Afai o vaega i totonu e tatau ona aoina pe a uma ona faʻapipiʻi i luga o le faleuila, ona e tatau lea ona faʻafesoʻotaʻiina le vai o le vai i totonu. Ona e manaʻomia ai le tosoina o le vai o loʻo faʻatumuina tube ma alu aʻe i le tulaga leaga o le mea faigata, o lona uiga, o le vai malosi.

Masini ma faapipiiina o se lanu palapala bowl bowl bowl

O le taʻavale toso e faʻapipiʻi i luga o fata fata, pe a maeʻa le faʻamalosia e noataga.

Ina ua maeʻa, faasee le nofoa pito i autafa ma le manaʻo o le vai alavai ia e tatau ona faʻapipiʻi le mativa i le leve. Le isi, e manaʻomia le faʻasaʻoina ma fetuunai le mimilo o le oona tulivae, pei ona faamatalaina i luga, seʻia oʻo i le tulaga manaʻomia. Ona faʻapipiʻi lea o le tane i luga o le fata pito i luga o le faleuila, ua mautu ile faʻatumuina o le nofoa, e tatau ona fetuʻunaʻi. I le iʻuga, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le pa puipui i totonu o le faleuila ma faʻamau le tane e faʻaaoga ai loka i le faleuila.

O le fuatatatona o le taua tele i le tane togafiti, talu ai e mafai ona otometi lava e faʻaaogaina le faʻaaogaina, faʻapea foi ma le faʻamutaina o le suavai. O ana galuega uma e faʻatonutonu e le tulaga o le faʻatoa. Ina ia fetuunai le vaega o le vai, e tatau ona e fetuʻunaʻi pe tape le twinge o le opeopea tulivae. E manaʻomia lenei mea ina ia le mafai e le fola ona faʻaititia ma le pipii i isi auiliiliga. Mo se tau o le ea o le vai, o lona uiga, e faʻaititia ai lona numera i le tane, e te manaʻomia se tulivae o le mimilo le sili i le vaega o le pito i lalo o le ofi o le vai o le vai o le vaipuna. O le alatoto lava ia o loʻo faamalosia e faʻaitiitia uma le tafe o le vai pe a oʻo i le tulaga o le 20 MM i lalo ifo o le soona fai.

Faalavelave faafuasei

Tape le ata i le maualalo-ufiufi tane.

Faitau:

  • galu;
  • sikulukalaiva;
  • ie lino.

Afai o le opeoto e le afaina, o le a amata le vai i luga o le fusi tale ma tafe i le paipa alatoto. I lea ma le mataupu, e manaʻomia le mautinoa e le faaleagaina ma le faʻatumuina i vai. A faʻaletonu, o le fola e tatau ona vavaeeseina e le faʻaoso ma aveese le tapuni. Ona e manaʻomia lea o le fetuutuunai o le stem o le float ma faʻamau le fetuunaiga o nati. Le isi e tatau ona e siaki le galuega. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tosoina le uafu, aʻo le auala o le vai i totonu e tatau ona oʻo i le pu o le paipa alatoto. Afai o mea uma ua faʻatulaga, ona faʻapipiʻi lea o le tapuni ma le faʻauiga o le leve.

Tusitusiga i luga o le autu: tuʻufaʻatasia se umukuka ma se faitotoʻa faitotoʻa

Afai ua tumu le fasi i le vai, e tatau ona aveese mai le tautetele ma tape le pu i lalo e lulu le vai. E tupu mai i le mamanu o le tala o le float o loʻo i ai le toʻilalo. Ma, muamua ae lei lulu le vai, e tatau ona e mauaina. Ona e tatau ona e nanaina le fuʻa filo i luga o le leve i le mea o le teuina poʻo le opeo e aunoa ma le tatau ona taofia. O le a le avatua le vai flax e tafe, pei ona ia, toulu, palu. Ina ia mafai ona toe faaleleia ina ia sili atu le lelei, e manaʻomia pe a uma ona totoina le selesele i le valuga i le sasaina o le suauʻu poʻa o lona pu ma le leve. Vali e tatau ona maasiasi.

O le fola opeve e iai le masini e sili atu i le suavai i se vai o le membrane. Afai, o le soifua maloloina o le ofu, o tafe vai faifai pea, o lona uiga o lenei masini le mafai. Ona e manaʻomia lea e faʻaoʻo atu le alatoto o le alatoto mai le tane tane ma lafoia lona ulu. Ona sui ai lea o se toega membrane ma tuu le ulu ma se fou. Afai e tatau, latou te faʻatonutonu le maualuga o le fola o le fola o le fola o le fola, liliu le fao. Ina ua maeʻa, o le talatala o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga.

Suia o le vai o le vai

Masini ma faapipiiina o se lanu palapala bowl bowl bowl

Ata o le alavai o le alatoto o le fale.

Faitau:

  • sikulukalaiva;
  • kesi;
  • apalai.

Afai e manaʻomia le sui o le vai faʻatafunaga, ona e manaʻomia loa lea e faaluaina le vai ma lafo mai le tane. Ina ua maeʻa, o le levelging lever e le masani ai ma ua aveese le tapuni. O le auala e aveesea i lona taimi i le kuata o suiga o le liua. I le mea na tupu o le le lelei o le alatoto, e tatau ona faʻamamaina, pe suia i se fou, ona faʻapipiʻi lea o le auala i le mea ua tupu.

Afai e i ai se manaʻoga mo se alavai alavai e tuʻu atoa ai, ona e tatau ai lea ona motusia le suavai suavai. O le a le tatau ona e faʻaseseina na o namu faʻamau ma aveese le tiʻetiʻe o tane mai le faleuila papa. Le isi, ae manaʻomia le faʻaauuina o le auala o le auala, faʻapipiʻi le tane fou, faʻaaogaina kakes e faʻapipiʻi i lenei auala. Ina ua uma lena, o le tulaga fou e tatau ona faʻataʻafia. Ona aveese lea o le faʻapipiʻiina o kesi, lea e faʻapipiʻi i le va o le pulufana tak ma le faleuila. Faapipii i lalo o le kesi e tatau ona fufuluina ma faʻapipiʻi se mea fou. I le faaiuga, e tatau ona e tuu le tane i luga o le faleuila, ma faaputuputu ma fao, faʻafesoʻotaʻi le suavai e fetuʻuna ma faʻapipiʻi i totonu o le tane.

Toe faaleleia le tino, tapuni ma malutaga

Masini ma faapipiiina o se lanu palapala bowl bowl bowl

Afai e i ai ni paʻu i luga o le tino o le taʻavale toso, e mafai ona lafi i le tioata vai, o le sami poʻo le epoxy kelu.

Faitau:

  • suavai tioata;
  • sui lautele;
  • Steel pepa.

Afai e tafe le vai i le puipui pito i fafo o le tino, o le mafuaʻaga o lenei mafuaʻaga e mafai ona sili atu le maualuga o vai i totonu o le tane. I le tulaga lea, ua pa'ū le vai i totonu o pu o le pito i luga o le tino. Ona e manaʻomia lea o le faʻaaogaina o le leve o le fola o le fola o le fola poʻo le faʻaiuga o le sasaina i le opeopea, o le a le faʻaitiitia i le vai o le 90, ma o le a faʻaitiitia vave le vai. O le mafuaʻaga o le paʻu e mafai ona avea ma paʻu i totonu o le faʻavae o le mataupu. Ma, e tatau ona e oso le vai i le alatoto e faamago le tino. O le taʻeta e tatau ona faʻapipiʻiina ma le tioata tioata, epoxy kelu poʻo le taligalu. Afai e paʻu i le pito i lalo o fale, ona le mafai ai lea le toe faʻaleleia, a o i ai avega mamafa i le pito i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Faapitoa pa (pa) mo fale tumaoti - filifili lau sitaili

E masani lava, o le crawled tane malepelepe le tapuni. O lona toe faaleleia e mafai pe a le motusia e le sili atu nai lo le tolu fasi mea. Ona mafai lea ona latou faʻapipiʻiina i le epoxy glue. Afai e lavea le tapuni i se tele o fasi, ona le mafai ai lea ona toe faaleleia. Mo sina taimi e mafai ona e faʻaogaina le tapuni o le plywood poʻo se pepa papalagi.

E mafai ona aliali mai le malulu i luga o le faleuila. Ina ia aloese mai ai, o le puipui pito i tua o le tane e manaʻomia pe manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o le lagolago-faia o Mamona ma le ufiufi o piliki ma paipa. Afai o le fata mai le mea na pa, e le mafai ona faasee. Ona o le taʻe, o le a amata ona tuʻufaʻatasia le vai i lona tupu, paʻu i luga o le fola. E tatau ona e motusia le tane ma fuli i luga, ona matauina lea o le catack. O le fata na faia i le uamea e sili atu le aoga ma sili atu le malosi nai lo le eseesega. E manaʻomia, ave mo se faʻataʻitaʻiga o se fata tuai ma le taʻe, fai mai mai le pepa uamea. Mo lenei, o le faʻailoga o le faʻaputuga uila e talafeagai foʻi.

Toe faaleleia logflow

Faitau:

  • galu;
  • otaota;
  • Suauu vali;
  • naifi pe tubing.

Afai e sese le tafe, e mafai ai ona aliali mai le vai ma le vai i totonu o le faleuila. Ma e manaʻomia le kiliki i luga o lona pa'ū, ma afai e le toe tafe, o lona uiga o le nonoa o le televave ua vaivai. E tatau ona viliina, muai faatinoina le fata. Pe a toe faʻaleleia ni mea sili atu, e lua tulaga e ono tupu ai.

Muamua, afai o loʻo ia te oe se kilia i le va o le pito i fafo o le pito o le tanoa, na faʻaalia e le tane, e manaʻomia le tulia o le vai sapalai ma toso ese mai le tane. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faʻatali seʻia matuʻi lona pa puipui. Ona tatau lea ona e nanaina le faamaufaailoga i le slot ma sasaa lana suauu vali. Faʻaaogaina e mafai ona amata pe a maeʻa le vali ua matutu.

Lona lua, pe a fai o le pulu ua tape atoa, e tatau ona e faʻapipiʻi le vai ma poloka le alatoto. O le isi e tatau ona aveʻese ai le sili atu ma le faamaaa i luga o lona itu filo ai ina ia mafai ona fufusi i le pu i le pito i lalo o le tane. E mafai ona e faʻamalosiina le mamafa o le tino vali pe a oʻo i luga le tane.

E le mafai ona faʻatagaina poloka poloka e aloese ai mai lona maualuga i le vai. Afai e leai se poloka, ae e le alu le vai, o lona uiga e i ai le vaivaaina o fusi saieliti i le faleuila. O le tane tane e mafai ona tuʻuina se lisi, ma ua ova le sili atu nai lo ona puipui. E mafaia lea ona ua mafua ona o le a sasaa, e mafai ona afifi ai fusi, ma e tele naua le tofo, ona e manaʻomia lea e faapuʻupuʻu le solo. Mo lenei, e tatau ona faʻamalosia e se tafatolu faʻatuatuaga, amata mai i le pito i luga. E mafai ona tipiina i le naifi pe faʻafesoʻotaʻi ma tagata taʻaalo.

Faitau atili