O a mea e malu ai le taualuga

Anonim

Faʻafefea ona faoa le faʻailoga i le tele o ituaiga o faʻauma? O le filifiliga e faalagolago i le tele o mea. E mafai ona avea ma laupapa, uʻamea uʻamea ma le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina, e faʻapipiʻi i le taualuga. I le va o le itu i le va o le taʻamilosaga ma faaumaina mea, e pei ona faʻatasia le vevela ma leo faʻamalosi mea, e mafai ona e nana ni fesootaiga. Ae peitaʻi, o le tuʻufaʻatasia o le aofaʻi o le a faʻaitiitia i le maualuga o le fausaga, e tatau ona mafaufauina pe a faʻapipiʻi i potu maualalo.

O a mea e malu ai le taualuga

O loʻo faʻamalosia e le sima e le siʻosiʻomaga mea faʻa-siosiomaga ma se olaga faʻafaigata a ekalesia, faʻapea foi ma le leo ma falemaʻi.

Tuʻuina atu o le faʻavae

O a mea e malu ai le taualuga

O le lanu o le pepa pito i fafo o le laupepa o loʻo fuafuaina e ona uiga. Grey - masani, lanumeamata - susu-disture-tetee, mumu - taofi.

Plasterboard - eco-faauo mea ma se olaga umi. E lelei le lelei lelei ma le malosi o le le ono mafai ona tupu i luga o le taualuga. Ae o se mea e faigata ai o lo o mamaʻi, a le o le susū - Le saʻo le fefe, ua fefe le susu susu ma ua suia le susu susu. O le resitalaina o mea taua o se taimi ua alu ai ma fatufatu gaioiga. E i ai le tele o le numera o tagata mamanuina fofo. Ae e tatau lava ona mafaufau o le Papatiso lea lava ia lava, ma e tatau ona malosi malosi atu. Mo le taualuga, e sili atu le filifilia o le susu-o le a puipuia ai le puimanava, pei o tagata i totonu o le a vete.

O le masani a le mea na tupu ai le lanu efuefu, ma le susu-disture-tetee - lanumeamata.

E faigofie ona tapunia sooga ma le punou. I lalo o le ata o ia mea taua o sea taualuga, e mafai ona e nanaina ni fesoʻotaʻiga eseese: uaea, ventipelation.

Mo le faʻapipiʻiina o se faʻalavasega, o mea nei ma meaao mea e manaʻomia e manaʻomia:

O a mea e malu ai le taualuga

O elemene o le samppezed Miould Scrat.

  • Deprotilit Taʻiala ma 'Faifeau;
  • Faapipiiga Faapipii;
  • Taula tina faatoaga;
  • Faletalimalo-fao;
  • tulaga;
  • meafaiva masini;
  • Faʻatulagaga Faʻatulagaina (laser, Bubbble, Hydroeric system);
  • Alminim Tulafono 2.5 m;
  • tono;
  • Serpenta (lipine mo auala);
  • rofautte;
  • o le samala;
  • o loʻo iai le faʻailoga faʻapitoa poʻo ni naifi mo le tipiina o nofoaga
  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • O ia lava-fetu i luga o le fao ma ma le arm hashre;
  • Acrylic Primer;
  • taofiga tuusaʻo;
  • Tasi-tulaga sootaga "Crab";
  • Vevela ma mea fai mea leaga;
  • Seleulu mo uamea;
  • seti o spatralas;
  • Planuster chiss;

Mataupu i luga o le autu: O le vaega mulimuli o le suʻesuʻeina o galuega o le vaega o faamalama i le fale

O a mea e malu ai le taualuga

Faʻaaogaina le Hydroeer, faʻafaigofie le faʻailoga o le faʻailoga.

E sili le faʻaaogaina o le digwall, nif faʻamatalaga ma le faʻamaloloina. O le laititi o le mafiafia o le laʻau, le tau le mafai ona faʻaolaina o le tolopoina. O le mea muamua e fuafuaina le pito sili ona maualalo i totonu o le potu. E faia lea i le roulette i luga o le fola mai le fola i le taualuga. Ona toe foʻi mai lea o le taualuga, 5 cm mo le taualuga e aunoa ma lamepa, ma lamepa - 8 cm. Ona faʻaaoga lea o le faaupuga. O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o taʻiala o faʻamatalaga. Tasi le talaaga e tatau ona i ai 3 faʻapipiʻi manatu. Ona faʻapipiʻi lea o le lipine o le faʻamaufaʻailoga Ina ua maeʻa, o le taʻutinoga i le faʻamalologa o loʻo tauemuina, e amata mai i tulimanu o le potu, o le "paa" o loʻo tautau i le nofoaga o faʻaupuga o faʻamatalaga. Ae afai o le faʻatatauina o loʻo fuafuaina e faʻaitiitia ai, latou te manaʻomia e faʻaofi i totonu o faʻamatalaga autu ae leʻi faʻapipiʻiina. E manaʻomia le faʻatulagaina o se vaega o le vevela ma le vevela o le tino puipuia mea i totonu o le mamanu.

Plasterboard ao le faʻapipiʻiina e tatau ona taoto i lalo o ni nai aso i le potu, plumithing, tatau i se tulaga faalava. A maeʻa ona faʻatumauina uma le pepa laupepa, e tatau ona faʻalili ma maai, faʻaalu le selesaito ma aumai se vaega o le fasiotia. Peitai e iai le avanoa e faʻateʻia ai le taualuga e faʻateʻa ai, e mafai ona faʻaolaina e le tioata vali. E i ai le tasi-tulaga ma le tele o le maualuga o le maualuga. E mafai e le tele o leo tele ona i ai le tele o foliga, lanu, galue o se sone vavaeese. A faʻapipiʻiina se taualuga, o le tulaga o loʻo tuʻuina atu i le faʻasologa.

Uamea sil siusiu

O a mea e malu ai le taualuga

O loʻo lelei le lelei o le susu o le vailaʻau o le palasitika.

Latou te masani i lona lua i le lauiloa i le taimi mulimuli ane. O le totonugalemu o uʻamea vaitafe e le fefefe i le susu, e le maoaʻe, O le faʻamamaina, susu, e i ai le perio lio meaalofa o le olaga. E tutusa lava ma tumutumu o tumutumu, o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatinoina i le faʻavaʻa, e suia ai le faʻaletonu o le spopper. Le faʻapipiʻi pusa e aofia ai le faʻamalologa o le a faʻafaigofie ai ma faʻavavevave. O le le atoatoa o ia o sea taualuga o le le atoatoa o le lafoaia o le tasi nofoaafi. O le mea lea, eletise eletise ma isi fesootaiga e le nanaina i lalo. E mafai ona fai se mea e foliga ai e foliga le foliga faʻapena pe a faʻaaogaina mau na kaseti. E faigofie ona fesuiai ma sili atu i fafo o le fiberglass, ae faia atoa o le alumini po o le steel. Totonu o loʻo iai le leo ma le vevela faʻasoasoaina o vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: Filemu o le faletaele mo le faletaele ma siaki alatoto

Totoina mai le PVC Panels

Matua tamaoaiga, susu-le-tetee, o le lelei o le le mautonu, ae o mea talitane. O laina palasitika e faigofie ona tuʻuina atu, ae o latou o le maaleale tele, o lea e tatau ai ona e faʻatau mo le teuteuina i le teuteuga. O na malamalamaʻaga e faia i se lapoʻa lanu: ma ata o lo o lolomiina, lalo o le laʻau ,. O le palasitika e faigofie ona mama, ae na o se manava lemu ma e aunoa ma auala e faigofie ai ona valulua. Faauluulu, o se tulafono, i luga o le uʻamea talaaga, ae i totonu o se potu poʻo se isi potu e leai se maʻai maualuga, e mafai ona e suia ai ma laupapa laupapa.

Laau ma le laupapa

O le laʻau o le sili sili--faauo ma taugata ituaiga o mea ua uma o loʻo umi se olaga. Ae o ia o le taualuga e le mafai ona ulagia i totonu ma le maualuga o le susu poʻo le matutu matutu. O le faʻaletonu o le manaʻomia mo se isi masini ventipelation. E sili ona faigofie le muina o le faaluaina o le laina, muamua e folau ai le nofoaafi i le pito i luga, ona faamaopoopo lea o le laina lona lua o le tusi. I le tulaga lea, o le tuʻufaʻatasia o le maualuga o le a faʻaitiitia, ae o le a siʻitia le agai i auaunaga. Faʻapipiʻiina o se laupapa laupapa puʻeata e manaʻomia le maeʻa tapenaga, fua. Aia tatau e faigofie ona lilo i le faʻaaogaina o le faʻaopopoina o le teuina. Pa'ū i lalo o pa. Ae i luma o se tulaga o le faʻauma, e manaʻomia le amanaia le mea moni o le mamanu e mamafa tele. Faatusatusa i laupapa laupapa, e le mafai ona ofi mai ai, ma e aoga tele. E manaʻomia le lacquer comting tasi i le 5 tausaga uma.

MDF Beds mo le taualuga

Ia taumatau mafanafana ma mitiia le leo o laau toto toto papatusi. E sili mo le taualuga, ae o fatu fatufatu e le ofi ma latou. E aliali mai se masani masani luga. O moli uila e mafai ona faʻaaoga mo le umukuka. O puipui o loʻo latou mamafa ma faigofie ona osofaʻia ma le fesoasoani o polofesa.

Ma tali i fesili nai lo mea e mafai ai ona puipuia le taualuga i totonu o se potu i se vevela vevela, e sili atu le filifilia o le totonuga o mea ma le auala o le a fesoasoani pea.

Tusi i luga o le autu: muamua pusa ma pusa mo le teuina o laiti

Faitau atili