Mauga i le Mydwall Tekonolosi i le taualuga (sitepu-i-laasaga-laasaga faatonuga): tomai faapitoa o le plasterboard cildes (vitio)

Anonim

O le laufanua o se mea na fuafuaina mo le feololo o pa puipui, o le taua, fausiaina o vaega ma faasalalauina mamanu i totonu. O le siosiomaga lea o le siʻosiʻomaga o mea e aofia ai le 93% o le gysium. O le totoe o le 7% o le cardboard ma se orgactactactactant. E mafai ona e faʻaogaina le faʻamagoina i potu mamago ma i totonu ma le maualuga o le susu. E le susunuina. Pau lava le vaega e faigofie ona mumu ai o se pepa laupapa. Ae ua mafua ona o le leai o le ea i le va o le cardboard ma le taʻoto ia lava e le mumū, ae na o le faʻamaloloina. E ui i le mamafa mamafa, o le mataga o mea e faʻapipiʻiina, o lea e maeʻa galuega ma lona faʻaogaina manaʻomia tomai faʻalo, agavaʻa ma tau o galuega.

Mauga i le Mydwall Tekonolosi i le taualuga (sitepu-i-laasaga-laasaga faatonuga): tomai faapitoa o le plasterboard cildes (vitio)

Faapipiiina ata o se tele-maualuga le taualuga o le palakalafa o le palakalafa ma o latou lava lima.

E talitonu o le faʻapipiʻiina o le tuufaatasia o le faʻailoilo o le palapala ma isi fale fausaga o loʻo aumai ia i tatou mai Siamani. O se manatu sese lenei. I Rusia, o le faʻaogaina o lenei metotia e lauiloa mo se taimi umi mo se taimi umi, naʻo le isi igoa - mago le fasi.

Mea moni e uiga i le plasterboard

Ituaiga o Plasterboard:

  1. Glk - masani plasterboard. Faailoga le lanu - lanumoana, lau-efuefu.
  2. GKVL - Plankboard ma le faateleina o le susu o le le gaoia ma le affispice meatotino. Faailogaina lanu - lanumoana, lau-lanumeamata.
  3. Gklo - mea ma le faateleina o le afi. Faailoga le lanu - Mumu, lau - efuefu.
  4. Glevo - Plasterboard, na faʻateleina le susu ma le afi-fou uiga. Faailoga le lanu - Mumu, lau - lanumeamata.

O tulaga lelei o Merwall e mafai ona faamatalaina:

Mauga i le Mydwall Tekonolosi i le taualuga (sitepu-i-laasaga-laasaga faatonuga): tomai faapitoa o le plasterboard cildes (vitio)

O le tino ma le faʻatekinolosi uiga o simpspomic card.

  1. Le lava o le oona oona ma maualuga le equgy.
  2. Lelei leo faʻapitoa uiga, lea e faʻatagaina ai ona faʻaaoga pe a faʻapipiʻi ni vaega eseese.
  3. Lelei le palasitika e mafai ai ona fausia ni fausaga le talafeagai ma le le masani ai, le tele o le taualuga, o le tele o ava malosi, ma isi
  4. O se tamai mamafa e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga le laupapa o loʻo fausia ai nofoaga i na nofoaga e le aoga ai Monolithom Storte ma Brickwork.
  5. Faʻasaina o le faʻapipiʻiina, o galuega ma le mea e le manaʻomia ai e le Palemia tomai faʻapitoa ma poto.
  6. Plasterboard o se meafaigaluega lelei mo le vave tele o le tele o le tele o luga. O le mea e manaʻomia ai le faʻaaluina o le selau o kilokalama o le plaster ma le tele o le taimi e aveese ai ni faaletonu, o se laupepa faʻapipiʻi e mafai ona faia se sili ona lelei i le 60 minute.

Pei o nisi mea o loʻo i ai, o loʻo i ai i le palakalafa o le mea ese. Pe a faʻatusatusa i mea lelei, latou e matua tele lava e mūlaga mautu le liligi mausali o le auala i le fau fale. O le tele o le mea e mafai ona tupu ai

  1. Fufusi. Felauaiga ma teuina o nofoaga faʻapipiʻi e tatau ona gaosia i se tulaga faʻa-laina, faʻalelei ma le faʻaeteete.
  2. Faʻaititia le vaega o le potu i le taimi o faʻapipiʻi ona o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga ma ie.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa puipui mai i totonu o Minvata - Tekonolosi ma Aoga Aoga

Mea ma Meafaigaluega mo le Mauga o le Planforcoami le taualuga

A o le i amata galuega i le faʻapipiʻiina o mūmū i luga o le faʻataʻoto, e manaʻomia le faʻatulaga ma sauni ai le aofaʻiga o mea mo le gaosiga o le skeleton o le taofia o le auivi. O le a le mea o le fasi pepa e filifili ai? Mo fale o le fale ma nofoaga, nofoaga mama, faletaele ma potu pito i lalo o loʻo faʻaaogaina ma le maualuga o le susu o le susu, mo nofoaga ma le maualuga o le afi afi. I le faʻaopopoina o le manaʻomia o le numera o laupepa i luga o laupepa, o se vaega tutusa o le taualuga, oe o le a manaʻomia:

  1. Ud taiala faamatalaga (puipui) - 28x27.
  2. CD o le CD Couretal Desiltiles - 60x27.
  3. Faʻamalolo poʻo ni mea mamao le tagata. Afai ua fuafua le taualuga e tuʻuina atu i le 12 cm i le 12 cm, ona iai lea o tagata mamao, lalo ifo o le 12 cm - faʻamalolo.
  4. Sava ma lio.
  5. Koluse poʻo paa mo le faʻafesoʻotaʻiga o taiala (pe a fai o le nofoaga o loʻo sili atu i le tele o le ata).

E le gata i lea, e tatau ona manatua o mea faʻatau mea e mulimulitaʻi ma se faʻailoga.

Mauga i le Mydwall Tekonolosi i le taualuga (sitepu-i-laasaga-laasaga faatonuga): tomai faapitoa o le plasterboard cildes (vitio)

Faapipiiina o le tasi-tulaga taofiofi o le taualuga

Faatasi ai ma le fesoasoani o le fausiaina o faamatalaga

ma faapipii.

Ma, i otaota, teuteu, ma isi mea E tatau ona e faʻaopopo e uiga i le 5% o le faʻavae o le taimi.

Fuafuaina o vaega o vaega ma mea:

  1. O le aofaʻi o le UD talaaga e tatau ona tutusa ma le faʻauiga o le tupua.
  2. O le aofaʻi o le CD faʻamatalaga e fuafua e le fomu: O laina muamua ma le mulimuli o loʻo faʻapipiʻi i luga o le laina o le 30 cm mai le puipui, o le mamao o isi laina e tatau ona sili atu ile 60 cm. mo le jumpers.
  3. O le numera o le faʻamalologa e tutusa ma le umi o le faʻaupu o le talaaga o le talaaga, vaevaeina i le faʻapipiʻi laʻasaga poʻo le 1 m.
  4. E tatau ona faʻasaʻoina le fesoʻotaʻiga poʻo le pauna i le ogatotonu o le talaaga, le faʻaaogaina o le stepper i taimi uma 60 cm. E fuafua ai latou numera, o le faʻasologa o le faʻauma e 0.6.

O le meafaigaluega talafeagai e manaʻomia foʻi ia saunia muamua. Mauga o le tamaitusi o le mea taua, o le ae manaʻomia:

  1. Fale tulaga.
  2. Tiga o le tiga.
  3. Sima drill 6 mm.
  4. Fuaina roulette ma penitala.
  5. Roulette.
  6. Spatralas.
  7. E maua le pepa i le Emery lelei.
  8. Fausia naifi.
  9. O le samala.
  10. Faamauina
  11. Lafo le gagau vali.
  12. Fuafuaga mo le faʻagaioiga o laupepa o laupepa.
  13. Faapitoa faamalosia faamalosia.

Mauga i le Mydwall Tekonolosi i le taualuga (sitepu-i-laasaga-laasaga faatonuga): tomai faapitoa o le plasterboard cildes (vitio)

Ituaiga o talatalanoaga mo le fauina o le taualuga o le laupepa.

E le mafai ona faʻatauina ni mea taugata, ae o le nofomau. Fausia le Herdroery mafai ona faia ma ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻatau atu o le polythylene tube ma se lapoa o 0.8 cm ma le umi o le itiiti ifo 5 m.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se malae taʻalo: 70 ata o fale moni

I ona faauma, e manaʻomia le tuu tutusa flakes masani mai tagata e toʻa ma faʻailoga e faʻaaoga ai le faʻauʻuga ma se taʻitaʻi. Ua maeʻa lena mea, ua tumu le faʻata i vai ma tapuni.

O le vai o loʻo i ai le gaosiga ua sauni e galue.

Laasaga-i-Laasaga Algorithm mo fale sili ona lelei

Sauniuniga Lisi

A faʻapipiʻiina mywall i luga o le taualuga, o le maualuga o le potu e tatau ona maitauina. E mafai ona faia i le tulaga o le sosolo. Peitaʻi, o loʻo galue faʻatasi ma le faʻatauaina o tomai. E sili atu le faigofie le galue ma le laser. Ae e sili atu taugata nai lo le vai. Mo le faʻataʻoto i kuata, e manaʻomia le faia o ni peni suʻi i luga o tulimanu o le potu. Le isi, e tatau ona e fuaina le mamao mai le faʻailoga i faʻailoga ma faʻailoga. Mulimuli ane, i luga o le tulaga o le puipui, o le puipui o le puipui o le Wall o loʻo faʻamautuina i le 50 cm faʻaopoopo.

Faapipiiina o Skeleton

Ona sosoʻo lea o le fausiaina o le faʻavaʻa. Ina ua maeʻa le faʻaiuga o le galuega ma le faʻailogaina, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le leaga. Ina ia faia lenei mea, fuaina le umi o laina i luga o le faʻataotoga ma saunia ni faʻamatalaga i lalo ifo o le 1 cm na oti ai.

Mauga i le Mydwall Tekonolosi i le taualuga (sitepu-i-laasaga-laasaga faatonuga): tomai faapitoa o le plasterboard cildes (vitio)

Faapipiiina o jumpers i le faʻavaʻa o faʻamatalaga mo le taualuga o le laupepa.

O faʻamatalaga a le CD o loʻo i ai i le mamao o le 40 cm i le umi o le digwall ina ia o soʻoga o laupepa i luga o le ata o loʻo i luga o le ata. Ma le isi, i luga o laina, o le faʻamalologa poʻo se mea mamao e aʻafia e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se sitepu i le 1 mita. E tatau ona maitauina o le faʻamalologa o loʻo le latalata i ai.

A uma ona faʻamalosia le faʻamalologa, matou te faʻatuina faʻamatalaga ma faʻamautuina latou i le lumanaʻi faʻalavelave poʻo le faʻamalolo. O puipui e faʻapipiʻi i puipui i luga o le nofoaga i luga o le pa e taʻitaʻi ai UD. I soo se sooga, matou te faʻaogaina le kolosi poʻo paa o loʻo faʻapipiʻiina i se fao. O le faʻapipiʻiina o le siakiina o le sima o loʻo manaʻomia ai le lelei o le faʻailoga o le pito i luga ma siaki le laʻasaga. O le mea moni o le mea moni o le Drywall o loʻo i ai se mea lelei o le Geometry ma se le mafai ona faʻapipiʻi pe a fai o le faʻapipiʻi e le sili atu nai lo le 0.5 cm mo le maualuga maualuga o le pepa. O lea ua potopoto le tagata uma o le ala feaveaʻi.

Faapipiiina pepa

O le laupepa na faʻapipiʻiina lelei i le auala saunia i le itu e tasi e latalata i le puipui, ma o le isi sa iai i le ogatotonu o le CD talaaga. Faapipii pepa i faʻamatalaga e tatau ai ma le fesoasoani mai le 25 mm uamea faʻi fao i le uumi.

Faauma uma

O le spacing o le mea atoa o loʻo faia i le tele o tulaga. O le muamua vaega e tumu i le faʻavae loloto, ma hid hats o oe lava-tiping fao. O le faʻamago i fafo o le muamua vaega o le avea ma le sili atu 24 itula. Le isi, o le laufanua ua tagofia ma se mea faigaluega suamalie suamalie, mautu i se tagata faapitoa e umia. Naʻo le maeʻa o lea e mafai ona talosaga le faʻaumaina o le vaega o le tuʻugamau ma faʻamatuʻu le samoa.

Mataupu i luga o le autu: Electroplite sootaga ma ou lava lima

Mauga i le Mydwall Tekonolosi i le taualuga (sitepu-i-laasaga-laasaga faatonuga): tomai faapitoa o le plasterboard cildes (vitio)

O le faʻavaʻa o le koleniga fuafuaga e ala i le fauina o le faʻaputuga o se ata i lalo o le laupepa.

Afai o loʻo e fuafuaina se pipiʻi le pipiʻi, e tatau ona e filifilia le maualuga maualuga tulaga, pe a fai o fuafuaga o fuafuaga ma pepa puipui (faigofie, o mea manaʻomia e faʻaititia. I potu e i ai le 2 Windows, o le mulimuli o le pisia o le sima o le sima o le a faia i luga o le faamalama i le faamalama e alu i fafo i le itu la.

Afai o loʻo e fuafua e fausia se ata e lua-tulaga faʻapipiʻi, ona mafai ai lea ona faia le tulaga lona lua i le ituaiga ata manaia. Mafaufau i le faʻasologa o le galuega i le faʻataʻitaʻiga o se polo na molia. O le fausiaina algorithm e matua faigofie lava ma e aofia ai laasaga nei:

  1. Faʻamuta le maualuga mai le tulaga muamua mo le lua faʻaʻele.
  2. Tusi i luga o le laupapa taamilosaga. E mafai ona e faia i se filo ma le penitala. O le umi o le filo o le a avea ma ni sikafu o se lio.
  3. E manaʻomia le faʻapipiʻiina o le CD faʻamatalaga i le uluaʻi taualuga. E sili le mafaufau e uiga i le faʻataʻitaʻiga ina ia sili atu le faʻamaligiina o ivi o le uluaʻi taualuga. I nofoaga o loʻo mafai ai ona e punou faʻamatalaga ma tipi.
  4. Matou te maua uaea mo lamepa ma lamepa.
  5. Aua neʻi galo e uiga i le mataʻutia.
  6. Faatasi ai ma le fesoasoani a se hacksaw, matou te tuʻuina atu le faʻasologa o le mea e manaʻomia, o manatu e maua i le faʻamatalaga ma le fesoasoani a bugs.
  7. Tipi pu mo lamepa.
  8. O lo o matou ofuina se igoa lauiloa o le igoa o le Plasterboard. O le faia lea o lenei mea, tatou te fufulu mea ma vai, papu ma nonoa.
  9. Le isi, o le galuega mulimuli i luga o le laupepa ma lanu, o le algorithm o lo o faamatala atu i luga.

Plasterboard o le tekonolosi tekonolosi: tagata faipule faapitoa

O galuega uma o loʻo faia uma o loʻo faʻatinoina ae leʻi faʻapipiʻiina taʻiala taiala.

Uma tekonolosi pu ma fuafuaga tatau ona faia seiloga e tapunia atoatoa le puipui. I lea tulaga, o le laupepa e le tatau ona faʻapipiʻiina i le iʻuga, ma o lea e tumau ai le goto le uaea e ala i le pu.

Mo le faʻagaioiga o soʻoga o soʻotaga, o le gata o le gata ua faʻaaogaina. E faia ai le Seam Tooker, ae le faʻatagaina ai foliga o le taʻeʻe o le vevela faʻafuaseʻi pe faʻateleina le vevela.

Galue i le fausiaina o le laupepa o lotoa o loʻo avea ma tulaga lua tausaga. Pau le taimi e manaʻomia ai le saʻo atoatoa ma kolisi o le faʻailoga o puipui ma le taualuga i lalo o le taʻiala. A o le i amataina le faʻapipiʻiina o faʻailoga mai Miti, e aoga le iloiloina ma le totoʻa lou malosi ma filifili, galue tutoatasi pe talitonuina pea.

Faitau atili