Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

Anonim

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

Manuia le aoauli uo pele!

Masalo, ua uma ona e feiloai i le fugalaʻau mai le stam, lelei, ia le itiiti ifo i le ata, ma atonu o le mea moni? E foliga mai o aʻu o se manatu matagofie pe a fai o le teuina o se papupuni i le togalaau. O le matua moni, e le gata i lea, e le o le tele o avanoa, pei o fugalaau gaoa.

O taupulepulega mai i laau tuai, pe o a mafuaaga e tipiina ai pe na o le mago, masalo, i luga o le togalaau e mafai ona e feiloai ai.

Faʻafefea ona fai se fugalaʻau moe, o le a ou taʻuina atu nei.

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

O le itiiti ifo i le sili.

O le tele o le Sprawl apricot na ola i luga o laʻu upega tafailagi latalata i le fale, pe o le mumu ua taʻua iinei.

(Ulga o se Asera Breriot, o Fua o loʻo na o le leai o se faʻaleaganuʻu, ae e tusa lava pe sili atu nai lo le mea mulimuli.)

Ina ua ou alu i loʻu nofoaga fou, sa ou muamua mea na ofo ai mea uma i le tele o mea a o tupu ai iinei. O le a e alu i luga o le auala, ma o le a le a le proric luga mai le lagi i le moni uiga! Maomu ma Pa'ū! Na o le lagi i se auala!

Ma o le i leʻi mauaina, na ou vaai i le apripricong o loʻo i luga o le maketi ma seasea 'ai ai.

O le tasi tausaga sa matou tele ai abropol, sa tatau ona ou lafo ese atu i laua. O lea o se alofa! Ae peitai e leai se taimi o le faʻagaioiga, ma le kuka, ma le faapalepale, ma agamalu. Ae o le tele o isi acication ua vave ona leaga.

O le tausaga lenei e iai lo tatou fua mai o apogotaga, ma e le masani ona tupu lenei mea. O lea na ou manatua ai le tala lea, o sina mea i le faanoanoa, ona o laʻu laau e sili ona ou oti, masalo ua taʻe eseʻe mai le matua ma le matala mai o le tino.

Mataupu i luga o le autu: Rogging pinding mai nusipepa tubes: Master vasega ma vitio

I lenei ponai, sa ou faia ai se tamai fugalaau mo le lua tausaga, tuu i ai Peninia ma Tream. Sa matua matagofie. Ae o lenei ua alu nei le ata.

Ae, toe foi i le taua o a tatou mataupu, pe faʻapefea ona teuteuina se papupuni i le faʻatoʻaga ma faia se fugalaʻau mai i luga o le tuʻinanau io la lima.

I le lautele, o le mea moni, e fai mai leotele fugalaau lemu. O Miliberba e na ona maua mai se tele lautele. Ma mai le vaeluapo o le ogatotonu o le tele, e aliali mai se ituaiga o le vase.

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le faʻatoʻaga

O lea, afai e i ai ni fasi i lau togalaʻau ma oe le o se isi mea e le faʻaosooso e soli ai latou, e mafai ona e teuteuina.

Faʻalagolago i le tele: lapoa ma le maualuga, o le ituaiga o faʻamau e mafai ona liua i se fugus, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu se mata mai se pakete tuai poʻo se pakete.

O loo i ai ni taleni na e tipiina mai i mea tau ata ma laau laau o eseese foliga mataga. Lenei ou te i ai foi faataitaiga.

E mafai ona faʻatumuina ni tulaga laiti i luga o le stam, o fea e tuʻuina ai fugalaʻau i le cachepo pe naʻo le tuʻu i luga o le pa.

O le faigofie filifiliga e nana ai le pamu ese mai le vaʻai: Faʻasolo lona laueleele, fai ni tamai faʻamafanafanaga, faʻatulaga i maʻa, toto eseʻese laʻau eseese. Se mea e pei o le lindy gom o le a galue.

Ma e mafai ona ave le paʻu o le paʻu o le paʻu tuai, ma togi i luga o le maupuʻe, ma le pito i luga e tapuni ai ma se mea. Maua se nofoa lelei. E mafai ona togi le eleele ma se paʻu ma tuu fugalaʻau mai luga - iinei ma o le fugalaʻau moega e le leaga.

Fuafua i le tulaga o le faaputuga ma ou manaʻoga, e mafai ona e teuteuina ese ma fetuunai le mea tuai, e aofia ai se tamaʻi moega i totonu o le pa.

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

Faʻafefea ona fai se fugalaʻau mai le pamu

I le ala, tusa lava pe leai ni mea tuai i lau togalaau, e mafai ona faʻasaʻoloto i le vaomatua. O nisi tagata e faia lena mea, aua o le tamoʻe moega mai le stump o se fofo sili ona manaia i le mamanu o le fale.

Mataupu i luga o le autu: secus mo se fou binborn pe tautala e tusa ai ma polokalame

E sili pe a fai o le ata ua tuai, e faigofie ona galue ai.

O le stump mai mea fou o laʻau e sili ona le paʻi atu mo sina taimi seʻia oʻo ina leai se mea.

O le laʻau fugalaʻau e mafai ona faia i ni auala se lua: faʻaofi i totonu o le pertirch ma fugalaʻau pe moe i le eleele i totonu o le pu ma laʻau fugalaʻau.

O le faʻasologa atoa o le fatuina o fugalaʻau moega mai le ata o loʻo vaaia i le ata.

(Sa ou faʻaaogaina ata mai le upega tafailagi http://www.ehow.com/how_7668133_Maket -Madw -pter).

Ae e i ai ni taleni o le a ou taʻuina atu nisi auiliiliga.

1. O le matua tuai o le tino ua na o le filifilia o se togafiti, pei ona i ai i laʻu mataupu.

Afai e le faia le paluga mai fafie fou, ona e le mafai lea ona faia e le lima lima ma le fai mea faigaluega.

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

I le tulaga o le gaosia o fugalaʻau moega mai tamai fasi o ogalaau, e tatau ona e muamua Tipi Maualalo pito na iloa e maua ai se lamolemole fua.

Ma fuaina le maualuga maualuga ma teuteu le pito i luga.

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

2. . I le mea e tatau ai Faaaloaloga loloto Ma le fesoasoani a hos, ax po o cowinsaws.

Muamua, e manaʻomia le faʻaalia o se faʻapogai, taumamaina mai le pito o le centimita 8 pe sili atu foʻi, e le afaina.

Ina ua amata ona lafo le fesoasoani a Chasassaws, ona aveese lea o Skipi ma nofoaga tetele ma se samala.

Toe fai se toe vaai. Ma o lea seia oo i le tatalaina o le manaʻomia loloto. E masani ona amata mai le 10 i le 20 cm, fuafua i mea tatou te totoina.

Faatasi ai ma le fesoasoani a tutusa filifili, e mafai ona e aveina se pu i le pito i lalo o le stam mo alavai.

Afai e tatau ona faʻaofi i totonu o le pu o le kashpo ma fugalaʻau, ona tatau lea ona latou tutusa le tasi i le tele.

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

3. Na sau Taulimaina le puipui i totonu O le stump o le antiseptic pe vali le papula e tautua umi, e le malueina, ma o le taʻele o le moega ua fiafia o tatou ma lona lalelei.

O iinei, sa ou misia ai lenei, o lea na maliu ai lea o moega uluai 'au. E ui lava, ioe, e faʻalagolago lava ile tausaga ole laʻau ma lona tulaga.

Tusiga i luga o le autu: o mea lilo na lalagaina. Polokalame ma faamatalaga

fa. Matou te alavai . Afai o laʻau ua totoina saʻo i le stam, e tatau ona e faia alavai ina ia le o le lelei le susu i le pa.

Mo lenei faʻamoemoe, o le iliili, o le a talafeagai mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona ave se fasi fameta mai le pa o mea faigaluega a le aiga, ma faʻafaigofie foʻi le vai taele o loʻo iai nei i ni mea e teu ai le vai.

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

lima. Salu faanoanoa . E sili atu le faʻafefiloi o vaega e lua o le lalolagi ma se vaega o le faʻapalepale, pe ave le 'oloa, faʻafefiloi ma le eleele ma faʻaopopo le oneone, e masani ona ou faia lena mea.

6. Mea talafeagai.

O a fugalaʻau e mafai ona totoina i luga o se fugalaʻau moega mai le pamu? Ioe, i mataupu faʻavae, soʻo se fugalaʻau ma se tamai vaega o loʻo iai: Aninia, Oninia, Forratuck, Pountic, Peses.

Afai e tele le moega o le moega, ona i ai lea o le ogatotonu e sili atu le totoina o ata o ampel, ma tumutumu o Apel.

E naʻo le mafanafana o fugalaʻau ma vivii le fugalaʻau o le tino na faia e o latou lava lima.

Faʻafefea ona teuteu se pamu i le togalaʻau. Fugalaau mai le pamu

O le isi lenei faʻataʻitaʻiga o ata o le matagofie o fugalaʻau moega ese mai le pamu.

Faitau atili