Mumu

Anonim

Mumu

Tuufaatalugalii o le taualuga o le popole e uiga i le lona lua fanau. Afai e te liliu i le poto masani o le taimi tuanaʻi, na aliali mai ai ma le a leʻi maeʻa talu ai nei.

I le amataga o ni iva sefulu, o le tipiina o mamanu ua foliga mai o se mea e lei faamamaluina. Na toe foʻi mai, o laʻau Almagium na sau, o le sa taugata tele ma o se faʻailoga tamaoaiga lea.

Muamua le faʻaaogaina o le moli uila na avea ma ofisa o tagata ona tagata. O le naunautaiga moni uma o le faʻalapotopotoga na saili e filifili tonu lava ia puʻupuʻu, ina ia mafai ai ona faʻaalia o latou tagata faʻatau.

Ona o le maualuga o tau o fafo mea, ae le o tagata uma e mafai ona gafatia o se taualuga matagofie. Sa matua i se taimi mulimuli ane, ina ua iloa e Rusia ia fai mea mo le taʻualema, mai fale o ofisa, mai fale o nofoaga, na faʻamaloloina ai fata na sologa i totonu o fale masani.

Ma o iinei o tagata na ona e saili e fai se toe faaleleia fou na tu ai i luma o se fesili faigata. O le mea moni, o le taualuga o auala almininum e le talafeagai i potu uma. Fai mai, faigofie potu potu mamanu

O le malosi ma le mago o le a le onosai o le a le onosai.

Ma o le galu uila na maua ai le tusi talosaga fou. Sa taula i le faletaele po o faletaele ma i le umukuka. O lenei fofo sa faʻafetaia e le auʻaunaga o sea faatulagaga, aofia ai:

  • Teteʻe atu i aʻafiaga o le ausa ma le vai, o loʻo lava i potu o loʻo taʻua i luga. E le o le paʻepaʻe pe vali, o le taualuga, o le taualuga mai le vaitafe e le o mafaufau loloto ma e le leiloa lona lalelei;
  • Faigofie faapipiiina. Mafai e le tuʻufaʻatasia o le ogatotonu e mafai ona faʻapipiʻiina soʻo se tagata matua matua e masani i le toe faʻaleleia o galuega;
  • Auala mamanu. O ofu paepae o le kiona, o le afitusi e foliga mai o loʻo i ai pea o aso nei, pe a manaʻomia, ona avea ma faʻamamafa i le mamanu o le potu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tipi o le ogalaau, e mafai ona e vaʻai vaʻai i le taualuga. I le avea ai o se tulafono, o faʻaeaina ma tino i potu tuai e le eseʻese ma le talitonuina, e mafai ona e faʻatulafonoina tele lava.

Ecology ma faigofie o le tausiga e faia ai o ia o le kapeti i totonu o le umukuka, o le nofoaga ma le gaʻo ma vevela gaʻo e vave ona agaʻi atu i isi peleti.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoa maualuga: digengons, lautele, mafiafia

E pei ona taʻua, o le faʻapipiʻiina o le taualuga mai le ala o le ala o le a le faigata. E mafai ona e iloa ai oe lava o se fafie ma taumafai e faʻataunuʻu lenei galuega ma ou lava lima.

Alumini Uplem i luga o ou lima

Na taua i luga o le ata o le tipiina o le tipiina o le maaleale. O lea, o togi i le faʻamalologa o loʻo faʻapipiʻi, i nisi mamao mai le taualuga.

E taua le manatua o le au gaosi oloa uma o loʻo i ai i lona 'aʻai ma sopoia (mechanisms mo tautau) o le tele o le tele. O lona uiga, afai e te mauaina le vevesi ma le faʻi i kamupani eseese, e mafai ona tupu, o le a tele avanoa i le aotelega.

Ina ia aloese mai lenei, taumafai e faʻatau uma mea mai le tasi gaosi oloa. Mo faapipiiina, oe mafai foi ona manaʻomia se steppodder e faʻatau i soʻo se faleoloa tamaoaiga pe i luga o le tulaga zssonline.ru. I le auala, o se mea aoga o se masini masini, o se steptodder, o se uiga taua tele i masani masani.

E taua le filifilia i vae faʻapena ina ia taofia le ma le faʻamaoni i vae; pe mafai ona fiʻi le stempduder, ma e faigofie ai ona e pa'ū. E le gata i lea, o le lelei stepmpDder e tatau ona maualuga e le mafai ona ausia le taualuga.

Faapea foi mo galuega, faʻaopoopo i mea totino, o le a e manaʻomia:

  • fale malo;
  • rofautte;
  • vili;
  • Seleulu mo uamea;
  • sikulukalaiva.

O le nofoa o le aisa o ia, o loʻo i ai, moni, panels, taʻiala faʻaaliga, paʻu, faʻamalologa, faʻamalolo, meaaiga ma sikulu.

E amata le galuega i le faʻapipiʻiina o le taʻiala faʻataʻitaʻi i le tino o le potu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fuaina le mamao ma maka le penitala po o le maea fafie.

E masani lava, o le taiala o le taiala o loʻo faʻatau atu tolu mita le umi. Afai e le fetaui lenei umi, o le talaaga e faigofie ona teuteu. Ua maeʻa ona tumau ma le fesoasoani a 'aufanana i le tino tele o le potu, ma se faʻailoga faʻapipiʻi e uiga i le mita.

O lenei ua maua le vaaiga. O loʻo faʻapipiʻi foʻi i latou i le mamao mamao mai le tasi ma le isi, ma le fesoasoani a faleʻoloa.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻamafanafana colelant: ituaiga, lelei le lelei ma le le atoatoa

O paʻu lautele, poʻo le mea ese e faʻapipiʻi i le faʻaleagaina. O foliga o le totonugalemu e faʻamoemoeina tele pe a na o oe o loʻo ulagia ai. Matau e manaʻomia le faia o lenei mea i le maualuga ma le uluaʻi tulaga.

O loʻo faʻaliliuina ni mea i luga o le le mautonu i le faʻaleagaina. E mafai ona lafoai pe a le lava le umi o le umi ma o le nofoaga o totoe seʻia oʻo i le iʻuga o le taualuga.

O lenei e mafai ona e alu saʻo i le faʻapipiʻiina o le taualuga. Fuafua le manaʻomia o le tele o mea e galue ai. Fausiaina o le initaneti Calenitors o le a fesoasoani ia te oe le mea e tatau ona e iloa naʻo le gafa o le potu o loʻo toe faʻaleleia.

Ofu e sili ona tumu i totonu o le taiala. Manatua e manaʻomia le faia i le umi atoa o le potu. O fasi fasi o le a le faia - o le iuga ole iuga o le a le matamuli.

Mumu

Oti le nofoaafi e tatau ona amanaia alauni mo le faaleoleo. Afifi aso malolo pe tusa o le lima crllimeters ina ia faigofie le fasi e tuu i totonu o le groove.

E tatau ona lamolemole le aotelega, e aunoa ma le fiafia i le va o le alavai. Afai o loʻo e fuafuaina le faʻamamaina o le moli, e sili atu le faʻapipiʻi o moli muamua, ma le ova atu o latou e apalai kopi.

I le ala, aʻo leʻi amataina galuega, ia manatua o le taualuga o le aluminum o le faʻasologa o le toe faʻaleleia. O le mafuaʻaga lea, latou te faʻauigaina faʻailoga i luga o puipui, poʻo le Waterpaper e mataina, o loʻo faia ai le nofoaga.

A iai ni au fesili, alu i le matou fale fausiaina ma fesili ia i latou iina. O a matou tagata atamamai o le a fesoasoani ia te oe toe faaleleia e aunoa ma le leiloa.

Faitau atili