Faʻafefea ona e faia puipui ma le laupapa faʻamafanafana?

Anonim

Talu ai nei lava, na avea ai Plastermephmomomomomomomomomo sa se mea talafeagai mo le teuteuina o le paoa ma pa puipui ma puipui. Lenei ua faʻamatalaina i ona tulaga faigata ma le agavaʻa e fai ai le lamolemole le atoatoa atoatoa ma sauni mo soʻo se ituaiga o teuteuga teuteu.

Faʻafefea ona e faia puipui ma le laupapa faʻamafanafana?

Ua fesoasoani le Plamsters e fai le lamolemole lelei. O loʻo lagolagoina oe e le au lagolago e faʻatino ai le tele o filifiliga o mea.

Sili atu ma sili atu tagata manaʻo e aʻoaʻo pe faʻafefea ona galue ma digwall e faia oe lava. Ae a uma, o le avanoa tulaga ese o le a faaali mai e suia e le gata i lo latou fale e laʻititi tau tau tupe, ae suʻe tupe i le toe faʻaleleia. E le gata i lea, afai e te faia se taualuga ma ipu viia ma le mautinoa o le a faateleina ai lou lava lima, ma le mautinoa.

Meafaigaluega ma Mea mo Galuega

Faʻafefea ona e faia puipui ma le laupapa faʻamafanafana?

Meafaigaluega mo le Laiting Plasterboard.

O le faʻagasologa o le faʻauma i le fesoasoani a le Plaversboard cards (GKC) puipui ma le taualuga i se mea faʻapena, ae iai ni eseesega. O le mea lea, tatou te mafaufau i tali ese uma i maa. Ae o lea na pasia mo le faʻapipiʻiina o fausaga, e tatau ona e faʻasoa uma mea faigaluega faʻatonu ma mea. E faasino i ai:

  • Fausiaina o Plubming ma maualuga;
  • manai.
  • Rofautte ma faʻaigoa le faʻailogaina;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • Seti o le tagata lava ia ma ogalaau;
  • fao malai;
  • Seleulu mo uamea;
  • tono;
  • tagata AOAO;
  • Popo.

I le faʻaopopo atu i le mea faigaluega, e tatau ona e faʻatau le sili ona taua - plasterboard. Pei o se tulafono, e i ai le tele o ituaiga eseese o le faatauina atu. E manaʻomia le filifilia o mea ma ituaiga o le a e sili atu ona faigofie e galue ai. E sili le nofo i luga o pepa tusi. La latou aofaiga e faʻalagolago i le vaega o le potu atoa.

Ae o laupepa e le o le faapipiiina i luga. O le mea lea, e manaʻomia foʻi ona faʻatau atu aʻu Muaga. O loʻo faʻatau mai i latou mai le stideless uʻamea o eseese ituaiga. E manaʻomia e oe ni ituaiga se lua o faʻamatalaga: faʻapitoa taualuga ma gatete mo le sulugatiti vine. O le umi faʻalagolago i le maualuga o puipui ma le tele o le taualuga. Ae o le misia vaega o le talaaga mafai ona faigofie ona faʻaopopo ma puʻupuʻu. Mo lenei, ua faatauinaʻesea i latou, afai manaʻomia, faʻaopoopoga faʻalauteleina o faʻaopoopoga ma faʻafesoʻotaʻia paila mo nonoa.

Faapipiiina o le ata o lo o mamanuina i luga o le taualuga

Sauniuni ma Faailoga o Luga

O lea, nei ua oʻo i le taimi e alu ai saʻo i le faiga o ia lava. Ua amata ona matou galulue mai le taualuga. Muamua, o le laualuga ua faʻataʻitaʻi ma le faaeteete mo le i ai o nofoaga ma se le atoatoa o le tuʻugamau pe faʻapipiʻi. Afai o mea e tutusa ai, e manaʻomia le faʻapopoleina o mea tuai, o le taualuga e fetuʻunaʻi ma le taunuʻuga faʻafitauli ma paso e manogi i le sikafu fou.

Mataupu i luga o le autu: O puipui puipui mo le umukuka i isi sitaili: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Faʻafefea ona e faia puipui ma le laupapa faʻamafanafana?

Faʻavaʻa o le Faʻavae o le Siosiomaga Coungs.

Ina ua maeʻa le fofo, ua toe teena le auala ma ufiufi i le tino. E mafai ona e faʻaaogaina le manifinifi vaega. A o le mea e tata toto ma mago, e mafai ona e alu i le isi laasaga o le galuega. E aofia ai i le filifilia o se tuufaatasia ma le maka.

Muamua, o le faʻaaogaina ia faʻaaogaina le fuafuaina o le mamanu o le lumanaʻi. O loʻo faʻatagaina e le Planksboard o oe e faia se faʻatuai le amioletonu, lea e mafai ona ausia i le faʻaogaina o ni tulaga-taua o sitepu. Ae o loʻo e agavaa ma na o le faia o le masani masani faʻavae e faʻavae i luga o le GLC, na o le auai i luga ma lenei metotia.

O lea, afai o le a e faia se 'olo lelei, ona e tatau lea ona e uuina se laina i luga o le puipui, o le a faʻaalia ai le faʻamalamalamaina o le pepa. E le aoga le aveina o le tele o le tulaga tuusaʻo pe a fai e te le fuafuaina i lalo o laupepa e i ai le tele-vaega le malosi. E tatau ona e taumafai e fai se faʻailoga ina ia o se iʻuga i totonu o le mamanu na mafai ai.

Faamago kaborton vali ata.

Pau le mea e tatau ona totogi iinei o le ituaiga o moli. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi moli moli, e tatau ona e tuʻuina atu mo lava avanoa i lalo o laupepa. E faʻapena foʻi le chandelier: o le a tatau foi ona nana le uaea mai i totonu o le laʻau o le mea e fai ai. Ae o lenei o le a manaʻomia le avanoa o le mea e manaʻomia nai lo le mo lamepa.

Afai e te manaʻo e vaʻai i le tele o le tele o le tele o le taualuga, ona faia ai lea o le faʻailoga autu. Naʻo le mea lava e tatau ona e faʻaopopoina le numera manaʻomia o tulaga i lalo ifo. Manatua o le faʻapipiʻi o moli moli i le laʻasaga o le a sili ona faigata. Uma le faailogaina, lua mo le tutusa ma mo se faʻaeʻelaina faʻapipiʻi, fua le faʻaaogaina o le tulaga. A leai, e mafai ona e mauaina le taualuga.

E tatau ona faia ni faʻailoga i totonu o puipui, ae faʻapea foʻi i le taualuga. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi tutusa le tasi i le isi laina i le 40 cm o le a latou tautua nofoaga mo le faʻamaufaʻailoga o le faʻamalosia o le uʻamea. I luga o le puipui o le a tatou toe faaleleia le taiala taiala.

Faapipiiina Faavaa ma Pepa

O lea ua oʻo i le taimi e alu ai i le faʻapipiʻi faʻagasologa. Muamua tui lafoi i luga o lona alagaina. Ina ia faia lenei mea, matou te mauaina le itu taumatau o le pa ma le fesoasoani a le tagata pe leai (e mafai ona eli) ma le faletalimalo-faoni i luga. Manatua afai o le taualuga ua faia i se malosi sima sima, e sili atu ona talafeagai le galue i le perforator. I le taimi lava e tasi, atonu e taua lava le faia o pu muamua, ona sikoa lea o se faletalimalo, ma pe a uma ona faamautu ai le tausiga.

O loʻo faia ni mea puʻupuʻu i ni nofoaga iloga o ni nofoaga. O se tulafono, ua i ai ni pu e tatau ona i ai ni pu e tatau ai i lalo o le fusi foliga. O le mea lea, o le ae le tau tigaina i le faʻatinoina o le uamea. I le taimi o le galuega, siaki ia mausali mea uma. I le itu lava e tasi, tuʻu tusi mamanu ma pa, faʻafefe i se laina faʻailoga manino.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le a le a le a le ulaula mo le ulaula

Ma, sa saunia le faʻavaʻa mo le taualuga! O lenei la ua tumau pea e vaai i ai ma ie. O le faia o lenei mea, tatou te faia saunia, pe tipiina laupepa o le manaʻomia o le itu manaʻomia ina ia tumau ai le 5-7 cm mai le pito o le taʻua o le taualuga, ma le lona lua o le a lelei ma le fesoasoani a se sikulukalaiva.

O tagata atamamai na fautuaina muamua i luga o laupepa o le penitala e tuʻu ai le faʻailoga, o le a le mea o le a manaʻomia e toto ai le fao.

Muamua, o le pepa e faʻaaogaina i le ata mataʻutia, ua tuʻuina, ona maeʻa lea o le faapipiiina. O lenei ua vave ona tipi ese nofoaga mo lamepa. E mafai ona e faia muamua, faalagolago i fua tonu. O le tuufaatasia o le nofoaga na faia i le plasterboard ua uma i o latou lava lima!

Le poto o le masini o pa o puipui o plasterboard

Ma o lenei ua ia popole ile pa puipui. O puipui na faia o le matutu e te vave faia oe lava ma faigofie. I mea uma, e te le tau vaʻai i luga ma faʻaauau le faavaa ma lisi ma taumafaiga sili. O le faʻasologa o galuega e tutusa ma le taualuga. O le mea lea, tatou te mafaufau i le tele o faʻaletonu ma faʻaletonu o le faʻatulagaina o le laupepa faʻataʻamilosaga i luga o puipui.

Faʻafefea ona e faia puipui ma le laupapa faʻamafanafana?

Faapipiiina polokalame o le autu autu o le faʻavaʻa faiga.

O lea, ua tuu mea uma. E mafai foi ona i ai puipui o loʻo i ai ni tulaga faigata, naʻo le a latou puʻeina le avanoa lautele. Ae o le a tatou taulai atu i pa faigofie o puipui o laupepa o laupepa o le glc. O lea, muamua ua saunia e ala i le isi sauniuniga, faʻapea foʻi ma le tulaga o le taualuga. Ina ua uma le faamagoina o mea, alu i fua.

E tatau ona e faia se umi uumi ma faʻamau ai le toso ese mai le tasi pito o le puipui i totonu ina ia e faʻatatau i nofoaga e sili ona faʻaleagaina. E mafai ona e faʻaaogaina se maʻa umi ae le o roulette. E manaʻomia foʻi ona e valaʻau le fesoasoani, pei ona e le fuaina mea saʻo. O lenei metotia faʻatagaina oe e aveese le itiiti ifo i lalo o le Scarwall i lalo o le growall, ma ia taofi le vaega o le potu.

Faailoga e tatau ona tuu i luga o pa masani. Tau faʻapena le auala e faia ai le faʻailoga mo isi puipui. Naʻo le tuʻuʻese o faʻailoga i le isi lanu ina ia oʻo mai ile tulaga, aua le le mautonu ia i latou. A maeʻa, lena, e manaʻomia le galue i le mea o loʻo i ai ni faʻamaumauga a le taʻitaʻi o loʻo iai i luma o le Lauvaʻa. E le pei o le taualuga, latou te manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o puipui i se mamao o le 50-60 cm mai le tasi ma le isi. O le a mativa lava lea o le mea o le faʻatulagaina ma luga o le puipui o loʻo faia mautu, ma faʻapipiʻi ie i latou lava. Toe foʻi, faʻaaogaina le plumb ma le tulaga ina ia tutusa laina i le tasi ma le isi.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili se LOFT Fofo mo tamaiti

Faʻafefea ona e faia puipui ma le laupapa faʻamafanafana?

Polokalame o le galuega i le faʻapipiʻiina o teuteuga teuteu plastrdard vaega.

O lenei ua sefe le laupapa i le puipui. Mai le mea o loʻo faʻaogaina saʻo, e tatau ona faʻalagolago i le pu poʻo le sikulu. Mo le sima ma pa poloka puipui, e faigofie ona e faia le sikulukalaiva. Mo le ogaumu e sili atu le faʻaaogaina o le uati, ona ala lea i lea laasaga ma le laʻasaga, pei ona uma ona faʻamatalaina mo le mataupu i le taualuga.

O le taimi e faʻapipiʻi ai laupepa o laupepa. E faigata tele ona o le mauga tele i le taimi nei mai le laina foloa i le laina faavaomalo. O le mea lea, e sili atu le tipiina i se lua pe sili atu vaega. Ma le isi, muamua e sili le faia o le faʻailoga faʻailoga ma nofoaga i le lumanaʻi mo le tuʻusaʻo atu o le faʻasuʻega, ona fai lea ma le faʻapipiʻi lava ia lava. O mea uma e faia i le auala lava e tasi, ma le le mafai ona amanaʻia le talitonuina o le faʻamau o le laupepa i le faʻavaʻa.

Taimi mulimuli o ie

O lea, o galuega uma o loʻo galue i luga o le faʻapipiʻiina o puipui ma le taualuga o le laupepa o loʻo iloiloina. Ae e taua tele le aumaia o le mataupu i le iuga ina ia e tuua na o le mafai ona iloa le toe teuteuga le tapolo ma faaaoga i luga.

Faʻafefea ona e faia puipui ma le laupapa faʻamafanafana?

Polokalame o tu.

Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le tausia o pepa o le precē. I le taimi muamua, e tatau ona e ufiufi i totonu, aemaise o le pito anu atu, amata i feteenate o le a puipuia faasaga i fungus. A o le mitiia, ave se spalati ma le manamea. O le a talafeagai lelei i le faʻaauau ma le faaeteete uma o soʻoga i le va o laupepa, taumafai e toe laʻea uma i luga o le tele e mafai ai ma e faitau ma le autu o le laupepa. Aua neʻi e fefe pe a fai o se laʻititi o le paʻu paʻu paʻu i le ogatotonu o le laupepa - E le iloa uma.

E tatau ona totogi faʻapitoa i tulimanu ma faʻaliliuga i le va o le taualuga ma le puipui. Latou manaʻomia faʻapitoa ma le talafeagai le faʻagaioiga. I le maeʻa ai uma, faʻapipiiina ia te ia, pei o lona faaletonu, e tele lava le aʻafiaga o le iʻuga faʻaiʻuga. A faʻamamaina le ua mago, tipi uma le manifinifi vaega o le primer. Faauma uma!

O pa puipui na faia i le maea ai

O lenei ua naʻo oe e faia se faʻaiuga mulimuli. O puipui ma le taualuga o digwall mafai ona teuteuina i soo se auala. E faʻatagaina ona faʻaaoga le vali, puipui, tilee, teuteu sipela - i le lautele, o mea uma na e manaʻo ai.

Ma, o mea taua i luga o mamanuina o mamanu mai le laupapa laupapa na iloiloina. O nei mea uma lava e moni lava le faia o ona lima, valaʻauina naʻo le toatasi le tagata e fesoasoani ai. Afai e le rish ma galue lelei, e mafai ona avea ma puipui agavaa mai i le palakalafa o lo latou lava lima ma le taualuga.

Faitau atili