Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Anonim

O le iai o se tamai fasi fanua, e faigata ona faia e aunoa ma se fale vevela. O moli uila, susulu mai ai le seleselega vave, ufiufi mai i le vevela, mai le vevela, e faʻamalosi ai laʻau i luga o lenei masini. Ma fai se fale vevela ma a latou lava lima faigofie. E i ai ni ata faigofie uma, e tele atu faʻafitauli, ae o le fausiaina o soʻo se tasi oi latou e le manaʻomia aʻoaʻoga faʻapitoa.

O le faʻavaʻa mo le lanumeamata e mafai ona faia i laupapa (laupapa), uʻamea (tulimanu, o le paipa paipa postis) poʻo le pjap paipa). Malu le fale vevela i mea tutusa e pei o le lanumeamata : ata tifaga, spunbood (valaʻau o loʻo faʻamamago ai pea pe leai se mea o loʻo i lalo o mea), polycarboate ma tioata. Talu ai o le tele o lanumeamata e itiiti (laau i lanumeamata o loʻo tautua i fafo), o le taimi lava o manaʻomia mo i latou e le o malosi: o se matagi malosi e le mautu.

Fua o Greenthouse

Talu ai o le fale fanau mai o loʻo tautua i fafo, o lona lautele o loʻo filifilia i le fuafuaina ia lelei e faʻatautaia ai laʻau i le ogatotonu. Matou te faʻamatalaina i se auala faʻataʻitaʻi: Faʻamolemole o oe lava, ma o loʻo e taumafai e oʻo atu i se ituaiga o lima. Fuaina le mamao. Maua se lautele o se fale vevela ma se auala e le faʻapipiʻiina. Afai e nofo le fale ulu ese mai le itu lona lua, e le o le ulufale ia te ia (i le puipui, mo se faʻataʻitaʻiga). Afai e mafai ona e sau mai le lua itu, e te faʻailo lenei iʻuga.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

E taua le galue e faigofie

O le mamao mo tagata taʻitoʻatasi e tape ese ese: afaina le tuputupu aʻe ma le tulaga faʻaletino. Aua le tuliina teuina, fai se lautele lautele. O le a tele se taimi o le a e alu ai i le loto i ai, maʻelega, faʻafoega o fetilaisa, isi galuega. O ni nai itula i se tulaga le mautonu, ma e leai se malosi tumau pea. O lea, e sili atu le faia o se fale vevela, ae ua maeʻa ona galue, ae e sili atu le lelei: maua le fiafia mai le galuega, e te faʻaaluina le malosi itiiti.

Ma le umi o le laʻau lanumeamata ua filifilia e faʻavae i luga o le fuafuaina o le upega tafailagi. O ia o le arbitrary.

Telefonigofie le lanumeamata mai Ascs i lalo o le ata po o le spunbond

O le fale lenei o loʻo faia i le tele o laupapa, tuʻituʻi i lalo i le manaʻomia o le itu, arcs mai PVC paipa o loʻo faʻapipiʻi i le laupapa laupapa. O pito i luga o nei Arcs e fesoʻotaʻi i le pito i luga o le laupapa poʻo le paipa e tasi. Afai o le pa, e tatau ona faʻagaioia lelei, faʻataʻamilomilo le pito ina ia aua le faatopetope le ata.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Telefoni le lanumeamata mai laupapa ma PVC Doug

Auala e Faalelei ai le ARCS

Faʻafefea ona faʻasaʻo ARCS mai PVC paipa i luga o se fale vevela. Tele na masani ona faʻaaogaina se atigi faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi. Ave se tamai fasi sene o le 5-6, lava-lipping screw ma sikulukalaiva. Ma faʻasaʻo mai itu e lua. Mo le talitonuina e mafai ona e faaluaina.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O sea mea faʻapipiʻi e mafai ona toe faia faalua

Mau i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o se vai "vevela nofoa afi-adder"

I lena lava auala tutusa, e mafai ona e faʻaleleia i latou mai totonu ina ia malosi ai, faʻaopopoina o latou.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Fale o loʻo vaʻaia e tumau i totonu o le faʻavaʻa

O le isi filifiliga: e latalata i le tino maliu, ave le vaega o le faamalosia, ma ia na tuu ai paipa ma na o le toe faaleleia i fusi i le faavaa o le faavaa. O lenei filifiliga e sili atu le faʻatuatuaina.

Faʻafefea ona fai ni laupapa maualuga (mo le maualuga faʻasoa) Faitau iinei.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu se ata

E mafai e pa o le ata o le ata i PVC paipa i luga o le BUNDERALL Scotch. Ae a pe a fai o le ata na faʻaaoga e le taugofie polythylene: E le mafai ona vaneina e le mafai ona alu ese, ma le polychyne e le sili atu nai lo le tausaga. O lea la mo se vaitau gaosi fale vevela, o lenei filifiliga e mai le aveesea "taugofie ma ita". O le vaega lona lua o ni ata faʻapitoa e faʻasaʻo ai ata tifaga ma mea uma e mafai ona latou suia - o se fasi mea tuai, tipi i luga o paipa o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o paipa.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O le a se isi mea e mafai ona faʻasaʻoina ata i luga o le auvai o le fale o le fale

E mafua mai i le lua itu i luga o pito o le ata e faʻasaʻo ai le pa. O le faia lea o lenei mea, o le ata tifaga ua tipiina sili atu nai lo le taimi tatau i le umi, o loʻo luluina ai e pauna le pa ma nonoa le ata i luga. O lenei ua ia te oe se fasi ata tifaga, mo le puʻupuʻu itu o pa o faʻapipiʻi. Tasi tuu i le tasi itu, o le lua togi i le isi. O lenei e te le tau fetaomi le ata i le eleele ma maa: E le leaga mo se pa. Ua fetaui foi le tatalaina o se fale teu oloa i Venlalat ma le, na fao le ata tifaga, tuu i luga.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Bar, o loʻo afifi i pito o le ata e faʻafaigofie ai galuega

E mafai ona e faʻaaogaina ni kapoti laiti mo le faapipiiina o ata tifaga, ae i lalo o pulou e tuu ai tolotolo. Televave galuega ma se fau fale ma puipui. O lea e le talepe le ata i nofoaga o le nusipepa, latou te tumu i se mea. E mafai - o se mea e fai ai le mimiti pe na o se fasi ie, ma ua uma ona clogns stess.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Metotia mo le faapipiiina o le ata i le pa ma arcs

Sili atu le malosi filifiliga

Afai o loʻo manaʻomia se mea e fai ai le fale o le fale ma le PVC e sili atu le faʻatuatuaina, i le pito i lalo o le komiti puʻupuʻu, o le laupapa laupapa. O loʻo faʻapipiʻiina le laupapa ia i latou i luga o le pito, lea na 'ai ai pu i totonu o le lautele nai lo le lapoa o le paipa.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O lenei laau poto e mafai ona faʻaogaina e le gata mo le tuputupu aʻe o le pepa poʻo le fuamoa. Manaʻoga, pe a manaʻomia, o le tele o ramine e mafai ona nonoa ma kuka poʻo tamato

A faʻapipiʻi le paipa o loʻo faia i le pu. E mafai ona faʻasaʻo i luga o itu o loʻo taua i luga, pe fai seisi mea: i paʻu e faʻapipiʻi ai atigi, ma fai ai se paipa.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Faʻafefea ona faʻalelei le pu i le tulaga maualuga i totonu o fata

O le mea sili ona faigofie

O paipa lelei PVC e faigofie ona punou. Se isi mea e matua vaivai ai. O se filifiliga lelei mo se fale o le fale gaosi oloa, aemaise pe a e tuufaatasia i le spunanbond. O nei mea e mafai ona suʻi. Ave se vaega o le sili mai le 30 kg / m2, ma le sitepu o le 50 -60 cm faia meaai mama i totonu. Mo le vaaiga, tolopoina i luga o le fasi mea o le tutusa mea ma le lautele o le 10 cm (e ave mai i itu e lua). I totonu o le faʻaofuina faʻapipiʻi i luga o le paipa manaʻomia.

Tusitusiga i luga o le autu: Super Shiprigearator i totonu o le umukuka i totonu (45 ata)

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O le mea lena e tatau ona manuia: matauina mea ma lautele arcs

O lea la o nei mea uma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le moega: pipii pupuni i laina lua mai le tasi ma le isi itu o le moega, latou te totoina ma se paipa. O le taimi lava e sui ai se fale maloloina ua leva. Ma o le a le mea o loʻo iai pea: tatala ma tapuni laʻau na o le aoina poʻo le faʻapipiʻiina o le spunbond i luga o le ARC. Lenei o se mea sili ona talafeagai o fale sili ona lelei: I le taimi lava e le manaʻomia ai, i ni nai minute e mafai ona aveʻese ma piilima.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

E le faigofie le fale

E uiga i le faʻapipiʻiina o alavai alavai mo le togalaau, lanumeamata ma greenthomers faitau iinei.

Teine tafatolu

Lenei alii e lelei mo fatu, ae mafai ona e faia mo le pepa, egsant. I le ogatotonu o le faavae, ua pulu se fata. Ia te ia - lua o laupapa laupapa. I le vaega e aliali mai se tafatolu. Afai o le fale gaosi e manaʻomia umi, pe tusa o le mita taʻitasi o loʻo faʻapipiʻiina le ata lava e tasi. Uma pito i luga e fesoʻotaʻi e se umi pa poʻo se paipa. Faigofie ma manaia le mamanuina o lenei fale vevela.

O kuka o kuka ua tupu i ai ma o lea seia amata ona latou feololo. I lalo o kuka, o mea e ufiufi ua aveʻesea, latou fafagaina le itu o autafa (sikulu) o fata, i le va o le masaga ua faʻamalosia.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Teine tafatolu

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O le auala lea e toe fausia ai se fale vevela mo kuka

Fale oona "lbber" ma le "pauau" - ata

O lenei mamanu ua taʻua o le "Lubble" ona o le mea moni o le tasi e tutusa ma le pusa palasitika mo falaoa. O lona faailoga e tu i luga, lafi atu i tua atu o le afa lona lua. Afai e te vaai i le ata, o le a e malamalama i mea uma.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O sea tamaʻi meaʻai e mafai ona faʻafefeteina a latou lava paipa faʻapitoa.

E lua ituaiga o ia oloa: tatalaina ma le tasi poʻo itu uma e lua. Afai e papaʻu, e mafai ona galue ma se tapuni tapunia i le tasi itu. Afai o le lautele e sili atu nai lo le mita, o le a faigofie ai le galue pe a fai o avanoa avanoa i itu uma e lua. O lenei fuafuaga ma vaega matala e lua ei ai lona igoa: "SALIL".

I luga o le Greats Great Faʻalauiloa le ata tifaga, spanebound, ae o polycarbononiate e sili atu lauiloa mo lenei mamanu.

O le vaega lona lua e faamatalaina e le ituaiga o le faitotoa matala. O lona ata ua faia foʻi i luga o arcs, ae tatala i luga o le matasele i luga (vaʻai ata).

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Oloa Green-Beaterfly: I le avanoa avanoa, o le aofia e tutusa ma apaau

E mafai ona faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le eleele poʻo le pito i lalo o piliki poʻo le laupapa. I nisi o tulaga, o le liligi solo e le vave le taunuʻu mai le eleele, ae e i ai le tamaʻi itu o 15-20 cm.

Faʻafefea ona fai se faʻatoʻaga matagofie (teuteuga ma aoga) Faitau iinei.

Mai uo teine

E liliu ai mea e le aoga i mea aoga - e le tutusa i lenei tagata. Fai fale fou mai ia mea e le mafaufauina lava.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai palasitika paipa pvc (38 ata)

Faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona fai se faleʻole ma ou lima mai le matagi faʻamalama. A suia faamalama, aua le faavaveina e lafo i fafo. O nei, e mafai ona e faia se fale sili ona lelei. Ma o mamanu mafai ona eseese. O le mea sili ona faigofie o fale, tafana mai i lalo o laupapa lea na tupu ai le faavaa (ma le tioata, masani ai), e sau mai luga.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Faigofie lanumeamata mai le RAM: O le autu o le laupapa ia e faʻapipiʻi ai se faʻamalama tuai i luga o le hinges

Ina ia mafai e laau ona maua le maualuga o le malamalama, o le tasi o le itu o le faʻavaʻa o loʻo feagai ma le itu i saute poʻo sasaʻe). E eseese a viia, seisi o latou e mafai ona faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe. I le faamaoniga - o le ata o loʻo faia ai Grelhery mai faʻavaʻa na faia ma o latou lava lima ma le aumea e ona.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Lua faufauga e tuʻufaʻatasia e se fale: O laʻau o loʻo ufiufi i tusi ata, ma autafa o autafa e mafai ona tapunia ma se ata

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

E iai se faʻavaʻa o le aʻoga? Aisea e tupu ai? Na o le faia o le fale i lalo o lona tele

Ma e mafai lava ona faʻapipiʻi le lua i le isi itu. E aliali mai le GC

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Ma e mafai ona e faia le harmonica, ina ia e le pipii

Faia greenhoukes mai parrel. Ufiufi le Umbrela mai le ata manino po o le palasitika vai vai.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Oloa Green White

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Metotia o le tuputupu aʻe o kuka

O le fale laʻau o le fale e mafai ona faia i se palasitika poʻo se paʻu pusa. E ui o le "faia" - e leotele. Aofai ona e tatau ona e toso le ata.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Uma fiafia

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

E i ai se palasitika pusa? Mafai ona fetuunai mo fanau

Mini-Greenthomeses mo fatu fatu

Mo i latou e tuputupu ae fanau mo a latou lava togalaau poʻo fugalaʻau moega, tele o mea o soʻo se mea. Tilotilo mai le tamaititi. E le gata i lea, o le toʻatele e faʻatupuina le fatu i luga o le paleni. O ata uma o loʻo i luga e mafai ona faʻaaogaina mo le faapaologa i le faʻaititia o lapoa. Mo le au laiti uma fanua, e masani ona e ave ni fata laupapa mo fuamoa. I le tasi itu e tasi, e aliali mai ai se koneteina mo le eleele ma, ma le tapuni o le a e leʻi salataʻi. O isi manatu mafaufau i le ata.

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Mai laupapa laupapa e faia ai se ofu o le au paia ma se polycarboate

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O le fata mo fuamoa mai palasitika, o le mea foʻi lea, e mafai ona faʻaaogaina o se mimibar mo fatu fatu

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O le pusa o loʻo alu i fafo o laupapa, ua faʻaofi le tioata, o le ata poʻo le spunanbond ua faʻaloaloa, polycarboate ua faʻapipiʻi. Mini Greenthellmall mo fatu fatu saunia

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Arcs mai le mafiafia uaea faʻapipiʻi i le pusa, luga o le ata. Oloa a le faletalimalo i luga o le faapaologa ua sauni

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O le faʻaaogaina o le palasitika fagu ua uma ona masani ai, e le naʻo le faʻavae. Na o le fagu ma ua faʻaofi le tioata faʻapipiʻi i totonu, ae e mafai ona e tuʻuina i totonu o le pito i lalo ...

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Se isi auala e fai ai le tamai fale vevela

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O le fata o latou palasitika e mafai ona avea ma tagata lanumeamata o le fale

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

O le isi mamanu o se tamai kapeta i luga o le faapaologa mai arcs

Faʻafefea ona fai se fale gaosi oloa: 8 ata ma manatu o le sami

Ma o le mea lea o le alatofoina o mini-lanumeamata mo laau

Fale o meaʻai ma ou lava lima e mafai ona aoina i ni nai itula. Leai se mea lavelave o le a le tau fausia. E matua faigofie mea uma, tamaoaiga ma aoga.

Faitau atili