O le mafanafana o fola e te faia ai oe lava i le fale mautotogi i le fogafale 1.

Anonim

O le laufanua o le fola o se tasi o le malulu i le fale mautotogi, aemaise i luga o le fogafale muamua o le fale. E iʻu lenei mea i uiga masani, o le ogaoga o le malulu ea ma le mea moni i le fola o loʻo i ai vaitafe, e oʻo i le malulu o le ulufale mai i le potu atoa.

Vevela Leiloa e ala i le laualuga o fola e mafai ona oʻo i le tolu o le malosi o le malosi o le manava. E aloese ai mai lenei, maualuga-tulaga tulaga lelei o le malosi e manaʻomia. E mafai ona e faia lelei ma ou lava lima.

Filifiliga mo le Humarmal Conveusts Mea

Mea e talafeagai mo le aʻafia o fola e tatau ona sili atu ona maualalo le faʻagaioi o loʻo tupu ai. Tele o nei mea e mafai i le taimi e tasi, 'Aveʻesea le potu ma mai leo.

O le mafanafana o fola e te faia ai oe lava i le fale mautotogi i le fogafale 1.

O filifiliga sili ona lauiloa o:

  • Minerale fulufulu - mea tau le lelei, lelei ma le faʻamalosi, ma pei o le faʻafefeteina. E faigofie tele le mea e te fiafia ai, ma le mimita, ma le le talafeagai i le olaola. Peitaʻi, e matua faigofie lava ona faʻafefeteina vai, o le mea lea e manaʻomia ai le manuia susu. I se faʻaopopoga, o lea mea e mafai ona faʻailoaina le tioata tioata e mafua ai mafatiaga i le ea.
  • Polystyrene ma isi ituaiga o fom - polymerics mea e tumau i le susu ma le afi. Aua le suia, aua le faatagaina le vevela, faaaoga pisapisao.
  • Tele Mea - ceramizite po o laupapa laupapa. Ia manuia le vevela o le vevela, e mafai ona fausia se vaega vaega pe a fai se mago o se mago mago.

O nei mea uma e lelei i a latou lava, ole filifiliga e faʻavae i luga o faʻagaioiga o tulaga. O a mea o le a sili atu ona faigofie - e aoga le faʻaaogaina, e leai se tele o eseese i le va o latou.

Tafafa o le fola i luga o le laupapa laupapa

O le mafanafana o fola e te faia ai oe lava i le fale mautotogi i le fogafale 1.

Pe a le mafai ona faʻaaogaina le fola i le fale mautotogi i luga o le fogafale muamua o le fale laupapa, o le vevela vevela o mea e masani ona taoto i le va o faʻailoga.

Mataupu i luga o le autu: fufulu masini semitmitmicac ma vili

O le fuli o fola laupapa i totonu o le fale mautotogi o loo tupu:

  • O le aupito taua o mea tuai o le a le mautonu.
  • Parosolation o loʻo puʻeina - masani ona faigofie pelythylene ata. O fusi o le ata o loʻo tuʻuina atu i fafo le tauau ma nonoa ma scotch. O le ata e tatau ona i luga o puipui ina ia oʻo mai i le iʻuga, o itu na faʻatinoina i luga aʻe o le pito i luga o le fola. I le lumanaʻi, e mafai ona tipi.
  • O le feutagaiga ua faaputuputu. A faʻaaoga se mea tele, o le moe i le va o faʻailoga e faʻaaoga ai o ni moli uila mo le ulaula i le faʻaaogaina o le tulafono. O isi ituaiga o le Humarmlil Coucerulation e latalata ile Las, ae le o le faʻatagaina o le tele o slotst slots.
  • Afai o le hygroscopic fulufulu ua faʻaaogaina, e le gata i lea e aofia ai i se isi vaega o ata tifaga e puipuia mai le susu mai itu uma.
  • I luga o le faʻasesega o le aufaʻatasiga i Las, o loʻo auai i luga o Papatusi o Plywood poʻo se Gyptum fiber laupepa e nonoa. E mafai ona e oso i luga o lenei tulaga ma vave alavai le itupa.
  • Faasee le puleaina o se ituaiga.

Taavale o le fola i luga o le lautele

O le mafanafana o fola e te faia ai oe lava i le fale mautotogi i le fogafale 1.

Tele taimi uma, o fola o le muamua fogafale o le potu gaosi fale o fausaga o fausaga mai faʻamalosia sima sima. E maua le faʻaaloalo o le faʻaaloalo, lea e faʻasolosolo lelei le vevela, ona o loʻo toetoe lava o le a malulu tele i ai.

E le gata i lea, o le faʻaseʻe o le tumutumu o le sili atu, e le lava le faʻamamaina o le la e le lava le ea i le ea. O le mea ua tupu, tele le vevela mai le fogafale muamua e mago i le pito i lalo.

Tagi

O le mafanafana o fola e te faia ai oe lava i le fale mautotogi i le fogafale 1.

O se tasi o metotia masani o le o le vevela o le o loʻo ogatasi ai o le aʻafia o le sima o loʻo toso faʻatasi ma o latou lava lima. O le faʻaliliuina o le taʻavale o loʻo faia i lenei auala:

  • O le tau o le au pele ua aveʻesea i le faʻavae. Ua uma ona soloia le tuai o le laga.
  • O le a faʻaalia sbabs o le a faʻaalia pe a manaʻomia ai, e faʻamalu ese soʻo. Ona faʻamamaina lelei lea o le laʻau mai lapisi ma toega o se matua uaeli, tago le faʻaputuga le fau puipui.
  • E gaosia le suavai. I le pito i lalo o le musika, Desese ata tifaga ua faataatia. O pito o mea e tatau ona amata i luga o pa. O pito, faatulaga le tasi ma le isi e le 10 cm, ua nonoa i le faapipiiina o le mea faapipii.
  • O le filifilia o le feteʻenaʻiga e pupuina i luga o le auala susu. O laupepa o polystyrey osam, e leʻi tatalaina ai laina o le gaʻo o le fulufulu.
  • O le aufaʻafefe ua ufitia i se isi vaega o ata tifaga.
  • O le faamalosia faamalosi ua tuu i luga o le feita. E manaʻomia ina ia faʻateleina ai le malosi o le tosoina.
  • O le siusiu-oneone palu e sasaa. O le mafiafia o le fao e tatau ona le itiiti ifo ma le 50 mm i le pito maualuga, ese mai, i le taimi o le faʻagaioiga, e mafai ona ufiufi i tisiketi ma amata faʻasolosolo.
  • O le laualuga o le mimiti mago o loʻo ufiufi i le lua vaega o le primer mo le maeʻa o le gatasi, faʻamalosia ma tapuni poʻo le tapunia poʻo le tapunia poʻo le ulo ai.
  • O le faʻaumaina o le inisiua ua uma o loʻo taʻoto i luga o le fusiua.

Tusitusiga i luga o le autu: Suia le fanauina i le fufuluina masini ma o latou lava lima

Lanu MULIMULI MO LAGS

O le mafanafana o fola e te faia ai oe lava i le fale mautotogi i le fogafale 1.

O le faʻagasologa e tutusa ma le ofe o fola i totonu o le fale mautotogi i luga o le fogafale muamua o le fale laupapa, ma le pau lea o le vaega o lenei o le lauʻeleʻele o le a faʻaaogaina i luga o o latou lava lima.

O le lagam e faia i lenei auala:

  • O le lautele o le pito o loʻo faʻamama ese mai le tau o le paʻu o le tuai, naeina ma lapisi.
  • O le fola o hydrozing. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina biyamen poʻo polymer palu faʻapipiʻi faʻaaogaina ma se pulumu poʻo se faʻaseʻe o le vali. Le lelei, ae taugofie ma vave auala - e teu ai polythylene ata.
  • O taga laupapa e faʻapipiʻi i le mita mai le tasi ma le isi, aua nei le tele ina ia aua neʻi pomu o le fola. O nei taga e mafai ona faʻaaogaina uma e pei o le va o le faʻatumuina omea. E taua le mautinoa o le pito i luga o le lag o loo i ai i le vaalele tutusa.
  • O le mea filifilia o le vevela o mea ua faaputuputu mea. E manaʻomia le faʻapipiʻi o le faʻaliliuina latalata i le laumua, ae le faʻatagaina avanoa.
  • Fola fola atu o le plywood, mago-fibert pepa po o le fiberboard ua fausia. O le mafiafia o lenei vaega e tatau ona tutusa ma le afa inisinia. Mo lenei, o mea e mafai ona tuʻu ai i le lua faaputuga, ina ia faʻaputuputu e le au palu, ma o soʻotaga e le faʻamalieina. O laupepa e nonoa i kusi ma fao.
  • O le atoaga o le ogalaau o soʻo se ituaiga e paʻia.

Faaesea o le feosofi

O le isi auala e mautinoa ai le le fiafia o le vai o le fola i le fogafale muamua o se faʻalumaina ma manifinifi vaega o Polyaputhhane o Bamhane E fausia ai le le mautonu o se polymer ma le mafiafia o le 7 cm.

O le polymer o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa e tuʻuina atu mea i le ituaiga o le aerool i lalo ifo o le mamafa. O le tele o nai sekone, o le vailaʻau aisa ma fuli i totonu o se nofoaga mautu. I lona aoga, o ia faʻaeteete sili atu i isi auala uma.

E le gata i lea, O le Polyreathanema e le manaʻomia le suavai. O le olaga tautua o loʻo fuafuaina i le tele o tausaga.

Le isi filifiliga

Afai e leai se taua o le paʻu i totonu o le fale mautotogi, ae le mafai ona e tuʻuina atu se isi vaega o le feeʻesea, ae na o le faʻaaogaina o le faʻamaufaʻailoga e sili ona lelei mo le puleaina o le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fola o le muamua fola o le kapeta e le lelei. O kapeti uumi uumi e sili atu le lelei atoatoa o meatotino.

Mataupu i luga o le autu: decopupuge mo le umukuka - 100 ata o faʻataʻitaʻiga na faia e ou lava lima

O le isi filifiliga o le faʻaaogaina lea o Linoleum i luga o le mafiafia e suia mai le fiafia ma lagona. I faapena foi, e mafai ona faamumu le fogafale, alu i le tulaga o le tulaga ma ou lava lima. E manaʻomia le na ona faʻaaoga le mea e faʻaaoga ai le mafanafana o mea - o le plug, lele polythylene po o 'oa.

Faitau atili