O le a le pito i luga o le auala?

Anonim

O le tali mai o le sifi o se sitaili matagofie, lea e mafai ona faia e le tele o auala eseese.

O le a le pito i luga o le auala?

Fatu ma le Rustmi

Metotia mo le faia o mea leaga

A o leʻi faia ia kolisi, puipui, ma se laina ma maea, ua faatonuina mo nisi gaioiga. O le isi ua uma ona tuʻuina atu pe faia e le afu i latou i auala eseese, o le a ou taʻu atu ia te oe i le aso ma taʻu atu.

O le a le pito i luga o le auala?

Fusiua

Polystyrene

O le polystyyerer area e le gata i lea e le gata ona o le moli gaosi ma faapipiiina, ae le o le malosi, talu ai o le fausiaina, talu ai o le fale e teuteu ai ma faatulepalega e tasi.

Polystyrene o loʻo faʻapipiʻiina i le stade o loʻo faʻaaogaina cereres Glue Brand Order 85 poʻo le 83. Faʻaaoga kulimi i le vasa (o le tele o vaega i totonu o lau metotia.

O le taimi lava e oʻo mai ai le kulimi, faʻaaoga le sili atu le faʻamalosi. Mo ana gaioiga, e tutusa lava le kulimi e mo le faʻapipiʻiina o le talotalo o Rusts, ae o se ipu vali tioata faaopoopo.

TAUA! Muamua, faʻapipiʻi le kulimi i luga o le puipui, ona e toto ai lea o le ata. Vevesi o le togafiti e fautuaina e amata i le laititi o elemene!

O le a le pito i luga o le auala?

Stored vevesi polystyrene

O le taimi lava e faia ai le mea o loʻo taʻua i luga, faʻaaoga le faʻavae muamua i luga o le faga. O lona lanu e mafai ona paʻepaʻe pe faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o se ituaiga o dye, e fuafua uma lava i le aotelega o le fale ma ou manaʻoga.

E mafai ona ola le au faʻauia o vevesi. E aunoa ma le talosagaina o a latou ituaiga muamua, mo le tele o tausaga, o le a tatau ona faʻafouina e le PITY.

Afai o iai se manaʻo, i luga o le Smar Sriander, e mafai ona e faʻaaogaina le lelei o le sipimaa, o le a sosoʻo ai ma le tautua ola o le ivi o le ivi.

Laina lolomi

O Rusts o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fou stucco ma se uʻamea laina. Muamua, siaki laina e tupu ai se afifi, ona ave lea o le laina uʻamea ma se mafiafia o le 5 i le 15 milimamei, e faʻatatau i le hammer stating. O le iʻuga o se ata puʻeina. O le mato i luga o le faleoloa foliga aulelei, na latou tau faʻaalu tupe ma taimi.

Fautuaga: Ou te fautuaina e aveese le pule i soʻu lelei lava, i se isi foʻi ua leaga ai le pito o le faʻalauteleina.

O le a le pito i luga o le auala?

Mautu Latalele Sui ma O Latou Lava Lima

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga faila i totonu: ituaiga ma metotia

Laupapa laupapa selau

Faatasi ai ma le fesoasoani a laupapa laupapa, e mafai ona e faia ni sust tetele. O le metotia o se mea tutusa ma le afifiina o le uʻamea uʻamea, ae o le iʻuga e ese. Ua tulia le lipine uumi laupapa laupapa i totonu o se mea e le mafai ona aveeseina, ma pe a uma ona aveese mai le faaluaina. O faaletonu uma o le a tatau ona aveesetuina.

O le a le pito i luga o le auala?

Fusiua

Toso le sima

O le Rusta e mafai ona faigofie ona faaloaloa i le faiga o le spill stade. I le gatete, fai le maseuuuuuuuuuuuuce, ma le taimi o le faʻataʻitaʻiga o le vaega mulimuli, matou te faasolosolo ona toso ese mai fafo. I le faʻatasiga o loʻo manaʻomia Roustta, aveʻeseina le faʻavae o le eleele.

Gauai atu! Ina ia galue i lenei metotia, e te manaʻomia le itiiti ifo ma le toʻalua ni tagata, ae sili atu le tolu o tagata. Lua vave faʻaaoga le fofo, ma o le lona tolu na taofia ai le vaʻaia.

Muamua e tatau ona e faia le faalava, ona sima lea O le taimi lava e sauni ai laina uma, ou te fautuaina oe e tepa teisi mai se laupapa laupapa.

O le a le pito i luga o le auala?

Rists mai le sima

Lepunina

Lepunin - o nei ua sauni-faia teuteuga vaega mo le fogafale faia o polysyrene. E te le tau inu fua, fai oe lava. Ua lava lea o le faʻatonutonuina o se fasimoka, ma na o le faʻapipiʻi i luga o le faʻasaina ma le fesoasoani a kesi. Faapipiiina o vaega o le stucco o loʻo faia vave, ma o le kelu e mafai ona suia i fao vai.

Faʻapipiʻi le stucco i luga o le stade e le sili atu le faigata nai lo totonu. O le sili atu teuteuga vaega - o le sili atu e faʻaalu ai le taimi i le faʻapipiʻiina.

O le a le pito i luga o le auala?

Stade stucco

Auga

O le faia o le vevesi o le fagatuaga, na ou iloa ai o lenei aoga o le taimi e faʻatino ai, pele, e iʻu, e amata ona ou suʻea e aoga! A e sili pe a fuafua le fale i le siʻosiʻomaga ma le masani ai, e aunoa ma le eletise e le mafai.

O le a le pito i luga o le auala?

Faʻagasolo o loʻo faʻauma

Taʻitasi o tala o loʻo taʻua i luga e iai uma lona tulaga lelei ma le le lelei. Filifili mea e sili ona talafeagai patino i lau mataupu. E mafai ona ou fai atu o le lautele lautele ma faigofie filifiliga ua saunia-faia stucco.

Mataupu i luga o le autu: O fea e togi ai le lapisi lapisi?

Faitau atili