Filifili faitotoʻa faitotoʻa i Lena Melen

Anonim

E le naʻo le totoina o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa e potu tuaoi, latou te fausia ai se ata o nofoaga i totonu o le potu, Tuʻu le avanoa ma le vevela. E le gata i lea, o nofoaga filifilia saʻo e mafai ona avea ma elemene atoa. Faitotoʻa i totonu o le Morna Melen o loʻo avea ma sui o le tele o le malosi, mai lea e filifilia e tagata faʻatau tagata faʻatau oloa talafeagai i se tau tau gafatia.

Filifili faitotoʻa faitotoʻa i Lena Melen

Filifili faitotoa i Lena Melen

Tulaga o Filifiliga

A faʻatau e faitotoʻa i totonu o faitotoʻa, e manaʻomia le solomuli mai le mamanu i totonu o le potu. Muamua lava, e tatau ona e mafaufau i le sitaili o totonu o le totonu ma lona lanu ganut. Tele taimi, o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina:

  • laau;
  • vene;
  • Chipboard;
  • Pe i le PVC COLEGE.

E mafai foi ona filifili ia Labea Ment Retulimaga, fesuisuiai i foliga ma le lanu talimalo ma le fofo lanu a le folalaufa pe a fai e faia ai i laupapa laupapa. O le tulaga ese o ata masani ma masani masani o fafie na manatu muamua o le atoatoa o le mamanuina o meaafale ma faitotoa. Ae i la tatou taimi, faʻafetai i teuga tupe faʻaonapo nei, faitotoʻa e mafai ona i ai ni ata ma le lanu.

Filifili faitotoʻa faitotoʻa i Lena Melen

O le isi mea manumalo-manumalo o le filifiliga o le faitotoʻa o faitotoʻa o le faʻaaliga o meafalefale ai. O sea tuʻufaʻatasiga o le a foliga saʻo ma matagofie. O le mea taua o le iloa o le fuataga i mea uma ma aua le faʻafiafiaina le potu i le tasi lanu, a leai e foliga mai o le a le mafaufau ma le le mafaufau.

Filifili faitotoʻa faitotoʻa i Lena Melen

E le gata i lea, o le faʻafitauli o suiga eseese o mamanu e masani lava ona maua i potu eseʻese. E le aoga le faʻatau i totonu o loʻo vaʻaia e se swirl, e tatau ona latou o se tasi e leai se tasi, e pei ona mafai ona vaʻaia i le ata. Afai e te filifilia le filifiliga talafeagai mo potu uma, e tatau ona e folau e faʻauma le nofoaga autu - Alatele, potu, potu malolo.

Filifili faitotoʻa faitotoʻa i Lena Melen

O se tasi o mea taua sili ona taua pe a faʻatau e Leru Mrno Melen e mafai ona iloiloina le filifiliga o le auala amata. E tele ituaiga ituaiga o fausaga:

  • Aau;
  • Faasee;
  • Gagau.

Mataupu i luga o le autu: decoveraven Gardo: faia moega matagofie - 60 Ata

Faʻapipiʻi le tele o latou mea e ono manaʻomia ni vaega lelei - ituaiga faʻapitoa vaega, se tasi fola, leai se faʻavae ma isi mea. O le mea lea, e filifili ai le ituaiga nofoaga o le fale mamanu, e sili atu ona alualu i luma le amanaia o mea uma i le toe faaleleia.

Filifili faitotoʻa faitotoʻa i Lena Melen

Atu

Faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faʻatinoina mai le tele o ituaiga o fafie poʻo le taugofie na tosoina mea. E mafai ona avea o se tala tutuli pe o loʻo faʻaogaina i totonu o teuteuga tioata vaega. I ia fausaga, o se tamai tioata faʻapitoa ua faʻaaogaina, e ono iai:

  • Matte;
  • 'Afa-tasi;
  • Toomaga;
  • Vali;
  • Ma e oʻo foʻi i le faʻata i luga.

Filifili faitotoʻa faitotoʻa i Lena Melen

O le tioata o faamalama a Leta Merene Merone Faaopopo le le fiafia i le potu, ma sa faigofie foi ona matagofie le faitotoa.

Taugofie faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia mai:

  • Fafie o fafie tao;
  • Mdf;
  • po o le chIPboard.

O nei, e mafai ona faia le tuatusi faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo faʻatumuina i totonu o loʻo faʻatumuina i se palota faapitoa. Peitaʻi, e tatau ona manatua o ia fausaga e sili atu ona faʻamaloloina le faʻamalieina o le faʻamalieina ma le soona vevela o le vevela ma le faʻalumaina.

E i ai foʻi le faʻataʻitaʻiga o loʻo ufitia ai fale o faitotoʻa i totonu o le pvc pric ata. O nei faʻatekinisi e faʻaleleia atili ai uiga faʻalauiloaina o Lega Meron Gunton - ua avea ma pepe mea faigaluega, e tetee i eseesega o le unaʻiviʻa, o le faʻamalosi a le unetravilet ma e oʻo lava i le faʻaleagaina o le vevela. O nei oloa e iai le manaia o foliga foliga ma e le manaʻomia tele le tausiga.

Filifili faitotoʻa faitotoʻa i Lena Melen

Bole taugata taugata ma sili ona lelei faitotoʻa mai le vene. O le igoa lenei o laʻau masani o laʻau masani, lea ua mafiafia e le faitotoʻa faitotoʻa, o le faʻavae o le mea e faia i mea taugofie. O ia oloa e leai ni mea e le faʻatauvaʻa i o latou faʻaupuga mai se fafie uʻamea laupapa, ae e sili atu le taliaina o le tau ma le itiiti mamafa. O faitotoʻa o faitotoʻa na faia o isi ituaiga o le a teuteuina o le a teuteuina mo le sili ona manaia o totonu.

Tatou otootoina

I le Hypermaketit of Lea Mero Merlin, o le au faʻatau uma o le a maua mo ia lava sitaili ma muamua faitotoʻa faitotoʻa. Na tuʻuina atu uma oloa i totonu o le lisi, e ui i le tele o tau o le tele vasega, e masani ona lelei le lelei ma manaia foliga.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga pe faʻafefea ona aveese le ogalaau

Faitau atili