Maualuga-lelei faʻapipiʻi o se tele-maualuga le maualuga o le siʻusiʻu o le palakalafa o latou lava lima

Anonim

I tausaga talu ai nei, ua maua e le au fausiaina le lauiloa tele ma le laumua. O laupepa o nei mea e mafai ona faʻaogaina i galuega eseese pe a maeʻa le potu. E faigofie tele ona sua. Mo tagata tolauapi, o lenei mea e tatala ai le fanua tele mo ni fouvalega. I le tele o tulaga, o se laʻau maualuga faʻatasi ma le faʻaaogaina o ia laʻau e faia e fatuina ai le faʻaopopoina o pisa i luga o le maʻi. E iloga e le tele o fitafita e sili atu ona faigata. Na mafai ai ona latou le pito i tua i luga o le taualuga, fatuina pu manaʻomia ma tipiina le uluaʻi auala savali.

Maualuga-lelei faʻapipiʻi o se tele-maualuga le maualuga o le siʻusiʻu o le palakalafa o latou lava lima

Faavaʻa faʻaaloaloga o le faʻapipiʻi o le laupapa.

Faʻapipiʻiina o le tele-maualuga o le tele o le tele o otaota o loʻo avanoa e toetoe lava o tagata uma, tusa lava pe le mafai ona ou faia i galuega. O laupepa sima o loʻo faʻapipiʻi i se faʻapitoa almininim faʻamatalaga o loʻo iai ni taʻiala. O le iʻuga o se faʻavaʻa lea e nana ai uaea ma fesoʻotaʻiga eseese o fesoʻotaʻiga.

O loʻo i ai i ni galuega faʻapitoa o loʻo iai

  1. Ua tele mea e sili ona manaia tele le potu, o le foliga o le potu e sui lelei, o le fale mautotogi foliga sili ona matagofie.
  2. Avea ma e le mafai ona vaaia uma tulaga o le taualuga.
  3. O le tauliluga e tapunia uma inisinia inisinia.
  4. E i ai le mama moli faʻafetai faʻafetai i lamepa o eseese tulaga.

O le faʻapipiʻiina o le tele-maualuga le maualuga o le mingwall, e manuia, e tatau ona i ai le tele o meafaigaluega:

Maualuga-lelei faʻapipiʻi o se tele-maualuga le maualuga o le siʻusiʻu o le palakalafa o latou lava lima

Mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le tele-maualuga.

  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • tulaga;
  • Tafafao mamiomalo;
  • hacksaw;
  • faamemelo;
  • Seleulu mo uamea;
  • penitala.

E masani ona faʻaaogaina mea:

  • Planuster chiss;
  • uamea talaaga e faʻatino ai le aoga o le faʻavaʻa;
  • lava-lipping scw;
  • Manumalo.

Ia tutoʻatasi faia le faʻapipiʻi o pepa o le glk ma faia se faʻavaʻa, lua ituaiga o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina:

  • Utu;
  • CD.

O se taiala o loʻo faʻaliliuina i puipui o loʻo faʻapipiʻi ai le talaaga o le talaaga. O le a fausia ai se faavae. O le "CD" faʻamatalaga e mafai ai ona e faia le faʻaumaina o le ata o le ata o le faʻasologa o le pito i luga o le curvilliar.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o se fale limp ma au lava lima

Numera ma foliga o tulaga

O le mea moni, o le faapipiiina o le tele o le tele o le maualuga o le laʻau o le tele o le miti a le tele o tagata na umiaina, ae o le fofo o lenei mataupu o loʻo fesoʻotaʻi ma le maualuga o le taualuga. O lenei taua o le faʻatonutonuina o le aofaʻi o tulaga e mafai ona faia i totonu o se potu. Ia faʻailoa saʻo le numera o tulaga, e te manaʻomia muamua le faʻatulagaina o le tulaga o le muamua tulaga lava.

Maualuga-lelei faʻapipiʻi o se tele-maualuga le maualuga o le siʻusiʻu o le palakalafa o latou lava lima

O le ata o le tele-maualuga na taofia ai le taualuga.

Ile iuga, e manaʻomia le maua o se pito i lalo i luga o le taualuga, mai lea 2.5 cm e tatau ona fuaina. I luga o le puipui o loʻo iai se faʻailoga o lenei maka. E avea ma taʻiala e faʻapipiʻi ai isi faʻailoga i tulimanu o le potu atoa. Mo le saʻo faʻailoga e faʻaaoga ai se vai. I le lautele atoa, ta se fasi filo. O le na te faʻaalia le tulaga maualalo. I le tulaga o le siʻitia o lenei tele i le 1.5 cm, o le tulaga muamua ua fuafuaina.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina le tele o le faʻailoga o le tele-maualuga na faʻamautu lelei ma aofia ai laina o faʻamatalaga, e taua tele le iloa le ala e faia ai le tipi o faʻavaomalo. E manaʻomia le fuafuaina o le aofaʻi o le tele o faʻamatalaga ma laupepa o le laupepa. E manaʻomia le iloa e saʻo lava pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le mea.

E tali atu i fesili uma, e manaʻomia le muamua tusi se ata o se tele-maualuga le taualuga o le laupepa. Luga o lenei fuafuaga e faʻaali ai le faʻapipiʻi o tulaga uma. O mea fou uma e faia i le ata, o mea manaʻomia o loʻo faʻaalia e faʻaalia ai le latou aofaʻi, o le faʻapipiʻiina o ausilali elemene o loʻo amanaia.

Faʻavaʻa ma mamanu foliga

Maualuga-lelei faʻapipiʻi o se tele-maualuga le maualuga o le siʻusiʻu o le palakalafa o latou lava lima

Ata o se tele-maualuga le taualuga o nofoaga.

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le laina, o le "ud" faʻamatalaga o loʻo faʻatulagaina. E manaʻomia o lona pito i lalo e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le laina. O le faʻamatalaga o loʻo faia e mea e faia e ni mea e fetaui ma le fausaga o le puipui. I luga o nisi polofesa e leai ni pu. O le mea lea, latou faʻapipiʻi i le puipui i le muamua-tiaʻi pu. O le mauga o le Laʻasaga e sili atu nai lo le 40 cm. E mafai ona faia le pamu

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea e faia se ie moe i ou lava lima?

O le isi laasaga o le fuafuaina lea o le itu o le tuuina atu o le sima o laupepa. "CD" o loʻo tuʻuina atu i luga o le taualuga. I totonu o le mea e sili ona maua ai le tulimanu. E tatau ona i ai le 90 °. A uma ona fuafua ese mai ona tafatafa, ua amataina le faʻapipiʻiina.

O le Custuale Creentup e faia e faʻapipiʻi ai le talaaga. E faia lea i itu uma e lua, o loʻo faʻaalu ai le sitepu o le 50 cm. O le fasi mea o loʻo tuu i le va o faʻailoga i luga o puipui taʻitasi. O le igoa foʻi lea ua avea ma se taʻiala mo le "CD CD". Faʻatasi ai ma le laʻasaga o le 40 cm, o le faʻasaʻoina o puipui o loʻo taofi mau i luga o le laina.

Ma e tatau ona fuaina le mamao i le va o puipui o le isi. Faaopoopo auiliiliga teuteu. O le umi o le talaaga e le tatau ona sili atu i le iʻuga o le itu i luga o le 5 mm. Ina ua mavae lena, "CD" e tatau ona faʻaofi i totonu o le "utur". I lea tulaga, o le "CD" faʻamatalaga e tatau ona i luga o le tulaga muamua, e manaʻomia ia siʻi teisi. Ile iuga, o le talaaga o loʻo kuka teisi ma oso atu ai se fusi faʻapipiʻi o loʻo i le ogatotonu. I lalo o le pito i lalo "CD", tusa ai ma le laufanua o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, faʻaloaloa le filo. O lea e lelei le popole, o le popo ua faʻasaʻoina i le faʻavaʻa mo itu taʻitasi. O le filo ua fao i luga o latou.

I luga o le filo faʻapipiʻi, o le CD faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai. Muamua, o loʻo latou lafoina i le ogatotonu puipui ma tamaʻi tagata. Mo o latou tamaʻi, ua taʻua i latou "Fleuma". Ona aveese lea o ni ata uma. Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le CD e tusa ai ma le maualuga, o le nonoa o puipui puipui o loʻo taofia. O le pito o le puipui na tupu.

Faʻafefea ona teuteuina le faʻavaʻa: Fautuaga

Maualuga-lelei faʻapipiʻi o se tele-maualuga le maualuga o le siʻusiʻu o le palakalafa o latou lava lima

Faapipiiina o ata o se tele-maualuga le taualuga o le plasterboard.

Faʻatulagaina o laupepa e fautuaina e faʻaalu ai le 'au. Faapipiiina o le laina muamua na faia i luga o se lau mautu lau. Muamua, o le tasi vaega o le faʻatulagaina ua tapunia, ma o le pepa lua e faʻapipiʻi i lea nofoaga e tasi, ae naʻo le isi itu. E faʻasaʻo le GCC, 25 MM e faʻaaogaina.

A o le i amata ona suʻi le faʻavaʻa, e manaʻomia e muamua ona faia faʻailoga o na nofoaga o le a tuʻuina atu ai le pou lona lua. Faapipiiina o igoa o le a faʻatagaina oe e aua le auai i le faʻailoga i le nofoaga e le o vaaia. Ina ia nana le faʻavaʻa, o le tele o le taunuʻuga o le taunuʻuga o le laina e televave e 10 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻaleleia o lou lava lima - o se vaiporoō aso nei

Ina ia mafai ona faia se faʻataʻitaʻiga o le manifinifi o le maʻesega lona lua, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se tepa lava-o le faʻauiga i le talaaga, ma matagi le uaea. O le lafoina o le faʻaaogaina o le nofoaga e manaʻomia, tusi le ARC, na te faʻaaogaina le uaea o le matafaioi o le liliuga.

A maeʻa, e manaʻomia e le naifius e siʻitia i le 5 cm ma faitau se isi laina. E tusa lava poo le ata tusi, o ese le tipi ese. O le mea lea, o le faapipiiina o le tusi tusi o le a faia e tusa ma le tele o le lona lua o le faasitepu lona lua.

Mauga le lona lua tulaga

Mo le talitonuina o le tulaga lona lua, e tatau ona e tagi mokesi mokesi.

Maualuga-lelei faʻapipiʻi o se tele-maualuga le maualuga o le siʻusiʻu o le palakalafa o latou lava lima

O le tino ma le faʻatekinolosi uiga o simpspomic card.

O le mea e mafai ai "CD" ua ave, o loʻo 'ai i le taʻiala ma le fesoasoani a le faʻaliliuina o mata o le faʻaaogaina. Faatulagaina o loʻo faia saʻo i le faʻataʻitaʻiga lava ia.

Ina ua maeʻa lena mea, "ud" e pipii, mo le 10 cm ua tolopoina. O le lona lua faʻavae, e faʻapipiʻi le tulaga lona lua. O le vaega o le "CD" o le talaaga o loʻo tumau i le faʻamatalaga i luga o le puipui, ma o le isi ua faʻamautuina e puipui i puipui. O le sitepu o puipui e tatau ona tausia i le vaega o 50 cm.

O le sima lona lua e tatau ona sifi i lalo o le pito i luga o le talaaga o loʻo i ai, ma o le faʻamatalaga faʻapitoa e tatau ona faia i lalo ifo o le 4 cm.

O le laupepa o le palapala ua tipiina mai le 6 cm sao ma ua fao i le faʻavaʻa. I le taimi lava e tasi, ua le amanaʻiaina le lio, o mea uma e le talafeagai na aveeseina e le fau o le fau.

O le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi i le "UD" faʻamatalaga saʻo i le laina o le lautele o le lautele. O le talaaga e aofia ai le vaega o le laupepa. O le iʻuga, o faʻamatalaga uma ua le mafai ona vaʻaia. Ina ia mafai ona punou le fasi i le arc, e tatau ona e alu i totonu o pu ma fefiloi lelei ma le vai. O le itula i le itula mulimuli ane, o le a ia mauaina le fasi pepa. O lenei ua mafai ona fao e le tusi-ata.

Ina ua maeʻa le tekonolosi ua taʻua i luga, e mafai ona e faʻapipiʻiina se lua-maualuga o lou aiga i lou fale. Ia maua se laki!

Faitau atili