Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Anonim

O Farani e faʻatatau i le faʻapipiʻiina o nila e sili ona faigata, faʻatusatusa i isi auala faavasegaina. O lenei auala faʻafetaui e faʻailoa atili ai e saʻo le oloa i le fuainumera ma o le a faigofie ma aoga.

O sea faʻamatalaga o le tagata faʻatonutonu tatau ona faʻaleagaina, ae e foliga matagofie tele. E tuʻufaʻatasia le lelei o le paʻu ofu ma le faʻatonutonuina ma faʻamaonia le atoatoa o le fanua o le mea uma i luga o le mea. Fuafua e faigata le faia o le faia ma e masani ona manaʻomia ni faʻamalamalamaga faʻaopoopo i le faʻagasologa.

Faʻafefea ona laʻeina le tagata Farani? E sili le mafai ona fai e tusa ai ma mea taʻitasi e faʻatatau, aemaise lava pe a leai mo tulaga le masani ai. O nei mea faʻatatau e mafai ona faʻatonuina ina ia faʻasaoina i neura ma taimi. O le fausiaina o se oloa ma le le mautonu o le faʻaupuga o Farani e faʻatonutonuina o se masani i se masani ma le soʻotaga ma nisi o loʻo aliali mai i le aoina o fale lauiloa o tagata e lauiloa E toʻatele o loʻo faia le lalagaina mai lalo ifo, ae o le polofesa fana le poto masani e masani ona faia mai luga e aunoa ma se tasi itu, ae mo lenei mea e tatau ona avea o se vinetouso!

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Pros ma faaletonu

I le faʻaaogaina o lenei feʻau o loʻo iai ni mea lelei ma le lelei. O vaega lelei o le Farani reginagn e manatu:

  • E leai ni igoa;
  • le ono fesuiaʻi o le umi o le oloa;
  • le faʻaaogaina o ni fasi laʻau;
  • E mafai ona e aveina le relan i soo se taimi o lona lakaina;
  • E le mafai ona taofiofi le lima ma o lea e nofo lelei ai i le totini.

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Mafaufau loloto:

  • tele ou teʻena pe a koleni;
  • se tamai numera o faʻataʻitaʻiga;
  • faatapulaa le taua o mamanu;
  • E faia e le au la tauau, pe a e lalagaina mo se tasi, e tatau ona iloiloina.

Pule pule

I se isi auala, o le laina matasele, i itu uma e lua e faia ai se nakid e faʻalautele le ie papaʻe. O ituaiga o laina lautele e tele, latou te eseese lava i mamanu ma eseese suiga o NakIdov. O laina e mafai ona tuʻuina atu i le sitaili o soʻo se mea pe afai e te fesoʻotaʻi nisi teuteuga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e nonoa le jumer, e mafai ona e nonoa le laina talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: ata o le plancine: Matai vasega i luga o le avanoa i luga o pepa laupapa mo tamaiti

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Ia Amateurch, e sili atu le fausia o se laina o le faʻatonutonuina e le tasi na fausia mataseleina le mataseleina aua o le a faigofie tele e fuafua le numera o le tele o lopas.

Faʻafefea e le New Farant Littlenden, o a metotia autu i le taimi e tasi e alu ai i le gaioiga o loʻo mafai ona maua ai filo ma isi le mautonu o le ata o loʻo i lalo. Vaʻai, taumafai, aʻoaʻo ma fatuina mea matagofie i ou lava lima.

O le Khpankac polokalame o le Farani faatonutonu:

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Luma ma luga o le pito i tua o le komiti lima o le faʻatonutonuina o lenei auala e pei o le laʻei o se lapotopoto o se lapotopoto. Mo lapotopoto, matou te faʻaititia le numera o lopping i le maualuga ma le lautele e tusa ma le lima cm, onaʻe pe faʻaititia, seʻia o le ogatotonu o le ofutau. E faia le tauau o le tauau, aveese le 1 matap mai laina taitasi. Faʻafetai i nei gaioiga, o le a faʻamamalu o sikoa.

I le pito i tua, matou te faia se mea sao o le ua, ma luga o le fatafata. Matou te faia le lima o le pa puipui i le palu.

Fuafuaina Loops

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Ina ia fuafua le manaʻomia numera o matasele, e tatau ona e filifili i le tulaga o le lalagaina o le ata i luga o lau aitema ma fuaina le ua?

Ina ia sailia le malosi, e tatau ona e muamua fesoʻotaʻi le faʻataʻitaʻiga ma le 15 * 15 cm i luga o itu ma, apalai o se auivi, fuafua le numera o lopa o le a faʻavaeina.

O le numera o matato i le tasi CM e faʻateleina i luga o le lapoa o le ua, ma ua tatou maua le aofaʻi o le hinges mo le lalagaina. Ona tufatufaina atu lea o le lisi o faʻamaumauga mai i vaega: Mo faʻasalalauga, galuega, o le afu ma laina o le faʻatonutonuina. Matou te vaevaeina i ni vaega se tolu - lima, milo ma foliga. Afai o le vaega o le vaega ma le toega o loʻo avea ma, faʻaopopo i le matasele matasele. Mai le vaega mo le lima, matou te aveesea ai le 4 mata ese mo le king laina ma le reddie vaeluaina mo le lua.

O loʻo faʻaalia mai ai le ata le faʻavaeina o mea faʻatonutonuina.

Tusitusiga i luga o le autu: Shawl "siva lau": Polokalama ma Faʻamatalaga o le Matai Vasega

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Ioe, fuafuaina o le la pota e lavelave ai ma manaʻomia le faʻamanino atu ile faʻagasologa. E tatau ona foaʻi i le mafaufau o tagata Farani o le au Farani o le aniva mo tagata faʻapitoa.

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Ina ia koni le tagata Farani faʻatonutonu o loʻo iai ni suiga o mamanu o:

  1. Faʻapolopolo laina o malo;
  2. Pupuni laina o tulafono faatonutonu;
  3. Tulafono o le laina o le loto;
  4. O le laina matagofie o le faʻatauvaʻa o le faʻatonutonuina.

Mafaufau ma faaaoga se laulau faapena:

Farani Faʻatonutonu o ni pulupulu o nila: Jumper ata ma vitio

Ua uma ona iloiloina le lapotopoto a Farani na mafai ona fai mai, o sea auala e fiafia i ai e le manaʻomia fua faatatau ma e tele naua le faʻaoʻoleoga. O le oloa gikes i le taimi e tasi ma le le talafeagai o le fesiitaiga ma le tua o le a le mafai ona faatagaina. Ioe, e le mafai e lenei taimi ae le fiafia, aua e le mafai ona fiafia i ai, e aumaia e se tasi le fiafia e vavaeina mea o le oloa pe a uma ona fana. E le gata i lea, o le mea naifi i lenei auala mo le umi.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili