Suia o le Glass Glass i totonu o le faitotoʻa: vaega o galuega

Anonim

O le tioata faitotoa i le va o potu e foliga sili atu ona aoga i totonu. Ae, e le gata i le matagofie, ua ia faia uma gaioiga masani. I le tupe alu o le tioata, o le lapoa o le potu o loʻo vaaia, ma o se moli faʻaopoopo pasi i totonu o le potu. E masani ona tupu ina ia manaʻomia le sui o le tioata i totonu o le faitotoʻa. O mafuaaga o le ono ese. O lona mea e sili ona taatele, o le manaʻomia o le toe faʻafouina poʻo le manaʻo i 'au e suia le tioata i totonu o le fou.

Suia o le Glass Glass i totonu o le faitotoʻa: vaega o galuega

Fale totonu o le fale mamanu ma le tioata.

Faʻafefea ona suia le tioata i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa?

Afai e leai ni faʻata i totonu o le faitotoʻa o totonu, lanu eleelea tioata faamalama, tioata tioata ma isi teuteuga, ona e mafai lea o le saʻo saʻo ma faigofie filifiliga oe lava.

Ina ia iloa ai le taualumaga mo gaioiga, muamua manaʻomia le sailia poʻo le a le mea o le potu o le potu potu. O lena, e tatau ona e malamalama i le auala e faʻapipiʻi ai lau tioata i ai. Toeitiiti lava o mea tuai uma ma le tele o faʻataʻitaʻiga o le faitotoʻa, o le tioata e mafai ona faʻaofi i le amataga ma faʻalelei ma masani pe feʻaveaʻi. Ae o loʻo i ai le isi ituaiga o faʻamau (ma le nanaina o le tino), a manaʻomia le ipu tioata e amata ai le faitotoʻa i le faitotoʻa.

Suia o le Glass Glass i totonu o le faitotoʻa: vaega o galuega

A suia le tioata vavaeeseina i totonu o le faitotoʻa o totonu, e manaʻomia le gaoioi ma le faʻaeteete ina ia le faʻaleagaina le faitotoʻa i le faitotoa, faapea foi ma ipu fou.

Ae le i amataina le galuega, o le ae manaʻomia le aveeseina o le tioata tuai, masani ona gau pe taʻe. E sili le sauni mo lenei, o loʻo faia ia i tatou lava i mea faigaluega tatau ma masini:

  • totigilima (sili atu e ave le mafiafia, ae le mafiafia);
  • Ogatotonu maualuga hammer;
  • Scoop, soao;
  • Pepa maualuga maualuga;
  • Lautele slotted scraddddverr po o le ata.

O faʻamaumau i le ituaiga o le stroke e malolo ma se sikulukalaiva (e mafai foi ona e ave se ata), samala. O le mea autu o loʻo tuʻu i luga o totigilima. Leai se mea e ave ai le tapunia atoa. Mo le puipuiga malu, e sili le amata i luga. Tatou aveese le aveeseina o vaega po o tioata, amata i le tele. Tuu i latou i le pito i luga o pepa ma mulimuli ane afifi. Ina ua uma lena, o faʻamau faʻamau o loʻo aveesea. Afai e faʻafuaseʻi ona tupu le kaka, e sili atu le faʻatauina o se lipine fou. Ia mautinoa e leai se mea leaga ma e leʻi taʻe, ma a na tupu, ona vave ai lea ona 'ave i tua meataalo i le faʻaaogaina o se sloom ma le scop. Galue lelei i seevae.

Mataupu i luga o le autu: Lisi o faleuila tulafono

Faʻafefea ona sui le tioata: vaega o le galuega

Ina ia suia le tioata i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa, o le a manaʻomia ona e faʻamaonia lona tatalaina. Ma se tulaga lavelave, e sili atu le liliu i le glazier. E ui lava i le fale e mafai ona e faia se ata faapitoa pepa. Apalai le mea e maua ai. O lenei ua mafai ona e tipiina se tioata fou i luga o. Ma se mea saʻo e mafai ona e taulimaina e aunoa ma se fesoasoani. O le mea moni, manatua o le tioata e le mafai ona tauina latalata i lona moega. O lona uiga e tatau ona e faʻamaumau vaʻaiga o le a itiiti ifo nai lo le 1,5-2 mm mo itu uma.

Suia o le Glass Glass i totonu o le faitotoʻa: vaega o galuega

E tatau ona 'aveʻese mai ni matatioata o ni leo mafiafia ma totigilima, muamua tele, ona laiti lea.

O matatioata e mafai ona faʻatau atu i faleoloa mo le fausiaina, poʻo le faʻatonuga i totonu o se mafutaga o loʻo faʻapitoa i le tipiina o tioata ma faʻata.

Potu fesoasoani e tatau ona saunia mo le faaofiina. Mai luga o le moega atoa, Aveese le kasa tuai, aveese le mekasini e taofiofi ai lou taimi faʻatasi ai ma le taligalu. Muai-mauaina se nofoaga fou (faapitoa mo tioata ma faamalama). Oe manaʻomia foʻi ni sikolasipi mo tioata e faʻalagolago lava i le faitotoʻa faʻataʻitaʻiga. E mafai foi ona tupu ina ia malepe se patch. O loʻo i ai le tele o filifiliga o fetu fetuutuunaʻi o mea faʻatele e faia i lanu eseese.

O tioata foi e tatau ona sauniuni. Ia e mafanafana i le vevela o le potu. Ona fufulu lea o le faʻaaogaina o le vai ma le fasimoli. Lap sili atu le mama o le cotton flap. O lea la tipiina o le a faigofie, ma e te puipuia le tioata mai le gau ma nutimomoia. Le mea o loʻo iai le tuʻufaʻatasia, aveese toega o vali ma punou.

Aveese lou faitotoʻa mai le matapeʻa ma tuʻu i luga o nisi o feololo. Sau mo lenei ma le laulau. O le mea autu o le umi ma lautele. O lea o le a mafai e le potu teu ona taʻoto atoa, aua o le faʻaopopoina o le ipu o loʻo taofia ai le setete - o le mataupu o lamatia.

Mataupu i luga o le autu: Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou puʻeina le aotelega i luga o le faʻamalama o le faʻamalama i le lua tala

Faaaoga Inocone I le atoa o le moega o le a alu le tioata. Faʻaaoga mo lenei fana mo le taligalu. Tuu le tioata i totonu o le kack lupe. A mavae lena, amata ona folo lemu le faitotoa. Aveese le mamafa i luga o lona luga. Afai o le faʻaofi e fufusi, taumafai e teuteu le kesi. Togafiti ma le sili-o le sami ma le lua fasi tioata.

O loʻo nonofo ai foi le au ulutala i luga o le sami, pe a mananaʻo latou te faʻamalosia e le tasi le isi.

Ma o le mea sili e nonoa ai i le faitotoa o le kameni. Mo lenei mafuaʻaga, ave faʻasaʻoga faʻamaea galuega. O le sami o le sami e tusa ma le itula, e le itiiti ifo. I le mavae ai, e mafai ona tautau i le faitotoa.

Taitasi faitotoa o le ai ai a latou lava mea. Ae afai manaʻomia ma le saʻo auala, o le sui o tioata o le a le faigata tele mea mo oe. O le mea autu o le galue ma le faaeteete, ma o le a tupu mea uma!

Faitau atili