Faʻafefea ona fai se fafaga mo manulele ma ou lava lima - ata ma vitio

Anonim

Na sau le tautotogo, atoa ma le tele o manulele, ma aumai le Twitter, ma aumai le manava i lau togalaau. Ina ia tosina manulele i lau 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e faia le gaosia o meaʻai. O se tasi lea o vasega faigofie ma sili ona aoga i le atunuʻu o loʻo e mafai ona tosina atoa ai le aiga ma e i ai se taimi manaia.

Faʻafefea ona fai se fafaga mo manulele ma ou lava lima - ata ma vitio

E tafao faamasani, e tele naua ituaiga o fafaga. Latou eseese mea e faʻaaoga mo le latou gaosiga. Ua leva ona leva o taimi na o na o na o fafie.

O lenei ua mafai ona e faia se "meaalofa" e manulele mai manu feʻai, vai pesini fagu, ma le susu e oʻo lava i le susu.

I lenei tala, tatou te taʻu atu ia te oe le auala e fai ai se fale o manulele mo le fafagaina, aunoa ma le faʻaaogaina o lenei taumafaiga faapitoa.

Faʻafefea ona fai se pa puipui o loʻo fafaga?

E te manaʻomia se vai palasitika mama ma le gaogao (1.5-2 lita) ma le tapuni, lua sipuni o fafie, manifinifi uaea,

I luga o le penitala na lagonaina, makaina nofoaga o le a faaofiina ai filogia. I luga o faʻailoga e tipiina ai le fetuʻutuʻu. O pauna e tatau ona faia i se auala e tumau malosi ai sipuni i le tasi itu, ma i le isi e mafai ona faʻatumuina i meaʻai. A saunia e oe i totonu o pou, pe a fai e sipuni le sika. I le tapuni, malupuipuia le uaea poʻo le matau ma le maea ma sasaa i totonu o le fagu fefaga.

Faʻafefea ona fai se fafaga mo manulele ma ou lava lima - ata ma vitio

O le tautau i luga o le fafaga i luga o le laau. I totonu o se fagu, e mafai ona e pipii i nai poloka e mafai ona e aveina ese ma mea e sili ona e fiafia iai mo manulele - gaʻo poʻo fualaʻau mago.

Faʻafefea ona fai se fafaga mo manulele ma ou lava lima - ata ma vitio

E mafai foi ona e aveina se gaogao palasitika fuamoa ma tipi lua pu i totonu o itu, ma sasaa meaai i lalo. Ina ia tosina atu i se fasi manulele o manulele, e mafai ona e teuteuina ai i le palasitika fugalaau valiina ma lanu enaena lanu.

Mataupu i luga o le autu: anti-vibrate fufulu fala

Checkboard clough

O le faia o se mea e te manaʻomia ai se pusa faʻapipiʻi pusa poʻo se pusa o susu. I luma o le atigipusa, tipi se tamai pu i le tagata tausao e mafai ona o atu ai le manu. I le pito i lalo o le atigipusa, tipi se tamai pu mo le talosaga, ma malupuipuia i totonu o se tamai laupapa po o se pepa malo mafiafia.

Faʻafefea ona fai se fafaga mo manulele ma ou lava lima - ata ma vitio

Manatua o sea mea fafaga e tatau ona fale mautu. Ina ia tosina mai le mafaufau o manulele i ai, fafagaina pu o le a kolosi ese le lanu pepa pe na o le faamamaina i ni faailoga lanu.

Pusa tuai mai lalo o le tuugalamepa o le a masani ai foi i le auala. Ave ni pusa se lua - tasi le laititi sili atu ma le lua taimi sili atu. Mai sina mea e te manaomia ai se pito i lalo, ma mai le tele - o le faavaa. Ufiufi mai le pusa tele i le afa, faia muamua-tamai tipi i luga o itu. Ona kelu ia pito i luga o le atigipusa. Faafetaui le fafie i luga o se laau ma le vaeluaina o le filo.

Ipu o se fafaga

O le uluai uluai foliga mai i se ipu ma saucer. Auā 'ua fai fua e ana ipu ti, ave lau ipu ti "Moapi, Selese, ma sana moa, keke ma manuʻa se papipa. O le pito i lalo o le ipu ma le pito i totonu o le sauter, e fufulu lelei ai le oneone, mo le televave tapunia uma i latou. Faakelu e sosolo le pito i lalo o le ipu ma pipii i le ma ae. Pe a o le puʻeina le ipu, e talafeagai lava pe a faʻamalosi lelei i le taimi nei, ina ua pasi manuia le 'afa.

Faʻafefea ona fai se fafaga mo manulele ma ou lava lima - ata ma vitio

Oloa foto uluai manulele fafaga fafaga mai le ipu

O se sipuni, o le a taoto i lau fafaga, ma sosolo foi ai foi le samepa ma ave i le mancere ma kelu. Tuu le ata atoa e mago ai le tele o itula. Ona faʻapipiʻi lea i le pito i lalo o le ipu copper (mafai ona avea ma laupapa) tube. E mafai ona faʻapipiʻiina se tagata fafaga i le togalaʻau poʻo se togalaʻau. Aua neʻi galo e sasaa vai mama i totonu o le ipu, ma i le saur link fafaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Santa Claus ma Snow Madowen ma o latou lava lima

Cupter mai le tuai vinyl faamaumauga

Auā o ana fuata, 'ave papatusi tuai e lua, lua laupapa laupapa, fagu ipu palasitika (2l), o se pou o le tino po o uaea, atoa foi ma le kulimi vevela.

Faʻapipiʻi le ufiufi mai le fagu i le ogatotonu o le ipu ma liʻo i le faʻailoga - o le a avea ma faʻailoga mo le pu. Tuu le ipu i luga o le tamai uila ma tuu i totonu o le ogaumu o loo i ai i le tapulaa, na o ni nai minute. Ona maua lea ma fatuina se ipu peni. Aua le galo e ofuina ni totigilima. A o le ipu e vevela, fai se pu i luga o le otootoina pusa. O pito o le amataga e tatau ona punou i totonu. Tuu lau ipu i luga o le fagu e pei o se pato.

Faʻafefea ona fai se fafaga mo manulele ma ou lava lima - ata ma vitio

E faʻapena foʻi, fai se pesini mo le fafaga. Na o le pu e le toe manaʻomia. Faʻapipiʻi uma papatusi i le fagu i le vevela vevela. I le pito i lalo o le fagu, fai ni pu laiti ina ia mafai ai ona saoloto le fafaga i le ipu. Ia, o le fesoasoani a se aveta ma tumutumu, fai ni nai sulu i papatusi e fai faatasi ai ma maea i totonu. Faʻapipiʻi i luga o se fagu fafaga ma e mafai ona tautau i totonu o le togalaau. E tosina mai manulele e mafai ona e teuteuina le fafaga ma lanu pupula.

Ina ia faia se matagofie ma muamua faomea ma ou lava lima, e te le manaʻomia le "faia se uila". Naʻo faʻaalia mafaufauga ma, faʻaaogaina tupe teu, avatu i luga le fiafia o le fiafia.

Ponesi i le mea - vaʻai i le vitio, o le faigofie tele ma faigofie ai le faia o se manulele fafaga mai le pusa mai le sua poʻo le palasitika fagu:

Faitau atili