O le masini o se sima o le sima lea i le tasi tulaga

Anonim

E faigofie ona ave e le taitai sima o le pine ona faia i le tulaga e mafai ai i le toe fausiaina ma toe fausiaina o nofoaga o avanoa eseese. O le mafuaʻaga autu mo le taʻutaʻua o le saoasaoa saoasaoa ma lelei o le puipui o le puipui ma le taupulega faʻaaogaina glc.

O le masini o se sima o le sima lea i le tasi tulaga

I le faʻataʻitaʻiga o le toe faʻaleleia ma le fausiaina o galuega, lua ituaiga autu o le taualuga e iloa ai ma digwall - tasi-tulaga ma le tele-maualuga.

I le faʻataʻitaʻiina o le faʻaleleia ma le fausiaina o galuega, lua ituaiga autu o le faʻauiga o le faʻaseʻe o le tau o le digwall e nofofua-maualuga ma le tele-maualuga. I lea tulaga, o le tulaga lelei o le taualuga o le taualuga i le tasi tulaga na faʻaaogaina i mea ma mea faigaluega, faʻapea foi ma le auala o le a faʻaoʻoina ai e aunoa ma le fesoasoani a le tagata faʻapitoa le itu.

Tulaga lelei o le faʻamago i le faʻatusatusaga ma le faʻapipiʻi

O le masini o se sima o le sima lea i le tasi tulaga

Plaster cards e mafai ai ona faigofie ona faʻafesoʻotaʻi le taualuga e toetoe lava o soʻo se tikeri o curvature.

O le lauiloa lauiloa o le umi o le tuufaatasiga o le tekonolosi ma eseese plared stress ua faamaonia o ia i le toe fausia ma galuega galuega. Ae ui i lea, naʻo le amataga o le faʻaogaina o le nofoaga o Sitereter Chins, o le moli aisa e tusa lava ma lima o matua poto ua mautinoa. I le faʻaopoopoga o le faʻalumaina o le 'aufaʻatasi e faʻaaogaina le digewall o loʻo mulimuli mai:

  1. Plaster cards e mafai ai ona faigofie ona faʻafesoʻotaʻi le taualuga e toetoe lava o soʻo se tikeri o curvature. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaaogaina le taualuga ma se vaega o le sili atu ma le 15 mm.
  2. E toʻatasi le maualuga o le tulaga o le maualuga o suiga o fale e mafai ai ona latalata i fausaga eseese o fausaga, faʻavae ma fesoʻotaʻiga faʻaopoopo, e aofia ai uaea, ma le ea 'alo esepatu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se hyposandisi citage, e mafai ona faʻaleleia lou lava faʻamafanafanaga ma ou lava lima:

  1. Aemaise lava, e mafai ona e faʻatulagaina se vevela tele ma le faʻafefeteina o le potu. I lenei tulaga, o le a avea atili ma toaaga le potu, ma o le leo televale ma leo le mautonu o musika leotele o loo i ai i tuaoi.
  2. A faʻapipiʻiina se tasi-tulaga o le sili atu o le mimita, e leai se "susu" strey e le masani ai i le tulaga masani. O lea, o le Planfomboard faʻataga ai oe e faʻamaeʻaina le faʻauiga o le mea e televave, e aunoa ma se taimi umi o le sima.

Mataupu i luga o le autu: Toe faaleleia le toe faaleleia o paloa laupapa

E ui lava i ni mea le fiafia o loʻo i ai i latou nei tekinolosi (faaitiitia le maualuga o le potu pe a faʻapipiʻiina le faʻamaloloina o le pito i luga o laupepa o laupepa, o le mea e faʻapipiʻi ai e aunoa ma se fesoasoani. Lelei ma faigofie filifiliga mo le filifili e toe faia oe. Ma o le a ia fesoasoani ia te ia i lenei malamalamaaga o mea ma mea faigaluega sa faʻaaoga i lenei gaioiga.

Mea ma Meafaigaluega mo Siosiomaga Simplemi

O le masini o se sima o le sima lea i le tasi tulaga

I le taimi o le faapipiiina o faʻagasologa, e manaʻomia le mataituina o le laʻepa toto o le fale atoa.

O se tulafono, o le taualuga o le tipiina o tulaga masani i luga o laupepa. O lenei fale e iai le faʻaletonu o uiga, faigofie ona taulimaina mea faigaluega. Peitaʻi, o lenei lelei o le taua o le paleni o le teuina o le teuina ma feʻaveaʻiga o lona taugata tele, ma faʻapea foi e le gagau le laupepa i totonu o le faʻapipiʻi.

E tusa ai ma le tapulaa tofiga ma faapitoa, na o le lima o ituaiga o pepa o plasterboard ua iloga - tagavai, susu tetee, matutu-alava, o le afi-e tetee ma susu-afi-tetee. I le tele o taimi, mo le maketiina o le maualuga-tulaga o le tele, faʻaaoga tulaga ma le susu-o loʻo taʻoto solo.

Mo le masini o ia taua, o faʻamatalaga nei ma faʻavaʻa mo le faʻavaʻa e manaʻomia:

  • Tanu o le autu o talaaga (PP);
  • Taiala o le Tuatusi o Talaaga (PPN);
  • Taofia tuusaʻo;
  • Faʻalauteleina o le faʻamatalaga autu;
  • Fatuaiga tuʻufaʻatasiga;
  • Faletalimalo-fao;
  • Faomea;
  • Faʻamalosia le lipine (ma lana fesoasoani, e latalata i le va o le glc).

Fai se lelei i ou lima, ua i ai le seti o mea faigaluega:

  • ERFORORE (DECK DRILL);
  • sikulukalaiva;
  • o le samala;
  • faamemelo;
  • Seleulu mo uamea;
  • au faipule mo le fefiloi o le fofo;
  • Manumalo i luga o le sima ma le uamea;
  • Naifi mo le palakalafa o le palakalafa;
  • Steel Spagata.

Faʻavaʻa o le galuega

O le masini o se sima o le sima lea i le tasi tulaga

O se tasi o taua taua o le faʻapipiʻiina o le fuafuaga atoa o le faʻapipiʻiina o se faʻavaʻa.

Ae le i amataina le avea ma se tasi-sili le tutusa o ou lava lima, e tatau ona e faʻamamaina le gata i le ogatotonu mai le tuai o le pu po o le puipui. Ia e mautinoa e aveese uma masini moli. Ona faʻataʻamilo ai lea o le perimeter o le potu e taofi ai le laina i le mamao mai le taualuga. O le laina lea o le a mulimuli mulimuli ane faʻapipiʻi i le taiala ma faʻamatalaga autu.

Mataupu i luga o le autu: O le mea e tatau ona e iloa pe a fatuina se umukuka mamanu - potu malolo

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le maalofia o le faʻamalologa mo le faʻapipiʻiina o le faʻavae autu. O lenei mea e mafai ona faia i auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le lafoina o le faʻailoga atoa poʻo le faʻaaogaina o se mesa faʻapitoa i le faʻafefeteina o le vaipuna.

I lenei auala, o mea, e tutusa ma le mamao ese mai le tasi ma le isi, ma le fesoasoani a le tagata pe leai (shock drill) ma o le solo ma le palasitika o lo o tausalaina. Mo le tasi-le tutusa o lona mafiafia e le sili atu i le 100-120 mm, o loʻo faʻaaogaina le faʻamalologa o le pm. Mo faʻamaligiina o fausaga o fausaga, sili atu nai lo le 120 mm mafiafia, faʻapitoa o le au faʻamalolo ua faʻaaogaina.

O le masini o se sima o le sima lea i le tasi tulaga

Nofofua o le tasi-maualuga o mea e mafai ona tapunia ai le tele o fausaga eseese o fausaga, e aofia ai uaea, ventiplation ma isi paipa.

Ina ua maeʻa lena, faataamilo i le perimeter o le potu i luga o puipui i luga o ni faʻailoga na muamua faʻaaogaina se faletalimalo-fao, e mafai ona faia se paga o le faʻamalologa i luga o le clorives ). O le iʻuga, o se fusi e ese mai le uʻamea faʻamatalaga e tatau ona fausia i totonu o le faʻamatalaga autu o le a faʻapipiʻiina.

Faatuina atili le faʻamatalaga autu o le a avea i luga o uta uma faʻapipiʻi ia i latou o laupepa sima. O pito o faʻamatalaga autu o loʻo faamaʻaʻaina i totonu o togatonu o le taʻiala o faʻamatalaga, i le umi atoa, o nei faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina e le tagata na taofia. O taimi uma o le faʻapipiʻiina e te manaʻomia e mataituina o le faʻavae lagolago faʻamatalaga e le aisi. E mafai ona e faia i le laumua.

I nisi tulaga, e ono talafeagai le faʻaaogaina o le uamea Smipters - "Crabs" poʻo ni faʻamatalaga faʻapitoa. Faʻafetai i nei mea faigaluega, e mafai ona e faia se tasi faʻalo i luga o se nofoaga tele ma ou lima lima.

Faʻavaʻa Lau Afioga Faʻataʻamilosaga Pepa

Sagisauma, e manaʻomia le paoina o laupepa o le mea faʻapipiʻi i le tele o loʻo i ai i le taualuga i le setete tumau o loʻo lava lava, e aunoa ma avanoa taua, ma fesoʻotaʻi faʻatasi, ma faʻapipiʻi faʻatasi. Oti e tatau ona faia ma se naifi faʻapitoa e faʻaaoga se pule i luga o laina ua otootoina. Ina ua uma ona tipiina le pito i luga, pepa malo, o le vaega o le laupepa e tatau ona gagau ma le faaeteete. Afai e le tumau le tumau e le saʻo ni pito saʻo poʻo ni pito o vaega o le a lamolemole, e tatau ona latou pipii i le paluga poʻo le fatatama.

Mataupu i luga o le autu: Helhothouse mo le tele o le feusuaiga faia oe lava: Faapipiiina poloaiga

O le iʻuga o pepa uma poʻo o latou fasimosi o loʻo faʻapipiʻiina lelei pe faʻapipiʻi i le fao-faʻamatala foliga mai i faʻamatalaga autu. O lenei mea e tatau ona faia i ou fesoasoani, pe a leai ni fesoasoani, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le HCL e faʻaaoga le komumps. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le mataituina o le fao ma o latou pulou ina ia mou atu atoa i totonu o se laupepa laupepa.

I le faaiuga o le faʻapipiʻiina o le laupapa pito i luga, e manaʻomia le faia o le faʻamaeaina o le faʻaiuga o le iʻuga. Mo lenei, ua sopoia ai ma se ie puipui ma se lipine malosi na ma tumu i le oti fou. I le taimi lava lea, e le mafai ona galo e te misia le totoa ma le maua o pulou o oe lava foliga. O lea, o se simberboard tasi-maualuga-maualuga le taualuga ua sauni mo le faʻamaeʻaina mulimuli.

Faitau atili