Atavali valiina pllith fomb: sitepu-i-sitepu faatonuga

Anonim

O le faʻapipiʻiina ma le valiina o le faʻapotopotoga upu i le vaega mulimuli o le potu toe faʻaleleia. O ata tipi o loʻo valiina ma faʻapipiʻiina naʻo le atoa o puipui o puipui, o le faʻauia ma le fola ua maeʻa. E sili atu le talafeagai pe a fai o le ata o le vaituloto o le a faia ae e te leʻi faʻapipiʻiina. O le a faasaoina ai pa puipui. O le a le mea, o le a faia galuega o le a faia, e tatau ona e manatu muamua pe e te manaʻomia e vali lou vaeluaga i le alasa pe a mafai ona faʻaaoga ma o le a le mafai ona faʻaaogaina.

Atavali valiina pllith fomb: sitepu-i-sitepu faatonuga

O le taualuga o le fanua, e le gata i le taʻele o le pa puipui ma le taualuga, ae ia e fesoasoani foi e suia ai le potu.

O a ni tulaga e te manaʻomia e vali ai le faʻailo o le upu?

Fesili e uiga i le manaʻomia mo le valiina o le pole mai opa ma isi mea e tupu mai i tagata uma e faia toe faaleleia ma o latou lava lima. Tele lava i luga o faʻatau atu o loʻo tupu paʻepaʻe paʻepaʻe. Afai foi e paʻepaʻe le laʻau, ona talitonu lea o le vali ese o atigipusa o se ova tele o tupe ma taimi. Peitai, o latou e sese.

Atavali valiina pllith fomb: sitepu-i-sitepu faatonuga

Ina ua uma le pisia, o le faʻauiga e maua ai se foliga mautu.

O le mea moni o le taualuga lea o le taʻuliʻau, faia o falaoamata, o le a le faʻapea foi ma ni lapoʻa laiti. Ua lava le malamalama malamalama, latou uma na te matauina ma le atoatoa. O le polyfoma e lava lona fausaga, e foliga mai e susulu teisi, ma ua uma pe a uma le valiina o mea e maua ai se foliga sili ona mautu ma tausi.

I le mavae ai o sina taimi, o le gafa o le le usitai i le fomu pogisa mai le pefu pe ua samasama. Ua faamanino mea faapena e faigata tele. Ma ina ua mavae le valiina, o le taualuga e mafai ona faigofie ona faamamaina ma se ie manaia susu.

E le gata i lea, o vali, e mafai ona mausali ma faʻalauteleina ai la latou tautua tautua. O le valiina foʻi o le valivali o le a faʻapea e le mafai ona aloese pe a e manaʻo ia latou tuʻufaʻatasia ma le lanu o puipui ma le taualuga o le potu.

Mataupu i luga o le autu: gaosi oloa Iloilo talaaga

Afai o le a e faia i ou lava lima e vali ai le upu, mafaufau i le mea moni o le a le mafai ona pipii e aunoa ma le faatulagaga o Junments, lea e matua oso ai. Ile vaʻai atu i lenei, aʻo leʻi agaʻi atu i le gaosia o le faʻauluulu o le AN INDIA, e manaʻomia le tilotilo, o lea aʻo leʻi faia le lumanaʻi i lalo o le vali.

O le a le taimi sili e vali ai le pronth?

Atavali valiina pllith fomb: sitepu-i-sitepu faatonuga

O le puʻupuʻu o le faʻaupuga o le taualuga o le taualuga o ata eseese.

E sili atu le faigofie ma sili atu ona talafeagai e faʻatino ai le faʻagaioiga o le taualuga o le faʻauluulu i luga o le faʻapipiʻi i luga o le nofoaga ua fuafuaina. Ona e le tatau lea ona e ofuina se faʻamalosi ma le popole e uiga i le faʻasaoina o le puipui puipui ma taualuga. Afai o le a e vali le atigipusa seia maeʻa faʻapipiʻiina o latou, o le a e muamua manaʻomia ona tipiina oloa i le manaʻomia tele ma fetuunai i latou i tulimanu. Peitaʻi, ina ua maeʻa faapipiiina, o le a manaʻomia e tapuni soʻotaga. Ma e leai se tasi e mautinoa e mafai ona e faia ma le totoʻa e aunoa ma le faʻaleagaina o le faʻaiuga o luga.

O lea la, o le faʻaiuga e uiga i le taimi e sili ai le vali ai le faʻailo o le faʻalumaina o le faʻailo. O tagata atamamai ua fautuaina le faia pe a uma ona faapipiiina. I totonu foʻi lenei tulaga, o le galuega o le a manaʻomia ai se taumafaiga tele, ae o le iʻuga mulimuli o le a sili atu ona faʻamoemoe ma aulelei. Afai e te fuafua e valiina le taualuga ma le vai i le lanu e tasi, e sili le faia i le taimi e tasi, ae oʻoga aʻo leʻi faʻauma le pepa puipui poʻo le isi faauma o puipui.

I le tulaga o le Willing Prew o le a manaʻomia ona muamua muamua ae leʻi faia le pisia, e sili atu le faia aʻo leʻi faʻapipiʻiina. E mafai lava ona muamua e tusa lava pe leai ni talafeagai o oloa i le tele.

Filifiliga o vali ma fautuaga mo sauniuniga galuega

Ae le i valiina, o le ogatotonu atoa e tatau ona tuu ma tipi mo le masini o tulimanu.

E taua tele le filifilia o se vali e talafeagai mo le faʻamaeʻaina o le taualuga. I le tulaga o le faʻaaogaina o le vai o le polyna o polyfoam, o se mea matua lelei atoatoa e faʻaaoga ai tufuga o loʻo i ai paʻepaʻe agaga ma isi fofo. Ma, naʻo le vali i luga o le vai o loʻo talafeagai mo le maeʻa. Lata, o le vai-o loʻo masani ai le faʻaaogaina o le vai ma le faʻaaogaina o vai. Afai e te filifili e muamua vali le igoa o le upumeli, ma ua uma ona faʻapipiʻi i le nofoaga, e mafai ona e faʻaaogaina le vali i totonu o le Caplidy - e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le fufulu ma le tetea.

Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana PLOVENE: ARRADRED FILIFILIGA

O nisi taimi e tupu ai i luga o le faʻatau atu e le mafai ona maua le vali o le paolo manaʻoina. I se tulaga lea, e mafai ona e faʻatau paʻepaʻe vali ma milo ia lava oe lava. E mafai foi ona faʻaaogaina lenei tautua i se tasi pe laʻititi foi fale tele o le fale ma maeʻa mea.

O le ae manaʻomia mea nei e galue ai:

Atavali valiina pllith fomb: sitepu-i-sitepu faatonuga

E faia ni vaega laiti i le valiina o le mafaufau, o le a ave se pulumu manifinifi.

  • Lautele spatula (pe a leai, e le mafai ona e faʻaaluina tupe i le faʻatau ma faʻaaoga le pepa malo);
  • vali pusa;
  • pulumu laitiiti;
  • Vali (sili atu le vai-emulsion).

O vali tapenaina e matua faigofie. Muamua o mea uma, e tatau ona e ave se ie malu, vai ma se tamai paʻu papa poʻo ipu palasitika. Ave sina vaega o le punou i luga o le spalala ma taulimaina le soʻoga i le itu mai luga i le pito i lalo, agaʻi i luga o le asam. E tatau ona faigofie le spat, ae le o tele, fetaomi i le taualuga o le igoa. I le taimi lava e tasi, taumafai e toe faia le asu o le talaaga. Aveese le sili atu o le state ma le susu susu.

Faʻatali seʻia mago le mea e faʻamamaina ai, pe a maeʻa le salu laititi ma mama mama o loʻo i ai nei faʻalavelave.

Taua Faailoga

O le tagata lava ia-ata o le pronty o se gaioiga faigofie. Peitaʻi, e manaʻomia ai le tausisi i nisi puipuiga. O le faiga mo le faia o le galuega o le a eseese fuafua pe o le quitt o loʻo valiina aʻo leʻi faʻapipiʻiina pe pe a uma.

Aʻo le i amataina le gaosi, o oloa uma o le a manaʻomia ona faamamaina o le pefu ma, pe a mafai, ia mafai ona taʻimua.

Atavali valiina pllith fomb: sitepu-i-sitepu faatonuga

Afai ua uma ona faʻapipiʻi le plth Fino, ma o puipui ma le faʻaupuga e leʻi teuteuina, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se balonick mo le vali.

Afai o le pronth e leʻi faʻapipiʻiina pe faʻapipiʻiina i luga o se pa malosi, e mafai ona e faʻaogaina le vali i totonu o le apa saisaitia. Ma afai e uma ona teuteu tino ma foga i totonu o le potu, latou te manaʻomia ona puipuia mai le vali. O le a fesoasoani lea ia te oe vali mea vali. Faʻapipiʻi i luga o le ANonthings, mulimuli i avanoa e le tumau ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga le KIDIT?

A o le Scotching, o le faʻasesega e mafai ona aveeseina mai le pepa puipui poʻo puipui o latou lava e mafai ona tape mai luga. E le tupu lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se isi fua o puipuiga. E te manaʻomia ni pepa laupapa poʻo se palasitika manifinifi ma le lautele spatila. Ia puipuia le laufanua, i le faʻagasologa o le valiina o le a spat o le a manaʻomia ona faʻaaoga i le nofoaga tutusa.

Laasaga-i-Laasaga Faʻatulagaina i le atavali vali

Afai e leʻi maua ni ata, o le ae manaʻomia e maua se nofoaga i le fale mautotogi mo valiina ma faʻatau atu ma nusipepa poʻo le pepa. Ia mautinoa e leai se maualuga o mea e suamalie, tuʻusaʻo le la ma ata ata.

Ave se mea e mafai ma vali pe faʻailo sina tamaʻi vali i se mama ma mama faletupe. O le lanu o le faʻailoilo o le faʻaupuga e tatau ona faʻatino ma moli moli, agai i luga o le laupapa. Luga o le luga o ata e tatau ona i ai ni tulaga o pulumu ma tetea. Afai o loʻo e faʻaogaina le vali i totonu o le apamemea, ia teu i se mamao o le 30-35 cm mai le pm i le prey ina ia leai ni mata. Faatali seia matutu le pa. O le taimi o le faʻamamaina o le faʻamamaina o loʻo faʻaalia i luga o vali afifiina.

Afai ua uma ona faʻapipiʻiina le upu faʻalilolilo o le a faʻagasolo, aʻo leʻi amataina le vali o le a manaʻomia ona faamamaina o susuga, palapala ma le pefu. O le lipine lava i itu uma e lua o le upu. Ia e latalata i le auala e mafai ai i le Carlal e puipuia ai avanoa i le va ma le Scotch.

Nai lo le Scotch, pei ona taʻua, e mafai ona e faʻaogaina se lautele spatula poʻo le pepa malo. Ma le latou fesoasoani, e mafai foi ona faʻamautinoa mai le puipuiga o le faʻatuatuaina o le faʻamamalu o lona taualuga ma pa mai vali. Taulimaina se vaega o le AMBON muamua, pe a uma - le isi. Faʻasolosolo ona siitia le Spalalale i luga o le taualuga i luga o le totonugalemu poʻo le puipui, faʻatumuina o le vali vaega laiti. Afai na e faʻaaogaina le gaʻo lipine, e mafai ona aveese mai pe a maeʻa le 0 le a faʻamamaʻi atoa.

Faatali seia oʻo le vali le taʻavale. Afai e valoia e ni nai fegalegaleaiga ma e te le manaʻo i le iʻuga, o le ae manaʻomia e ufiufi le pronth e se isi vaega o vali. Malo!

Faitau atili