Faʻafefea ona fai se Kerisimasi laʻau na faia i le teine ​​teine: lauiloa vasega vasega

Anonim

Kerisimasi laau - o le faatusa autu o le tausaga fou. Green matagofie e mafai ona faʻatauina i tulimanu uma. Ae mo lenei mea e le manaʻomia le faʻaaluina o tupe. I mea uma, fai se laʻau fou o le Kerisimasi i le fale ma a latou lava lima faigofie faigofie. Mo lenei, eseʻese ma le masani ai mea e faʻaaogaina. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai i le faʻafefea ona faia se tausaga fou laʻau ma ou lima mai le fofo.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi

O le Kerisimasi na faia i CONES (MK)

Afai e iai ni fanau i le fale, e mafai ona latou tosina atu i le fausiaina o le Kerisimasi laau. Mo lenei, naʻo aliʻi ma pipine o le a manaʻomia. E na o lou aʻoaʻoina le aʻoaʻoina o tamaʻi polo mai le palasitika. O lea e foliga mai o le pepelo o loʻo masani ona faʻaaogaina le palasitika o lanu pupula. O le faavae mo le Kerisimasi laau o le a faia ma le masani ai mai filo. Ua tele naua o ia e ala i le manatu o le mea e te popole ai.

O le a naʻo le tuua e faʻasusu ai se pamu ma faʻamau le polo mai le palasitika ma isi mea i luga o le Kerisimasi Kerisimasi.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi

Afai e te fiafia i le manatu, e mafai ona e liua Faatasi ai ma le fesoasoani a acrylic vali, o se paolo e maua ai se chish. Ioe, o le masani filifiliga filifiliga e lanumeamata. Afai e te valiina le auvai o patupatu i le paʻepaʻe, o le a faia le tausiga o le kiona. O le faʻavae o loʻo faia i lanu enaena enaena, ma o se fetu mai le tele o mea e faʻaaoga e fai ma teuteuga.

E taua le le amanaʻiaina o faʻasao i le Kerisimasi, e tatau ona avea ma se ata faʻataʻitaʻi o le a foliga mai e le sili atu.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi

O le isi vasega o le vasega e maua ai le faʻaaogaina o le utupoto poʻo ni ofu. O le a latou fai e avea o le Kerisimasi defies mai le papupuni. O le galuega e matua manifinifi ma faʻamalosi, o lona uiga e sili atu le faia o oe lava. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fana fana, o lo o pipii ai ia i le chish. O le asoa mai i filo poʻo le palasitika e fetaui lelei o se tu.

Le masani ai pepelo mai le patupatu foliga matagofie ma faapitoa. O le a avea i latou ma uluai fale teuteuga.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi

O laau tetele o le Kerisimasi ua fausia mai cones. Ae mo lenei mea o le a e manaʻomia ai le sone mai le telse card campten. Lenei o le a mafai ai ona fausia se faʻatauaina faʻamalosi mo le lumanaʻi. O cones o loʻo faʻapipiʻi i le cone. Latou te malolosi. A oomi le kulimi, sa teuteu tele le laau Kerisimasi i le Kerisimasi ma isi teuteuga.

Mataupu oi luga o le autu: Bednare mai Plasmi Portales: MK (+40 ata)

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi

O le Tausaga Fou Tausaga mai Mishura (MK)

O le Kerisimasi Kerisimasi ua faia ma o latou lava lima mai isi mea. O le filifiliga lelei o le a avea ma le faʻaaogaina o le suʻega.

Ia faia se pepelo, e tatau ona e mauaina mea masani:

  • Grese cardboard;
  • tala;
  • kelu;
  • seleulu.

O le faʻavae o le a tautua i se cone mai le mafiafia o le pepa malo, e na ona gaosia:

1. Tusi i luga o se pepa laupepa o se lio (o le sili atu o lona sitaili, o le maualuga lea o le cone o le cones e mauaina).

2. Oti le lio ma seleulu faataamilo i le pito.

3. Vavae le lio i totonu o le 4 vaega e le lua tulaga masani o laina i le ogatotonu o le ata.

4. Oti e tasi le kuata, ma mimilo i tafatafa o pito i tafatafa ma kelu a latou flashes.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi
Le faiga o le faia o se Kerisimasi laau mai MIHURA

O isi lava totoe o le teuteuga o le Kerisimasi laau. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Glue Gun, Mishur i luga o le Spiral pasi i luga o le cone. O le uiga ese o se mea pepelo o le mea e le manaʻomia ai le teuteuga. Misuri ma e iai le fiafia ma le fiafia tele.

A manaʻo i ai, e mafai ona e faʻaogaina ni vaaiga eseʻese. Ina ua filifilia le teuteuga, o le tele o le pepelo ua ave i ai. O le tuʻufaʻatasiga e tatau ona foliga faʻamalosi.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi

I luga o Vitio: Faʻafefea ona fai se Kerisimasi laʻau mai Mishoura.

Pepa pepa (2 MK)

Fai se Kerisimasi laʻau mai fafo o pepa poʻo pepa malo mo le fale e matua faigofie lava. O le a avea ma teuteuga atoatoa mo le potu o tamaiti.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi
Kerisimasi laau mai le pepa malo

Mo lona gaosi oloa o le ae manaʻomia:

  • Grese cardboard;
  • faailoga ma vali;
  • kelu;
  • seleulu;
  • O scotch;
  • Maquins.

O le gaosiga o mea pepelo e aofia ai laasaga nei:

1. CABBACTENT e tatau ona i ai i le afa. Faatasi ai ma le fesoasoani a seleulu, ua tipi i luga o le fagu lafu. O le iʻuga e faʻatulagaina e faʻatulaga i le va o latou lava ma toe punou i le afa.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi
Cardboard bend i le afa ma tipi

2. E faʻafeagai le laina gaʻo e faʻatulagaina i le 'afa o le Kerisimasi. E i ai le tipi i luga o le laina fuafuaina. I le faaiuga o le faʻagasologa, e lua tutusa faʻapitoa e tatau ona galue.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi ma au lava lima
Matou te vaai i le auivi o le Kerisimasi laau ma tipi ese

4. Billets e sili ona teuteuina i le afa. Molia se Marks Center. Faatasi ai ma le fesoasoani a seleulu, o se faauiga na faia. E amata i le pito i luga o le galuega ma alu i le ogatotonu. I le isi Bililet, o le leaga e amata i le pito i lalo ma faʻaiʻu i le ogatotonu.

Mataupu i luga o le autu: Army Album - Memory of Service ma sili meaalofa ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi ma au lava lima
Matou te mauaina le ogatotonu ma faia se faigata

5. O ni laʻau Kerisimasi e fesoʻotaʻi ai ma le tasi ma le isi ma le Groove faia. O le tuʻuina atu o le ata o le mautu, o faʻamatalaga e tumau ma le Scotch.

Ua sauni pepa uma. E na o le faamau. Lea latou te faʻaogaina teuteuga mai pepa poʻo pepa malo. O le laʻau mafai ona eseʻese ituaiga ma foliga.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi ma au lava lima
Sauni Tifaga Kerisimasi

Mafaufau i se isi vasega vasega i luga o le gaosiga o le Tausaga Fou matagofie mai le pepa. Mo lenei tatou te manaʻomia:

  • lanu lanu;
  • pepa malo;
  • Tagata malyay ma spetionery scotch;
  • seleulu;
  • kelu.
Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi ma au lava lima
Lanu lanu

Ina ia fai se laʻau Kerisimasi ma ou lava lima, e tatau ona e faia mea nei:

1. Mai le Dense Cardboard e tatau ona e faia se cone o le a faʻatinoina o le faʻavae o le mamanu.

2. O le lanu lanu ua tipi i fasi o se laititi lautele. O le lapoa o le fasi ua naunautai i le mata. E faʻalagolago uma lava i le lautele o le faʻaseseina ua gaosia.

3. O pito o fasi pepa e sili ona piilima ma faʻapipiʻi faʻatasi ma scotch. O le iʻuga, e oʻo mai i fafo atu o le matasele o pepa.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi ma au lava lima
Matou te faia ni fasi ma kelu o latou pito

4. Ua maua e le Billets se tasi pe a uma le isi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le gaʻo lipine. O le Scotch ma Fatos na faʻapipiʻi i luga o se cardboard cone i totonu o se lio. O ia tagata faʻapipiʻi e faia i le pito i luga o le pito i luga. E aoga le mafaufau loloto i le umi o Guiland uma.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi ma au lava lima
Auiliiliga faʻapipiʻi i se chatboard cone

E le manaʻomia le teuteuina o mea sese e le masani ai, a o latou vaʻai ma le matagofie ma le matagofie. O le pepa Kerisimasi o le Kerisimasi Top ma o latou lava lima e lelei mo le fuafuaina o se potu.

Big New Youth Field (MK)

E mafai ona e taumafai e fai se laʻau tele ma se uʻamea. O le a manaʻomia ai se maso ma le malosi o le tane. O sea teuteuga Kerisimasi e mafai ona suia atoa e se tausaga fou moni.

Faʻafefea ona fai se laʻau Kerisimasi ma au lava lima

O le gaosiga o le oloa e faia i se faasologa o se faasologa:

1. E manaʻomia le fuafua o le maualuga o le maualuga ma le maualalo o le Kerisimasi. E tusa ai ma tapulaʻa na mauaina, gaosia se pou. Ia faia lenei mea, faʻaaoga se paipa uʻamea. O le vaega faʻasino lea e mafai ona aofia ai ni vaega o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi ma tagata ulufale.

Tusitusiga i luga o le autu: mea fou mai le auvae tuai (+44 ata)

2. Mo le gaosiga o le faʻavae, e tolu vaega o le uʻamea paipa e faʻaaogaina, o le umi o le a tusa ma le 20-30 cm. Tolu lagolago o loʻo gaosia, o le lagolago lea . E aliali mai se mea pei o se Mark o Mercedes.

3. I le ogatotonu o le fesoʻotaʻiga vae o elemene, o le pou lagolago ua atoa. E manaʻomia le sailia o le paipa paipa i le taimi lea i se tulaga faʻamalosi tulaga.

4. O Ubes e faaloloto i le lagolago meli umi 10-15 cm. O lo latou lapoa e fesoʻotaʻi lelei i le lautele o lala o le a faʻaaogaina atili ai mo le Fonotaga o le Kerisimasi. O lenei galuega e tatau ona faia lelei lava ma le faʻaeteete le agaga ma le ma le faʻaeteete, ona o lea e faʻalagolago lea i lenei pepa o le Tausaga fou.

5. A oʻo le pou ma le lafoina o le a sauni, latou valiina ma le lanu uliuli lanu meamata ma tuʻua mo sina taimi e mago ai.

6. O le mamanu ua faʻapipiʻi i luga o le mafolafola tulaga. E manaʻomia ona siaki ma le totoʻa e leai se faʻaleagaina e mafai ona mafua ai le pa'ū o le laʻau.

7. Afai o le mamanu o le faʻatuatuaina, e mafai ona e agaʻi saʻo i le faʻapipiʻiina o lala mafeʻau (e mafai ona e faia uma mea moni ma le faʻatagata). O iinei latou te gauai i le mea moni na tapunia ai e latou le pou ma fatuina o le laau ata o le Kerisimasi. E sili le faʻaaogaina o Lush lmianch, lea e matua faʻatonutonu ai le galuega.

Lenei o se laau i lalo o le poupouo tele ua sauni. O le faʻavae e mafai ona faigofie ona ufitia i le totoe o lala. Latou te pipii mau. E na o le toe fetuunai le matagofie o le Tausaga Fou. Mo lenei faʻaaogaina o Kerisimasi moni meataʻalo. Aua neʻi galo e uiga i le eletise eletise, o le a maua ai le laʻau o le susulu ma le lalelei.

Kerisimasi laʻau o pepa ma pi (2 video)

Manatu mo le fausiaina o se Kerisimasi laau (38 ata)

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faʻafefea ona fai se Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima: o vasega sili ona lelei

Faitau atili