Faʻafefea ona o le Mauga o Platbands i le faitotoʻa: 4 filifiliga autu

Anonim

O le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina tele ina ia mafai ai ona nana lona le fiafia ona o loʻo tupu i le taimi e fesoʻotaʻi ai le galuega i lana faʻapipiʻi. Ma e na ona latou faʻaopopoina, ia sili atu le matagofie ma lalelei. Afai e faʻatau mai e le tagata se fuafuaga fou, e tatau ona ia iloa le auala e faʻaleleia ai le platbands i luga o le faitotoʻa. O le mea moni, e tele metotia e ala i le auala e mafai ai ona fai.

Faʻafefea ona o le Mauga o Platbands i le faitotoʻa: 4 filifiliga autu

Ituaiga o faitotoʻa faitotoʻa.

O le isi o le a iloiloina 4 auala. E tofu i na latou lava avanoa ma mea le lelei. E le mafai ona faʻaaogaina uma i le tasi tulaga poʻo le isi. O le a faʻamatalaina auiliili faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻaaoga a latou pepe. Fai mai le faitotoʻa o le faitotoʻa o le pito sili ona taua o le teuteuga E faʻalagolago uma lava ile filifiliga talafeagai.

Meafaigaluega ma Mea

Ioe, a o le i amataina le faʻapipiʻiina o faitotoa o loʻo teuteu, e manaʻomia le sauniaina o meafaigaluega talafeagai ma mea e manaʻomia. O lea, e tatau ona e faatauina:

Faʻafefea ona o le Mauga o Platbands i le faitotoʻa: 4 filifiliga autu

Meafaigaluega mo le Laitigiina o pa puipui.

  • pusa;
  • 'Aveina poʻo le sikulukalaiva;
  • sikulukalaiva;
  • o le samala;
  • lava-lipping scw;
  • Faauma fao;
  • suavai vai;
  • 'Ava malosi;
  • penitala;
  • Laupapa laupapa laupapa i luga o le.

O lenei tulaga e lava lava le faʻatinoina o se tasi o le uaina o pauna ua fuafuaina. O le mea moni, i lea tulaga taʻitasi, e aoga le sailia na o mea e manaʻomia.

Talosaga o le faaumaina o fao

O lenei feebrast o le aufaʻatasi faitotoʻa faitotoʻa o loʻo masani ona faʻaaogaina. Le mea lea ona e faigofie ai. Faʻafetai i lenei metotia, e mafai ona 'aveʻese le platband ma faʻapipiʻi i le nofoaga saʻo i soʻo se taimi. Ua lava le galuega e faia vave galuega, pe a fai e le o fai mai e masani lava. Tagata tomai faapitoa fautuaina le faʻaaogaina o fao-masani, ae o i latou o loʻo i ai le mafolafola luga mai luga. O lo latou umi e tatau ona tusa ma le 4 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le pamu o le pamu i totonu o le vasega pepe mo se teine

Malulu matagaluega ma fua.

I le tulaga lea, e filifilia le lautele ia le itiiti ifo 1.5 mm. Lenei e mafai ona e mafaufau i se galuega faigofie. E togi sao i le platband e faigata tele. E le gata i lea, o lenei gaioiga e mafai ona afaina ai elemene faavae.

E le tupu lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se taʻavale. O le a viliina pu i le platband. E tatau ona i ai i se mamao e tusa o le 5-7 cm mai le tasi ma le isi. Naʻo le mea e mafai ona e maua ai se taunuʻuga taliaina. E toʻatele e ono mafaufau i le mea moni o le faʻaʻaiina o le a tupu i fafo atu o le mamanu e mafai ona faʻaleagaina ai le aotelega o athetics. O le mea moni, mai lenei faaletonu e mafai ona e faigofie ona aveese. E faia lenei mea, e i ai fale. Ma le latou fesoasoani ma aveese fao fao. E mafai ona e valiina ma se penitala wax.

O lenei metotia e lelei foi. E leai se tasi e malamalama يaiga, o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa ua mautu ma fao. O lea ua mafai ona e faʻailoa le mea moni e maeʻa le galuega, o lona uiga o le muamua metotia ua iloiloina uma. O lenei e mafai ona e alu i le filifiliga lona lua.

Faʻaoga o fao paʻu

O lenei metotia e iai ni tapulaʻa. E naʻo le faʻaaogaina i mataupu o loʻo faia ai platbabs o le MDF panels. I le mataupu lea, o le laualuga o loʻo faia ai le fasiina o le Mauga e tatau ona maeʻa lelei. O le galuega lava ia e faigofie lava, pe a le o fai atu lena mea instiona.

Faʻafefea ona o le Mauga o Platbands i le faitotoʻa: 4 filifiliga autu

Faitotoʻa faitotoʻa faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

I le itu i tua o le Platband, e manaʻomia ona tatou faʻaaogaina fao vaivai, ona tuʻu lea i le itu i le puipui. Ma, e i ai le manaʻomia, e manaʻomia le faʻapaʻiaina ina ia faʻalatalata lava i luga o le isi.

Ina ua mavae lena, ua aveese le platband mai le puipui. Ona e tatau lea ona e faʻatali e uiga i le lua minute ae leʻi alu atu i nisi gaioiga. Ina ua maeʻa, ua toe faʻaaoga le Platband i le nofoaga lava e tasi. E le aoga le tausia, e pei ona faʻapipiʻi se tasi i le isi mo se taimi umi. E faʻasaʻo le faitotoʻa o le faitotoʻa i luga o lo latou nofoaga saʻo e faʻaaoga ai le Scotch. E manaʻomia le vave filifilia le lelei o lenei metotia.

Mataupu i luga o le autu: mafanafana fola i totonu o le potu mai totonugalemu o le vevela

O loʻo taoto i le mea moni e leai ni faʻailoga o faʻafitauli i le pito i luma o le platband. Lea e mafai ai ona e faʻasao o le asthetics o le potu, ma e masani lava o le mea autu lea e manaʻomia mai Platbands. A filifili se tagata e aveʻesea i latou, ona matua faigata ai le faia o. O le mea o loʻo faʻaalia ai ni fao o le suavai e le sili ona maualuga le malosi o faʻailoga. Peitai, afai o iai se avanoa, o le auala lea e taua ai le faʻaaogaina pe faʻafefea ona faʻatuatuaina e se tasi o le sili ona faʻamoemoeina.

Faapipiiina ma fao

Faʻafefea ona o le Mauga o Platbands i le faitotoʻa: 4 filifiliga autu

Faapipiiina o sub-alatoto faamaea fao o loʻo faʻailoaina e le faigofie ma le faʻatuatuaina.

Faapipiiina ma fao o se filifiliga masani. E mafai ai ona e faia se fesoʻotaʻiga sili ona maualuga-lelei. E manaʻomia le galulue ma se laʻau, o lona uiga e tatau ona faʻaaoga ni sikuluʻiga mo lenei mea. O le manuia, o le maketi i ona po nei o le maketiina o le tele o ituaiga eseese o tali. A o le umi o le umi le umi, e tatau ona le itiiti ifo ma le 2 cm.

E sili le faʻaaogaina o se sikulukalaiva poʻo le faʻamalosi e galue. Ma le latou fesoasoani, fao le fao o le a faigofie tele. Ina ia mafai ona vaʻavaʻai i luga o le spinsners i luga o le platband, e manaʻomia le fai ni pu laiti ma le muamua saunia. E manaʻomia se lapoa tele ina ia mafai ona faigofie ona galulue faʻatasi ma luga.

E le mafai ona foliga manaia lava le alofa o le tagata lava ia.

E faʻaaogaina ai fofo eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e faʻafitauli faʻapitoa e faʻatau ai ni faʻapitoa o le popo. O le penitala o le a feagai ma lenei galuega. O le a aveese le faaletonu i nai sekone. A uma lena, e foliga aulelei tele le faitotoa ma lalelei le faitotoa.

Talosaga i luga o Latches

O lenei auala faʻapipiʻi sa masani ona lautele lautele. I fafo, o se platbabbab e faʻamanatu ai se ata o le mataʻitusi G. E mo le mea lea e le o le leaga o le ipu o le ipu. O le sili lea o le auala faigofie. O lena vaega o le vaega o loʻo i ai le tele o faʻavae e tuu i totonu o se malologa faʻapitoa. A uma lena, ae salamo. O lenei metotia e pei ona lauiloa, ae o nisi o mea leaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona olopalaina puipui ma kulimi, sauni i latou i le pipii o puipui

O le mea sili ona taua o le Platbababand lava ia e mafai ona faasolosolo ona faaitiitia. E mafua mai i le mea moni o le nonoa o ia lava e mafua ai ona o se taunuuga o le aveeseina pe tuu i luga. E masani lava ona tau atu i le mea moni faapea ane i le tulaga o le soʻotaga o le plotband ua faaumatiaina. E le mama le MDF potu ma isi lomiga. Ina ua uma na o ni fesootaiga, o le ono mafai ona faʻaaogaina le kulimi o se faʻaopopo faʻapipiʻi. E mafai ona oʻo atu ai i le fausiaina o se tuʻuga o le tulaʻi mai. O le iʻuga o ia faʻailoga, o foliga mai o plattabss mafatia.

O lea, o le fa o filifiliga autu e fa mo le faapipiiina faitotoa o le faitotoa na manatu le faitotoa. A manino lava, e i ai uma a latou aia tatau e i ai. E tofu i latou ma se nofoaga o lelei ma le faaletonu. E taua tele i se tulaga faʻapitoa e iloa ai le sili ona lelei o le faʻaaogaina o filifiliga.

Faitau atili