O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

Anonim

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

Tuufaatasia pepa puipui i le tumutumu o faiga. Latou te faia se mamanu sitaili pe a fai o le tolu-lanu ata e le faʻalavelaveina, ma faʻamamafa uma auiliiliga o le toe faia o le toe faʻaleleia o le fale i totonu o le ata, o lenei gaioiga ma lanu. O lenei e masani ona faʻaaoga le tuʻufaʻatasia o le pepa faʻapipiʻi i totonu o le fale faigaluega, ma tagata atamamai talitonu o lenei uiga o le a faaauau pea seia 2019. O tulafono autu mo le tuʻufaʻatasia o le pepa o loʻo iloiloina e faʻaaogaina naʻo le lua pe tolu lanu. A leai, o le potu e aulelei e le matagofie ma mamao mai le aulelei.

Pepa puipui i le potu tuufaatasiga: 2019

Faʻasaʻo le ata o pa puipui i totonu o le fale mafai uma, ae, tuʻuina atu o le a faʻaaogaina fautuaga a tagata faʻapitoa i le ata tusia.

E tolu auala e tuʻufaʻatasia ai le laulaufaiva i le potu tele.

  • Tonu;
  • Faalava;
  • Patchwork.

Afai e manaʻomia le tuʻufaʻatasia lua lanu i totonu o latou lava, o le taimi lea o le mea o le a maua ai e le tulaga o le tulaga o le avanoa e faʻateleina ai le avanoa mo le potu malolo i KHRUSUSUSHD. E matua faasa lava ona faʻatasia ai le fusi ma ninii lapoʻa, talu ai o se faʻatusa o le a faʻamalosia ai le mafaufau. E mafai ona faʻatagaina mo le i ai o tamaʻi ata, ae le tatau ona malamalama, le iloga ma le mafai ona faʻalavelavea mai i le tuatu.

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

Mo le potu malolo fetaui ma le pepa puipui ma se mea e lua o laina o lanu e lua, o le mea e iloa ai le maualuga o le potu

PASTWORTWORTENE O LE PUBPAPER FAASILOA I LE MALO I LE 2019 ma mo se faʻauma o le mea moni atonu e faʻaaoga moni o le paʻu o loskutka, pe sili ona masani.

E moni o le a vaai o le a vaʻai i le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo le faʻamalama. O nisi e fiafia e faia le faʻavae o le faʻamalama ma faitotoʻa mai ia i latou, e faʻaalia lelei. E masani ona e le tatau ona toe siʻitia ma le faʻaaogaina o sea vaega, aua o le tele o patchwork vali o le a fausia ai se lagona o le tagata gypsy. I le tumutumu o le lauiloa o le taimi nei masani faanatura. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu teuteu i le puipui atoa i le tulaga o le vaipuna poʻo se vaomatua. O le a avea ai ma se tulaga lolomi o le a avea ma se lagona o le potu ma faʻalavelaveina ai le faʻatatauina mai i le faʻaleaogaina i luga o puipui. Mo se masani masani, o se mea sili ona lelei e mafai ona taʻua o le teuteuina lelei o le teuteuina o puipui o le monophonenic ma le sikuea o le puipui, atoa foi ma le fulafula o le bomster.

Master e fausia ai le Chictives o loʻo fautuaina e faʻatinoina se tuʻufaʻatasiga o mea ma faʻatasia ata i lo latou fiafia ma filifili se galuega i le mea moni. Ina ia sili atu le saʻo, o fale uma e iai ona lava foliga, fua e taʻutaʻua, ma ia e mafai ona faʻaaoga le fausiaina o se potu taʻitasi o loʻo i totonu.

O se filifiliga o le pepa puipui mo le Hall: tuufaatasi manatu

Ina ia mafai ona tusia le fale i le fale mautotogi e aoga tele le mafaufau i le malamalama ma le mafanafana leo.

Faataitaiga:

  • Buge;
  • Lanu enaena;
  • Olive;
  • Uafu;
  • Piniki;
  • Lanu meamata;
  • Lanu samasama;
  • Lanu moaga;
  • Lanu viole.

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O se taʻaloga lelei i feteʻenaʻiga o le tuʻufaʻatasia o pepa faʻapipiʻi o lanu eseese, pei o lanu piniki ma beige. O le a foliga mai o le a foliga mai e le sili ona e foliga mai, manaia i le mata ma le aoga afaina ai le siosiomaga o le potu malolo.

Tusitusiga i luga o le autu: Autumn Cart: O nisi o manatu mo mea fai mai i mea masani

E taua le maitauina o le filifiliga sili ona lelei ua manatu o se tuʻufaʻatasiga o le monophicniccespaper, lea ma o le a tumau pea o le a tumau i le tausaga fou. O le mea autu o lena lanu e lua e ese mai le tasi ma le isi ma e le o lanu tapuni. Faʻatasia filifiliga o se aofaʻi tele, ma o fatufatu foliga lanumoana ma agamalu piniki poʻo le olive ma pi. Faatasi ai ma tagata asiasi e mafai ona e faia le avanoa i le galuega ma faʻafiafiaga poʻo le nofoaga mo le mauaina o malo ma moe, pe a fai o se potumoe, e mafai ona maua i le KHRUSSSHD

TAUA! Ina ia maua se pupula ma le taʻitoʻatasi i totonu o le potu malolo e tatau ona e filifilia eseese lanu vasega.

Afai e te fuafua e faʻaaoga ni lanu se tolu, ona e lua lea e mafai ona pupula, ma e tatau ona malamalama pe o le a tautala le faʻamaoni. O se potu o loʻo iai le Glossy Wallpaper ma le matematika ma le taʻele o le a matua matagofie.

Ina ia mafai ona sili atu le manaia o le potu ma le paie, e mafai ona e faʻaaogaina le palaso:

  • Ata;
  • Ata;
  • Ata vali.

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

E leai se mea e teuteuina i le ata, pei o ata poʻo ni ata faʻapitoa e mafai ona manavaina le olaga fou i le potu ona o le muamua ma le peyypick.

E te le manaʻomia le toe fai o le filifiliga o le teuteuina o le potu potu, o le filifiliga lea ua tele nei. TAUA! Tusa lava poʻo le a le maualuga o le potu i totonu, e mafai ai ma o nisi taimi e manaʻo ai e fai se pa faʻafefe, faʻafetai i ai malo o le a le faʻalogo i ni faʻaletonu. E matua faigofie lava ona ou filifilia le pa Lenei i totonu o le potu, mo lenei mea e tatau ona e alu atu i totonu o le potu ma o le a foliga mai, o le a faapena. O le puipui e mafai ona i se potu atoa, pe o se umukuka, o se potu, o le potumoe ma se auala. E taua le matauina o le ala o se puipui puipui e mafai ona faʻasaoina i tau, e peiseai ua teuteuina i le ata, ona mafai lea ona o le vaega o totoe o puipui i le monophini.

Auala e faʻasalaina ai le falega ma eseʻese pepa, ata

A faʻapea e manaʻomia se tuʻufaʻatasiga ma le ituaiga puipui, e tau le taulaʻi atu e totogi le filifiliga o mea totino. Muamua, o le filifiliga o le uluaʻi faʻataʻitaʻiga fofo o le a manaʻomia tau ma malosiaga i le tino mo le fuafuaina o le tini. E tusa ai ma le fausaga, o mea e tatau lava ona tutusa lea, ae o le eseese suiga o le a tuʻuina mai ai le tele o faʻafitauli pe a oʻo mai le faʻasalaga.

TAUA! E le mafai ona faʻaaoga le tapoleni ma panu vaʻaia, o le i ai o faʻafitauli o mea teuteu ma isi sili atu naifi.

Tufuga a Wallpaper i le Hall: Ata i Khrushchev

Tusa lava pe tatau ona e faamalieina i le khrushchev fale mautotogi, aua le ita.

O tamaʻi 'aʻai e mafai ona tuʻuina atu:

  • Faapateleina;
  • Ogatotonu o le tele o le taualuga;
  • Uiga ese.

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

Sidemise lelei ma le talafeagai filifiliga - o le tuʻufaʻatasiga o le Bimeillent Wlepipers mafai ona suia o latou paolo, o le a talafeagai i totonu o le tamaʻi potu malolo

Afai e i ai se manaʻo e teuteu le potu e sili atu le sitaili pe mafai ona mafai, mafai ona e faʻaaogaina ma tuʻufaʻatasia lanu, ma faʻaopopo moli. O le igoa, o nisi opepao e i ai aafiaga o aʻafiaga poʻo se malosi e suia ai le paolo. O ia mea e taʻua o Chanolleon, ma latou faia le potu i le faʻamaoni faʻataulaitu ma matagofie.

Tauloto le potu ma le lanu o le tele o le taualuga, o se vevesi o le vevesi o le tataina ma faʻaopopo atu i le potu manaia, e mafai ona e suia ai se malo.

Afai o le faalauteleina o le avanoa, zoning, faʻapea foi ma le faʻavaeina o faʻatelega ma le faʻaopopoina o le potu ma le faʻamoemoega, o le mea lea e tatau ona tuʻuina atu ai le tuufaatasiga. O na togafiti faaitiitia le tau o mea, ma aua le popole foi mo se taimi umi, lea e toe faʻatagaina, ae le faʻaaluina tupe i luga o se moega o le falemaʻi toe faauma.

Mau i luga o le autu: Kiese i Chalks - Faʻafefea ona e molia oe lava?

Filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o fale puipui i le potu tele

E pei ona taʻua i luga, e lua ituaiga o tuʻufaʻatasia o pepa faʻapipiʻi i totonu o le potu malolo.

O mea taʻitasi o loʻo eseʻese foliga ma manaʻomia se faʻamatalaga faapitoa:

  1. O le tuufaatasiga o se masani. Lua vaega o le potu, pito i luga ma lalo e ese mai le tasi i le isi i lanu po o ata. I le avea ai o se tulafono, o le pito i lalo e tatau ona pogisa, o le pito i luga e mama, ma o le fesoʻotaʻiga o le lua stadus o loʻo faia e faʻaaoga ai se auala lipine. O lenei metotia o le tuʻufaʻatasia e mafai ona poloka i le mea e tupu ai o le taualuga o le ogatotonu e le maualalo ifo nai lo 2 mita o le 50 centimeters.
  2. O loʻo fai se tuʻutuʻuga faʻatulagaina o 'oloa e pei o le loʻotele, talu ai o mea e tatau ona ese i le lanu. O ata i luga o le auala e mafai ona eseʻese i le tele ma fomu, lea e le taua tele.
  3. O le faʻaaogaina o se teuteuga faʻapipiʻi mai le pepa puipui i isi pepa e masani ona faʻaaogaina faʻapitoa mo le sitaili o le siʻosiʻomaga, o lona uiga e le manaʻomia le toe faia ma le numera o atavali.

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

E toʻatele o loʻo fiafia i le tuʻufaʻatasiga o le faʻapipiʻi ma se mamanu na faia i se vaalele tafailagi o le a faia ai se mea manaia, tulaga ese ma susulu, tusa lava pe le o le sili ona tumu filifiliga

Mo i latou e fiafia e taofiofi, o le applique ma le vaega o le a foliga sili. Oloa e mafai ona teuteuina i se tuaoi, fusi po o nila o ato, ae e tatau ona manino le au apamemea.

Le tuʻufaʻatasiga o puipui i totonu o le hall

Faʻamolemole filifili filifiliga Wallpaper ma tagata taʻitasi e mafai ona sefeina latou, ae e le faʻatagaina ona fausia se masani ma tulaga ese.

A o le filifilia o se mea, e manaʻomia le muai faia nai isi galuega mai le a le lanu ma mea o le a faʻalagolago i:

  1. O le potu e tatau ona faʻauʻuina le vaega autu. E mafai foʻi onafale, kapeta, puipui poʻo puipui puipui.
  2. Pe o le zoling e manaʻomia ma afai o le ioe, o le a mafuaʻaga. E manaʻomia le foʻia o le lanu ma e fia le avanoa o loʻo manaʻomia e vaega taʻitasi o le potu.
  3. O le a le ituaiga o le potu? Afai e umi le taimi, ona e mafai lea ona vaeluaina i le taimi e tasi o le a leai se manino ese o tuaoi o tuaoi.

Faʻafefea ona ou tuʻufaʻatasia le pamu i le potu tele

O se filifiliga o ni ituaiga o faʻapipiʻi i totonu o le falefaigaluega e tatau ona ave i fafo e le gata i lanu, ae e ala i le siosiomaga faauo ma le aoga.

O le Hall o le nofoaga lea ua alu ai le aiga atoa ma malo, o lona uiga e tatau ona:

  • Faapateleina;
  • Saoloto;
  • Fou;
  • Mama.

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O le tuʻufaʻatasiga o lanu i luga o le puipui i totonu o le hall i totonu o le hall mafai ona i ai se eseʻesega o le eseesega, ae i totonu o se potu o le a tumau pea i aiga ma malo

E mafai ona 'ausia uma lenei mea i le faʻaogaina o le au puipui e le o le palu sikuea ma, e pei ona faia le psyche, faʻapea foi ma filifili naʻo mea masani. I soʻo se faʻalavelave, o loʻo tusia pea, o loʻo manaʻomia muamua. E masani lava, pe afai ua aofia ai i isi vaega o mea leaga ma meainu ai, ona e le tatau ona faatau mai.

O pepa tapoleni e manatu e sili ona siosiomaga faauo, tausuaga, ae faatoa lata lava. O ia puipui e le tetee atu i ave o le ultraviolet ma le mafaufau i aafiaga.

Vinyl e sili ona aoga, tumau ma mafai ona nana mea sese o le potu. Vinyl Wallpapers o loʻo i ai le faʻatau atu o loʻo i ai se aofaiga tele i le tele o ata ma fugalaʻau, ma o lea o le a le tulaʻi mai ma le faʻatau.

Tusitusiga i luga o le autu: maa puipui ma ou lava lima: pa puipui

Le sili ona mafiafia, tumau ma ofuina-puipuia ai le amanaiaina o pepa puipui i luga o le manaia. Latou te le faʻaleagaina i lalo o le faʻamalosiga a le au ave i luga o Ufilima atu, ma e leʻo le faʻamalotia ai le susu tele. E i ai le isi ituaiga pepa laulau, ae faʻaoga ese ai ma le seasea ma naʻo le fausiaina o se sitaili faaonapo nei. O mea faapena e mafai ona fesoasoani i le faʻavaisai, le malulu ma le faʻamalieina, ma faʻaitiitia foi le pi o loʻo tiaʻiina mai potu tuaoi.

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O le puipui i luga o le flizelin tulaga - e le mafai ona fuafuaina le mamanuina, aua Taofi le mafanafana ma vaaia le tele o le potu

O tagata mamanu e masani ona faʻaaoga le tele o fale puipui, a o latou faia se mea taugata ma le lelei siosiomaga. Ma le isi, e mafai ai ona latou taofiofia mo se taimi umi, na mafai ai ona fufulu i latou ma latou le mou atu i lalo o ave o ultertraulet.

TAUA! Afai e tele ma lautele, ona mafai lea ona mafai ona faʻaaoga le faʻaaogaina o se maʻa ma susulu tino. I tamai potu malolo e tatau ona e faʻapipiʻiina ni moli matala. O le Iapani teuteu i le teuteuina o le fale o le fale foliga foliga manaia tele. Afai o le potu o loʻo i le itu i matu o le potu, ona tatau ai lea i lanu mafanafana, ma afai o le itu i saute e malulu.

Totonu ma le Wallpaper mo le Hall: Tusia o Manatu

O le faʻaaogaina o se pa lelei i totonu e tatau ona faia faʻamalositino e tusa ai ma tulafono.

Igoa, e tatau ona e muamua faia se poloketi faapea foi:

  • Vaai uma mo se mea faapena;
  • Atoa ma le lelei o itu;
  • Filifili ma fugalaau ma mea.

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O le auala lelei o se auala fatufatu e tuʻuina atu i totonu o le maeʻa ma faʻapitoa faʻapitoa

O nisi taimi o nisi e foliga mai o le pa faʻafaigofie o siʻomia, ma o le mea moni e mafai ona faʻaigoaina lo latou tele. I le tulaga lea, aua le faia e aunoa ma se mamanu. O le va o so o se potu, e tusa lava po oa siosiomaga, le tatau ona faamalosia meaafale. I totonu o le potu tele, e faʻaoga lelei le aoina o le a suʻeina le tuufaatasia ma e le manaia. O le filifiliga o pepa puipui i le lanu e tatau ona faia, faalagolago i luga o meafale o le ai ai i ai. Afai o lona malamalama, taimi, e mafai ona pogisa ai pa puipui pe tumu, ma afai o puipui i puipui e tatau ona faamanino ma toe faafou ai le hall.

TAUA! Afai e i ai se manaʻoga e faia se aoga lelei, ona tatau lea ona, pe o luga o le pa, poʻo le kamupani, o le toʻatele o sipela o le potu e le talafeagai ma le taliaina.

Wallpaper Community Filifiliga i le fale mautotogi (Vitio)

E le tatau ona pogisa potu potu sina potu, ia le mea e faʻatupu ai ma le fiafia tele e nonofo ai. Mo ni itu laiti, e tatau ona e filifilia se sigonalisminismm style, lea e leai se nofoaga mo le tele o auiliiliga e oo lava i le puipui. E mafai ona avea ma monophoninic pe sili atu, ae aunoa ma lanu lanu, sikuea ma isi geometric mamanu. Ma o le tuufaatasiga o le ata na foliga manaia lava, e tatau ona e manatua e uiga i le fesuisuiai o soofaatasi, ma le fesoasoani a le mea e tupu ai se auala. E mafai ona i ai se tele, ituaiga ma lanu. O le filifiliga e na o le tele ma e faʻamoemoe lava i mea e manaʻo i ai le tagata lava ia.

Faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o faʻapipiʻi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi (ata i totonu)

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

O loʻo iai le pa puipui: ata i le fale mautotogi, faʻatasi ai filifiliga

Faitau atili