Mea uma e uiga i le alavai afu

Anonim

Faʻatau o se ofu laei, matou te fuafua lava o lona fofoga o fafo ma asthetics, faʻagalo e sili ona manatu i totonu o le auala i totonu o le taʻavale o le taʻavale. Matou te manatua e uiga ia te ia pe a uma ona faʻapipiʻiina ma pe a foliga pe o le leo o le vai.

Mea uma e uiga i le alavai afu

Faʻapipiʻi le Cirkit ma faʻafesoʻotaʻi le Greatin Gark.

E manaʻomia le iloa o le masini o le taʻavale tapon talek e foliga faigofie, i le mea moni, o se mea sili ona faʻaleagaina.

E manaʻomia ai le soona faʻasalaina ma le faʻaaliga, a le o faʻafitauli e le maalofiaina faʻafitauli. Manatua o le sao faʻaaogaina lelei le faʻamalosi o le taʻavale toso taʻele o le a sefe ai tuaoi mai le pito i lalo mai le faalilologa, ma o oe mai tau le tau o mea tau tupe.

Filifilia o se Taavale Tank

A faʻapipiʻiina le tapy Clak, o le tapunia o le alatoto e tatau ona faʻapipiʻiina mo le ova o le vai, pei ona manaʻomia e asiasi i le loka masini i tausaga taʻitasi. O le alatoto o le sili ona taua ma lavelave vaega o le pusa faleuila. O lana galuega o le tuʻuina atoa lea ma vave faʻamama o mea o loʻo i totonu o le faleuila, ma e otometi ona faʻatumuina i le vai i se isi voluma. O lenei masini e masani ona faʻatau atu i le faleuila.

O le totigiki o le galuega o se tasi o faʻailoga autu o le lelei o le alavai pusa. Ua ou mafaufau i lenei mea - o se leo malosi pe a faʻatumuina le fagu vai ma le vai faʻailoa ai le sese faʻapipiʻi poʻo le i ai o le faia o le faʻaipoipoga i le oloa. Ina ia mautinoa mai le mea lea, e sili atu le faʻatauina o faleuila i totonu o faleuila i le tele o faleoloa faʻapitoa i le mea e mafai ona e maua ai se faamaoniga.

Filifilia o se koneteina o pusa, tilotilo i le tane tane ma o le a lona nofoaga e faatatau i le faleuila. E i ai faʻataʻitaʻiga o loʻo i se isi nofoaga ma soʻoga. Vavaeese nofoaga e masani lava o se tane le mautonu, o loʻo faʻapipiʻiina i se vaega faʻapitoa mamanuina. Tulaga e tusa ma lou manaʻo e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se maualuga. I le soʻotaga faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuʻuina atu i le faleuila (mai luga) ma e iai se talafeagai pe mautu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o le taualuga faasee mo ie lino i luga o le faapaologa

O le a le vai vai

Ata o le moli moli.

O pusa maimoa e eseese ituaiga ma mamanu. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le lua-faʻamau faiga. A e oomi le tasi faamau, mai le 6 i le 8 o le vai o le vai, o le isi ua pa'ū mai le 2 i le 4 lita. O se mea moni, o se auala sili ona talafeagai e sao i le tamaoaiga o loʻo faʻaalu ai, lea e taua tele ile vai o loʻo faalavelaveina.

O le faʻavae faʻavae o vai i totonu o le fale maoaʻe o le faleuila o le 6 lita, e faʻamauina lava lava e oʻo lava i totonu o isi tamaʻi oti. Ua lava lea mo le lelei o otaota o otaota. Ae e tupu le vaega o le tane ma le 8 pe 10 lita. O nisi faleuila e faʻauluulu i le tamaoaiga o le tamaoaiga, lea e faʻatagaina ai matou na o se vaega o lenei voluma, o loʻo valaʻaulia le afa alavai. E tupu o le plum atoa e le manaʻomia i taimi uma - faʻataʻitaʻiga, mo le faʻatatauina o se laʻititi o le ola ua maimoaga, lava ma le afa o le tane. O lenei vaega e aoga mo ai le sefeina o vai e taua (o loʻo faʻapipiʻiina le au taʻele).

E i ai le tane ma otometi alavai. O lenei alavai e aveese ai oe mai le aluga o le vai. E aoga ma se faʻamaʻi e iloa ai le i ai o se tagata: O le auai o se tagata o loʻo faʻamaumauina, ma a alu ese, o le sensor e maua ai le 'auvai o otaota. O sea faʻaoga tuʻufaʻatasia e faʻapitoa ma aoga tele i togalaʻauʻau fefaʻasoaaʻi - i ofisa, faʻalapotopotoga, nofoaga faʻaletulafono, o loʻo iai ma le tumama e mafai, pei ona faʻateʻaina i le faleuila ma le faleuila. Ae mafai ona faʻapipiʻiina i le faleuila o le fale Tifa.

Ituaiga o alavai Talek toks

Mea uma e uiga i le alavai afu

Masini ata ma le mataupu o gaioiga o le freelance tane tane.

O pusa 'au e faia mai mea eseese ma ua lafoina uʻamea, palasitika ma le manaʻo. Lafo uʻamea uʻamea autu o nofoaga maualuga e toetoe lava a le faʻapipiʻi; O tane Papa Paketi o le ogatotonu faʻatulagaina e faigofie ma talafeagai, ae e leʻo se lagolago faʻatuatuaina mo le ofagapi pusa ma e le talafeagai lelei mo le matatila ma le manaʻo o le tino.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le sili sili ona manaia o le pepa puipui i totonu

O le mea e sili ona taatele i totonu o le plcederlin vai faʻaʻai ma se nofoaga maualalo, o i latou e faʻapipiʻi vave i luga o le faleuila.

I foliga ma le tele, 'au taʻavale o loʻo eseese. Afai o le ituaiga o le tutusa o le tagata ma le pito i luma-o le puleaina o taimi e le pulea i luma, o tagata gaosi nei faia se lautele ituaiga o foliga o le nofoaga pe mafai ona i ai i le pa kapeneta.

O tane e alavai mai plassics ua faʻateleina, vaitusi ma faʻaititia tele. O tulaga lelei tele o: malosi (aua le pa (aua le pa ma aua le tau), faigofie, faigofie pe a faʻapipiʻi ma faigofie o le faamalosia. E mafai ona tuʻufaʻatasia vai i le taimi uma ma ni vaega laiti - na o le oomiina o le tuʻufua o le vaega o le opeopea.

E sili atu le faigata o tagata autu. E faigata tele tane nai lo le palasitika ma sili atu le valea; O loʻo faʻapipiʻi i luga o le faleuila ma e sili atu le faigata o le masini i totonu e aofia ai le tele o uʻamea uamea. O le tane o nei mea faaonaponei e maua ai le avanoa e tuu ai le vai i auala eseese: o le atoa voluma e vave (mai le 6 i le 8 henter), pe o lona vae o le ki fetaomi atu.

O le ata o le alavai o loʻo faia ai le faleuila o le faʻatumuina o masini, faʻaputu ma ova. O le tele o le tane ua toe faʻatumu i le vai i totonu o le vai e ala i se uʻamea poʻo le palasitika tini o le paipa, o loʻo tuʻufaʻatasia le vavai o le vaʻa.

O le vai o le vai o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le plum alatoto, o le a le aveina, e aoga le faʻamalosi poʻo le tuai o le alatoto. O le faʻaliliuga o le sili atu o le vai e tupu i luga o le pito i luga o le suauʻu. Tele le manifinifi o loʻo tupu i le faʻagaioiga o se tapoleni faleuila o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻagaioiga o le 2 o alatoto - o le alatoto alatoto ma faʻatumu alatoto.

O le lelei o le masini o le taʻavale taʻavale taʻele o loʻo aʻafia tele i le lelei o le vai, ae afai e malupuipuia le masini, ona mafai lea ona ave vave le masini. E lava lona tomai e faʻatupulaia le agavaʻa ma matamata i le usitaia o le vai, fuafua le mafuaʻaga o le faʻafitauli ma aveese ai le mafuaʻaga o le faafitauli ma aveese oe. Afai e le taua le auala, e tatau ona e tutusa.

Tusitusiga i luga o le autu: fale mautotogi i le 10 sikuea mita. M: fetaui lelei ma susulu mamanu

Faʻatau o se ofu laei, e tatau ona tuʻuina atu i le faʻaulufale mai o le faʻaulu e masani ona i ai se masini i totonu o le vai. Talu ai o tagata tapata auiliili e le o faʻataʻitaʻia i faleoloa ma e le siakiina, faʻatau atu le faleuila ma se tane e manaʻomia le iloa muamua i lau fale.

Faitau atili