Tekonolosi o le a tauina kapeta ma ana tulafono

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Kapeta ma ana auala laupapa
  • Tulafono o le faatatauina o le fola
  • Leai se totogi
  • Faaluaina vaega
  • Tuʻuina saʻo i fafo
  • Root fort-kapeta kapeta
  • Manulauti manaomia mo se mea e sui ai

Ma le faʻaleleia o aso nei o fale mautotogi, faletalimalo, ofisa e masani ona faʻaaogaina kapeta, fiafia e savali i luga o le berefoot pe i seevae.

Tekonolosi o le a tauina kapeta ma ana tulafono

O le kapeta o le a faia lou potu mafanafana, faaopoopo lona tulaga muamua. Faaputuga o lenei fetauiga mafai ona faia tutoatasi.

Ina ia mafai ona faʻatino e lenei oloa mo se taimi umi ma le lelei, o le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina o kapeta o lo o taua.

Kapeta ma ana auala laupapa

O le kapeta o se fola malu i luga o le paʻu poʻo se mea-faʻavae faʻavae o loʻo i ai se faaputuga i le tulaga o le atoatoa pe tipi ese. O le laualuga o le oloa e agamalu, ma maualuga le lelei ma le malosi o le fale, e matua tele le olaga tautua. O lenei mea e teteʻe atu i le susu, i totonu o mafuaʻaga. Ina ua mavae ni nai itula, o le kapeta root dries, o le ata o le smy ala.

E mafai ona faʻapipiʻi le kapeta, atoa i luga o soʻo se laualuga luga, e pei o le pani, linouum, sima.

Faʻatulagaina o Totogi Faʻaputuputu i luga o le fola e tatau ona tapeina e ala i le faia o nisi gaioiga e ala i le faʻaaogaina o se paʻu o le apamemea poʻo le grid faʻaaogaina le kuluve glue, Premier.

Tekonolosi o le a tauina kapeta ma ana tulafono

Kapeta faʻatau, faʻavae i luga o le tele o le potu, faʻatasi ai ma le 30 cm o faʻasoa i itu uma, sili atu nai lo le tasi fasi.

Faʻatautaia o Priving Prim e talosaga i le pito o le fola ma e tatau ona mago atoa. O le apamemea e faʻapipiʻi ai ma le umi o le 1.5-2 mita o loʻo faʻapipiʻiina ma le faʻatau atu o le kuliki i le 40 ². I le tasi itu e, o se vaega o le FPE e tatau ona i le pa lea ina ia mafai ona faʻapipiʻi i le itu o le faʻavae.

O le lalagaina o le kapeta ma le faʻagaioiga o pito i le fale gaosi e faia i le gagana. Afai latou te le gaosia, o le mea lea o le mea e manaʻomia ai o loʻo tupu.

I potu eseese, potu, potu kamuta o le lalagaina kapeta o loʻo eseese: leai se totogi, faʻaofuina (faʻaliliuga metotia).

Toe foi i le vaega

Tulafono o le faatatauina o le fola

Pe a tuʻuina le kapeta teuga, mulimuli i nei tulafono na sosoʻo mai:
  1. I fale, pe a faʻatino galuega e tatau ona faia e tatau ona avea ma se vevela maualuga o 18 tikeri, pe tusa ma le 15 tikeri.
  2. Ae le i faia mea, e tatau ona teuina i totonu o le potu a itiiti mai i le aso, aemaise lava lenei mea e tatau ona faia i le taumalulu.
  3. O le kapeta e le mafai ona faataatia i luga o le sima o lo o tagi, aua o le o le pefu le pefu o loʻo i totonu o rubbereds i totonu o le kapeta lava.
  4. Le faʻavae mo kapeta e manaʻomia ona toe faʻamamaina (le lava le fausia o otaota, palapala, vali, mafiafia, mautu, mautu, mautu, mautu, matutu ma mago.
  5. O mea mo le kapeta e tatau ona faatauina mai le tasi vaega.
  6. Pe a fai le sasaina o le taina o se faʻatusatusaga, e manaʻomia le maua o le tau manaʻomia o mea e fetaui lelei ma le ata. Taofi kapeta fola e manaʻomia pe tusa ma le fausaga o le faaputuga.
  7. E manaʻomia le faʻasaʻoina o le kapeta na fausia ina ia leai se suiga, faʻasolosolo e faʻalautele le olaga tautua.
  8. O galuega e tatau ona amata mai ai le ogatotonu o le potu, le potu.
  9. O le styling mea e sili atu ona lelei e ave ma se tupe teu mo le 15-20 centimita, e le o le pa puipui uma ma tulimanu atoatoa.
  10. Faʻapipiʻi meafale, ona fealuai ai lea o le taʻotoga pe a uma le 24 itula.

Mataupu i luga o le autu: Microwave Oven: Tagata Iloiloga

I totonu o le potumoe, kapeta e mafai ona faataatia ma se faaputuga umi. I totonu o fanau, o le taʻavale gaoa o le tatau lea ma se tamai faaputuga, o lea lava mea e le ofi iina ma e mafai ona faʻaaluina.

Toe foi i le vaega

Leai se totogi

Tekonolosi o le a tauina kapeta ma ana tulafono

Ina ia faʻaaoga le kulimi i le fola, o se shove shoves o loʻo faʻaaogaina, ona faʻataʻalo lea o le kapeta ma faʻatulafonoina ma se faʻaseʻe.

O le mea sili ona tau o le tau o le leai o se galugalu o le kapeta ma le fausiaina i totonu o le potu. O le kapoti na fausia kapeta e tatau ona tuu ina ia alu i le puipui i le 5-10 seneturi. A maeʻa, o mea o loʻo faʻataʻoto mai i se faʻasesega faapitoa, o loʻo agaʻi ese mai le ogatotonu i pito i luga, tipi tele mea uma.

Ile iuga o nei galuega, o le fesoʻotaʻiga e tumau i Anano, o fuaitau i faitotoa o loʻo faʻamautuina ma uʻamea uʻamea.

E tusa ai ma lenei metotia, kapeta o loʻo faʻafefeteina i tamaʻi potu, pe a faʻaaoga se tasi laupepa o le oloa.

E le gata i le lelei o lenei ogatasi (laititi tupe faʻaalu i le tamaoaiga, kulimi poʻo le lipine), e le mafai ona faʻamamaina le fufuluina o le fufuluina, o le taʻele, o le taʻele o le paʻu le oloa mamafa meafaitino, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻi o meafale i uili.

Toe foi i le vaega

Faaluaina vaega

O le tasi o le masani masani o loʻo masani ai o le auala lea o le gay - tapuni i luga o le bolateral scotch. O le auala faʻapipiʻi o le faʻatasia o le faʻaalia o se ulufale mautu i le fola i le faʻasologa. O lenei mea ua siitia i luga o le lamolemole, le-pogisa luga: linouleum, poletinu paniva, maamora, cildquar, lalasila lava.

I le ituaiga o kapeta, scotch 63-150 militeri lautele ua filifilia.

Tekonolosi o le a tauina kapeta ma ana tulafono

A faʻaleleia le kapeta i le tino, e manaʻomia le aveese o le mea e lua, tuu mea, laʻeu le mea, lamolemole le utings ma tipi le faʻasaoina.

O le fusia o le fulafula faʻapipiʻi e muamua na pasi i luga o le fola atoa, e faia e fasi i le 5-8 cm mesh ma sela 50x50 CM Na siitia le mataupu autu i le 5 sene tulaga i itu uma, ona faʻataʻape ai lea i luga o le fola, aveese mai le lipine o le ata tifaga, ma o le koleni o loʻo aumai. I le faaiuga o le tuʻu o le kapeta, o le naifi e tatau ona tipi ese le sili atu o mea. Afai o le Plnon o loʻo tupu, ona tatau lea ona e solomuli mai le puipui i le 5 centimita.

Mataupu i luga o le autu: Patchwork Manatu mo musumusuga: Ata, Thatthes o Pitck Profick Suelo ma le Quiltings, o manatu o le Tausaga Fou mo le fale ma o latou lava lima, vitio faatonuga

O lenei metotia o le solo tuʻugamau e mafai ona talafeagai mo le maeʻa o le foloa i ofisa, fale mautotogi, o e masani ona suia le tulaga o latou fale mautotogi.

Lenei metotia ma ona tulaga lelei: mafai ona faigofie ona suia e ala i le fola, faigofie ma gaugau saoasaoa, o le mea e le manaʻomia. Peitai, e iai le manaʻoga e sauni ma le faaeteete le fola, le ono mafai ona inuina, mintan, o le suia o le skid scredges.

Toe foi i le vaega

Tuʻuina saʻo i fafo

O lenei metotia faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina e i latou e seasea suia a latou palasi i le fale mautotogi, talu ai o le faʻaaoga faigofie e le masani ona aveese.

O loʻo faʻaaoga e le Glue ma se faʻapitoa faʻatasi ai le faila, o lona ituaiga ma le maualuga o le zzaberin faalagolago i le ituaiga kapeta.

O lenei metotia faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le oloa e fetaui lelei i luga o le laufanua o sima ma fafie ma e aoga mo nofoaga ma le tele auala (faʻalapotopotoga ofisa, faleaiga, folau).

Faatasi ai ma le faʻapipiʻi tuusaʻo tele o le lelei: na salalau solo le mumu o le afi, e mafai ona faʻamamaina i le faʻamamaina o le mama, e mafai ona faʻapipiʻi meaafale i luga o uili, le maualalo o le ea. I le taimi lava lea e tasi, o lenei taimi-taumafaina gaosiga, kapeta mea e faʻaaoga e le mafai ona faʻaaogaina. Sui i le kapepe, e talafeagai le tapenaga o le fola mo le galuega lenei.

Toe foi i le vaega

Root fort-kapeta kapeta

Tekonolosi ua taʻoto O lenei oloa e aofia ai gaioiga nei:

  1. Ua amata le galuega mai le ogatotonu o le potu. O le fale gaosi kapeta o loʻo faataatia ese, ae afai o pito o le lisi e le faʻagaioia, ona oʻo lea o le apamemea o le tasi.
  2. Pe a faʻafesoʻotaʻi le puipui ma se naifi ma se lapotopoto lapotopoto, o pito i luga ma pito i luga o le kapeta, o le laina o loʻo faʻaaogaina e fai ma taʻiala mo lenei naifi.
  3. A maeʻa ni pili e le atoatoa, e taua le faʻatamaia o ia, ona faʻaaoga lea o le kelue i le faʻavae i le faʻavae. O le kelu o le taumafaina o le itiiti ifo o le 320 g / m o.
  4. Ma o le muamua lisi e tatalaina ma o le taumafaiga o lo o oomiina i le isi vaalele. Le isi, o loʻo faʻamamaina lea ulutala nei ma faʻamamaina.
  5. I le faaiuga o nei galuega, overēs i puipui o loʻo tipiina.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o sofas mo balconlies ma loggia

Toe foi i le vaega

Manulauti manaomia mo se mea e sui ai

A soloia kapeta, ina ia umi ai, e sili le faʻaaogaina o le mea e te aoga ai, ia maua uma utaina o le kapeta o le a ausia. Faʻaaogaina se mea manifinifi, o le aʻafiaga o le maualuga o le kapeta mataʻutia na faia. Faatasi ai ma lenei oloa faateleina ai leo ma o le vevela o le tino, leai se susu ua pasi. Faatasi ai ma se mea na tupu, o se kapeti o le kapeta o le a le fufula, e le faʻaleaogaina leo le mafaufau, o le a le mou atu i elemene, nota, e le mafai ona matauina.

Ina ua filifili se mea e manaʻomia ai le siakiina o ona uiga: e tatau ona le aoga, e tatau ona le toe faʻamalologa le manogi. O le le mafiafia o lenei oloa e faʻaaogaina mai le 0.65 i le 1 Centimeter, ia amanaia le uta i luga o le fola.

O loʻo tuʻuina atu se filifiliga tele o mea na tutupu i le maketi: Polyearthane Finam, Polyearthane, na lagona, paʻu lamolemole, polyarethan, poslyhane o fulufulu manu.

O Plyʻafuththesian o loʻo aʻafia le faʻaaogaina i faletalimalo, fale ofisa, fale mautotogi. O lenei mea o loʻo sosolo atu i luga o le mago lelei fola o le soʻoga i le soʻoga, o le fofo sili atu e faʻaaoga i lona faʻavae. O lenei mea e fetaui lelei mo kapeta, faʻataʻavaleina e ala i le faaloaloa, faʻaaoga matau faʻapitoa.

O vaitaau ia Polythenhane ua fausia ia Basber Walbles, Fai se Pepa Fale, Annicred Active, o se palasitika vaega ma lagona. Latou te lava mautu, ma o le sa masani gofie lava i kapeta, faia i luga o se masani masani.

Faitau atili