Simror i le potumoe i le potumoe ma o latou lava lima (ata)

Anonim

Ata

E masani ona i ai i le fuafuaina o fale mautotogi i lalo o potumoe e iloga e potu laiti. O le leai o se mea e mafai ona faʻasaʻoina, vaʻaia vaʻaia le avanoa e faʻaaoga ai le faʻata o le sifi o le faʻauma. O le a fesoasoani le fiafia o le a fesoasoani ia teʻi mai le avanoa i le vateatea. O le simror o le taualuga i totonu o le potumoe i le aso ua faaaogaina lautele. O le maualuga o le tuʻuga o faʻata i faʻata i le potumoe i le tele o mea e gata ai i le potu tele, ma o le potu e sili faʻatumuina i le malamalama. O le vaaiga lautele o le potu o le a mauaina se ata faʻamanatu, e atagia ai le matagofie o puipui, o le a faʻamamafa le nofoaga malolo - moega. Faʻaaoga mea mai palasitika, uʻamea poʻo le tioata. E mafai foi ona aofia ai lea o lanu malamalama. Ioe, i lenei tulaga o loo matou talanoa ai e uiga i le vevesi o tamai ofutino i totonu o le potumoe. O le faʻaloaloa faʻata o loʻo iai ni uiga lelei, e pei o le tele o le faʻamamaina o le susu maualuga, saogalemu, semanū.

Simror i le potumoe i le potumoe ma o latou lava lima (ata)

Filifiliga autu mo virRror obrans i le lanu ma le ituaiga o luga.

Masalo o le pito sili ona taua o le tali o le fofo o se matua pogisa.

Ua tumu le pogisa ua faʻaolaina ai se aoga manino, e maua ai le mafanafana o le potu.

Polystyrene simror ofu o loʻo faʻaaogaina tele tele. E faigofie tele ona latou faʻapipiʻi, e aunoa ma ni taʻiala faʻapena. O le tau maeʻa o loʻo faʻailoaina atu, ua le suia le lisi ma tuʻu i le tuu e tuʻu i lalo, pe a latou faʻapipiʻiina ma se itu faʻapipiʻi. O le galuega e le o le pefu, vave lava ma le saogalemu.

E i ai le faʻamaloloina o le faʻaaloalo o le igoa mo nofoaga e nofo ai.

Faʻafefea ona fai se taualuga ma le faʻata

Simror i le potumoe i le potumoe ma o latou lava lima (ata)

Mauga o le Coungling Stainging Scheme: 1 - Faʻatautaia o le 3.7 M, 2 - Transversede Taia 1.2 M, 3 - Faʻamalolo, 5 - Faʻamamaina module 595X59 mD.

I aso nei, o le faʻaituau taua o loʻo i ai pea le le masani ai-faʻafitauli le teuteuga. Masalo, o sea filifiliga atonu e foliga filemu. E le gata i lea, o le fiafiaga e fefiloi ai le faʻataʻutaʻu o le a le mafai ona taʻua o le taugofie. Ae o le iʻuga na maua e mafai ona ofo ma sili atu i soʻotaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se loka i luga o le potu tuʻutuʻuga

Lelei, o sea fofo puipuia ua avea ma nofoaga ma le le lava le maualuga o le taua. Ina ua maeʻa le faʻapotopotoina ma le faʻata i le tiʻetiʻelaina o le faʻata, o soʻo se avanoa o le a faʻaalia tele faʻateleina i le aofaʻi. O le manatu o le a faʻateleina e le gata i le maualuga o le taualuga, ae i le lautele o le potu. E oʻo mai i lea aso, ina ia faia se siʻu matua matagofie i totonu o le potumoe, E leʻo manaʻomia tele ni taumafaiga ma le taimi, aʻo latou maua mai le matagofie i papatusi faʻapitoa, fiafia mo le nana. I le itu e tasi, o le taʻele o le faʻata lea, lamolemole, ma le itu i tua - o loʻo i ai se auala le tutusa mo le sili atu i se vaifofo. E mafai ona maua le lavelavea na o le lavelave o se ipu. Ioe, e iai tomai taualeoga ma faia e aunoa ma se meafaigaluega faʻapitoa. O lea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le faʻapitoa o aʻoga i luga o le ata tipi.

A o leʻi puʻeina le faʻata o loʻo pipiʻi i le taualuga i le taualuga i le taualuga, e tatau ona e mautinoa o loʻo faʻatuatuaina ai le lauʻeleʻele o le taualuga. E tatau ona e aveʻese uma fale o fale mai luga o loʻo ufiufi le Cooufauga. Ma e sili le mafaufau i mea uma i le pito i luga o le taualuga, i le taualuga tele.

Faapipiiina o le taualuga

Simror i le potumoe i le potumoe ma o latou lava lima (ata)

O filifiliga autu mo faʻapipiʻi le faʻamalologa faiga: saʻo ma le poto masani.

E le gata i lea, e tatau ona faʻaopopo mo le sili ona lelei ma le faʻamalosi lelei o le ufiufi e ufiufi ai le taualuga i totonu o le potumoe i le faʻapipiʻi faʻapitoa, e ono malupuipuia. O le mea e sili ona tumau le faavae o le laualuga. O nei gaioiga e manaʻomia, aua o le faʻata e faʻatonutonuina o ia e iai lona mamafa tele.

I le taimi o sauniuni le galuega, e masani ona faʻalogo faʻapitoa i le suluia le tuai. Ma, afai o le iloa e iai tulaga faaletulafono, o nofoaga faapena e le tatau ona faasaʻoina. Ina ia maua se mea lelei, ogatasi le taualuga o le taualuga e sili atu nai lo se laupepa laupepa poʻo le DPS, e mafai ona e faʻaaogaina se Detese Preneer.

O papatusi na faia o tioata i le faʻatafunaina ma faʻailoga faʻapitoa, fuafuaina mo faʻata. Mo tioata, o se faaiuga masani o le tali poʻo le paʻu o le a le fetaui. A o le tapenaina lea o faʻata mo faʻata, e manaʻomia le mulimuli i faʻatonuga na faʻamalosia i luga o le afifi. O le kelu e faʻaaogaina ma se nifo nifo ma luga o le paʻepaʻe, ma luga o le taualuga. I le galu, e tatau ona e oomi le ipu i luga o le nofoaga lelei e maua ai le toniga o le mata. E masani ona i ai i le faʻapipiʻiina o le Wizard na tuʻuina atu i le faʻaopopoina o le faʻatulagaina mo le faʻatuatuaina. I le tulaga lea, ua faʻasaʻo le fasi i luga o le fao. Ae e faigata tele, aua e te manaʻomia le mafai ona vili se pu i totonu o le faaputuga paʻepaʻe e aunoa ma le faʻaleagaina. Ona sauni ai lea o se pu i le taualuga, ona toso lea o le moli savali. I lalo o le ituaiga filifilia o fusi (lava ia o le tagata lava ia, o le faʻaʻaita, o le faʻamoe poʻo le toe foi) ia mautinoa e tuu le kesi mai le paʻu.

Tusitusiga i luga o le autu: O le Designer Tuips: Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu ma le tasi-ata pupuni

Mo le faʻapipiʻiina o le pu o le faʻaigoaina, o mea faigaluega nei ma mea o le a manaʻomia:

  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • fao;
  • apefai.

Racr mirror

Simror i le potumoe i le potumoe ma o latou lava lima (ata)

Cuking Clinging Stainging Cirgie.

Ina ua mafai mo lou potumoe e susulu, faʻaopopo atu i ituaiga o loʻo taʻua i luga, e mafai foi e ituaiga o faʻata, o le o le faʻatatauina o le viʻiga o Vir. O lenei ituaiga o le taualuga e sili ona lelei pe a iai ni mea taua. O se ata tele lea o loʻo aofia ai le faʻavasegaina o le spedtening system, faʻamalolo ma le ala o le alavai.

O le mea moni, o lenei ituaiga o faʻauiga e talafeagai i totonu o faletaele ma i totonu o le umukuka, ae sili atu ma tele taimi latou te amata faʻaalia i potu malolo.

Alumini Rhe Cildings e tusa ma uiga e tutusa ma palasitika . Tautua umi ma le tausiga talafeagai.

E taua le faʻaogaina o se mea saʻo i luga o le faʻaupuga o le taimi o loʻo faʻalagolago i le itu saʻo o itulagi. Afai o le potu e umi, fautuaina mucks e faʻailoa le lautele i le umi. O le mea e vaʻaia vaʻaia o le faʻalavelave o le potu. Ina ua maeʻa ona fuafuaina ma le nofoaga, o le aofaʻi o mea o loʻo fuafuaina ma e tusa ma le 5% o loʻo faʻaopopo i le faʻaleagaina o mea pe a faʻapipiʻi.

O le masini o le ata tipi e faigofie ona fai ma ou lava lima.

Filifilia o le mamanuina mamanu mo lou potumoe mo oe!

Faitau atili