Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

Anonim

Amataga muamua o tagata lupe e feagai pea ma manatu fou ma aiaiga. Ae maise lava, taʻitasi ma se mea valiina e iai lana lava polokalame ma ona faʻalelalolagi o le faʻatinoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani lava i le faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga e i ai le faʻavae o le "puʻupuʻu laina" poʻo le "metotia o vaega o le larting". Ma faʻapitoa, pe faʻapefea ona faʻatino ia le au ona faʻaʻoleʻole. I totonu o lenei tusitusiga o le a e aʻoaʻo pe faʻafefea ona laiti ni laina puʻupuʻu.

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

O le puʻupuʻu o laina poʻo le vaega o le la o le a le o le e le o loʻo taʻua uma mata o le laina. O lona uiga, e te le siakiina ni nai mataua, liliu le ie ma lalagaina o le laina i le pito. E tatau ona faia se oloa o se oloa faapitoa. Filifiliga mo le faʻaaogaina o vaega o le laʻasaga:

  • Faamutaina o le ua;
  • faamauina o le hem;
  • Eseese salu;
  • mulivae mo totini;
  • Laiti tali atu i luga o pulou;
  • faʻatinoina o le proy;
  • Scrosh pe a oso le laina o le tauau;
  • Tuuina atu le mea e te fiafia ai i lavalava.

O le iʻuga, o le maeʻa o oloa o le a foliga manaia ma masani.

O le metotia i le fesili o loʻo faʻaaogaina i soʻo se vaega o le oloa: e tasi ma itu e lua, i le ogatotonu pe i le lima e tasi. E mafai ona vaaia i le ata:

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

O le mea mataʻina o loʻo faʻaalia e se sipela. O le amorale e faʻamaoni i luga, aʻo le numera o matapeʻa i totonu o le laina mulimuli ane faʻaititia. Ina ia aua neʻi fenumiaʻi, o le a se numera e te manaʻo ai ma le tele o le hinge, fai oe ma se polokalame. Faʻataʻitaʻiga polokalame:

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

O le lelei o le auala o le metotia o le kosi pe a uma ona faia uma togafiti o le atoatoa, e aunoa ma pu. O le vaega o le lakapi e masani ona faia i auala e lua. Faamasani faatasi ma latou.

Metotia numera 1.

I le laki na faaaoga nakid. Mafaufau i se vasega aoao:

  1. Amata i le koloting foliga foliga. Laaga, e pei ona masani ai, ao i le itu tauagavale o le ai ai le leai o se fusi e le tau pepelo.
  2. Faalauteleina le ie. O lenei ua le o le le mautonu matato o loo i le itu taumatau. Tuu i latou e tumau pea i luga o le mea i luga o le vai, ma ua e nonoa le itu sese. Ae le i amataina se laina, tapa le masini taumatau taumatau i lalo o le filo, fai le Nakid.

Tusitusiga i luga o le autu: Vispulki i faitotoa e faia oe lava mai pepa ma ata ma vitio

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

  1. E ala i le faʻafesoʻotaʻi le laina le saʻo, alu i le pito i luma. Tuatusi Classic foliga foliga. O le nakid mai le laina muamua o loʻo taofia faʻatasi ma le isi matasele, pei o se telē mata. Ona, i le nofoaga lenei, o le ono mafai o le tane tupu.

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

  1. Ina ia siaki le caid i luga o le aofia ai itu, e manaʻomia le faia o se pekid naʻo le faʻaseʻe atu i le saʻo o le tautala. I le na maliu i ona tuaga mai ia te ia mai ni nila, flip, laei i le itu tauagavale. Nakid o loʻo faʻaseʻe atu foi i le itu tauagavale. Saʻo ni au faʻaaoga, toe foʻi i le tua o le nakid ma se matasele. Tagata faʻatasi e faʻatasi mai lalo ma siaki pe faʻafefea ona faʻapipiʻi mata o le mata o le matap.
  2. Toe fai le numera manaomia numera.

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

Tulaga lua

Faaaogaina le matasele.

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

  1. Siaki le itu sese i le nofoaga e tatau ai ona e liliu le ie.
  2. Faalauteleina. I le pito i luma o le taumatau Spin, piki le filo ma ulufale mai mai tua i le muamua matasele. Aveese le matasele ma faʻamalamalamaina le filo ina ia faia se faʻaluaina o le matasele i luga o le alofilaga.
  3. Faʻaauau le lalagaina o le masani masani faʻailoga.
  4. I le aofia o le laina, o le matasele muamua ua aveʻesea i le mea saʻo na tautala. Faʻasolo le filo i tua o ni nila ma toso mai i tua i le faʻavaeina o le lua matasele. Le isi, o le asi ma fusi.
  5. Faatasi ai ma se totonu, o se lua matasele ua tusia o le masani masani irone. Mai le itu i luma, o le lua tekonon ofi le masani ai foliga foliga.
  6. Toe fai ia galuega i le tele o taimi.

Vaʻai i se auiliiliga, aoga video, lea o loʻo iloiloina uma metotia:

Ua matou teuteuina le ua

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

O loodgekout, atonu, o le vaega o le lalaga e vave ona e gauai atu i ai. O le mea lea, e tatau ona faia atoatoa, e aunoa ma ni naiaiga.

Laʻasaga o le a liliu ese pe a na o oe na o le latalata i le le tatau ai. Ina ia latou le tupu pe a faʻaaoga le faʻaʻi o le faʻaʻi.

Mafaufau i se faataitaiga:

  1. Ia aʻoaʻo le auala e fai ai se ua matagofie, nonoa se tamai ie ma le numera o le 50 mea o lo o. O le a avea ma faʻataʻitaʻiga. Vaevae i ni vaega se lua o le 25 matape.
  2. Amata amata le itu taumatau. I le itu taumatau, nonoa le foliga o le 20 kettles. Ma le isi, faalauteleina le ie. Fai se lua matasele ma le lati seia oʻo i le iʻuga o le laina.
  3. Fusi e sefulu ma le tolu tagata. Toe liliu le oloa, liligi le lua matasele, faʻaiʻu le laina.
  4. Le isi, siaki fasi sefulu ma le ono. Liliu i le sese faamau, fai se lua matasele, faauma le laina.
  5. Toe fai gaioiga seʻia oʻo i le ono matapela i luga o le laina o le laina.
  6. Alu i le vaega lona lua, ina ua maeʻa ona faʻatino le 25 tetops i le itu taumatau. Faʻalua pustick pipiʻi faʻatasi.
  7. I le itu tauagavale o laina ua faia faapea, naʻo mai le itu sese.

Mataupu i luga o le autu: Lelei lelei lanu lanu viole blose bloseting

Faapuupuuina laina o le kolose nila a o togi le ua ma le vitio

O lenei ua e iloa le mafai ona kolosi o ni pulupulu i totonu o nila. O se aoga aoga tele le pisi, talu mai le toetoe o ata uma e manaʻomia e faia ai se tipi, fai se malologa pe salu. Filifili le auala e te fiafia ai ma faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga.

Vitio i luga o le autu

Sili Vitio:

Faitau atili