Faʻafefea ona pikiina lanu i totonu: Fautuaga mo le filifilia o se lanu gamut

Anonim

I le ata o le potu, o se mataupu taua o le auala e filifili ai lanu i totonu ina ia faʻaaloalo uma tulafono uma. I le tele o itu, o le tulaga o loʻo i totonu o le potu faʻalagolago i le lanu vaʻai, aemaise lava, mafaufau lelei. E taua tele le filifilia o le ata taumatau mo le potu o tamaiti, e mamao le tamaititi.

O le potu malolo ma le potumoe foi e manaʻomia foi se tali lanu lanu e faʻapitoa ai ina ia toʻafilemu tagata nofoia i le fale ma malo. O lenei, e taua le faʻatamaia lelei o lanu ma filifili le laina autu mo le mamanuina o puipui, tusitusiga ma meaafale.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

O lanu talafeagai mo potu eseese

Auala e Filifili ai le lanu sao i totonu - O le fesili autu lea o le fesili lea i le mamanu o nofoaga. I mea uma, o le fale o se sulufaiga, o fea e te manaʻo ai e fai se malologa mai le vevesi ma le galue, o lea e te tatau ai ona ave ese le lanu mo potu malolo ma mafanafana. O le saʻo le ituaiga filifilia o le ki i le mafanafana ma le faʻamafanafanaga i soʻo se potu:

  • Tele taimi i le mamanu mo puipui o le potu malolo faaaoga lanumoana pe o le lanu gamunu . Na te malolo ma tuʻufaʻatasia le psyche ma tuʻufaʻatasia o soʻo se isi lanu ma foliga fealofani. Blue Gamma e talafeagai mo le potu o tamaiti ma maalili malulu uma.

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

  • I totonu o le potu na fuafuaina ai le nofoaga o faafiafiaga, faaaogaina lanu meamata , faapea foi ma le malulu. O le filifiliga sili lea mo le potu a tamaiti, ma mo le potumoe, ma mo le potu malolo. Natura e fesoʻotaʻi ma lenei lanu, o le vaomatua, o le mutia, fugalaʻau. O le filifilia filifilia o le Wall mamanu e le o aumaia mo se faʻatasiga ma fugalaʻau vevela vevela, ae o le le lelei o loʻo 'ai ma meaafale o pastel.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

  • Samasama samasama E talafeagai foi ile resitalaina o se potu i se fale nofomau. E tuʻufaʻatasia lelei i paʻepaʻe ma enaena, e le manaʻomia le faʻapopoleina ona o le pupula poʻo le le-le-meaafale meaafale. Faʻaaogaina le acidic slodes o le samasama e le fautuaina - E mafai ona latou faʻaleagaina le aotelega o le ata o le totonu.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

  • lanu mumu O se tali lamatia o le vailaʻau mo le totonu - E masani lava ona filifili malosi tagata, ae o lenei mea e leai se avanoa e malolo ai pe malolo i totonu o le potu. E masani lava o sea fofo e faʻaaoga i le vaevaega o le potumoe, ae na tuʻuina atu o le potu e malamalama ma faʻalatagofie. I totonu o potu o tamaiti, e le faʻatagaina e faʻaaogaina le mumu - e mafai ona tupu i totonu o le ata o mea taʻitoʻatasi. O le potu malolo o le a le o se filifiliga.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

  • lanu paʻepaʻe - Tagavai mo le avanoa mo le avanoa. Mafai ona tuʻufaʻatasia ma se paleti. Faia le potu foliga lautele ma mama. Malolo ma sote, avea ma mea moni mauaina mo tagata e taʻitaʻia le malosi o olaga. O le po o le lanu o puipui na faia i lenei vaʻai e talafeagai mo potu malolo ma potu moe, e tatau ona malamalama tamaiti ma faʻaputuputu tamaiti.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

O nisi taimi o isi tali mo faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina, ae e taua le aua le soona faʻaitiitia ma le fesuiaiga o le palanima. O loʻo malamalama tele i totonu o loʻo manaʻomia le palepamer palette mo le teuteuga.

Mataupu i luga o le autu: potu mamanu i Lilac lanu - tuʻufaʻatasiga tulafono

I luga o Vitio: O LE TULAGA FAATINO - Valivali i totonu

Paʻu lanu ma totonu

E masani lava, taʻitasi nofoaga taʻitasi e fesoʻotaʻi ma le lautele o le teuteuga, talu ai o le totonu atoa e tatau ona tuʻufaʻatasia uma elemene o le paketi ma la latou pala. I totonu o le potu, e tusa lava pe o lona uiga o le galuega autu, muamua fuafuaina le faiga o totonu:

  • Siva faiga O lona uiga o le faʻaaogaina o paʻepaʻe-lanu, lea e tuʻufaʻatasia ma se isi pastel bone. O puipui ua sili ona teuteuina i le stucco e masani lava auro po o apamemea. O sea mea o loʻo muta e faia ai le totonu e tusa ai ma lona matagofie ma e ese lava.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

  • LAFO O loʻo avea pea o se mamanu faʻaonapo nei, o lea e faʻaaogaina e le pale masani, o loʻo latalata i le enaena, pipili ma samasama, pei o le tele o fafie, palasitika ma tioata. O le lanu o puipui o loʻo faʻaaoga paʻepaʻe poʻo le pipili.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

  • Maualuga tekonolosi - maualuga-tekonolosi mamanu, aofia ai le faʻaaogaina o uʻamea ma ette lanu. E lauiloa tele mo mamanu, uamea, paʻepaʻe, uliuli. O mea manaia o le meaafale o mumu, lanumoana, lanumeamata lanu.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

  • Styles futurism ma missionalism Tali tutusa ma i totonu o latou lanu lanu. O le vaega autu o meaafale o le lelei geometric foliga o paʻepaʻe. O puipui e tatau ona avea o se bege pipi ma lanu pupula i foliga o se ata po o se koluma.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

O totonu o le masani ai o totonu o loʻo i totonu o loʻo faʻaaogaina le potu malolo ma potumoe afi. Faafiafia lanu tali e faʻamamaina ai ma le malamalama i totonu e mafai ona filifilia e tusa ma le mamanu.

Faʻafefea ona piki le lanu o le pepa puipui

Leai se fesili taua - pe faʻapefea ona filifilia le lanu o le pepa puipui? Soʻo se faʻamatalaga e aofia ai le afioaga o sea mea e ufiufi ai, o le pepa puipui, ma filifili latou i taimi uma e le faigofie faigofie, e masani ona fuafua o latou lanu talimalo. Muamua lava, o le lanu o tino e faʻalagolago i le tino. Afai o se potu puipui, ona lua pe tolu lanu e tuufaatasi. O le faʻavasegaina o le sitaili e faʻatasia ai se paʻepaʻe paʻepaʻe ma se mautu o le malosi. O le Wackpaper Wallpaper e sili ona lelei e filifili ai Monophinic.

E mafai ona e faʻaogaina le pepa puipui ma se tamai lolomi o se faʻataʻitaʻiga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana o puipui ma lanumeamata laʻititi upu sasaina.

Faʻafefea ona piki le lanu o le pepa puipui

I nisi taimi o mamanu faaonapo nei, o puipui puipui e seasea faʻaaogaina, vagana ai i totonu o le potumoe ona vaeluaina lea. Faatasi ai ma le fesoasoani a le teuteuga o mea, o le Sonting Space mo le moe masani ona gaosia. Ma o lenei vaega e tatau ona pupula ma le toega o le teuteuga lanu, ina ia mauoa le pepa puipui e mafai ona pouliuli mauoa leo, mo se faʻataʻitaʻiga, tuaoi.

Mataupu i luga o le autu: lagona lanu tuaoi tuaoi

Wallpaper Bordeanax i le potumoe

Mo puipui o tamaiti, o puipui o le sili sili lea, talu ai o le faafetai i le tausiga o mea nei, o le tamaititi o le a lagona le mafanafana ma le lelei i lona potu. Talu mai le fanau a le fanau, e tele lava mea e tele na fiafia i ai ma faaleaga elemene, ona tatau lea ile pepa puipui ma sili atu malulu malulu ma sili atu malulu i tupulaga. Sili ona fiafia i le lanumeamata pe lanumoana.

Faʻafefea ona piki le lanu o le pepa puipui

A o filifilia le pepa puipui, o le vaega autu o le tuʻufaʻatasiga ma isi mea i totonu. E aoga le mafaufau e le gata i le palett palette, ae tutusa foʻi tusitusiga o mea teuteu.

Faamauina o le potu o tamaiti

O le lanu o pa i totonu o le potu fanau e taua tele i le atinaʻeina male soifua maloloina o le tamaititi, ina ia taua le iloa o le fea lanu iinei e atoatoa. Ua uma ona taua i luga e mafai ona tuu tuu puipui puipui e faaaoga ai pepa puipui. O se isi fofo mo le palapala puipui o a latou vali, e te mafaia ma luga o le pepa puipui. Mo le tamaititi, e sili ona manaʻomia le filifili o pastel poʻo malulu leo.

Mo le faʻamauina o se tamaititi a tamaiti, e sili atu le filifilia o lanumoana lanumoana, lanumoana, lanu vio ma a latou suiga uma. O le filifiliga atoatoa o le a lanumeamata. O le lanu o puipui i le leai se mea e tatau ona ita.

Valivali mamanu mo tama tama potu

O le potu o se tamaititi mo le teine ​​o loʻo faʻapipiʻi i totonu o se lanu e tutusa lanu, ae o loʻo piniki lava, samasama ma, o le mea moni, o le salati. O nisi taimi e faʻaogaina e mamanuina o ata lanu meamata, e pei ona manatu e masani ona manatu e toetoe lava faʻateleina mo pa o puipui o le potu o tamaiti.

Valivali potu mamanu mo teine

A faʻaaoga le pepa puipui, e mafai ona latou tuʻufaʻatasia isi pese i i latou lava, fausia se palani aulelei. I totonu o potu mo tamaiti, o le pepa puipui e masani lava ona teuteuina i ata o tomai lelei pe ata o ata. O le vaega o loʻo faʻaaogaina mo tamaiti o loʻo taofiofia le malu ma eco-faauo. O le Valivali mo le potu o le fanau i le pepa puipui e tatau ona filifilia le toʻamalie ma le monophonic, pei ona latou tautua ai saʻo le talaaga.

O meafale e tatau ona iloga i puipui i totonu o le malamalama. Lelei tuʻufaʻatasia i mea oti i tamaiti papaʻe ma lanumeamata, pipi ma lanumoana, moli ma mumu. Ma le isi, e tatau ona agamalu ma lelei mo le pepe. O le tutusa e faatatau i le tusitusiga o loʻo i totonu o le ata faʻatatau i le lanu lanu.

Mataupu oi luga o le autu: Manu malu o Begee lanu (+37 ata)

Meafale i le tamaititi a tamaiti ma lanumoana lanu

Tuufaatasiga o lanu o le puipui puipui

O le tuʻufaʻatasiga o leo eseese ma spedes o loʻo faʻaaogaina i potu moe ma potu malolo, ina ia faia se vaega o le zogle. O lea, e tatau i le nofoaga faafiafiaina i le gaogao pask lanu. Afai e tuʻuina mai e le potu malolo poʻo le potumoe se nofoaga faigaluega, o le Kapeneta, o lanu foliga faʻapena o laʻau nei o loʻo puleaina iinei: lanu efuefu, begeac, begeac.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

I le sone mo le faitauina o le pa e sili atu le vali i samasama pe lanumeamata. O ia lanu tali e faia ai le sao i le gaioiga gaioiga o le faiai ma le tutusa malolo. Lelei talafeagai mea lelei i le sitaili o le faʻamaoniaina o le faʻamaonia ma soʻotaga vaivai i se tamaʻi fugalaʻau. I lea tulaga, o le lanu o le potu o le a le popole ma lo latou mononyon.

Faʻafefea ona piki lanu i totonu

Mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo ni nai nofoaga autu e mafai ona i ai i totonu o le potumoe ma maʻa o loʻo faʻalagolago i ai. I le taimi muamua, o le a foliga mai o ni fofo e tele naua ia i latou lava, ae ua mafai ona paleni faʻaaogaina le fuainumera mamanu. I se faʻaopopoga, o ni tamaʻi maʻa o le tino o le pamu o loʻo talafeagai mo se potu ma se vaega tele.

Tuʻufaʻatasiga o lanu ma o latou aafiaga i le tagata (2 video)

Lanu lanu mo nofoaga eseese (41 ata)

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Filifiliga o lanu i totonu mo potu eseese

Faitau atili