Toe faaleleia Cocks Sorcks Breamlic Fai oe lava

Anonim

Toe faaleleia Cocks Sorcks Breamlic Fai oe lava

O le le tele o vaipanoa o Vailaʻau e i ai le tele o lelei o le tele o le tele o tagata e ona fale e le masani ai i le malologa. I le taimi lava e tasi, o le lelei le lelei o sea manu node e faigofie tele. Ae o le mea e leaga ai, o se mea matagofie tele lea e iloa ai e alofilima i foliga o le tele o faʻafitauli, ma ia e iai lona tagata e tau ma o latou lava lima.

O fofo o sea faʻafitauli o se faʻafitauli - e luʻiina ai se polofesa ma le faletaele e toe faʻaleleia na o ia. I le taimi tutusa taimi tutoatasi O le a taugofie nai lo tautua faapitoa. Ae muamua, oe manaʻomia le malamalama i mea moni e tatau ona noatia i le taele, ma o a metotia o loʻo i ai e aveese ai.

O le a se mea e mafai ona leaga ai vai taele?

A o le i amataina le toe faaleleia o le Acrylic plumping oloa mo le mauaina o le suavai auala, e tatau ona e faamasani ia te oe ma nisi ituaiga o leaga. E ui i le mea moni e le o tele mea, e tatau ona e malamalama i le mea e ese ai le eseesega i le va o le va o latou. O le mafuaʻaga mo le faʻavaeina o se faʻaletonu saʻo faʻalagolago i le metotia o lona toe faʻafouina. I le taimi lava e tasi, e manatu tagata atamamai Vailaau ma masini leaga:

  • Toe faaleleia Cocks Sorcks Breamlic Fai oe lava

    Vailaau leaga - o le ua taʻua o le paʻu i le tino o le taele o le taele o le taele, mafua mai i le faʻaaogaina o le le talafeagai tapenaga o loʻo faʻamamaina mo le tausiga o le proylic plubming. Tele taimi e masani ai, o sea faʻafitauli tupu i le faiga o le fufuluina o le fufuluina, pe a fai o le tali a le acylic luga o le paleti ma le vaega o loʻo fausia i luga o le paʻu o le tino. O mea faʻaletonu i le lotoifale, e tele lava taimi, e faʻapea lava i a o foliga i ao, e faigofie ona aveʻesea io latou lima.

  • O le masini ituaiga o mea leaga o se faʻafitauli, sili atu le ogaoga nai lo vailaʻau mumu. Muamua lava, o loʻo teʻei mamao loloto, taga, ma e sili atu faigata faigata i pu. I le taimi lava lea, e oʻo lava i le pu vaega o le 10 i le 10 cm mafai ona faʻapipiʻi i le fale. O lenei meatotino o le vai taele ma o lona aoga tele. O loʻo taʻe lava ni chips o chips ma pu e mafai ona faʻafouina le le-tomai i le tagata fai pisinisi.

Faʻafaigofieina le fesili o le tutoʻatasi litaea o faʻafitauli ma le amrylic palu chips, pe a maeʻa le natura ma le natura o loʻo faʻalavelaveina, e te manaʻomia Faavasega le auala e aveese ai . Mai lea o le a faalagolago tuusaʻo i le filifiliga o se pusa mo le toe faʻaleleia o le taʻele o le vai taele ma o latou lava lima.

Meafaigaluega mo le aʻea o le auvae, sulugatiti ma chipping

Afai ua lava e faʻatino ai le maualuga-lelei le faʻamamaina ma le valiina ma lagona e tineia ai ni fasi tamaʻi scratches i luga o lagona, ona toe faʻaleleia vave lea e manaʻomia le taumafaiga. E aveese mea leaga ma o latou lava lima, O le a ave se faapitoa toe setiina E galulue ma le akrylic vai taele, o le a aofia ai o mea nei:

  • Toe faaleleia Cocks Sorcks Breamlic Fai oe lava

    Suavai acrylic, o le mea lea e gaosia ma le tele o ata. O lea la, o le filifiliga o mea talafeagai mo se tele o taʻele o le taʻele e faigata ona faʻafitauli, aemaise lava pe leai ni pepa i luga o le pepa tusipanoa.

  • Maʻea, leai se mea e le mafai ona faʻamalosia ai le suavai.
  • O le emery pepa e fatu ai le afaina o le afaina i luga o se nofoaga leaga.
  • POLOKALI pepa, o loʻo faia e le faʻamaeʻaina o le faʻagasologa o le toe faʻaleleia o le taʻele.
  • Faapitoa someves faʻaaogaina e faʻaleagaina ai le pallet pallet nofoaga.
  • EPOXXY BUSTUICE COICESS, o loʻo aveʻesea laʻititi scratches i luga o le 1 mm loloto.

E masani lava, toe fai le Reckompskt Laititi atoa seti O mea e sili ona manaʻomia - vai o le acrylic ma le malosi. Ma i ai taimi, o loʻo iai nisi mea faʻatasi e faʻatauina i totonu o fale tuʻufaʻatasi.

Toe faaleleia le papala ma le agamalu

Afai e te le popole i le faletaele i le taimi o lona faʻaaogaina, e le o le faʻaeteete, ona mafai ai lea ona tupu ni mea leaga i luga o le tulaga o papaʻu. I le tulaga lea, pe a fai o le faaletonu o le sili ona leaga, o lona uiga o lona toe fausia o le a faia e aunoa ma ni faafitauli pe a Mulimuli i tulafono nei:
  1. O le mea e faʻaleagaina ai le sauniaina ma le fesoasoani a le pito o le oneone faʻaaogaina o mea na maua ai le mea muamua i le tulaga muamua ma se vaega laiti i le tini.
  2. Ona o le mea moni o le acrylic e iai se tulaga homogenious, ona faʻafetai lea i se meaola o le a le suia ma se paolo o le laufanua. O le maeʻa ai o le faʻasologa o gaioiga, o le acrylic polyrolol e faʻaaoga i luga o le vai taele.

I le tulaga o se mea loloto burner e faʻaumatia ai le faigofie o faʻamaʻi e le lava. I se tulaga, na faʻavaeina loloto ai i le vai, mulimuli ane o le 'aisa o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaoga e le isi pepa.

Faʻafefea ona i ai pe a o le acrylic o loʻo tupu?

Toe faaleleia Cocks Sorcks Breamlic Fai oe lava

E masani lava o le acrylic syster i luga o itu o le loloto Alu ese mai le faavae Taele povi ma i se tulaga faapea e le mafai ona faia e le fatu masani. E masani lava o se faʻafitauli o se faʻafitauli o loʻo maitauina i le tulaga o le le talafeagai o le faʻapipiʻi o le pallet i le le tumau i le numera numera numera. Ma afai na tu le paleti ma se malologa i le taimi o le faʻagaioiga - e mafai ona talia i le tuai o le acrylic taleti pe a uma le ata.

Ae tusa lava pe faʻapea i le uluaʻi e tilotilo i ai, e faigata ona toe faaleleia se faaletonu e mafai ona aveʻesea tutoʻatasi. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia le faʻatauina o se tufuga faapitoa mo le ulagia o lele, o loʻo i totonu o fata na sili ona fausia. I le tulaga o le leaga i le taele mataupu Sili ona maualuga le talepeina Ma i le faʻaiuga o le pu na liligiinaina le faʻavae. Ina ua maeʻa faʻamautuina o Gelu ma le maualuga o le tulaga o loʻo iai, o loʻo 'aina tuʻusaʻo le toe faʻaleleia o le tafega o le tafega o le arrylic.

O le toe fausia i luga o le acrylic luga

A fausia ni faʻaletonu i foliga mai i le 'aisa o le taʻele i luga o le tafe o le tafe, sili atu malo ma faigata e manaʻomia. Mo le lelei-lelei toe faaleleia o le faʻaleagaina o le acrylic, pei ona taʻua muamua, o le toe faʻafouina pusa poʻo se faʻafouga faʻapitoa lipine o le a manaʻomia. I le tele o taimi, o le faʻavaeina o cracks e o faʻatasi ma le umi o le taʻele poʻo se paʻu i luga o le tino o se mamafa mea.

Soʻo ni tau e taua e faʻateʻaina ai fufulu vave pe a uma ona latou mauaina seiloga e malepe i le lalolagi faafitauli. Muamua lava, e mafua mai i le mea moni o le toe faʻafouina o le faletaele ma manuʻa loloto manaʻomia sili atu nai lo tau tupe ma tau. O se auala faigofie ma aoga e tapunia ai le tele o palu o acrylic o loʻo faia ma o latou lava lima faʻaaogaina epoxy ipu ma saunia mo le taualumaga nei:

  1. Toe faaleleia Cocks Sorcks Breamlic Fai oe lava

    Ina ia amata i le, o le laualuga o le faletaele i le nofoaga o mea leaga o loʻo sauniuni ma le fesoasoani o le pito i totonu o le oneone. I le umi o mea leaga uma mai itu uma e lua, o le laualuga ua faʻagaioia pe tusa o le vasega lautele. Muamua lava, e manaʻomia le faʻaopopoina o uiga lelei o le anoa o le apoapoaiga o le Epoxy Spque ma le Acrylic.

  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le eletise eletise, e tatau ona e aveina se pu o le 1 mm stameter mai itu uma o le talepe. O se gaioiga e le masani ai e manaʻomia ina ia mafai ai ona taofia atili le taʻesega o mea.
  3. I le isi tulaga, o le mea leaga o loʻo sauniuni mai le pefu ma isi pailate ma vai ma masani. Ina ia faʻavaveina le faʻagasologa o le faʻamamaina o le nofoaga o mea leaga, e mafai ona e faʻaogaina le masani masani o le tino.
  4. Mo le toe faaleleia o so o se vai malulu, faʻapitoa lua-vaega e lua-vaega e faʻaaogaina i o latou lava lima. O le mea lea, o le fata o loʻo fefiloi ma le vaega autu aʻo leʻi faʻaogaina tuʻusaʻo i le taʻe. Talu mai le oona o se vaega o ia palu o mea oona, ona e tatau lava ona e popole i le maualuga-tulaga lelei ventipela o le faletaele. E puipuia ai le mama i le ofuina o se manava.
  5. O le sauniaina o le tuʻufaʻatasia o le sui o le EPOXY e faʻaaoga i luga o avanoa ma pu, alu ese le taʻavale. Spacek e faʻaaoga e se faʻapitoa talosaga, o le a alu o se vaega o le reckompskt.
  6. E sasaa ai le tuʻufaʻatasiga, o le ae manaʻomia le itiiti ifo ma le 12 itula. Ina ua maeʻa le sui o le EPOXY, o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina o le sili atu o le emeid emeer pepa seʻia oʻo i le sologa lelei atoatoa.

Aveesea ni mea laiti Faapitoa Faalelei Fusi . I le taimi lava lea, o le amataga o galuega o le Toefuataiga e sili ona tutusa ma le filifiliga i luga. O lona uiga, o le nofoaga o mea leaga e maasiasi ai, ae saluina uma i itu uma ma ua maualuga le malosi. Ina ua maeʻa le nofoaga toe teuteuga, faia gaioiga i le faʻasologa o loʻo 'nei:

  1. O le livi lipine ua tipiina e tusa ai ma ituaiga, sili atu o le nofoaga o le faʻaleagaina e le 2 cm ina ia o le mea mai itu taʻitasi o le a tua.
  2. Toe Foi le lipine i ai se ata puipuia e tatau ona aveʻesea aʻo leʻi faʻaaogaina.
  3. O le lipine o loʻo faʻapipiʻi i luga o le taʻe ma mai lalo o le mea e aveʻesea ai le faʻaaogaina o se palasitika spatila poʻo ni atigi aisa.

A o le toe faʻafouina nofoaga o le a mago, ma lenei mafai ona ave mai le 3 i le 5 itula , E le mafai ona maua se vai i luga. O lea la, mai le faʻaaogaina o le faletaele i le taimi lenei e tatau ai ona e teʻena.

Foliga o le toe faaleleia o chips ma faʻataʻitaʻiga

Afai o le faletaele i luga o le acrylic shippers na faia chips mai le pa'ū o mea mamafa po o se platoon na faʻaalia i le tulaga, ona faigata ai lea o mea leaga e mafai ona aveʻesea i o latou lava lima. Ma le tele o faʻafitauli o le toe faʻaleleia o galuega aofia ai le tele o tulaga Ma le uiga o le mea nei:

  1. Toe faaleleia Cocks Sorcks Breamlic Fai oe lava

    E pei ona masani ai i le tulaga muamua, o le maualuga-maualuga-le lelei le faʻaaogaina o loʻo faia ma demung le nofoaga ua faʻaleagaina.

  2. I le isi laasaga, o se faaputuga lapoʻa o loʻo faʻaaogaina, fausia se homogenous vaega, e le o le toʻotoʻo.
  3. Ina ua uma ona faʻamama le vaega muamua, o lona maualuga-tulaga o loʻo faia o loʻo faia e faʻaaoga ai le atopau.
  4. O gaioiga nei e aofia ai le faʻamaeʻaina o le faʻaaogaina o lelei toe faʻaleleia.
  5. Ina ua maeʻa faʻamamaina o le faʻamagoina o le tuʻufaʻatasiga, olo le laualuga o le oneone i le papaʻu papaʻu.
  6. I le tinā o le taimi o le toe faaleleia galuega, o le taele o le taele e faʻamalosia i le valiina.

E pei ona vaʻaia, o le toe faaleleia o se vaivaiga e mafai ona faia e le pule faʻatasi ma o latou lava lima. O le mea autu o le i ai o se pusa toe faʻafouina, ou te faʻamasani ai mo ana faʻatonuga ma, o le mea moni, e le fefe i ni tagata faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Amata Fale fausia: Faʻafefea ona tuu se pa?

Faitau atili