Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Anonim

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Pepa puipui i lalo o le laupepa - o se tele ma le le fiafia i luga o pa o pa puipui mo soʻo se faaputuga o tausaga fou, e i ai le avanoa e faia ai le mamanu o fale ese ma sili ona lelei e mafai ai ona faia le mamanu o fale ese ma sili ona fiafia i ai. O se vaega tele o le tele o mea taua o mea taʻutaʻua mo le palapala. O le pepa puipui, panels ma teuteu teuteu le sili ona lauiloa ma i le manaoga. E tatau ona totogi le mataala faapitoa i se mea faapena. I le taunuʻu mai o mea o loʻo maeʻa ai tapenaina o pa o loʻo faʻaogaina i luma o puipui aʻo leʻi tuʻuina le pepa puipui, ma mafai ona faʻaaogaina saʻo e pei o le au tutoʻatasi.

Pamu puipui i lalo o le pepa puipui

O le plaster ua faʻaaoga e saunia ai le laualuga aʻo leʻi tipiina le pepa puipui. E taua mo le ogatusa o pa. Oke pakete na te faia i le sili ona lelei le laumei o ie puipui ma faʻateleina o latou ofuina o latou ofu teteʻe. E mafai ona faia na faia e le plaster e oe lava, ae e sili atu le faʻatau atu o se taumafaiga ua maeʻa ona faia i le taimi e tasi.

E le manaʻomia le sui o le fofo ma ou lava lima, ua tautau lava i le tau. Ae o le maeʻa o tuʻufaʻatasiga e sili atu le faigofie ona faʻaaoga, ona ua uma ona fefiloi i le itu taumatau. E iloga foʻi lo latou iloga i le faʻavae autu, o loʻo faʻailoaina i le afifiina.

O le vaega tuufaatasiga o le plaster ua vaevaeina i 2 ituaiga:

  • Sima sima vartar;
  • Gypsum.

E fautuaina e tagata atamamai mea faʻapipiʻi i lalo o le pepa puipui ma se gypsum fofo. Sima, tele faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i fafo. E eseese foi sipuni i lelei ma talosaga.

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

A o le i lafoina pa, puipui puipui, mautinoa ia tapunia ma tietie uma puipui uma

O tuʻufaʻatasiga e vaevaeina i ni vaega:

  • Faigofie averesi lelei, manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o vaega;
  • Alualu i luma, e tele atu le aoga, manaʻomia le faʻaaogaina e le tele o telani tekisi, lea o loʻo faʻatino i taimi eseese;
  • Maualuga maualuga - faʻamago pe maeʻa le paluga, o loʻo faʻaaogaina i le faʻaaogaina o le faʻamoemoe, e mafai ona iai ni lanu eseese.

A o le i pipii i pepa puipui, e sili le faʻaaogaina o le vaega lona lua.

E mafai ona kelu i luga o le manoa

E masani lava, pe a toe faʻaleleia i se taimi umi, pe a suia le pepa puipui, e le aveʻesea le vaega o le sipuni tuai. E mafua lenei taimi i le faʻasaoina o taimi, malosiaga ma lona uiga. Ae o tagata atamamai o loʻo faʻataʻitaʻia o le mataupu o le Wallpaper Controvers i le sili atu ona faʻamaoni. Latou te finau mai ina ua maeʻa puipui ma puipui, e tatau ona faʻamaonia ai o le puipui lilo, e le o tutupu le fua o le gaioiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pito i le va o potu na faia o le sima poʻo le laʻau?

Aua foi nei faapipiiina foi le pepa puipui i luga o le fasi ie ma le itu counter. O lenei faʻaumaina o ia o se saito i ai foi o loʻo aliali mai i le tapoleni ma e mafai ona sili atu le faigata ona tuʻu le puipui. O le laualuga ua teuteuina i le sima o loʻo i ai le mea totino e faʻaputu ai le mea e faʻamalieina ai le fofo, lea e oʻo atu i se vave lafo o le tapoleni. Ma o luga o le moli pepa e mafai ona tuu ai le pogisa pouliuli.

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

O le pepa puipui o loʻo faʻapipiʻi i luga o le plaster e le manaʻomia, aʻo agaʻi atu i le faʻaseʻe vave o latou mai puipui.

Ina ia mafai ona kelu le pepa puipui i luga o se laupepa luga, tulafono ia e tatau ona mulimulitaʻi i ai:

  • Tusiga na amata ai ona liu le manoa, e tatau ai ona fufulu;
  • Ogatasi ma le tufuga, solo ma smoar ma spars uma uma;
  • Taulimaina puipui ma tulaga faapitoa;
  • Vave ae le i pipii e togafitia le laualuga ma kelu.

Mataituina uma vaega o aʻoaʻoga o loʻo i luga, e mafai ona e amata saogalemu ai le pepa puipui.

O le a le mea sili: Allpaper pe teuteu le ie puipui

Ae le i faia i luga o puipui o puipui, e alagatatau ai ona i ai se manatu i le mauaina o le taunuuga mulimuli. Ia mafai ona e malamalama saʻo i le ituaiga mea e aoga ai le faʻaaogaina. O lenei fesili e tatau ona fofoina aʻo leʻi amataina le toe faaleleia galuega. Tele taimi, e faigata ona filifili i le va o pepa puipui ma le sipuni.

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

O le filifiliga i le va o le Wallpaper poʻo le pepa teuteu e tatau ona faagasolo mai le tagata lava ia e manaʻomia ma paketi o le e ona le fale o le fale mautotogi

Ina ia mafai ona faia se mea sese i le filifiliga saʻo, e manaʻomia le fuaina uma mea mo le faʻasaga i mea uma ia i latou lava:

  1. O le a manatu o loʻo manatu e avea ma mea taua e avea ma se faʻataʻitaʻiga faigata. Ua mafai ona tautua le stacco mai le 30-60 tausaga. Ole olaga tautua e faʻalagolago i le faʻavae. O pepa puipui e mafai ona tautua i le 10 tausaga, aʻo le a mafai ona latou faiaina o latou foliga muamua. E i ai ituaiga mea fiafia o pepa puipui e mafai ona tautua ai i se taimi umi, o le suavai lea ma le pamu.
  2. Tau - O le faitioga o se finauga e sili atu le puleaina. I le averesi, o le faaumaina o le plaster e mafai ona taugofie tele nai lo le faauma i le pepa puipui. E faʻalagolago uma lava i le mea filifilia ituaiga ma metotia o le faʻaaogaina i le puipui.
  3. O le malosi vaega o le tau o le malosi ma le taimi, o le faʻailoga mulimuli lea e aoga ai le faia o lau filifiliga. O le pepa puipui e manaʻomia ai le taimi umi o sauniuniga o le puipui luga, lea na faʻateleina ai le taimi ma le malosi. Stakeco ei ai le lapoa sili atu lelei i le ava, ona e le manaʻomia ai se isi faiga o sauniuniga puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le Cornice mo Roma Roma Curtsin: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Afai e te filifilia i foliga, ona faʻalagolago ai lea i le manatu autu o le totonu o le mataʻupu. O le pepa teuteu e le tele o lanu lanu ma eseese foliga.

O le Wallpapers i ai muamua ata e le mafai ona toe faia e le sima. O le filifiliga o mea e fuafua i le fiafia i tagata e ona.

Pepa puipui mo venetian plaster

O le Venetian Plaster ua faʻaaogaina i totonu o loʻo i totonu o faʻasaʻoga. O lenei mea teuteu teuteu e masani ona faʻataʻitaʻi i luga o le maamora. O loʻo mafai foi ona faʻataʻitaʻia le faʻavae o le gagana James, itterx, Malachite ma Cennite. Le tele o fesuiaiga, faʻataʻitaʻiga o siliva, auro ma penina poʻo le omea luga.

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Wallpapers mo le venetian Plaster foliga manaia ma matagofie

O le mea na teuteu e lenei ituaiga o le sima atonu e matte, pei o se pupula.

O lenei faʻaumaina o mea e maualuga lona malosi ma matagofie foliga. O le vaega autu o le venetian plaster o loʻo ita i le pamu, maa pefu ma vali puaa. Mo le televave o le susulu ma lanu loloto, o le faʻauma luga o loʻo faia le pipiʻo.

O le talosaga o le venetian Plaster e manaʻomia le faia o ni tuʻutuʻuga:

  • Atoatoa lamolemole luga;
  • Metotia faʻaaoga faʻapitoa faʻapitoa;
  • Tele talosaga.

E ui lava o le galue ma sea ituaiga o le plaster e faigata tele, o le iuga faʻaiʻuga o le a le le fiafia. O tagata atamamai o loʻo tufatufaina ai ni ituaiga faʻavae o le venetian e faʻatonutonuina, o le veneto, Tyneto Divivanso ma le mautinoa. O ituaiga uma e mafai ona maua i totonu o se faleoloa fa fale.

Stuccoat o pa i lalo o le puipui ma ou lava lima (vitio)

I le aotelega, e mafai ona ma le saogalemu le fai atu o le sipuni, o le faauma, e tele mea e sili ona lelei. E mafai ona fuafua uma mo le tapenaina o pa, ma tautua o le faʻaumaina o mea. O le teteʻe atu i le teteʻe i le maualuga maualuga ma mafai ona tautua i le tele o sefulu tausaga. O le teuteuga teuteu e mafai ai ona e faia le tele o ata muamua.

Faʻataʻitaʻiga o pepa puipui mo le sipuni (ata i totonu)

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Faitau atili