Faʻafefea ona fai togafiti i luga o le laʻau pito i luga

Anonim

E ui lava i le toe faaleleia, e leai se faamaoniga e faapea, i sina vaitaimi, o le a le mafai ona aliali mai foi tisiketi i le taualuga o le palakalafa o Plaster.

Atonu latou te tulaʻi mo ni mafuaʻaga eseese ma e manaʻomia ai le maualuga o le taua o le le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau.

Faʻafefea ona fai togafiti i luga o le laʻau pito i luga

O le tele o mafuaʻaga o paʻu o le faʻataʻoto o le faʻamaliega o le solia o le faʻapotopotoga o talavou.

Mafuaaga o cracks i luga o le taualuga

O se tasi o mea taua o cracks i luga o le taualuga o plasterboard mafai ona solomuli i le fale. E mafai ona e aveesea i latou pe a uma ona o le fale o le fale o le a muta ai. Faʻaleagaina foʻi foliga mai i le sikafu faʻafuaseʻi, pe a fai o le tele o le potu e matua tele, ma o le GLC o loʻo tuʻuina atu e aunoa ma le aveesea o le faʻailoga o le laupepa. O le iʻuga, o se taʻavale tele na mafua ai le tele o o loʻo ui ai i le fale e ave latalata i le fale e faʻagasolo ai se filifili i nofoaga vaivai ma lona taualuga i le taualuga.

Faʻafefea ona fai togafiti i luga o le laʻau pito i luga

O le pauna i luga o le taualuga e tatau ona faaeteete mo le mana.

O le isi mafuaaga mo foliga mai o faʻataʻitaʻiga i Miswall - na faʻaaogaina e tagata mamaʻi i le faʻapipiʻiina o gaioiga o loʻo faʻatau atu atoa ma fao. E masani lava ona latou le mafai ona toe faʻaleleia le mamafa, aua o le lapoa o le screw e faʻatatau i le lapoa o le faletalimalo e laʻititi tele, e le lelei ona tatalaina i le pu ma lenei seti toso mai i fafo mai le tumutumu, fausia Provisis.

Afai i se taimi na faia ai se toe faaleleia lautele, o se mea sese na faia i le faʻavaʻa o le faʻasologa - e i ai le tulaga lamatia o le taufaafefe. O lona uiga, o faʻafitauli o foliga o le itu faʻapipiʻi i le 'aʻafia o taliga, ae leʻo le le fiafia tele. O se faʻamalologa faʻapipiʻiina i taliga ua faʻasolosolo malie lava ona faʻasolo ina faʻaleagaina le fausaga o le faʻaʻaisa o le mea leaga.

E tupu foʻi i luga o le faʻaituau e leʻi alualu i luma 'upega tafaʻilagi o le auʻaiga o laupepa o lo o pamu poʻo le faʻauiga o le laualuga. O le mea lea, e leʻi ulufale le tufuga i le malaga i luga o se laupepa laupepa ona o le efuefu, o loʻo alu i le GKC pe a faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: firewall: faia ou lava lima

O le isi 'aʻai na faia o le Mywall mafai ona faʻatosina atu faʻafetai i tuaoi mai luga, pe a latou faʻatumu tagata nofoia mai le pito i lalo ole vai. Ma o le mea moni, e oo lava i le mafuie laititi e mafai ona mafua ai le atoatoa o le maualuga i luga o le lamolemole laina luga.

Tulaga taua i luma o le tuuaia o nofoa

A faʻapea talu ai nei ona toe fai mai, ua i ai ni faaputuga i luga o le taualuga - E le tatau ona e taumafai e tapunia vave, o galuega uma e mafai ona faia i le iʻuga. Muamua lava, e manaʻomia le sailia o le mafuaʻaga autu o le leaga. E tele taimi na tupu ai paʻu i luga o le ata o Papatusi na mafua mai i le suia o le totonugalemu ma afai e le o tu, lea o le a faʻaauau pea i le lumanaʻi. I le tulaga lea, e le aoga le taʻe o le taʻotoga. E sili atu le toe fausia o le ulutala atoa. E matua moni lava lenei pe a amata ona gaoioi le taualuga o le plasterbbbbbbbbboard ma le lima pe a fusifusia i luga. Suelo i lea tulaga, e leai se uiga - o le taualuga e tatau ona toe fausia pe le mautonu i se mea fou.

O le a le mea e manaʻomia e faʻamavae ai

Ina ia mafai ona tapunia le taʻe i le Drywall, o meaa o le a manaʻomia i lalo:

  • Faigata puʻupuʻu;
  • chisel po o le naifi;
  • oneone pulu;
  • O le spatila mo le faaumaina ma le lautele o 100-150 mm;
  • Woolen Suafa ma taele mo valivaliina o le taualuga.

Lipea o ato i luga o le maalili e le mafai pe a leai ni fale faapena:

  • tagata AOAO;
  • Ukusā;
  • tagata furgontur;
  • vali.

Faʻafefea ona fai togafiti i luga o le laʻau pito i luga

Afai o se mea sese na faia pe a faʻapipiʻi le taualuga, e foliga mai e sili ona suia le sui i le tele o le taualuga.

Afai e sese mea sa faia i le faʻasologa o le fauina o le faʻapapa i le faʻavaʻa, ona sili lea o le a manaʻomia e oʻo atu i se laʻau atoa. I lea tulaga, e manaʻomia le seti o mea faigaluega na faʻaogaina mo lona faʻatulagaina.

Afai e te manaʻomia e faʻamalosia le faʻavaʻa ma le suia o le taualuga o vaega, ona toe faʻaleleia ai lea le toe faʻaleleia o sone o loʻo faʻaauau pea e pei o le faamaufaailoga o le a le tau. Ina ia faia lenei mea, o le a manaʻomia e fai ai se tulaga monolithic ma le tutusa tulaga, ona sosoo ai lea, o loʻo i ai lava i soʻoga o laupepa sima e faʻatino ai galuega faapena.

Mataupu i luga o le autu: faamatalaga o ituaiga o tauaso

A o lei faia le toe faaleleia o le taualuga, e tatau ona e mautinoa e mautinoa e le toe faia se mea o le a le toe faataunuuina i lona suiese.

Faʻafefea ona foia le paʻu?

A o le i tapunia le Crack, e tatau ona ofi. O lona uiga o le fesoasoani a le spatula, afi pe sili ona lelei, e tatau ona e maua le stroverader tuu i le platboard card ma faateleina le moa i le lautele i le 5-10 mm. O le iʻuga, e mafai ona faigofie ona aveʻese ai mea uma o loʻo uuina ma solomuli fasi vaega o fasiotia. Afai o le faʻagasologa o le taʻe o le taʻe o le pamu o le a liliu i fafo e masani ai nai lo le 10 mm - e le taufaafefe. O mea uma e paʻu ese mai e sili atu le aveese vave ina ia aua nei e aliaʻe le crack i tafatafa o le ua uma ona faʻamaufaʻailogaina.

I le pito o faʻasauʻe taase i totonu ole 1-3 cm, e manaʻomia le aveese o le vali. E mafai ona faia lea i le naifi, spatula, chishes po o le oneone. O le a fesoasoani tele i le itu fou o le stare o le statty saogalemu saogalemu i luga.

Ae e te le i tapunia le Seam, e tatau ona togafitia ma se pulumu poʻo se choom e aveese uma vaega o le totoe o le pefu. A maeʻa lena mea, ua faʻagaioia e le tagata Pimer ma tuʻua le matutu matutu. E mafai ona faʻaaoga e le tagata PITIT, o lona gaosiga o loʻo auai i se tele tele o le tele o kamupani, o lenei o lenei fale mea e masani lava o lelei uiga.

Le amataga o le fatu o le fatu fatu

Faʻafefea ona fai togafiti i luga o le laʻau pito i luga

O le vaega mulimuli o le aveeseina o le aveeseina o le malulu i le taualuga mai le GLC o le ata vali.

E tele taimi e mafai ai ona taufetuli i le masani o le nofoaga masani, faʻaaoga foi i soo. A maeʻa, o le crevice, e faʻaopopoina i se lipine lipine ma i le pito i luga - o le le nofoaiga. Ae fai e aunoa ma se lipine ma i le taimi lava e tasi e maua ai fusi mau, e manaʻomia le faʻaaoga tatau o le tagata taʻutaʻua.

O le tagata matua ua faapei o se totini, na o ia na te vave maua ma avea ma tolemu pe a mautu. O le mea lea, e fetaui lelei ai ma se fale o se fale e sili atu ona apalai i soʻoga ma le faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻamaufaʻailoga i le susu.

Mataupu i luga o le autu: moega o le clamthell faia ia te oe lava: Oloa mamanu

E taua le mataala faʻapitoa i le auala o le a tuʻuina atu ai le tagata o lo o loma mo le fesoasoani a Foliga. O le faʻaputuga o loʻo i ai le lamolemole i luga ma pe a fai o se tamai tubercle o loʻo aliali mai i le nofoaga o le faʻamaufaʻailoga, o le a iloa pe a maeʻa ona faʻapipiʻi i luga o le malae Taofia o le tagata matua. O lea, e lava le na o le naʻo le maualuga o le tuʻuga o se tutusa o se lau o loʻo i luga o le lauʻeleʻele o laupepa, ae le o le atoa. Ma o le a mafai e faʻaaoga tagata siteni ma le Seam o le a toetoe lava a faʻaleagaina.

Team

Ina ua maeʻa le matua ua matutu le taimi o le aso, e mafai ona agaʻi atu i le togafitiga mulimuli o tau. Mai luga, e tatau ona e faʻaaogaina se isi vaega o le primen ma faʻatali mo ni nai itula ina ia faʻamautu.

O lenei e manaʻomia le tuu o ata poʻo le maeʻa o le tuʻuga i le nofoaga o le faʻamaufaʻailoga. E masani lava pe a maeʻa le taʻe o le paʻu i le faʻaumaina o le totini, e le manaʻomia ai se faʻaopopoina o le oneone. O le lautele spalala e maua ai le lautele lautele o le laualuga o le laualuga ma faia atoatoa lamolemole. O le mea taua i lenei tulaga e taofia ai le i ai i le fofo i le Sounter o le Stews o mea mai fafo.

Ina ia maeʻa le toe faaleleia o le ata pito i luga, pe a maeʻa faʻamago le faʻamutaina o le faʻauma, e tatau ona valiina.

Ina ia mauaina se lanu homogeneus o le taualuga, E sili atu le vali Atoatoa, e matua o nofoaga o le a le tu i luga o se talaaga lautele.

Ioe, e sili atu le i ai muamua faia se toe faaleleia lelei o le lelei o tausi-tekinolosi mo le nanaina o nofoaga sima nai lo le puipuia o latou foliga. Ae o nisi taimi o le malosi ia, e manaʻomia le tumau o nisi mea leiloa.

Faitau atili