Faʻafefea ona ato mai le Plywood

Anonim

O le teuteuga o le teuteu i totonu e le taugata tele. Ua taʻu mai ia i tatou nei mea pei o, mo se faʻaaʻoaʻoleʻafataio, Pili. Arches mai le Plywood - O se faigofie auala e fai ai le potu sili atu muamua ma faʻaleleia, ao faʻaogaina lou lava malosi ma e le o le tele tele tau. Soʻo se potu o le a liua ma le adā, ma latou na sapasapaia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a foliga sili atu ona matagofie i le taʻavale.

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

Aoao e fai ni 'au mai Plywood

O le a le mea e te manaʻomia?

Faʻapefea ona faʻatupu se tala e te faia ai oe mai Plywood, lea mo lenei mea e te manaʻomia ma pe faʻafefea ona faʻaalia e le vitio atili. Ioe, o mea autu - Plywood i laupepa. I le ala, e manaʻomia le maitauina o le le fiafia o mea e mafai ai ona e faʻasaoina le pepa.

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

Aulelei.

Seʻio tatou vaʻai atu i isi mea ua faʻaaluina ma mea faigaluega e manaʻomia e fausia ai se 'au matagofie ma o latou lima. Ae e tatau ona e muaʻi saunia muamua mea fuafuaina, e manaʻomia au mea uma e tatau ona e faia se mamanu e mafai ona malamalama iai.

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

O le fuafuaina e amata i fua. E masani ona fuaina i le tala mai, faʻamalamalamaina elemene, togimi o loʻo i le toega o faitotoʻa tuai, tolaulalo o kulupu, ma isi mea. Ioe, o le mea lelei o le a avea ma foafoaga o uluai ata. O lea o le a manino ai le aofaʻi ma le lelei o mea. O ata e sili atu le faia i le tele o tulimanu. Afai e iai tomai e galue ai i se faatonu faʻapitoa, e mafai ona fausia le teuga o le komepiuta i totonu o le komipiuta e ala i le ulufale atu i le naʻo le faʻatulagaina.

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

Filifiliga o Meafaigaluega

Mo galuega lelei, e manaʻomia le na o le mafai ona maua ni mea sili ona lelei, ae o se mea faigaluega. O lea, e galulue ma le plywood o le ae manaʻomia:

  • hacksaw;
  • Lobzik (eletise);
  • sikulukalaiva (po o le tosoina ma se gaioiga faapena);
  • rofautte;
  • tulaga;
  • fao malai;

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

O mea o le a mea nei:

  • fusiua (maoaʻe, le manatu faapito);
  • Plywods pepa (mafiafia e le tatau ona i lalo ifo o le 4-5 mm);
  • Faapipii o Aam;
  • O mea o le faʻauma uma (e fuafua uma lava i isi foliga: atonu o le pepa puipui, punou, vali).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e ufiufi piliki i luga o le faapaologa e sili ona lelei?

Vaega o galuega

Le mea muamua na matou faamatalaina. E manaʻomia le faia o ata ma faʻatauga o mea, faʻapea foi foʻi ma le sauniaina mo nisi faʻagaioiga (lafoaia, mamafa, mo se faʻataʻitaʻiga). E aoga foi le fai mai o tala e uiga i le sologa lelei. E sili le saunia o totigilima ma fausiaina tioata. O laupepa o le a faʻapipiʻi mai luga, o lea e taua tele le puipuia o ou mata.

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

O le isi o le a avea o se nonoa o se almininum poʻo le laupapa laupapa, faʻalagolago i le ata ma ituaiga o fausaga. Muamua, o le galuega e faʻaaogaina e faʻaaoga ai le tagata lava ia. Muamua lava, o itu itu e tatau ona faia ma le gata o lena a le argat. Ina ia mafai ona maua se lio lio, e manaʻomia le fau o se faʻamatalaga saʻo. O le faia lea o lenei mea, e sili le faia o vaega laiti o le ata i se sitepu o le 5-10 cm faataamilo i le lio, pe a uma ona amata ona nonoa ai le plywod pepa.

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

E mafai ona e inu ma le Jigsaw, o le nofoaga manaʻomia poʻo se mea e ono faʻatagaina ai le lapoʻa, naʻo le faʻapipiʻiina o pepa, teisi teisi. Pe a uma ona kopiina i latou i luga o le tagata. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se manifinifi manifinifi pa mai le tutusa pasene. O laupepa e faʻapipiʻi i luga o le initaneti auala ina ia le le aoga le ala o le le masani. O le iʻuga o le gaogao i le va o le tatalaina e sili le faʻatumuina i le mauga o le isumu. O le a faamalosia ai le ata.

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

Faauma

Toetoe a faʻaiʻuina, ae le o le taimi mulimuli o le a maeʻa. Ina ia tapunia le utums, e sili atu le faʻatau atu o se tuʻuga faʻapitoa, lea o le a faʻalatalata atu i le aofia ma mea totino. Afai o le sili atu le lanu o loʻo manatu, o pulou o le oe lava-paʻi o tagata e sili ona lelei e sili ona pipiʻi - o le a sili atu le sologa lelei. A maeʻa le fola, e tatau foʻi ona sefe le oneone i luga ma fatu laiti (o le tulaga lea ma le pisia), pe a na taua foi le manatuaina o le eleele. Faafetai i le lelei muamua i luga o se laʻau, e mafai ona e mauaina se toniga toniga o le a umi lava umi. Faapea foi ma le lelei fautuaga o le a aoga o se ata vali ash po o le tioata asu. O le a fesoasoani latou vali ona taoto i lalo.

Mataupu i luga o le autu: o puipui mo le valivali i tamaiti

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

E mafai foi ona faʻavasega nisi mea faʻaopoopo i lalo o le au fana. E mafai ona avea ma teuteuga auiliiliga pe moli. O le ala lea, e tatau ona faʻatonutonu i le tulaga o le ata, afai o le lamepa o loʻo manatu i le ar adā.

Faʻafefea ona ato mai le Plywood

I le faaiuga: O le mea sili ona taua pe a galulue ma ou lava lima o le mataala lea. E mafai ona e vaʻai muamua i le ata poʻo ni mea pueata e iloa ai le ituaiga o adā ma galuega.

Faitau atili