Marine autu i totonu - styped grediction o le fale mautotogi (+40 ata)

Anonim

Marine autu i totonu o loʻo i ai i totonu o le selau selau tausaga ma e le manuia lona aoga. O le faʻamaonia o lona manuia i le lautele ma e mafai ona faʻatino sea ata faʻapitoa e mafai ona faʻatinoina e tusa ma se paketi faʻatumu. E le gata i lea, o loʻo iai i totonu o se numera o loʻo maeʻa ai suʻesuʻega o loʻo tuʻuina atu i totonu o le faʻalauiloaina o le taulaga i le olaga.

Malaga i totonu

Faavae Autu

O le aano o meaola o meaola o le faʻaaogaina o le lanumoana, paʻepaʻe ma lanumoana lanu i totonu, faʻapea foi ma o latou foliga mataina. E tele ina masani ona tuʻufaʻatasia o nei lanu i le ituaiga o se fasipepa ua faʻaaoga. Ae ui i lea, e le faʻatagaina le faʻaaogaina tele o faʻailoga. O lanu autu e mafai ona faʻasalaina ma isi mata o nei mataupu: oneone, 'aila, lanu enaena.

I le tele o suiga i onapo nei, ua faʻatagaina ona fuafua se totonu i le sitaili i le sitaili ma le faʻaaogaina o beige ma pakete lanu lanumoana, talu mai le gamemo e sili atu le malu i luga o le popole.

Marine autu i totonu

O loʻo manaʻomia e ma gataʻoaʻoga o loʻo iai ni mea masani mai mea masani, muamua o le laʻau. E mafai foʻi ona faʻaaoga le vai mama (rattan) ma samala. Wicker meafale maua ai sili matagofie ma le ea. Faʻatagaina e tuʻufaʻatasia mea tuai ma mea fou i totonu o fale.

Sami i totonu o le sami

O le autu autu i totonu e aofia ai foʻi le teuteuina o fale e ala i meaalofa o le natura: atigisa, oneone i totonu o confō, pusa, corks, o cotas, emk, ma isi, emk, masoa, ma isi. E oo lava i le sami o le sami e mafai ona faʻaaoga i totonu.

Marine teuteu

E mafai ona faʻapipiʻi paʻu sami o maa i totonu o le sami, i foliga o se fale, tu, faʻamaeaina o mea. I se faʻaopopoga, o le a latou vaʻaia ata muamua mai le sami laʻau i totonu.

Teuteuga vaega mai maa

E taua le totogi e tatau ona totogi atu i Bigleinale Dector i le ata o fale i nei mataupu. O aluga o vaega eseese e tatau ona i ai i aofaiga tele. O pupuni na faia i le ituaiga o folau atoatoa faʻalelei le aotelega o le ata. Ua tatau ona mama ie pupuni ma le faʻanatura leaga.

Sami i totonu o le sami

O le a fetaui lelei le Aquarium i le ata o potu folau. E mafai ona tu i totonu o le ogatotonu poʻo le puipui, maua ai le pito i tua ma piki iʻa i lou tofo. I le Aquarium e mafai ona e tuu oneone, maa, olaola poʻo agafesootai, faʻapenei, faʻapea foi ma isi mea i le tulaga o le avanoa (ma isi mea).

Mataupu i luga o le autu: Doror i le masani masani o le gataifale (+43 ata)

Marine autu i totonu

O le sami o le sami

Lautele Vaage Style i totonu e mafua ona o le mafai ona faʻaaoga i potu potu uma. O le mamanu o le potu e fuafua i lona mafuaʻaga: o se nofoaga nofomau ai, e le nofomau, faʻapitoa. O le masani ona faʻaaogaina o mataupu autu o loʻo i luga o le faletaele.

O le sami o le sami i totonu o le faletaele e foliga mai e tutusa lelei ma manaia. O lenei e mafai ona e faʻatau se tauina taʻele o le tele o ituaiga ituaiga. E i ai uma ata mai le nonoa i luga o le puipui atoa e mafai ona aoina i le faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga, ma Neptune, Mermad, Sa sami. E le gata i lea, o faʻamatalaga taʻitasi o le ata e mafai ona suia i lona tofo.

Sami

Mo tagata faitele, mea e faia i luga o le aoga talafeagai. E mafai ona seti o mea mo le faletaele mai le sporumarent gofie ma atigi i totonu.

Doror mo faletaele i le ituaiga o atigi

Potu moe

O loʻo faia le mamanu o loʻo faia i totonu o auala eseese. E le fautuaina potumoe i le maota o le gataifale i le valiina atoa i le lanumoana, pei ona soona telesi i totonu. O loʻo foliga sili atu le sitaili i lalo o le potu o le vaʻa, pe a faʻauma le puipui ma le komupipi. O le fola i totonu o le potu e tatau ona avea ma laupapa.

Potu i le sami

O le totonu o le potumoe o le a mauaina se faʻamaea le umi o le vaʻai pe a maeʻa le teuteuga. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻapitoa talafeagai, tamaitusi, kalama, moli ma lamepa, o le lalagaina o lalagaina. Lelei e faʻaaoga le laʻititi taʻavale i fagu poʻo tu. E mafai ona faʻaaluina ata ma le ata o laufanua laufanua sami, lalo o loʻo nonofo ai i lalo.

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

I luga o Vitio: Turquoise Bay - Vaitafe o le sami

Potu o tamaiti

E masani lava, o le tagavai o apili i le sitaili sitaili e faʻaaoga mo le ata o tama potu. O sea totonu e mafai ona musuia se tamaitiiti i isi mea na fesoasoani i ai ma e siitia o ia le lagona. Na te faatupuina foi o mafaufauga ma lagona o tamaiti. Mo le totonu o le ata o le ata o le pepa puipui ma le ata o le gataifale utupoto, uta vaa, lalo ole lalolagi. E mafai foʻi ona faʻatino le moega i le ituaiga o le vaʻa. O le iai o ata o le taula i tagata taula, o isi uiga o uiga lelei i le pule e talia talia.

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

O le kapeta i totonu o se komiti e tatau ona fetaui lelei ma le matua o le tama male manaʻoga. Mo taʻaloga, e manaʻomia le piki i luga o le mafiafia o oloa na faia i cotton ma le lanu tutusa ma ata. O le taʻaloga taʻaloga ma se maeape apefai ma se maea o le a vaʻai atu i se sami i totonu, faʻapea foi ma le tele o le lalolagi ma le faʻafanua faʻafanua o le lalolagi.

Tusitusiga i luga o le autu: o le uiga autu o le sitaili o haytech i le fale mautotogi (+38 ata)

Tamaiti o le Marine Side

I totonu o le potu e mafai ona aoina se aoina o atigi ata ma maa o ituaiga eseese ina ia mafai ai ona atiaʻe lagona faʻataʻitaʻi i se tamaititi o le matua tausaga. O le mamanu i totonu o le ata o le Maota o loʻo faʻamaeaina ai pa ma ata a tamaiti i le autu. Mo tamaiti matutua, o faʻataʻitaʻiga a uta mo le faʻapotopotoga ma faʻateleina le faʻapipiʻi i totonu o le potu.

Umukuka ma le potu malolo

I totonu o le umukuka ma i le potu malolo, o le mea autu o le tausisia o faʻavae faʻavae o le gataifale o le gataifale o mamanu, e tutusa lava le ulufale i le malosi o le fale. Agalelei ma manino mafaufau i le ata mo fale i sea stylist ma le fesoasoani a se tagata tomai faapolofesa. Peitaʻi, afai e manaʻomia, taumafai e faʻatino ia galuega e mafai ai e le tagata ona atiaʻe lelei le tofo ma lagona o le faʻatinoina tomai.

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

A mamanuina o se umukuka, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le deor o mea uma e fesoʻotaʻi ma vai poʻo le faʻataʻitaʻiga o le vai tagata. E mafai tele ona ia filifilia lena vaapiapi taulaiga e pei:

  • Autu Autu (soʻo se mea e faʻaaoga ai ni masini tui);
  • BUNGAWAW (e peiseai o le umukuka i le fale tu i luga o le vai);
  • Mamafa Figota Faaopoopoga (Cuisisi mo faifaiva);
  • Faamauina o le totonu o vaa system.

O le fola i totonu o le umukuka e mafai ona teuteu i laupapa ma faamanatu ai se taga po o le kac. Mo lenei, o se laupapa paʻaga e fetaui lelei pe o se mea tau aoga e faʻapitofia. E masani ona filifilia e Wallpapers mo puipui - latou mafai ma se lanu malamalama o galu i le sami poʻo isi mea i luga o mataupu tau tau.

E tatau ona totogi le mataala i le umukuka i le umukuka - e mafai ona faia i le tele o fusi (sili atu masani a mosaic tile) po o tioata lolomi. I le mataupu mulimuli, o le vai elemene elemene e filifilia.

Sami i totonu o le sami

O le potu malolo e sili ona faʻaaogaina meaafale, ufiufi i ie i luga o le paʻepaʻe-lanumoana. E faʻatagaina ona faʻaaoga le tele o le faʻamalosiʻau o mea teuteu ma le iʻa oona, faʻapuna, galu, galu. E manaʻomia ona o loʻo i totonu o mea faʻapitoa o loʻo faia e ni laʻau masani, ma o oloa e masani ona faʻailoaina. O le ala lea i le potu malolo le nofoaga mo se lapoʻa lapoʻa ma se musu.

Mataupu i luga o le autu: nofoaga o le mamanuina i le stylec style: iloga foliga

Potu i le sami

Sami ma au lava lima

E mafai ona mafaufau ma fai oe i totonu o le sami i totonu ma fai oe lava, aemaise, fai le tele o elemene elemene. O le mea moni, o le sau i luga ma oe uma o le a le alualu i luma, e tatau ona e aumaia i fofo malie mai tagata atamamai. E mafai le tosoina o le aluga i latou ma bedpady, faʻapea foi ma le faʻatumuina o faʻamatalaga manino ma DarIos o le sami ma le tele o manu. E mafai ona e faia se vaega o le tele o maa tele ma se ata po o se tusitusiga. O maa e sili atu ona aoina mai faletupe po o vaituloto, pe afai e leai se sami lata ane. O le a fesoasoani lea e sefe le paketi ma fai lou fale ia tulaga ese.

Teuteuga o le aluga i le marine sitaili

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Ata mai maa

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Decor ata pulupulu

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Tusi teuteu ma atigi

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Vaa mai le cardon

Fao

Taofia le sami i totonu e mafai ai ona e faia se ata pu e aunoa ma le alu i le fale. Naʻo oe e tatau ona ou ofuina i se faiga talafeagai, fai se lauulu, faʻafailele ma le maʻei ma le faʻauiga o le fao i le maota o le gataifale. O lenei ua talafeagai ona faʻaaoga eseʻese ata tifaga mo fao. O le mea lea, o le mamanu o fao i lenei sitaili o loʻo faʻaalia ai lanu o loʻo i luga ma a latou ituaiga, faʻapea foi ma se fasi (lautele, matapogia, mautu pe ogatotonu). I le faʻaopopo atu i le fasi pepa, e mafai ona e faʻaogaina le lanu tutusa i se monophinic foliga.

Malaga le marina

I le faʻaofuina, ata o loʻo faʻaaogaina, e fetaui ma le Autu: Taula, Stars, Faoa, FIVET, galu. Faʻaoga ata faigofie e ala i le Stenkils, e ui lava e iai ni mea faʻapitoa i luga o fao e faʻatau i le aso. I le taimi lava e tasi, o le khuninestones ma spirk e mafai foi ona faʻaaogaina.

O sea fao o le a maua ai le atoatoa o le ata o se fafine e fiafia i le sitaili sitaili. O le uʻuʻau o le a mafai ai ona umi le fiafia i luga o le tausiga i luga o lima.

Fao ma le fao ma le Marine mamanu

O le autu o le tupu o le a le sau lava i fafo atu o foliga tupu. O lenei ua leva ona masani i le ata o fale mautotogi ma fale. E mafai ona e faʻaofoina malo i lea mataupu na o le puletaofia ma le uluaʻi faʻataunuʻuga. O se sao taua i lenei mataupu e faia i le va o mea o lona lava gaosiga (Hend mad

O lenei ituaiga e fesoasoani i le aoina, siitia ma le sao. O uiga taua e taua tele ina ia faʻatamaina ai ma le tupulaga talavou. A o fai si teisi, ae naʻo le mafai ona matauina le le mafai ona manaʻomia le le mafai ona faʻamatalaina o le autu o le autu o loʻo iai ma mafuaʻaga.

Mamanuina o umukuka ma ola-ola potu (2 vitio)

Sami i totonu o le sami (40 ata)

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Ata mai maa

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Decor ata pulupulu

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Tusi teuteu ma atigi

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Vaa mai le cardon

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Sami i totonu o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga potu ma fatuina se faʻamafanafanaga

Faitau atili