O loʻo iai nei le ata o loʻo taʻua i ona po nei Khrushchevka i le sitaili o le maualuga-tetch (+49 ata)

Anonim

O le umukuka o se vaega o le fale mautotogi, mea e alu i le taimi muamua. Afai o nei tapulaʻa e le sili atu le taua mo oe, e tatau ona e pikiina saʻo le sitaili o le potu. E tatau ona vave ma mafanafana. Mafaufau sili atu auiliiliina o le pito i tua o le umukuka i totonu o le hach-tech-tech, faʻavae i luga o le sikaina.

Vaega o aso nei o le umukuka

O le pito o loʻo i ai nei o le tamai umukuka e tatau ona faʻamamafa ai le ola-ola ma lelei tofo o tagata e ona. O le auala e tatau ona avea ma mamalu o nofoaga. E mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o lenei totonu o le potu potu e le taliaina i isi sitaili. O le manaʻoga tele o le faigofie ma laina malamalama. O lea e iloga e le vaega o tulimanu faaonapo nei. Latou o le tele-itu ma tulaga ese.

White umukuka

Fautuaga! Talu ai o loo atiaʻe le mamanu o aso nei, ona tutusa lea o mea: uʻamea, palasitika, fafie, manoa ma tioata. E tatau ona latou sologa lelei ma pei o tagata e ona.

Multifaninernal High Tech

O le Megalopolis tuu le faʻailoga i luga o le olaga, 'au e usitaʻi i le vave getthm. Faigofie gaioiga. Manuia le moe ma le itiiti ifo o le taimi i le fale. Maualuga-Tech umukuka o se tulaga talafeagai o se tamai potu potu, lea e mafai ai ona e talisapaia uma tulaga lelei o le maualuga-tekonolosi fou i totonu o se tamai fale.

White umukuka

E iloga e:

  • faʻaaoga mea taua a;
  • Tausiasaga vaaia o le potu i soo se sone e masani ona i ai i le pusa pa;
  • faʻaogaina faʻatino o mea uma o totonu o le pule i totonu;
  • Faamamaina malamalama o nofoa uma o le potu malolo.

TAUA! I Habi-Tek, o le pepa puipui e masani ona suia i vali ma punou, ma ni tamaitusi - i sili ona aoga mea.

White umukuka

Tulaga lelei o le High Toutch Style

  • O le ata o le potu malolo poʻo potu, faia i lenei sitaili, e iloga ma le saʻo ona faʻatulagaina i le avanoa. Na fai lava i olaga o tagata e ona, aveʻesea ai o ia mai faʻafitauli.
  • O le faʻavae o loʻo sauniaina mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le umukuka-ola avanoa.
  • Faʻaoga o mea e tumau ma le tumau i le fatuina o se totonu. O le zoting o le avanoa o loʻo faia i le tupe faʻaalu o meafale o meafale, igoa o le pa.
  • I le sitaili o le maualuga-tech, e mafai ona e faia se tamai umukuka i Khrushchev ma se potu tele i se isi nofoaga.

Tusitusiga i luga o le autu: o le uiga autu o le sitaili o haytech i le fale mautotogi (+38 ata)

Tolu lamepa

Le mautonu o le sitaili maualuga-tech

  • E le o le tali a Hostes uma e le mafai ona teena ie pupuni, o le ipu okeni ipu na faʻaalia i lanu matala, ma isi elemene ni elemene.
  • O le faʻata, luga o tioata tioata e manaʻomia ai le atoatoa atoatoa. O gaʻo gaʻo mai i tamatamailima poʻo le afu o le kofe o le leai o le kofe.
  • O le mamanu o le potu na teuteuina i le pito maualuga-tec e fesoʻotaʻi ma se ofisa avanoa.

Maualuga-tekonolosi i khrushchev

I Khrushchev, tamai umukuka lapopoa e faʻapipiʻiina, lea e faigata ai le vaeluaina o le avanoa. Mo le ata o ia potu i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tetch, o lanu lanu e faʻaaogaina, o mea pupula, pupula mata ma mafaufau loloto ua faʻatulaga. O le Zonging o le avanoa o loʻo faia e se pusa paʻu, moli moli puipui.

Enaena enaena

Puipui

Pepa puipui mo puipui i totonu o le umukuka e seasea faaaogaina. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i ata lolomiina poʻo le tapoleni i le postmodesnsm. O le Wallpapers e masani ona suia i le paʻepaʻe o le paepae pe o le Breack Brick Bundy. Talu ai o lanu uliuli e le talafeagai mo le umukuka, ona sili lea o le piliki o le paepae.

E masani lava o le ata o totonu e le o aumaia mo le ata vali o puipui. A o le tuusaunoaga ma le faʻatonuina mo se tamai umukuka, o se valevale malie, puipui poʻo puipui o loʻo valiina ma se malamalama puʻupuʻu

Fautuaga! Tuʻufaʻatasia pepa puipui ma le ata o manu ma tagata, faʻapea foi ma le faia o le vali i luga o le puipui i totonu o le tamai umukuka. O le a maua ai le vevesi i totonu o tagata.

Afai e faʻaaoga le vali e faʻauma ai pa puipui i le khrshchev, ona sili ai lea e taofi le filifiliga i le vai-Eflilizing vaega.

Tulimanu umukuka

  • Polyvinila Acetate - Le nofouta i le susu susu.
  • E le talafeagai le vali valivali mo pa i le fufuluina. E faʻaaogaina naʻo le "faʻamago" nofoaga.
  • O le a le fiafia le Spicheate Spiden, ae o le susu susu e mafai ona tumu.
  • Silcone valiina le tele o laina loloto, susuga tetee ma le tumataia.

O le sitaili faasolosolo maualuga-tekonolosi o loʻo maua ai le taʻaloga ma le malamalama ma le zoning space. Malamalama pepa puipui i le potu ma le fola o le fale ma le fola e mafai ona maua se vaega na foia lenei faafitauli. Oti e mafai ona sefeina e le pepa puipui i le vaega o loʻo ufiufi le nofoaga o faʻafiafiaga.

Mataupu oi luga o le autu: Filifiliga o le lanu o puipui i le umukuka i luga o fautuaga a le umukuka i le poto masani (+42 ata)

Sofa ma aluga

Pepa puipui mo umukuka

Umukuka - Ole tasi lea o nofoaga i ai faʻamatalaga malamalama e mafai ona faʻaaogaina. E mafai ona iai uma i le tulaga ulu ma i le mamanu o puipui.

Afai o se mea manaia o meaafale o loʻo faʻaaogaina, o loʻo filifilia e le au puipui o pastel i laina. Afai o loʻo faʻaaogaina le meaafale mafuaʻaga, o puipui ua tuu i totonu o le Leai, mo se faʻataʻitaʻiga, Vaioleti, mumu poʻo lanu mumu.

E masani ona pupula ata o loʻo tusia i totonu o le potu lapoʻa o le umukuka. I se tamai potu, lanu pupula o le a faia le aafiaga o le tofo. O lea la, e sili atu le le faʻaaogaina o pepa malamalama mo pa.

laulau ma nofoa

A o le i tuʻuina le umukuka ma puipui i lanu uliuli, faʻataʻitaʻiga, enaena, brown pe lanumoana - e aoga le mafaufauina o le fausiaina o le siosiomaga sili ona matagofie. O sea totonu e manaʻomia ai le maualuga o le moli ma pupula mea.

Fautuaga! Chestpaper kulimi, oneone papades, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ma laupapa laupapa o le tutusa lanu.

Fola

O le fola e sili atu le faia i le sili atu o le le fiafia, ma le pupula. Mai le faʻamatalaga faʻapitoa o le vaʻaiga i se tamaʻi khrushchev sili ona faʻaaogaina Taavale laupapa . Mo se mea e faigofie ai ona tausi.

Laupapa laupapa - E le o le sili ona lauiloa tali mo le umukuka i le itu faaonapo nei o maualuga-tech. Ae afai e te faʻatauina, ona tasi lea o le tasi-photon gugsy taleti.

Enaena enaena

Tele le fola E lauiloa Bole. E faigofie ona fetuunai i le mea na tupu. Le aoga i le tausiga. O le susulu o le pupula e faʻateleina ai le va o se tamaʻi umukuka.

Monophonic glossy linoleum - O le mea lea o le paketi lenei.

TAUA! Mo le fola e aofia ai i le umukuka-ola potu i le sitaili o Hi-tech e le mafai ona faʻaogaina kapeta.

Taualuga

O le Studio Design i le High-Tech Floty saunia atoa lelava. E mafai ona vali pe solia. Afai o loʻo i ai muamua le lapisi, e sili atu le faʻapipiʻi o se faʻamalologa poʻo le faʻamalosi mamanu.

Faamaloloina le taualuga

Mo le faʻamaeʻaina o le taualuga o le ufiufi i Khrushchev, faʻaaoga le PVC Tino Ata, ae le o le tastie o le tapoleni. O le tamai afi o le potu i totonu o le potu o le umukuka-ola e atagia ai le malamalama, e mafai ona e fausia soo se ituaiga o moli i totonu. Afai ei ai se matua o le taualuga i le khrshechev, malosi malamalama o le a tatau ona suia i moli lanu.

Mataupu i luga o le autu: Luga - 10 mea faigaluega mai ika mo lau umukuka

Meaafale

I KHRUSUSHCHOV, o le lisi lisi o mea e sili ona tauagafau. O le cuisiine i le itu o onapo nei o le maualuga-tekonolosi ua faʻaauauina i le paluga o mea faigaluega ma meaafale ma le atagia pupula mata. O le zoming o le avanoa o loʻo faia e ala i le pusa.

Uliuli ma Canisina umukuka

I se tamai umukuka, e mafai ona e faʻaaogaina le tolu ituaiga o aso taua: vaega ma motu. O le faavae taua i le faauma e le o uaina. Ina ia faʻapipiʻi ni vaega taʻitasi, e le lava le avanoa, ae naʻo le tasi le pa i le umukuka-ola potu poʻo le potu e valea lava.

Se seti o le tulimanu ma "p" -shapt meafale e faʻauʻuina i totonu o le pusa pusa. Talu mai le vaʻaia vaʻaia o le avanoa i le umukuka-potu o loʻo faia e se pusa pa, o le fesili o le zonting avanoa ua foia vave.

uliuli ma paʻepaʻe meafale

E manaia le vaʻai tuusaʻo umukuka i le mana o le maualuga-tech, faʻapipiʻi i autafa o le potu faʻamalama. O loʻo i ai nei le vaega o loʻo i totonu o le vaega o loʻo iai nei mo le faʻaaogaina o le avanoa i le faʻamalama. Ae maualuga-tekono-tekonolosi i lalo o se eseese tulimanu. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fauina se taʻavale ae le o le lipine.

E mafai ona faʻatulaga se vaega o le 'aʻai i tua o le pa. Ae mo lea vaiaso lea, e le o faʻaaogaina le tasi la siteki, e sili atu nai lo le tolu tagata. O le mea lea, o le pa e masani ona motusia le avanoa i totonu o le avanoa.

Fautuaga! I tua o le pa, e mafai ona e faʻavasega se teuga fale, faʻauʻuina atu i luga o le fufulu i totonu.

Bar Rack ma le nofoa

Isi auiliiliga

I se tamai umukuka po o le potu malolo, o le faʻaaogaina o ie pupuni o ie puipui e le ogatasi ai. E sili atu le tuua o Windows tatala, faʻaaoga ni tauaso e aunoa ma Lamrequin, palasitika poʻo le ie puipui i totonu o le lisi.

Desktop inisiua o se uiga faaopoopo. E sili le faʻaaogaina o se ipu tioata poʻo le uʻamea laulau ma se chrome-lolaina nofoa luga.

Ata i luga o le puipui

E tatau ona i ai nisi mea i totonu o le tamai umukuka i le tamai umukuka Latou litaea avanoa ma fasioti le siosiomaga o le postmooders. E mafai ona e tuʻuina se laʻau faʻaalia i le potu malolo, mo se faʻataʻitaʻiga, BAMBoo pe tuʻu.

O le fale faaonapo nei o le Kitchen (2 Vitio)

Umukuka mamanu filifiliga i le maualuga-tech style (49 ata)

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

Bar Rack ma le nofoa

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tetch

Faamaloloina le taualuga

uliuli ma paʻepaʻe meafale

Sofa ma aluga

Enaena enaena

Ata i luga o le puipui

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

White umukuka

Prick Apron

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

Tulimanu umukuka

Uliuli ma Canisina umukuka

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

Enaena enaena

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tetch

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

laulau ma nofoa

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

White umukuka

Tolu lamepa

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tetch

White umukuka

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tech

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tetch

Laulau pito i luga

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tetch

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tetch

O le itu faaonapo nei o le umukuka i le Khrushchev i le sitaili o le maualuga-tetch

Faitau atili