Bocho sitaili i totonu - o se mea ese o se fofo mo lou fale mautotogi

Anonim

Bocho sitaili i totonu e leai se mea e sili atu nai lo se tagata valea. O le igoa o lenei faʻatonuga e sau mai le Upu "B Bohemia", ma faʻamatala foʻi e pei o se mea e leʻi mafaufauina i le gypsies. O lona uiga o le bocho sitaili e masani ona faʻaaoga tagata bohemia tagata, o le tagata malamalama ma le le lelei. O sea faʻatasi ai na taofia le vaega o le agaga, le natura ma le fiafia o lana ona.

Bocho faiga i totonu o le fale mautotogi

Faavae autu

O le Bocho i totonu o le pito i totonu o le tele o le tele o vali ma fefiloi mea, lofituina ma mamanu. O lenei sitaili na o le tasi le tulaga taua - leai se faʻavaʻa ma le faʻatapulaʻaina, o le saʻolotoga atoatoa. I totonu o lenei faʻapotopotoga e talafeagai e faʻalumaina mea faʻaputuputu ma le tele o mea ma meaalofa mai mea uma o le lalolagi. E tatau ona i ai, faʻatasi ma isi vaega teuteu, ole ola ile siosiomaga ole faʻamafanafanaga.

O meaafale i lenei sitaili e tatau ona mafanafana, ma o lanu e masani ai mo le manaia mata mata manatu, ae i le tele o lanu pupula.

Bocho meafale

Teuteuga ma mamanu e sili ona manaʻomia le faʻaaogaina o le andental poʻo fualaʻau. O ie e tatau ona masani. Peitaʻi (aemaise mea uma e tatau ona oʻo mamao atu ma siʻosiʻomaga ma faʻamamafa tagata faʻapitoa. Bocho o le tele o le maualuga maualuga i le lanu, aofaiga ma eseese o mea. I totonu o loʻo fuafua lelei e aoga ma e oʻo lava i le tulaga o loʻo faʻaaogaina ai o ato lima. O se numera tele o oloa mai auvae e talia.

Boho's i totonu

O meaafale i lenei tulaga e leʻo faʻatuina i luga o puipui poʻo tulimanu, o le toʻatele o loʻo masani ai. I se aotelega, e faʻatagaina ai ona matou suʻesuʻe meaafale mai le tele o nai faʻaputuga taimi, taimi, lanu ma mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, nofoa, nofoa poʻo sofAs i le potu e tasi e mafai lava e eseʻesega atoa mai le tasi ma le isi (tele ma le tino.

E manaʻomia mea faapena latou te tauaveina se tala ia i latou lava, aemaise o se mea lava.

DEBEL HIX O LE FILIFILIGA

I le sitaili o Bocho, e i ai ni vaega o loʻo faʻatagaina oe ia malamalama atili i lenei faʻatonuga:

  • Boh hippie . Saolotoga ma Hippie o ni manatu se lua. O le mea lea, o lenei sitaili e latalata i uiga talafeagai. I totonu e manumalo ai le maualuga maualuga o eseesega ma le vevesi o vali. Tele oloa teuteu teuteu e tatau ona faʻamamafa ai ma le faʻamalieina ma tofo i se fale. O le mea autu o lo o latou mai mea masani ma lanu masani.

Mataupu i luga o le autu: nofoaga o le mamanuina i le stylec style: iloga foliga

Boho hippie sitaili i totonu

  • Bocho chic . Bocho-Chicle Style i totonu e tatau ona feula ese atu ma uma ata pei o le peacock. O le autu autu o lenei supa o mea uma e tatau ona "taugata-mauoa." I totonu o lenei totonu, o lē e ona le avanoa e lagona ai e pei o se suega, aristoct poʻo se sui o bohegelia boorgeilisie. I totonu e tatau ona faʻaalia lona lava tofo i le tagata lava ia, faʻafafa ma lele o mafaufauga.

Book chic i totonu

  • Bocho glomor . I totonu o totonu o totonu, flirty auiliiliga (rhilinestones, faʻamalolo, ma isi mea) e faʻafeiloaʻi, faʻapea foi ma le viofa. Valivali teisi itiiti le fiafia, o le fiafia e tuʻuina atu e faʻamalamalamaina tamatamaivae. Meataʻalo i totonu o lenei atunuʻu, e masani ona vaneina, faigofie ma matagofie foliga. Mea Faiva e mafai ona faia o fulu, Silk, Satin ma isi mea taua ie.

Boho sitaili grimomor i totonu

  • Bocho Cictic . E i ai le masani i le vanimonimo. O lenei ituaiga o faiga e sili atu le masani. O loʻo filifilia lelei le mea o loʻo filifilia ma le laki, e maua ai le mafanafana i le potu. O le mea autu o le mamanu e le o le le fiafia pe le taua. O le faʻamamafaina i totonu o seisi totonu o loʻo faia i luga o le pupuni ma isi mea teuteu, lalo ifo o le igoa o le potu.

Boho Classic Style Potu

  • Bocho Eco . O le Eco-Frack Shippement of the style o loʻo atagia mai ai le faʻanatura faʻatinoga o le atoa o le teuteuina. E mafai ona avea o tato pou i luga o le totonugalemu, natura maa i luga o le fola, puipui o pilitonu, ma isi. Ma afai o mataupu uma o le tumau o le boho e tumau pea le suia.

Bocho faiga i totonu

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le sitaili o Boho

Amataga i le tapenaina o le Polokalame o le Fuafuaga Autu o Lou Fale, e tatau ona e mafaufau e uiga i le emo o le boho style, amata mai le mea uma. O le au fana, o tagata o le tulaga ese o foliga ma vaega e mafai ona aumaia tagata taʻitoʻatasi o le fale ma o le a faʻatagaina oe e sili atu lona maualuga o le zonate avanoa. Ioe, e manaʻomia le i ai pe le tele o nofoaga e nofo ai e faʻatulaga i le sitaili o le pisa.

Bocho faiga i totonu

I luga o Vitio: Boho's Insionia manatu

Mea teuteu

Faʻavae i luga o mataupu faʻavae o lenei faiga, o mea ua maeʻa ai mea e tatau ona o se siosiomaga faʻaaloalo ma masani. O le mea lena, o Linoleum i luga o le fola e le tutusa ma le boho i totonu. I le sitaili o le Bocho, o soʻo se vaega o tupe ua faʻatagaina: ofuvae, plaster, vali, le faʻaaogaina o mea teuteu e faʻapipiiina ia mea ofoofogia na mafua mai ai faʻanatura.

E toʻatele Filifiliga o loʻo filifilia, ma i le tasi potu e mafai foʻi ona tuʻufaʻatasia ma ituaiga eseese ma valivali o puipui faʻatasi ma lanu faʻafanua poʻo lanu tetele. O le tamai vaega o Finaral e sili ona le talafeagai i le boh i totonu.

Mataupu i luga o le autu: 6 ki i totonu i le Igilisi sitaili (+48 ata)

Pepa puipui i le boho sitaili totonu

Faasologa o le faamalama

E manaʻomia le Windows e faia e le masani ai. O le faamalama o le faamalama ma faamalama e sili atu le filifilia o laupapa po o se mea e fai ai fafie. Afai ei ai le palasitika faalua-glazed Windows - E mafai foi ona latou taumafai e taia faafetai i meafale o meaafale ma teuteuga, ae e sili atu le faigata ona faia.

Boho's i totonu

Ina ia faʻatagaina ni faʻamalama matala e faʻatagaina ai i soʻo se auala ma le usitaia o faʻavae faʻavae - o le mamanu e tatau ona sao i le faʻalauteleina o le avanoa ma le aoga. E mafai ona eseese le pupuni o pupuni, ma e mafai ona e faʻamalieina pupuni puʻupuʻu pe a le pupuni o latou.

Boho pupuni

O le faʻamafanafana o le sweat e tatau ona faʻataʻitaʻiina ma galue o se tutoʻatasi o elemene.

Meaafale

Meaafale mafai ona faʻaaogaina tuai pe a maeʻa le toe faʻafouina poʻo le teuteuina o oloa fou i lalo o le mea valea ina ia latou toe tutusa i le retro poʻo le sipela. O se tulaga o le taimi e mafai ona ia nofo ai i mea, ae e tatau ona vaai laitiiti, ma shabby po o le shabby. E tatau ona i ai ni ituaiga mananaia, lelei lona uiga ma le gūtu.

Tusi i le sitaili bogo

O mea taua poʻo ni meafale meafale mea e tuʻuina atu i totonu ma mea fou o le efu. E oʻo i le faʻaaogaina o se tamai numera o mea i totonu o se vaega o le utupoto e pei ona faʻatagaina hid tekonolosi.

Valivali Gamut ma Decor

O le vaega autu o le boho sitaili o se tali le masani ai lanu. I lenei mataupu, o le faʻavae e manaʻomia ona matauina - o le pupula, viiki ma le alofilima, le lelei sili atu. O lanu e tatau ona fiafia - leai ni lanu palapala!

Boho's i totonu

A o mamanuina puipui o Chromium, auro, siliva ma isi spy, Penila ofu e le na o sa tafiesea, e na o le pau lea o elemene.

O le barcode mulimuli o se tusitusiga ma se isi pa. O aluga mamanu, fala, o uila laupapa, e tatau ona faia ni ie leoleo ma le fibber masani. Atonu e tele mataupu faapena. O le tutoʻatasi o le tali atu o oloa e faʻafeiloaʻia ina ia latou le lē fiafia ma maualuga.

Bocho Bicaile

O mea leaga e le o lona uiga e le o lona uiga maualalo, ae o se mea o le isi itu.

I totonu o le teuteuina o le totonu i totonu o le sitaili o bocho e tatau ona avea ma raisini, o se mea mai tagata e ona. Mo se faʻataʻitaʻiga, pito i luga o aluga e ono avea ma aano e le talafeagai ai. E mafai ona teuteuina le COREFA i le Braid, Fringe, eseese '' O lolomiina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi itu vevela, o le isi o le tasi-photon. I totonu o lenei totonu e mafai ona e tuʻuina mea e sili ona e fiafia iai i luga o 'au e fiafia iai.

Mataupu oi luga o le autu: sitaili faʻamaonia i totonu o le mamanuina o le mamanu: o manatu o ata (+50 ata)

Boho's i totonu

Faaiuga

E foliga mai o se tagata o Bohy sitai, ae o tagata uma e tutasi ma iai lo latou manatu o le poloaiga. E le gata i lea, o le faʻatulagaina ma le faʻamafanafanaga e lua manatu ese e lua. O loo i ai le mafanafana i le mea e tele ai le lagona manaia o mea a le tagata lava ia. Ae ui i lea, faʻatonutonuina o latou fale-tausi fale, e faʻalautele ai foliga o le vevesi ma faʻaletonu, ioe.

E masani lava, o mea masani ona fesoʻotaʻi ma totonu o fale, i mea e le talafeagai ao aoina e augatupulaga e tele. O mea faapena e taua tele e pei o le manatua aitema ma se vaega o talafaasolopito o aiga, o lea aua le lafoaia.

Po o le potu malolo

O lenei mea o loʻo iai le mafaufau o vaega uma ma faʻailoa atu o le e ona.

O le sitai lea o le mauoa o tagata o tagata. O lona vaega o ia i le foafoaga o sea faʻatasi ai ma o le a avea ma mafuaʻaga autu mo le faʻaalia o le vevela ma le lelava. E le gata i lea, o mea iinei e le filifilia mai le mafuaʻaga o foliga faʻapitoa poʻo faʻafiafiaga, ae o le faʻavae o le natura ma le matagofie e paʻi ma le mata.

Boho's i totonu

E masani lava, o le atoatoa o le nofo ai ma le sili ona lelei ua maeʻa ona faʻamamaina ma taugata i totonu atonu e le i ai le mea totino i le sitaili o le pisa.

O le isi fesili o le auala lea e faʻatumauina ai le mama i poʻo ia fale. O lenei fausaga o loʻo i totonu e le talafeagai mo tagata ma aiga ma aiga ma tamaiti laiti, talu mai lea o tuaoi mulimuli ma le toʻatele o uiga faʻamalamalamaga atonu e le sefe mo mea uma ma le tupulaga talavou.

Faʻafefea ona faia se Booho decor oe lava (1 vitio)

O le fale mautotogi e filifili ai i Boho Style (41 Ata)

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Boholi i totonu: fale mautotogi

Faitau atili