Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Anonim

Uamea Pasila e mautinoa lelei. Ae, e le aoga ile aoga, ou te manaʻo foi i le lalelei, aemaise i luga o le togafiti: i le fale pe latalata i le fale. Manaia le vaʻai e aunoa ma le faʻaititia o le aoga e tuʻuina atu se barbecoue mai le piliki. E i ai ni faʻataʻitaʻiga faigofie e faʻapipiʻi i ai, e tusa lava pe leai se tomai, e lua pe lua, e tele atu faigata -. Matou te le fautuaina se mea e aunoa ma le poto masani, ae o se paʻu tao e pa pe na o sina piliki. Malamalama i le maso, o metotia autu, ona mafai foi lea ona e avea ia sili atu ni poloketi mamafa.

Barbecue Mangal - o le a le eseesega

E leai se mea saʻo i le va o tagata ma barbece. O le eseʻesega o i luga o le meaola ua saunia i luga o le skewers, ma Beerbeky faia i luga o le grid. Ae o nei metotia uma e mafai ona faʻaaogaina e oo lava i le afi, faʻapena - mo i matou, i se tasi, i se tasi faʻafitauli, o le b-braze o le tagata ese lea o loʻo fausia.

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Faafaigofie ituaiga poʻo le barbecue mai piliki i le atunuʻu poʻo luga o le nofoaga e mafai ona fausia ma e aunoa ma le poto masani

E mafai lava ona e faʻalogo i le iai o le taualuga. O le Pasila e masani lava o se mea tatala masini, e aunoa ma le i ai o se leo. O le paʻu, aemaise lava mai piliki, e masani lava ona faia e chimniys, e ui lava e faigofie ona iai i totonu faʻataʻitaʻiga.

Matau Brick Mangal

O lenei fuafuaga e matua faigofie tele, faigofie suia i soʻo se manaʻoga ma manaʻoga. E aofia ai pamu piliki puipui o loʻo faʻatulaga ai le proptrions (o le piliki i le pito). O le vevela-tetee (uʻamea, etc.), gralles, skewers ua faaputuputu i nei tofa. Talafeagai, aemaise lava pe a fai e i ai ni ituaiga taualuga i luga o lou ulu pe a mafua ai le faʻaosoosoina, e fausia eseese ai ma le loto

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Poloketi ma ata o le mea na faamaeaina le Manga / piliki Barbecue

I lalo o soʻo se piliki fausaga e manaʻomia se faavae, pe sili atu foi o se saunia sauniuniga. E le o lenei tamai piliki brad. Talu ai o piliki e alu teisi - o le puipui i le pollippich, ana le talafeagai le nofoaga o lenei mamanu mo lenei mamanu, lea ua laina i soo se fetaui lelei.

Sauniuniga o le Faavae

Aveese le vaega o lafu, pe a tatau ai, faaloaloa le pita. O le loloto e tatau ona i ai i le 20-25 cm. O le tele o le faʻavae poʻo le tulaga o le 50 cm sili atu nai lo le ogaumu. O le pito i lalo o loʻo fesoʻotaʻi, o le maʻa maa o le ogatotonu o le vaega o loʻo sasaa. O le mafiafia o le maa paʻu o le 15 cm. O lana 'au a le aufaipese. Sili - Vibratory, pe afai e leai se uamea po o se uamea po o laupapa nofoaafi.

Tusitusiga i luga o le autu: o le sulugatiti o le pupuni o tagata puipui ma o latou lava lima: laasaga-i-laasaga faatonuga

O nisi laasaga e faʻalagolago i le faʻavae filifilia. Afai o se tasi o ofutino - o se folasaga, pipiʻi o papupuni ma mea faʻapena, o le a sasaina ai se vaega o oneone o le tuai o le oneone.

Afai ua filifilia se faʻavae o le faʻavae o le faʻavae, e faʻamalosia e se toʻotoʻo 10 mm i le lautele. E faʻaaloalo i luga ma le pito i luga o le faavae i se sitepu o le 20 cm, i le itu o feʻeseʻeseaiga e fesoʻotaʻi. Afai e te le iloa pe faʻafefea ona kosi faʻapitoa, e mafai ona e toso le palasitika. E faʻatagaina ona o lenei faʻataʻitaʻiga faʻamalosia o le maeʻa o le faʻamalu o le uaea uaea. Faʻaali i luga o pito o le pepa o le mea faigaluega ma sasaina uma sima sima m250 ituaiga. O galuega e mafai ona amata i le vaiaso, afai o le averesi o aso uma vevela sa le maualalo ifo nai lo + 20 ° i, ma pe a mavae le lua, pe a 17 ° C.

Poloaiga (Masonry Ata) ma le faataamilosaga fautuaga

Mo lenei piliki manga, o se sili-umi-umi chramic c2ck m200 ua faaaogaina. E mafai ona ave se ogaumu, ae e taugata tele, e le aoga le togafiti, e leai se vevela ma alofa tele ia te ia lava i le matala.

O le masonry e tau atu i le palapala-oneone palue fefiloi, lea ua faaopoopoina se tamai afi mo sili atu le malosi. Mo tagata amata, e sili atu le faia o se faʻamalosi tino-faia fefiloi mo ogalaau, e le lava le vevela-tetee, aunoa ma se luitau. Ogatasi e tusa ma faʻatonuga, o le faʻamaʻi ma le mafiafia o le 3-5 mm, e faʻasolosolo lava. Taofia pea le pito i luga o puipui ma le faalava o le masonry. E taua tele lenei mo le faagasologa masani o le ogaumu.

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Piliki margal faiaoga (masonry ata)

E pei ona e vaʻai, o mea uma e matua faigofie lava. O laina uma e amata i le piliki atoa, le manaia - mai le afa. I le 6th ma le 10th laina o piliki na ofuina i sipuni - itu, ma unite i luga o le autu autu. Afai e te faia se barbecoue - i lalo o le grill - o laina tutusa, o le puipui pito i tua ua tuu i fafo o le piliki Laei - Tauloto o auala. Afai o le a e faʻaaogaina ma KA Brass - Mo Skewers - I luga o le puipui i tua tuʻu le piliki, faʻapea foi i sipuni ma le sone. Luma o se lagolago mo skeers faʻaaogaina se talaaga uʻamea paʻu o vaega laiti, vaneina i le tele. I ai, i lalo o le skew e mafai ona e faia nota.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le atigi ma se perstretal

Amata mai le 7th Rean, o le Masony Taid na o le 'afa - taumatau pe agavale - pei ona talafeagai mo oe, ae o lenei faaputuga i le itu tauagavale. Afai e sili atu lou faigofie ona o le sili atu, fai se faʻata faʻatagaga o lenei faʻasologa.

Brick - Hygroscopic mea e faʻaititia ai le tele o le susu o le a "toso" mai le eleele ma faʻalautele le olaga o lona taotoga, e manaʻomia le taugofie i lalo o le laina muamua. E mafai ona tuu i totonu o le lua vaega o le laina o mea (ituaiga o crubbroid poʻo le hydroizol), savali solo i le perimeter ma hydrophobic deffersication. E le tuliesea le vaega o le totoina ma le va o le muamua ma le lua le isi.

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

O le mea lea o se tasi o fesuiaiga o se piliki mana-foliga pei o se laulau (pe a fai e le aoga ia te oe, e le amanaiaina lenei vaega)

Ina ua maeʻa le Brick Brand o loʻo faigata, o loʻo totoe le matutu i le taimi o le tau mafanafana mo 1-2 aso, ma le cooler - i le 3-5. Ona mafai lea ona e faʻaaluina se faʻaipoipoga faʻalauiloa. Tusa ma "mea faigaluega" o loʻo faʻaalia i le ata o le maeʻa o le manga. I lenei lomiga, e tolu laina o mafaufauga na faia: o le pito i luga - mo oloa, le ogatotonu - mo le kolo, le maualalo - e aoina le tauiviga coal ma lefulefu.

Ina ia gauaʻi, o le faʻailoga sili pe itiiti i se taimi umi, e manaʻomia le ufiufi ma se tuʻufaʻatasiga e faʻaititia ai le hygroscoctagety. Mo lenei tulaga, o le ko-85 varnish e sili ona lelei. Ma e manaia le saunia o se ituaiga tapuni: latalata i le tulaga o timuga ma mo le taumalulu.

Bick Carbecue ma paipa: poloaiga

O lenei lomiga o le barkcue o se taimi sili ona faigata, ae le sili ona faigata. O le mea sili ona taua o le vevela potu o loʻo iai se faitotoʻa tuusaʻo, ma e sili atu le faigofie le faia. O le Brick Frying Chamber ua siitia i le maualuga o le 90 cm, o le maualuga atoa - seia amata le amataga o le paipa - 217.5 cm.

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Brick Barbecue Masonry polokalame

E amata uma ma le tapenaina o le faavae. Mo lenei obbecumum le ogaumu, naʻo le monolithic faʻamalosia faʻavae e talafeagai (15 cm faʻamalosia o laʻasaga) i luga o se faʻatusatusaga paʻu paʻu. I luga o le malae ese faʻataʻase ese i vaega e lua o le susu susu, ona o lea o le amataga amata. Afai o le barbecue ua faia i le gazebo, o le laina muamua o Masonry e tatau ona amata i le fola. Afai e tupu i lalo le gafa, tuʻu i fafo se laina faʻaopopo (pe lua) piliki, ona amata loa lea o le laulau e tusa ai ma le polokalame.

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Brick BarbeCue ata

O le muamua 9 laina o faʻamatalaga faʻapitoa e le manaʻomia. Na matou tuu tonu lava lea i le polokalame, ma le matauina o le faʻatonuga e faʻaaoga ai vae ma tipiina o piliki, pe a faʻaalia i luga o le fuafuaga. Ia mautinoa e siaki le malosi o le taunuuga o pa, atoa foi ma le le mafiafia o le fofo - 8-10 mm ma le siʻosiʻomia o piliki taitasi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se fale puipui o palasitika faitotoʻa

Le pulea o le faʻamaʻi manifinifi, e mafai ona faʻaaogaina le toʻotoʻo o le faʻamalosia o le sili atu o le tino. O lo o tuu i luga o le pito, o le lauʻeleʻele o le laina ua faʻatumuina i se tali, o le pa ua suiina i luga atu o toʻotoʻo. Ina ua uma ona faʻapipiʻi ma le sailia o piliki, o le lamolemole spick ua maua - o le pa e le tuʻuina atu piliki e paʻu maualalo ifo nai lo le mea e tatau ai. Ona aveese loa lea o le au Roma ma faaluaina i luga.

Ma o iina na i ai se avanoa e tauina ai le laina 6th (mautu), pe a uma le 5, taoto se uamea fasi ma le mafiafia o le 4-5 mm, 40 mm lautele. Umi - itiiti itiiti ifo nai lo le vaitau o le ogaumu - 1450 mm. O fusi e manaʻomia 3 - tasi ma le pito, lua i le ogatotonu o laina taʻitasi o piliki poʻo se faʻailoga i lalo (11th laina).

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Fausiaina o le lua o fale faʻatau

O le seti o le polokalame o mea nei o nei laina o le barbecuue e manino. Naʻo le itu e lua, e mafaufau lelei - ua e manaʻomia vaʻai i piliki. E aoga foi fai mai o le 12th ma le 13th rows e sili atu le sili atu nai lo le maualalo - fausia se teuteuga "fusi".

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

O le fausiaina o le ogaumu o le ogaumu amata

Malamalama lanu i nei rows faailoaina chamotte piliki (ata-8). Na latou tuʻuina i luga o le faʻavaeina o le omea ma le oneone (o se faʻaopopoga o se tamai fasi pepa e mafai). E sili atu le faʻaaogaina o mea e sili ona faʻavae ai le shampooo-faʻavae: Latou te manaʻomia le maualuga maualuga o le vevela mo le faʻauigaina, e le mafai ona ausia i le auala taʻavale. O le iʻuga, o le vaifofo tatau e vave ona tuʻu i fafo.

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Fausiaina o le Chip Chamber

I lenei vaega o le faiaoga le, o mea uma lava ua manino: tatou amata e fausia le atigipusa o ogaumu. O loʻo faʻaalu i luga o le laina faʻaiʻu, lea na amata ai le faʻafilemu o le faʻatupu.

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Faagaau

O le faʻavaeina o le art faaauau pea, o loʻo i le 30 laina i le asu. Le isi, sui le 30th ma 31st laina ae leʻi oʻo i le maualuga manaʻomia.

Ata

Oloa foto barbecue mai piliki

Muamua, e tele filifiliga e faigofie. E mafai ona e faia nei alatoto mai le piliki oe.

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

O lenei ogalaau - ituaiga e mafai ona fausia ma ou lava lima

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Faigofie Brick BarbeCue Filifiliga

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

O sina faigata, ae o ia lava

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Fesuiaiga i le mataupu tutusa - o le muamua faauma

Tele pamu e mafai ona fausia, maua ai soʻo se poto masani, ae sili atu - ia talitonuina se faʻapitoa (pe a fai e te mauaina, ioe)

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Otiki ogalaau ma ou lava lima: ata ma fale mautotogi

Faitau atili