Le masani ai Insior Decorication e faaaoga ai panels mo maa

Anonim

O le faʻagasologa o le filifilia o mea mo le pa puipui o le tele o tagata o le galuega moni. I mea uma, i o tatou aso, le maketi maketi e tele ua tumu i mea eseese e fai ma se faafitauli pe a filifilia. O le tele o ituaiga o tagata e faia, o se tele o ituaiga o teuteuga teuteu, o se teuteuga ma sili atu. Ma o le a le sili atu ona faigofie ona filifili, o le a ou taʻu atu ia te oe le sili atu le amio lelei - decotives panels i luga o puipui. Ia sili atu patino, o le ae aʻoaʻoina e uiga i le ala i lalo o le maʻa mo le auivi o loʻo i totonu. Mafaufau o latou foliga ma uiga lelei. O le a matou mafaufauina foi nisi o faʻapipiʻi filifiliga ia latou lava avanoa e aunoa ma le faʻaaogaina o tomai faʻapitoa ma mea faigaluega.

Uiga lelei

Ia, ina ia mafai ai ona mautinoa e le naʻo le mea punes o loʻo manaʻomia le i ai o iai, ae e maualuga lava le manaʻoga, mafaufau i ai penefiti. O lea, alu atu i iloiloga ma le suesueina o le taua:

Le masani ai Insior Decorication e faaaoga ai panels mo maa

  • Lautele o mea e faʻatatau i luga ma nofoaga o talosaga. O le masini teuteu o se lautele atoatoa mea. O mea ia e mafai ona faʻaaogaina uma i totonu o nofoaga vaʻaia ma tagata lautele;
  • E i ai le sili ona lelei fesoʻotaʻiga ma le pisa tele o uiga ona o le mea moni o le a faʻapipiʻiina e mafai ona faʻaaogaina se isi vaega o le faʻamalosi, lea o loʻo tuʻuina i le va o le pa ma le mea;
  • Faapipiiina. Faigofie ma faigofie faʻatagaina oe e faʻatino galuega i luga o le faʻapipiʻi o manaoga taʻitasi. Mo lenei, e le o manaʻomia le faʻatau atu o se taugofie, faʻapolofesa, faʻapitoa galuega, ma e lava lava le tagata faigaluega saogalemu galue. O mea uma e tatau mo galuega o le mea o le mea o le tusi (i le mataupu pe a faʻaaogaina le faʻavaʻa o le faʻavasegaina metotia), stapler ma puipui. E faʻailoa foi e le fiafia le le manaʻomia o le manaʻoga e saunia mea i luma o le faʻaaogaina o mea o loʻo maeʻa ai. O se tasi lea o na ituaiga o mea, e faʻapipiʻi ai lea e manaʻomia mo le maualalo o le taimi. O le tau o se taimi puʻupuʻu e o faatasi ma le vaega o loʻo faʻapipiʻiina o le Science (Groove-Lolu). Faapipiiina e faia i itu eseese. Mafaufau i le mea moni e faia i le vaega ma le faʻapitoa tekonolosi, o lona laufanua e mafai ai ona fausia se toetoe lava o soʻo se mea, o lo tatou tulaga o se maa;
  • Talitonuina ma le tumau. I le mea moni o le mea moni o loʻo i ai i luga le Tulafono Tulafono lelei, le faʻatuatuaina, ma le i ai o ou pa i se taimi umi, ma e leai se manaʻo e suia i le isi mea;

    Le masani ai Insior Decorication e faaaoga ai panels mo maa

  • Tau. O le tau o lenei mea o le a foliga mai e laʻititi le maualuga, ae o mea uma o loʻo galulue i fafo. Tuuina atu lona faʻatuatuaina ma le faʻamoemoe, o le a faʻatagaina ai oe e sefe i le lumanaʻi o loʻo toe faʻaleleia;
  • Tausiga. O le faʻaogaina o mea faʻapitoa i le Foafoaga o loʻo mafai ai ona e faia ma le mautinoa le faʻamamaina o le faʻamamaina o lenei mea (mo le faʻamamaina o vai, e le mafai ona faʻaaogaina vailaau i le masina. O se tulaga faʻapitoa o le mea lea e le tosina mai ai le paʻu. Ioe, o nisi tamai vaega o faʻataʻitaʻiga ma se maualuga o le pefu o loʻo tosina mai ai le pefu, ma o le mea lea e masani ona masani ona faʻaaoga mo faletaele ma mo umukuka.

Mataupu i luga o le autu: mamanuina o le tautaliga: Ata o le sauniuni-faia fofo

Metotia faʻaiʻu

E pei ona taʻua i luga, o le faapipiiina o faʻapipiʻi ua uma ona mauaina, ae o le faʻatinoina lelei, e manaʻomia ona mulimulitaʻi i ni tulafono faʻapitoa ma faʻatino se faʻasologa o ni gaioiga.

Le masani ai Insior Decorication e faaaoga ai panels mo maa

Oti i puipui ma pepa teuteu o loʻo faia i totonu o le lua, sili ona lelei metotia:

  1. Metotia ma le kelu. O le faʻaumaina o le tele o mea ma le faʻaogaina o mea ma le faʻaaogaina o kelu na faia i luga o le lamolemole pa, talu ai o papala o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le puipui. E mafai ona faʻaaogaina ni mea faʻapitoa a le Acrylic ma le sinicone o se mea faʻapipiʻi. E mafai foi ona e faʻatauina le panels ma le tagata lava ia. O pa e tatau ona fesoʻotaʻi ma le faʻatiga pe ma le pamu o loʻo i ai.

    Le masani ai Insior Decorication e faaaoga ai panels mo maa

  2. Metotia ma le fausiaina o se faʻavaʻa. O le teuteuina o puipui e faʻaaoga ai le lua filifiliga e aofia ai le fausiaina o se faʻavaʻa i le ituaiga o le lattice. E mafai ona faʻatinoina mai le fafie laupapa (pei o le taugofie filifiliga) pe mafai ona faʻaaogaina e fatu ai se uʻamea talaaga faʻavasegaina, ae o le a sili atu ona taugata. I le taimi lava lea, o le mea muamua o le faʻapipiʻi i le fola - poʻo le laupapa poʻo uamea. Ina ua maeʻa, faatino le faʻavavega o le verterex, o itu. O le faʻavaʻa e mafai ai ona faia se tamai vaʻa ea e mafai ona fesoasoani e fatu ai se leo o se potu poʻo se potu. O le a aoga ma le faʻaofi o le potu, ae naʻo pe a fai o loʻo lelei ma fufusi moli.

A maeʻa ona sauni le faʻavaʻa - matou te ave le pepa muamua ma seti le potu poʻo le potu. Fou o le ata tifaga poʻo le uʻamea puipui (mo laupapa laupapa o le faʻavaʻa). Faʻapipiʻi uma fasi fasi maa e tusa ma taiala na ua uma ona faʻapipiʻiina. O le faʻauma e mafai ona faʻasaʻoina i le Groove-Crest metotia, ae o le mea autu o vaega uma o loʻo faʻapipiʻiina i le tulaga ma i le vaalele lava e tasi. O le laina mulimuli o le a faapipiiina ma le suia, o le a faʻapipiʻi i luma.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai le folauga mo le foai atu: matou te faia ni fuainumera mai le foma ma au lava lima (30 ata)

Le masani ai Insior Decorication e faaaoga ai panels mo maa

Afai o le galuega e le gata o se teuteuga o le faʻauma, ae o le faʻafefeteina foi poʻo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina - e mafai ona faʻaaogaina e se vaega o le faʻamalosi, o le a nofoia le va o mea teuteu ma le faʻavaʻa.

O panels mafai ona faia uma galuega - o se faʻauma i totonu ma o se fafo. O lenei ua matua taua sitepu o fafo atu o le fale, ma o lea le faʻaaoga o sea fuafuaga e talafeagai lelei.

A o le i amataina le faʻamaeʻaina i le maa panels - mafaufau pe o le a latou o loʻo vaʻai i lau totonu poʻo lau nofoaga. Afai ioe - o lea i le faleoloa, ina ia mafai ona faʻasoa mea talafeagai ma alu i le galuega. Manuia i taumafaiga!

Vitio "faapipiiina o laupapa mo le maa ma piliki"

I luga o faʻamaumauga auiliili mo faʻapipiʻi moli i lalo o le maʻa.

Faitau atili