Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Anonim

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

O le faʻagasologa o le pepa puipui e faigofie lava, pe a e mulimulitaʻi i le fautuaga a Sowokers Sinaney pe mulimuli ane i soʻo se fale poʻo se fale e mafai ona e gagau lelei foliga. O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai o le a e galue i le taumalulu pe faʻaaoga se tapoleni e pei o se tioata ma i le taimi e tasi e le masani ai puipui? E manaʻomia le suʻesuʻeina ma le totoʻa le faʻagasologa atoa o le faʻafouina o le puipui o le pate, ina ia taofia ai penisione ma e leai ni mea leaga.

Faʻafefea ona faʻamau lau mita

O le sili ona lauiloa o le mita pepa puipui, o le faʻapipiʻi o lea e mafai ona faʻatinoina e se tasi tagata, ma i luga o latou e mafai ona e tuʻuina ai se paʻepaʻe paʻepaʻe ma le lanu.

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

O le tulaga talafeagai pe a tuʻu le pepa puipui o le faʻagasologa o le aveeseina o le ea e faʻaaoga ai se faʻaseʻe

Ia faia saʻo le maliega, o le a le aoga pe a maeʻa tulafono ma fautuaga:

  1. O le puipui o loo ufiufi i le kulimi, o le mea lea e sauniuni ai muamua.
  2. O le pepa muamua o le pepa puipui o loʻo fetuʻunaʻi i le maualuga, ae mai luga, e tatau ona i ai nei punou, o loʻo tipi ese pe a faʻamamaina. O le vaega pito i lalo o le pa puipui e taua foi ma aveese foi.
  3. O le isi manaʻomia le le fiafia o le pepa puipui e maua ai le faʻaputuputu o le ea e ala i le auala o se faʻaseʻe poʻo le pepa puipui poʻo le paʻu spatala.
  4. A o le manogi e tupu ma o le ie na te tagi teisi ai, e mafai ona e faia se lavea o se vaega le talafeagai ma le fesoasoani a se tagata tau popoto.
  5. Afai e amata i totonu le laina tipi, ona e amata ai lea ona tolopoina le taimi mo le taimi mulimuli ane ma faaauau le totogi.
  6. Afai e le mafai e le tagata ona suia pe a fai o le tuʻufaʻatasia o le upega tafailagi, ona e tatau lea ona motusia le pepa mai le puipui i lenei nofoaga, afifi le faʻasologa atoa o loʻo faʻamatalaina i luga.

O le a le vevela e mafai ona faapipiiina ma wellpaper

E tele manatu ile auala i le taimi o le vevela e mafai ona faʻamalamalamaina lelei e aunoa ma le faʻavaeina o ni faʻaletonu. Soʻo se toe tali mai o le a faʻapea mai e tatau ona faʻalauiloa atu pa malolo pe a tuʻuina atu ni fautuaga, ona afaina ai lea o le faamalama i fafo atu o le iʻuga.

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Afai e te fuafua e glue puipui i le tau malulu, ona e manaʻomia lea ma le faʻamasani ma le faʻaeteete tapunia uma faamalama e aloese mai le tusi ata

Fautuaga:

  1. Tusa lava poʻo le a le mea e mafai ai e le fale ona o se fale poʻo le fale, o le vevela tulaga e tatau ona i lalo ifo o le 10 ma le sili atu nai lo le 25 ° C. O le vevela lea e faʻamago ai le tapoleni ma le malosi.
  2. O le maualuga o le susu i totonu o le potu e le tatau ona sili atu nai lo le 60%. Afai o le mea faʻamaʻi e maualuga ai, o le a amata ona tafiesea ma le tulafono o le a avea ma meatotino o le a faʻaititia tele.
  3. O le fasi pepa puipui i luga o le maa pe faʻafeagai le faʻamalama pe a pa'ū le ave o le ungaraviolet i luga o le puipui, e pei ona mafai. O maa e fautuaina e tape le faamagoeaina atoa o le potu, ma o le faamalama e tatau ona faatumauina, a leai sa le saoasaoa le suavai, ma le alepala talafeagai o le potu.
  4. E le mafai ona tatala le potu seia matutu le mago o le manava. Soʻo se tusiata e mafai ona mafua ai ona faʻauma ai galuega faʻauma.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pou mo se gazebo

O le a se mea e te manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o pepa puipui

O a mea faigaluega e manaʻomia mo le puʻeina o hotk. Faʻalogo atu i le lisi o faʻamaumauga a o lumanaʻi le amataga o le galuega ina ia latalata ai mea uma.

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

O meafaigaluega tatau uma mo le pipii o pepa puipui e mafai ona faatauina i soo se faleoloa fale.

E susu puipui, o le a e manaʻomia se mea faigaluega:

  • Paketi;
  • Faasitepu;
  • Fili;
  • Pulumu;
  • Laina po o le tulaga;
  • Talafeagai gifonery;
  • Penitala po o le laupapa;
  • Pulumu pepa;
  • Rofautte;
  • Faasee mo le soona fai o sooga;
  • Sikulukalaiva ma faapipii;
  • Sponge.

Faʻafefea ona e glue puipui ma se ata: Fautuaga

Faʻapipiʻi ni puipui faigofie faigofie, ae e le faigofie le faʻatulagaina o tagata le-tomai. Ina ia auai i le fetaui lelei o le ata o se tagata e aunoa ma se poto masani o le faigofie mai faigofie, ma e tasi lava. E aoga le matauina pe a faʻaaoga mea ma le lolomi, oe tatau ona vave saunia mo mea e te manaʻomia ni isi tupe faʻaalu, ma le tauogaina.

O le sitepu i le va o le toe faia o le ata atonu e sili ona eseese, ma, o se tulafono, e mafai ona e masani ai oe i luga o le Uepisa igoa.

Ina ia maeʻa le potu moe poʻo le potu moe, o le a manaʻomia e faʻatau ai le 3 taamilosaga sili atu nai lo le faʻamoemoe i le sikuea mita. Aua le manatu afai o le a faia le puipui o le a faatino i tua atu o kapeneta ma sofi e aunoa ma se filifiliga, mulimuli ane mea e le aoga, talu ai e tutusa lava.

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

E tatau ona foaʻiina i le taimi o le a pipii ai pepa puipui puipui, e tele ni faʻatoʻaga nai lo le taimi o loʻo pipiʻi ai le puipui

E le gata i lea, o le filifiliga o le ata e tatau ona galulue faʻatasi i le tolu kall, o le a faʻasolo mai lea ma le taimi, ma le tele o tupe alu ma isi. A faʻatau e le aoga o le mafaufau i le pati, talu ai o numera eseese e mafai ona aumaia le tele o faʻafitauli i le toe faʻaleleia. Atonu o le eseesega i le paolo pe i le lautele o le ata.

A o le i puʻeina le tapoleni, e tatau ona vavaeeseina ma le alauni, o le a avea ma tipi o le pito i luga ma lalo o le tuaoi manino manino i le tulaga. Na masani ona faʻaaogaina le Lolomi e sili atu ona faʻaalu i luga o le fola ma luga o le suavai mago, lea e sili atu le faigofie ma le mataina. O le tekonolosi faʻapolofesa o ie faʻa-paleni lelei e amata i se faʻailoga mautu i luga o le pa puipui. O lea, e mafai ona 'alofia ai ni mea sese tele. E le gata i lea, e matua le malie lava e toso le ie susu i luga o puipui e ausia ai se siosiomaga masani.

E le masani ai i fale mautotogi o loʻo le masani ai, o isi taimi e mafai ai ona e tuʻulafoaʻia ma le fesoasoani a puipui, ma o isi taimi e leai. I le tulaga lea, afai e te manaʻo e fai le maualuga o le lelei, e tatau ona e mauaina muamua le vaʻai lelei. E mafai ona faia lea i le fesoasoani mai o isi mea pei o le pala, ae o loo i ai ma le laititi disk. Faatasi ai ma faʻafitauli tele, e mafai ona e faʻaogaina le aneur, Osp Slass, Chipboard, MDF, faʻapea foi ma palasitika PVC panels. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e sili atu le faigofie ma e mafai ona faʻamaea le nofoaga o loʻo iai.

O Potu, ua manatu e aoga, ae aua le taliaina ni masini faʻaalia, talu mai le laufanua e matua mataga lava.

O le a le pepa puipui e faigofie atu ona glue neproffer

E tatau ona fai ni aʻoaʻoga i sukasāla i galuega toe faʻaleleia, ae afai o loʻo iai lava lo latou naunautaiga e filifili ia latou mea e faʻafaigofie ona filifilia mea e faʻafesoʻotaʻi ai. E le mafai ona faigaluega ma tina o Papa, e pei ona mafua ai le fanau mai taeao. Faʻaopopoina le vevela i le ea ma le faigaluega i le tino e le manaʻomia e avea ma sui o ia se feusuaiga matagofie.

Mataupu i luga o le autu: metotia ma faapipiiina filifiliga lanu

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

E lafoa le puipui i le soʻoga, e tatau ona e faia fua faatatau ma se roulette

E le tatau ona faʻaaogaina e tagata polofesa ia isi mea o:

  • Nusipepa;
  • Meafaitino;
  • Tiele.

Aemaise e le tatau ona taumafai e tusi tutoatasi o manatu i luga o lautele paʻepaʻe, pei ona foliga mamao ese mai le faʻamoemoeina. O le potu tele, ufiufi i pepa puipui ma se tasi mamanu ma i le tasi lanu - e le manaia uma, pe a e pikiina se paolo, atoa ma meaafale mo ia. E talitonu Newsbies e aoga le galue ma le fasipepa o puipui, ae o le mita flisieline palu e le maualalo ia i latou. Afai o le toe faʻaleleia o loʻo faia e ni tagata se toʻalua, o le mea e te fiafia i ai e tatau ona sili atu lautele ovabis.

Talu ai ua sili atu lo latou uiga:

  • Maualuga-tulaga;
  • Mautu;
  • Tumau;
  • Tumau.

O le manatu faʻapitoa o le pepa puipui o loʻo latou faʻatagaina latou e nana ni mea faʻaleaogaina o puipui ma faʻalautele latou. O lea, e mafai ona fausia ai le matua aulelei vaʻaia o le potu malolo ma o le lagona o le faʻamaoni ma le faʻamamaina o le a faia. Peitaʻi, o le mita a le lautele o pepa puipui e le faigofie ona aoga i se tamaʻi potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se umukuka poʻo se alatele. Mafaufau pe toafia le i ai, o nisi taimi e i ai se manaʻo e faʻamamaina puipui i totonu o puipui uma ma le faʻapipiʻiina o le lanu, e mafai ona talia ma ulu. E le faigata ona galulue ma mea ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, saunia o le itulau sili o le maualuga maualuga.

O mea maualalo-laina o le a amata teena a o folasia, o le a matua mafai ona maua le taunuuga mulimuli.

Tekinolosi o pipii pepa puipui

O le metotia o le pipii faʻapipiʻi e masani lava, pei ona faʻaaogaina i se 'upega tafaʻilagi faʻapitoa i luga, ma e le o le faʻaupuga, o loʻo mamao atu. Ae le i faia le galuega, e tatau ona e tipiina le tapoleni ma gagau i latou i le pito i tua i luga. Ma o le a faigofie atu le faʻaaogaina o le kulipisinisi. O le faʻalauiloaina o auala o loʻo faia ai le faʻaaogaina o se pulumu faʻapitoa afu. O se tulafono, ina ua faʻaaoga e le pa, e mafai ona mitiaina ai le puipui, ma o lea ua tatau ai ona fetaomi atu pito o le papoleni ma mea mamafa. Ina ia mafai e le kelu ona le fiafia i le 1-3 minute, fuafua i luga o le upega tafailagi.

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Faʻaoga glue i tulimanu sili ma se tamaʻi brisie

O tagata mamanu faaonapo nei na amataina na amata ona fausia a le tele ituaiga o auala o le malepe o pepa puipui o le pepa puipui, mo se faataitaiga:

  • Fasioti tagata;
  • Faapotopotoina;
  • Faalava;
  • Patchwork.

Ae o le masani masani faiga o sili sili ona sili ona lelei ma sili ona masani i manaoga aemaise lava e tagata polofesa. Afai o iai se manaʻo e tuʻufaʻatasia lua ituaiga o pepa puipui, ona muamua lea i se oloa e pei o se tuufaatasiga o le a fesoasoani e nana soʻoga soʻo ma faʻaupuga. Ose tomai lelei, faʻalelei ma faʻaiʻu galuega e tatau ona faʻaaogaina faʻatasi, talu ai e umia le e tai tasi ma olo. O puipui e ese e le gata i le ituaiga, ae o le mamafa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le silik-lau lolomiina o le pito sili ona ogaoga o upega tafailagi i le lalolagi ma le copiolie faʻatasi e faigata faʻatasi. O ia galuega e sili atu le talitonuina o le Matai. O le mea faapipiiina le mafiafia o puipui o le maasiasi, e pei ona faia le ata o le filo i le taimi o le Allen, e le o le mea lea.

TAUA! A o le i faʻapipiʻi le pepa puipui, ua aveʻeseina le upu, ma pe a maeʻa le faʻamago i tua.

Ina ua maeʻa le Canvuses e manaʻomia ma se matutu mamago fasi pepa taʻitasi. O le a aveesea ai le mea e aveese ai le kulue kulimi, māmāina o soofaatasi, ma aveese foi le le mautonu. Afai e te faʻatauina le maualuga maualuga o le maualuga, ona lava lea o le matutu i fafo atu o itula, e tusa ma le sili ona lelei vevela ma le le gaoia o le ea. O le kenitia e tatau ona filifilia e le ituaiga o pepa laulau, e ono iai ni faʻafitauli i le faʻamago ma i mea uma ma le pipii.

Mataupu i luga o le autu: GetUt mo Soums Cerestit Tiles

A e sili atu le glue puipui, i le taumalulu pe taumafanafana

MO LI LE ONPAMERS, e le manaʻomia le vaʻai atu i se taimi faʻapitoa o le tausaga, pe a mafai ona aveese le tau, ma iinei mo le faʻaaogaina o le masani ai. vaitaimi.

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

E mafai ona gluepaper i soʻo se taimi o le tausaga, ae e tatau ona e mautinoa o le vevela i totonu o le potu e suia i le laina o le 10-25 ° C

Ia faigofie ona fesoʻotaʻi ma le toe faaleleia, i le taumafanafana ma i le malulu masina e tatau ona e totogia se numera o fautuaga:

  1. Mo le ala o le potu ma pepa puipui e masani ona matua mataʻutia le maualuga o le maualuga ma le maualalo vevela.
  2. O le sili sili ona lelei tulaga, pei ona taua i luga, ua manatu o le 15-25 ° C.
  3. A galue i le tau vevela poʻo, pe a fai e leai se avanoa e tape ai le maa pe tuʻu i lalo le tafe i le taumalulu, e aoga e faʻaaoga ai le sili atu o le pipi.
  4. Ia e le paʻu ese mai le puipui ona o pa puipui e le malolosi tele le vevela poʻo le suamalie, e aoga foi e faʻaaoga ai PV faʻafetai, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o le isi vaega o le vevela. Afai o le savili, ona iai lea o le potu e tatau ona iai sona atigipusa vai ina ia leai se alavai.
  5. E masani ona e mauaina ni faʻailoga faʻapitoa mo le faʻatau atu saʻo mo galuega i tulaga faigata o le headty poʻo le vevela vevela.
  6. Aua neʻi galo e uiga i le Primer e faʻateleina ai le faʻapipiʻi o le tapoleni ma le luga o le puipui.

Faʻafefea ona glue puipui (vitio)

Mataituina tulafono uma ma fautuaga, mafai ona e faaleleia oe. Ae a uma, e lelei lava i taimi uma ma sili atu ona aoga.

Manuia ia te oe!

Faʻataʻitaʻiga o le Shoks Wallpaper (ata i totonu)

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Fautuaga, faʻafefea ona maua saʻo le pamu: 4 auala

Faitau atili