Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Anonim

O faitotoa o le Triplex ua atili ai ona lauiloa i lo matou atunuu. I le matou tusitusiga, o le a tatou taʻuina atu a latou fua mai o mea ua tutupu.

O a latou mea

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Afai tatou te manatunatu i ata o le tele o totonu, taimi i totonu o faitotoʻa i totonu o loʻo avea ma mea taua tele. O le mea masani, i le aso o le avea ai ma se taimi faigata lea, ma tagata faʻatau e leʻi faia ni faʻafitauli i se laʻititi o faʻataʻitaʻiga.

Ae i le ata e mafai ona e iloa ai faitotoʻa i totonu o faitotoʻa i le tioata na o le mauaina o le lauiloa lauiloa i tausaga talu ai nei. E pei lava o le aotelega o le avanoa, e mafai ona e valaʻauina se vaega faʻaonapo nei ma le fesuiaiga o le fausiaina. O faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le tioata na tipiina ai le tele o le malamalama, fai le totonu o le totonu ma faigofie faʻafaigofieina ma faigofie ona faʻafaigofie ai le potu.

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Shock faatusatusaga o tioata ma triplex

E masani lava, o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga masani i le tioata e le masani ona mafai ona faʻamaonia ata tele. O le mea foʻi lea e ao ona sosolo i luga o le puʻeina o le moli uila i fafo atu o faʻafitauli. Ma ni feʻee malosi, e faigofie ona momotu, pe a uma ona manaʻomia le suia o se isi vaega. Ae o le aso e i ai se fofo fou atoa - o faitotoʻa o le triplelex, ma o latou ata ua leva ona teuteuina lipoti o le fausiaina o fale puipui.

O le a le eseesega i le va o faitotoʻa o le triplex mai le masani masani? E tele mea, ae o le mea pito sili ona taua - o le faʻavae faʻapitoa o le tioata lava ia. E i ai le numera o uiga ese ma ua mafai ona faʻamaonia latou lava i tagata faʻatau.

Sei o tatou maua ni faʻataʻitaʻiga i nisi auiliiliga, e aunoa ma le iloiloina o le ata, ma mafaufau i mea moni moni:

faamoemoeMiscuses
O nei oloa e i ai ni uiga matagofie mamao, foliga faigofie i le mafai ma aua le le fiafia i totonu.E leai ni mea taua. I le avea ai o se tamai minus, e mafai ona e maitauina le manaʻomia o le umi galuega pe a faia ai ni auala lavelave, e mafua ai le taimi faʻasologa.
O le isi mea aoga e fesoʻotaʻi ma le tioata. E leʻi talitonuina srokes ma lagona lelei o le tetee, ona o lea, o le a auauna atu i mea uma e auauna ia te oe mo le tele o tausaga.
Toeitiiti o soʻo ni ata e mafai ona faʻaaogaina i mea faʻavae, o avanoa lautele e tuʻuina mo mamanu.
Tortorlex-faitotoa e tautua mo le tele o tausaga ma taofi o latou uiga ese.
O le tau aulelei tele mo faʻataʻitaʻiga faʻamaumauga.

Mataupu i luga o le autu: mesh mo vaomatua: foliga ma lautele

O faitotoʻa ma le tioata triplex e masani ona maua ai ni manatu lelei. E faʻaputuputu i latou, o le ata o loʻo faʻatumuina o faʻavae o atinaʻe e mafai ona tautua i le taimi umi ma faʻasaoina ai lo latou foliga matagofie.

E uiga i fuafuaga

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Triplex o se mea tetele. Mo lona mafuaʻaga e le faʻaaogaina, pei ona i ipu o manu, ona ua puʻupuʻu ma ua tele le malosi. O le Organic ma Silkote Pargats e masani ona faʻaaogaina, latou te sili ona teteʻe i aafiaga tau tamaoaiga.

O nei tuʻufaʻatasiga e le mataʻituina i le susu, vevela mataua ma i le tele o vailaʻau. O lenei mea moni e avea ma faʻatuatuaina maualuga o le suʻega vili agai atu, ma le tele o iloiloga ma ata i luga o le Initaneti e taʻu ai atu.

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

O le vaega autu o le triplex o le faʻaaogaina o se ata mullalayer. Ona o lenei, ona uiga lelei ma le faʻatinoina o ana uiga faʻatino. E faʻataʻitaʻia e se ata faʻapitoa o polymers poʻo ni tuʻufaʻatasiga o loʻo faamaʻapeina pe a uma ona aoina le mamanu. O le iʻuga, e aliali mai mea e mafai ona malamalama ai i mea e mafai ona feoaʻi ma malosi, o se tamaʻi piilima ma isi avega.

Folau faʻavae, faʻagaioiga o uiga e fuafua i tapulaʻa o meafaitino o mea ma tuufaatasiga na faʻaaogaina i le gaosiga o faʻagasologa. Ae e sili atu le tutusa filifiliga e matua silisili i latou i o latou uiga o le maoaʻe o uso. Latou te tele avanoa mo le faʻaaogaina ma e mafai ona faʻaaogaina i se lautele ituaiga o faʻataʻitaʻiga.

Ia pe aisea e aoga ai le faaaogaina o lenei filifiliga:

  • O ni ata ua saogalemu atoatoa, e puipuia oe mai manua ma tipi.
  • O nei mea e mafai ona tafia ai ni agi malosi ma avega, e le faʻamalosia le susu ma le faʻamamaina.
  • E le maua le masani masani o mea i uiga ese ma sili atu.

Faʻafefea ona gaosia mai e ia faitotoʻa? Mo triplex, o le faʻavae o loʻo gaosia ai o le a faʻapipiʻi ai. E masani ona faʻaaogaina fafie, MDV, Chipboard ma isi mea, ma isi mea, e pei o tioata puʻupuʻu. O lona eria e fuafua e se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ma o nisi o kamupani e sauni e faʻatino oloa i le taimi o le tagata o tausia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau i luga o pupuni pulumu: faʻavae faʻavae

A maeʻa lena, o le fausiaina o elemene taʻitasi ma aoina le faʻavae atoa. O nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona taʻua o le Siosiomaga faauo ma saogalemu atoa. A latou gaosia, leai se vailaʻau sa faʻaaogaina, e mafai ona tuʻuina i le taimi o faʻagaioia ma afaina ai le soifua maloloina. Ma le isi, e mafai ona e faia ni filifiliga eseese o filifiliga, e faʻalagolago uma lava i talosaga a le au faʻatau atu latou lava.

Foliga o le faʻatinoina ma le faʻavae autu

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

O lea ua e iloa le faia faitotoa o totonu o loʻo faʻaaogaina tolu tausaga ma pe aisea e sili ai le filifilia oi latou. O nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma se teuteuga moni mo lau totonu ma sili atu ma le tele faʻaopopo ona foliga tulaga ese.

Ae a filifiliga e mafai ona e iloa i la latou fesoasoani? E tele lanu ata e mafai ona tuʻuina atu i mea:

  • Apamemea.
  • Siliva.
  • Manino.
  • Mate.
  • Faata.

Tele le mafaufau i ai i isi teuteuga. E mafai e tagata tomai faapitoa ona faʻaogaina le tele o ituaiga o mamanu, e fuafua uma lava i talosaga mo se tagata faʻatau faʻapitoa. I nisi o itu, o vali faʻapitoa ua faʻaaogaina, e leʻo le soloia o taimi ma taofi ona uiga muamua mo le umi ua mafai.

O le isi igoa lauiloa o le faʻaaogaina lea o le sandburlation metotia o faʻagaioiga. O mamanu e moni "tipiina" ma se masini faʻapitoa ma tumau i le tioata e faʻavavau. O lenei filifiliga e sili ona tumau, ma o le a mautinoa e mautinoa lava e le pa'ū ai ona foliga.

O nei matatioata e le manaʻomia ni popole faʻapitoa, latou te le o manaʻomia i luga o tulaga ma isi mea taua. E mafai ona fufulu i latou e ala i le faʻaaogaina o le sili ona masani fasimoli faʻapitoa ma faʻamamaina oloa. E le tatau ona e faʻaogaina ni paʻu ma pulumu, e mafai ona latou tuʻua le pa puipui i luga. Tagata tomai faapitoa fautuaina faʻaaoga le tele o lapisi ma vailaʻau mo lenei faʻamoemoe, o loʻo olopalaina le faʻavae i le pa.

O lea lava na mafai ona faaiʻuina o nei faʻataʻitaʻiga e matua faʻamoemoeina ma e lelei le faʻatinoina. Ae ma sa latou mauaina ni avanoa tulaga ese mo fatuina latou lava mamanu, ma o lenei taimi e agavaa mo le fuafuaina faapitoa o tagata faatau. O le tagata o tausia e mafai ona faʻatonuina le sili ona talafeagai filifiliga, e faʻavae i luga o ana fiafia ma totonugaluga.

Mataupu i luga o le autu: penefiti o Belarusian umukuka

O le mea moni, o le faʻatinoina o se tasi faʻatonuga o le a faia se taimi o le taimi ma lenei mea e tatau ona faʻaalia. Ae i le iuga, e mafai ona e mauaina le atoatoa faitotoʻa fausaga o le a taʻitoʻatasi ma sa faʻapitoa fuafuaina mo lau totonu. O le tali i soʻo se mataupu e naʻo lau mea, ae o lenei filifiliga e mautinoa lava e tatau ona faʻaalia.

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

(O lou leo ​​o le a muamua)

Dors Torlelex ma o latou foliga: ma ata faʻataʻitaʻiga

Utaina ...

Faitau atili