O le faia o le faitotoa i le faitotoa e te faia oe lava

Anonim

Ua uma ona faʻaaoga le au fana i le taimi umi mo se taimi umi, pei ona talitonuina o lenei faʻamaumauga o mea e matala e matua manaia lava. O le aso, o vaʻa e lafoina i faitotoʻa na faʻaalia ona o le mea moni e faigofie lava ona latou faʻaputuputuina mai Mitiona. Ma le toe afio mai o ni 'au mai Mitisina, na mafai ai ona vavae ese nofoaga, e aunoa ma le faaaogaina o lenei taumafaiga faapitoa. O ia alalaga e fesoasoani e mafai ona tuuina atu i ni potu uma lava se tasi.

O le faia o le faitotoa i le faitotoa e te faia oe lava

Faʻafetai i le Arch, e mafai ona e vaʻaia le faʻalauteleina o le avanoa o le auala, umukuka poʻo le potu.

Mo ituaiga o le fale o le a le anoanoai o latou. Masini sima paka, ua mafai ona e toe fesuiaʻi le lava o isi kopi o talaʻaga. O le faigofie faigofie o le nofoaga o lo o i ai o se mea sili ona fetuʻutuʻunaʻi. Matou te faia le amo i le faitotoʻa e tusa ma le polokalame nei:

  1. Uma mafuaaga talafeagai e faʻatino ma o le aofaʻi manaʻomia o mea ua fuafuaina.
  2. Sefulu sao na saunia uma meafaigaluega e manaʻomia e galue ai.
  3. O ni vaega o tagata o loʻo tipi, o se faʻavaʻa mai le talaaga poʻo se laʻau e faʻatino.
  4. Leisi ua faʻapipiʻi i le pito i luma o le 'au.
  5. O vaega pito i lalo o le au fanafana ua tipi ma faʻapipiʻi.
  6. O loʻo faʻapipiʻiina tulimanu ma tuʻu uma luga o luga.

O a mea e te manaʻomia?

O mea nei ma mea faigaluega o le a manaʻomia mo galuega:

O le faia o le faitotoa i le faitotoa e te faia oe lava

Ituaiga o fana.

  • Gyptum carton ma le mafiafia o le 9.5 mm;
  • Taʻitaʻi Polokalama - 27,928 MM;
  • ROCK Defilet - 60x27 MM;
  • O le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa mo fusiua o glc (digwall pepa) - 3.5x25 mm;
  • O mea teuteu ma le fao - 6x60 mm mo le faapipiiina o le faʻamatalaga faʻatulagaina (o le a manaʻomia pe afai o pa puipui e faia o piliki pe sima).
  • O ia lava-fetu i luga o le fusi ma le popher, 4.2x12 mm;
  • O ia te oe lava le feople (pe a fai o pa e fai i laupapa);
  • Fai mea i totonu o le gelk;
  • nilaʻaleʻa vaʻa mo sprapping plared clotboard cards;
  • sasaina tulimanu ma faia;
  • manai.
  • sikulukalaiva;
  • Puipuiga totigilima;
  • rofautte;
  • Corolc;
  • penitala;
  • Seleulu mo uamea;
  • O le pasi o le pusi mo le tipiina o GLC.

Tusitusiga i luga o le autu: Tapunia o laugatasi i le chipboard, linoleum, parqut (vitio)

O le a le ituaiga e mafai ona avea ma art?

O le tatalaina o faitotoʻa poʻo faamalama e mafai ona tuʻuina atu e faʻaaoga ai le fausiaina o le adā. O loʻo tele ni aʻoaʻoga e mafai ona faʻatino i totonu o lou fale. Afai e te filifilia, e tatau ona e taʻitaʻiina e le gata i le tofoina o mea e fiafia i ai, ae o faʻailoga nei o mea taua: muamua o le taʻutaʻua o le maualuga ma le lautele o le faitotoʻa. O lea, o nisi fausaga e foliga manaia i le tulaga maualuga, ae o isi, e uiga i le isi itu, i luma. Manatu:

O le faia o le faitotoa i le faitotoa e te faia oe lava

Masini ata tifaga.

  1. Portal - O lenei tali o loʻo faia le tulaga masani i le ituaiga o le tusi P. O le a le Deal of the Corto mafai ona eseʻese: polygonal poʻo le galu. E faʻalagolago uma lava i mea ma mea faʻaletino o le e ona le fale.
  2. O le faʻapoloki a le aufaitau e ese mai o le "masani". O lenei ituaiga o adch e talafeagai mo le taualuga, o le maualuga lea e sili atu nai lo le 3 m i le maualuga. I le averesi, ma le lautele o le tatalaina o le 90 cm, tusa o le 45 cm o le maualuga o le a nofoia shes, o lea o le maualuga o le 2. o le maualuga e le lava.
  3. Agaalofa. O lenei filifiliga e sili mo avanoa lautele, ma le maualuga o le maualuga. I le va o le lapotopoto 'olo, o le tuusaʻo faʻapipiʻi e faia i se tulimanu poʻo le faʻaupuga.
  4. Onapo nei. O lenei ituaiga e sili mo le faʻatinoina o se faitotoʻa i totonu o le tagata masani. I le taimi lava lea, o tulimanu e mafai uma lapotopoto ma matuitui.
  5. Afa o le aso. O lenei filifiliga e mafai ona faia atoatoa le mimiti o le potu.
  6. Faʻatonutonu o se mea lelei o se filifiliga lelei mo potu e faʻatino i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi ma faʻaonapo nei.

Ma le isi, o tagata e ese mai i la latou fuafuaga:

  1. Na sili ona faigofie le radistac) o le sili sili ona faigofie ma i le taimi lava e tasi e taugofie ai tekonolosi e talafeagai mo isi foi.
  2. Tele-maualuga-maualuga. O lenei mamanu o loʻo faʻaogaina tele i mataupu o loʻo faia ai le totonu faʻatasi i le tasi tulaga faʻapitoa.
  3. Seʻiniga e talafeagai mo tagata uma lava, vagana ai i latou pe a fai o pa e le masani ai.
  4. Dome ma Symmetric e talafeagai mo ni metotia masani, e le itiiti ifo nai lo le 1 m.

Tatala le faitotoʻa: Faʻatinoina o mea talafeagai

O le faia o le faitotoa i le faitotoa e te faia oe lava

Metotia o le pipiʻi o le fasi pepa o le plasterboard: mamago ma susu.

I luma o le faia o le aposi i le faitotoʻa, e tatau ona e faia uma metotia talafeagai. E masani lava, e tatau ona e amata i fuaina o le amataga. E manaʻomia le mauaina o le maualuga ma le lautele o le amataga.

Tusiga i luga o le Autu: Fausia le Nofoaga Fai i ou lava lima. Faʻafefea ona potopoto saʻo le faʻavaʻa. Ata

A o le lautele o le uta, e tatau ona tutusa ma le mamao i le va o le isi itu o le faitotoa. E manaʻomia le fuaina o lenei mamao ma le vaeluaina i le afa. O lenei tele e manaʻomia ina ia mafai ai ona fai le sili atu le fugalaʻau.

E le gata i lea, e manaʻomia le faʻaavanoaina i luma o le tulaga o le lumanaʻi. Afai o filifilia se faʻatalanoaga a le faʻatalanoaga, ona e tatau foʻi lea ona e fesoʻotaʻi uma pa. E tatau ona latou faʻasaʻoina lava, ina ia aua le foliga faʻamalosi ma le le foliga o le a le mafaufau. Ogatasi puipui o loʻo manaʻomia ma le fesoasoani o moli ma se pulupulu poʻo se sima.

Sauniuniga o GCC mo le Arch

  1. Muamua lava, o le a e manaʻomia se penitala masani ma se maea fufusi. O le penitala e nonoa i le maea ma e aliali mai se sili tele-fua-fua tele.
  2. Le isi, o le GLC ua faailogaina i le ogatotonu - o lona uiga, o le simis o le lumanaʻi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e manatua le tele o le lautele o le lautele.
  3. O le mea o le a i luga o le pito i luga o le arch, o le Mareko o le 60-65 cm ua faʻailogaina. O lenei ata na ave i le fua o le 50 cm radius i luga o le das.
  4. O le isi o loʻo tosoina ma se pepa laupepa i luga o le lautele o le faitotoʻa.
  5. Ina ua mavae lena, e i ai le manatu o le ogatotonu o le sitaili.
  6. O le maea ma se penitala ua ave, o lona umi e tatau ona tutusa ma le faataamilosaga. O le siʻosiʻomia o loʻo faia i se tulaga iloga muamua. A faʻatino fuaga sao, o le atoatoa liʻo e tatau ona suia, o le a avea ma taʻiala o le tatalaina.
  7. Ina ua maeʻa, le faʻailoga o le faʻailoga o luko poʻo le eletise, o loʻo avea ma mea e manaʻomia e tipi ai le taʻamilosaga i le laina taʻimua. I lo tatou mataupu, o lona lautele e tatau ona 100 cm, ma le maualuga o le 60-65 cm.

Faapipiiina Veral mo le faia oe lava

Mai le faʻaaogaina o le malosi o le a faʻamoemoeina o le asthetics ma le malosi o le fausaga.

O le vaega o gaosi oloa ma faapipiiina o le faavaa foliga pei o lenei:

  1. Muamua lava, i le pito i luga o le tatalaina, o le taiala o se uamea talaaga o loʻo faʻapipiʻi faʻaaoga se faletalimalo. Le isi, o taiala o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui i 2 nofoaga.
  2. Ina ua mavae lena, o le tala faʻapopopo ua gaosia, na faia foʻi ni uʻamea. Auā o 'oloa faʻapea, ma le fesoasoani i uʻamea seleulu, o loʻo faia ai ni ata e tasi i totonu o le faʻamatalaga, o feosa taʻitasi, o loʻo manaʻomia ona le pa o le itu taumatau. O se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina ua uma ona faia ni vaega mai le GLC. O le talaaga o loʻo faʻapipiʻi ma le fesoasoani a se faletalimalo, ma o le digwall ua uma ona i ai ma le fesoasoani a faʻataʻitaʻiga o oe lava. Mo le faʻatagata, o le ae manaʻomia 2 arcute taʻuvafaʻatau.
  3. Ina ia faʻamalosia le faʻavaʻa i le va o le 2 arcs, e tatau ona e faʻapipiʻi ni ata faʻapitoa.
  4. O le isi, o le Askata auiliiliga o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e faʻaaoga ai le faʻaofuina o tagata.

Mau i luga o le autu: E faʻafefea ona fesoasoani e suia lau fualaʻau 'aʻai i totonu ma lona ata?

Punou o nofoaga sima

Ina ua maeʻa ona sauni le faʻavaʻa, e mafai ona e alu i le tulaga mulimuli - o le punou o le faʻapipiʻi elemene. Mo lenei, o le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilosaga o le glc o le umi umi ma le lautele ua tipiina. Ina ia mafai ona faʻavasega manino le umi, e tatau ona e manatua e uiga i le 10-15 cm, lea na faʻaopoopo muamua. O lea, o le umi e tatau ona i luga averesi 15 cm sili atu.

Ina ia le moana le au faitau i le taimi o le tusi e tatau ona ee tagi ma le vai ma fai puniken, ona alu loa lea mo ni itula. I le maeʻa lea o le taimi, e mafai ona e amata faʻapipiʻi le pepa i le faʻavaʻa: muamua ma le fusifusi o le lipine, ona fao lea.

E tatau ona manatua e manaʻomia le mimilo o le fao matamuli, a leai e mafai ona faʻaleagaina le laupepa.

E na o le faʻatalitali naʻo le faʻatali mo se faʻamagoina atoa o le pepa - i le averesi 12 itula ma ua sauni nei.

Faasaga ia faia galuega

  1. Muamua e tatau ona e savali uma i luga o le argy e savali ma le oneone ma afu uma o iai nei faaletonu. Soo se mea e tatau ona i ai i tulimanu tulimanu.
  2. Uma le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi galuega e tatau ona faʻamaufaʻailogaina ma le punou mo le faʻatiga. Peitai, i luma o lenei e tatau ona e faʻapipiʻiina ni faʻamaumauga faʻapitoa mo 'au.
  3. Le isi mea, o toe vaega uma o toe totoa o tuʻutuʻuga ua maeʻa faʻamago i le faʻamago ma le oneone.
  4. O se vaega o le proner o apalai. E manaʻomia le faʻatali mo lona faʻamagoina atoa.
  5. I le iʻuga o le adā, e tuuesea ma se faʻapitoa atoatoa faʻamaufaʻailogaina, ma toe polesi.
  6. Toe savali i luga o le laualuga o le papa papa. I luga o lenei pepa ua sauni

O le mea lena ua sauni le ata. E naʻo le faia o le faʻamalosia o se faʻatonutonuina o le puleaina o le ogaumu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni mea eseese; pupunia, maʻa, vai-em-em-emc

Faitau atili